7. april 2014

Frafalden muslim overfaldet med kniv på asylcenter Avnstrup: Hans ‘overfaldsalarm’ virkede ikke…

Man skal nok være radikal, for at ønske sådanne mennesker udsluset blandt kristne danskere. Fra DR Online, der har planket en historie fra Politiken – Konvertit frygter overfald.

“En asylsøger er blevet overfaldet, fordi han er konverteret til kristendom. Nu frygter han flere overfald på asylcentret, skriver Politiken.

En 48-årig afghaner er blevet overfaldet i køkkenet på asylcentret Avnstrup af en anden mand. Overfaldet skete, fordi den 48-årige var konverteret fra islam til kristendom. Voldsmanden snittede afghaneren i ryggen, armen og på halsen.

Den 48-årige vidste godt, at han var i fare for at blive overfaldet på grund af sin nye tro. Så han havde allerede fået en overfaldsalarm, men den virkede ikke. … I december blev en anden konvertit truet flere gange af tjetjenske asylansøgere.”

Oploadet Kl. 15:38 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/56015/trackback

12 Comments »

 1. Trangen til at herske er så stærk at det er ligegyldigt om det er over en ruinhob.

  Kommentar by thatcherite — 7. april 2014 @ 16:09

 2. Fra DR Online, der har planket en historie fra Politiken….

  Tilbage i firserne havde jeg et abonnement på Politigen.
  Det ophørte hurtigt. For de samme nyheder gik igen i DDR hele dagen.

  Det må være en trøst for konvertitten, at Stampe mener de alle bliver som os om 20 år.

  Mon ikke Duracell batterier kan holde knivstikkerierne stangen så længe.

  Kommentar by tavsen — 7. april 2014 @ 16:29

 3. Dødsstraf for apostacy .. hvorfor er det at den forening, religion .. kald det hvad man vil .. ikke skal forbydes. Den er grundlovsstridig .. såvidt jeg kan se

  § 67. Borgerne har ret til at forene sig i samfund for at dyrke Gud på den måde, der stemmer med deres overbevisning, dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.
  § 78. Stk. 2. Foreninger, der virker ved eller søger at nå deres mål ved vold, anstiftelse af vold eller lignende strafbar påvirkning af anderledes tænkende, bliver at opløse ved dom.
  Muhammad said: “I was sent with a sword .. to fight n kill people .. until all is for Allah” .. der er sharia, dødsstraf for at forlade religionen/islam .. synes det ser meget alvorligt ud. Håber du har et rigtig godt svar.

  Kommentar by Hiawatha — 7. april 2014 @ 16:32

 4. Kommende røde kernevælgere – derfor.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 7. april 2014 @ 16:44

 5. Det er desværre ikke første gang vi ser sådan noget. Der er næsten ingen kristne flygtninge i vores asylcentre. De er blevet og bliver skræmt væk af muslimsk chikane.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 7. april 2014 @ 16:45

 6. Lad os få en folkeafstemning om vi vil give asyl til muslimske “flygtninge”.

  Kommentar by Nielsen — 7. april 2014 @ 17:33

 7. Hvorfor tror I, at de Radikale er helt eksede for at få gang i en grundlovsdebat med henblik på ændring af Grundloven?

  Svar: For at fjerne den eneste beskyttelse, som befolkningen har tilbage overfor de herskende klasser.

  Kommentar by bastardo — 7. april 2014 @ 17:38

 8. Konvertering til kristendom er bare endnu en måde for bekvemmelighedsflygtninge at sikre sig asyl.

  Kommentar by Træt — 7. april 2014 @ 18:06

 9. 3, du kommer til at vente længe hvis du tror at danske politikere vil tage grundloven alvorligt, især på det punkt. Det har ingen konsekvenser at ignorere grundloven i dag, mens du kan miste hovedet hvis du bare foreslår at overholde den og forbyde islam.
  Måske kan en privat forening rejse anklagen, men da islam ikke har en enkelt person eller forening som repræsentant tror jeg ikke det kan lade sig gøre at forbyde den, og selv hvis det kunne ville dommerne finde en måde at krybe udenom på fordi de er en flok kujoner som ikke skal have noget klinket.

  Kommentar by Per — 7. april 2014 @ 19:54

 10. Det viser jo, hvorfor de kommer væltende ind over Vestens grænser: De vil udrydde os kristne. Tænk, hvilken frækhed at blive taget imod i et lille hyggeligt, omend dummegod land og derefter begynde at slå andre nationaliteter ihjel, fordi de er kristne og har forladt voldsideologien islam!?? Hovedrystende, og en dag må vi til at bruge capital punishment, for det er jo åbenbart det eneste budskab, der kan trænge igennem! Disse muhammedaner-snyltere fra Arabien er nogle feje kujoner, som ikke kan andet end pule, stjæle og stikke knive i folk! Jeg nærer dyb, dyb afsky for muhammedanere, hvilket er helt deres egen skyld, og jeg ser ned på de mange politikere, der på denne måde begår en slags massevoldtægt mod de oprindelige danskere.

  Kommentar by Kuffarten — 7. april 2014 @ 22:07

 11. @ 8 – Træt, jeg mener, at du i dette tilfælde tager fejl. Det er forbundet med akut livsfare at være/blive kristen i mange af disse islamiske voldsregimer, så jeg er ikke et sekund i tvivl om, at denne afghaner er et ærligt menneske. Men de kristne og ærlige flygtninge, der er kommet til DK de seneste år, er nok få.

  Kommentar by Kuffarten — 7. april 2014 @ 22:09

 12. DJØFerne der styrer Røde Kors lejrene klapper ligegodt kaje, hele den elitære socialistiske drøm om multikultur i vesten, drukner nu i vold og mord, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 8. april 2014 @ 01:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper