22. april 2014

EU’s Åbne grænser og usikrede danske villaer: Omrejsende kriminelle står for halvdelen af indbruddene

“Danmark skal betale polske børns lægeregning”, skriver Ekstra Bladet i dag. Her en anden EU-relateret nyhed fra BT – Rumænere hjælper kriminelle venner til Danmark for at stjæle. Tillidssamfundet vil gradvist forsvinde. Videoovervågning overalt, høje hegn omkring privatboliger, ingen åbne køleskabe foran tankstationer osv.

“Danmark er blevet et så attraktivt land at begå indbrud i, at rumænske kriminelle hjælper landsmænd herop med netop det formål. … Udlændinge – typisk rumænere og romaer slår sig ned i Danmark og gør det let for landsmænd at komme herop på effektive indbrudstogter, blandt andet ved at skaffe boliger, biler og udpege de områder, der skal plyndres. …

Nye tal fra Task Force Indbrud viser, at der var 38.830 anmeldelser om indbrud på Sjælland i 2013, herunder 21.009 indbrud i kategorien private boliger. Hårdest ramt er København og Nordsjælland.

Tidligere har Task Force Indbrud vurderet, at organiserede danske kriminelle stod for cirka 30 til 35 procent af alle indbrud. At de lokale indbrudstyve stod for 25 til 30 procent. Og at omrejsende indbrudstyve stod for 30 til 35 procent.

‘Men det tror jeg ikke holder længere. Jeg tror, at de omrejsende kriminelle står for op imod 50 procent af de indbrud, der bliver begået i øjeblikket. Og langt størstedelen er rumænere. Vi ser en del litauere i Danmark, men de opererer mere i den vestlige del af landet. Og så har vi i år set en del chilenere, som begår indbrud,’ fortæller Karl Erik Agerbo. …

Det blev for nylig opgjort, at Danmark i 2012 var det EU-land, som var næsthårdest ramt af indbrud – kun overgået af Grækenland. Det skyldes ifølge politiet en kombination af, at danske hjem sjældent sikres – selv langs Strandvejen er det usædvanligt, at folk har for eksempel store hegn omkring deres huse. At danskere ofte har mange dyre ting i hjemmet. Og at indbrud typisk straffes mildt med 30 dages fængsel og eventuel udvisning.

Hvis man kommer fra den fattigste del af Rumænien, er det nærmest luksus at komme i et dansk fængsel: Man får tre måltider om dagen og tjener oven i købet penge,’ konstaterer Michael Ask fra NEC.”

Oploadet Kl. 13:54 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/56335/trackback

12 Comments »

 1. Gaden jeg bor på har igennem Tryk Fonden etableret naboovervågning, da omkring liggende veje pludselig var mål for villaindbrud, det kunne være oplysende hvis Tryk Fonden der er skatteyder finansieret mener om det stigende antal indbrud og husk at i Tryk Fonden er stillingerne sikkert besat af ekskommunistiske RUCere.

  Kommentar by emmagad — 22. april 2014 @ 14:21

 2. Danmark er omdannet til et tagselv bord. Og det er da en berigelse, påståes det. I alt for den ene part.
  http://www.sn.dk/danmark/kvindehandel-rumaenere-faar-faengselsstraf-og-udvisning/artikel/401196
  16. april 2014

  http://www.sn.dk/ringsted/det-var-ikke-soennen-det-var-en-tyv/artikel/399899 10. april 2014

  http://www.sn.dk/holbaek/tyve-broed-ind-hos-sovende-kvinder/artikel/401191 16. april 2014

  http://www.guldborgsundavis.dk/?Id=16493 15. april 2014
  Med op mod 10 anmeldelser af indbrud i private hjem det seneste døgn, kan det konstateres, at indbrudstyvene varmer op til påsken

  Men der messes konstant. KRIMINALITETEN FALDER

  Kommentar by tavsen — 22. april 2014 @ 14:35

 3. og det fortsætter i en uendelighed, for danskerne ønskede et åbent land for 3 år siden i debatten om grænsebevogtning. Det er godt, at de får det, som de ønsker.

  Åbent hus for alle
  http://www.sn.dk/danmark/politi-udvist-rumaener-kom-igen-og-begik-22-indbrud/artikel/402187
  22. april 2014

  Kommentar by tavsen — 22. april 2014 @ 15:20

 4. “Kriminalitetens fri bevægelighed” kalder man det.

  Husk I snart skal stemme til EU valget.

  Kommentar by Sigwar — 22. april 2014 @ 15:21

 5. @1 Kommentar by emmagad — 22. april 2014 @ 14:21

  Forsikringsselskaberne er generelt ligeglade. Det er kunderne som uanset betaler via deres policer og jo mere omsætning for forsikringsselskaberne, jo mere overskud kan der hentes, alt sammen betalt af kunder som dig og mig.

  Kommentar by Neuhammer — 22. april 2014 @ 15:54

 6. Op med bommene. Lyset på fast grønt mod nord og syd.
  En fehmern bro mod Polen.
  Længe leve den frie bevægelighed for arbejdskraft, prostitution, tyve og alt andet plattenslageri.
  Det er snart sommer og strøget mangler disse bondefanger boder, smykke sælgere, og rose sælgere.
  Hvad er taller for påske ferien forresten angående tyveri?

  Kommentar by peter — 22. april 2014 @ 17:13

 7. Man burde gemme sig ved grænserne og nuppe biler med rumænske, litauerske (og lignende) nummerplader, rippe dem for alle tyvekosterne og så ekspedere tyvende af sted til en bedre verden. Når retsstaten svigter bliver selvtægt en stor del af dagligdagen.

  Kommentar by Lisbeth — 22. april 2014 @ 17:25

 8. Husk lige, at det er voldsomt ulovligt ifølge EU, hvis myndighederne stopper og undersøger netop rumænske og litauiske køretøjer. Det vil være voldsomt diskriminerende og i strid med ARBEJDSKRAFTENS FRIE BEVÆGELIGHED, hvis man ikke stopper forholdsmæssigt mindst lige så mange køretøjer med andre nummerplader. Så det…….

  Kommentar by bastardo — 22. april 2014 @ 17:35

 9. Danmark har stor tiltrækning på alverdens kriminelle. Hvorfor dog? Jeg troede, de rejste tusinder af kilometre med de bedste hensigter og for Danmarks skyld.
  http://ekstrabladet.dk/112/article2266163.ece
  25-årig, der sigtes for overfaldet i Vestre Fængsel på ‘Store A’, kræves nu udleveret til Makedonien for et drabsforsøg ved en stripklub

  Kommentar by tavsen — 22. april 2014 @ 22:59

 10. Der er ikke noget at gøre, hvis man ikke blæser knoppen af første bandemedlem, der dukker op i døråbningen. Utallige eksempler på, at folk bliver banket, bastet og bundet ja Theo “poker” blev skudt adskillige gange i benet.
  Man er på herrens mark, hvis man tror, at låsen på døren eller haspen på vinduet holder barbarerne ude. Har de udset sig dit hus som plyndringsobjekt, så kommer de ind – altså, hvis et haglgevær ikke stopper første levende billed i døråbningen.

  Vi kan takke de radikale og revolutionsfanatikerne i Einheitzlisten for denne lovløse tilstand. Ja, og resten af de EUrabia liderlige politikere.

  Kommentar by Iznogut — 23. april 2014 @ 14:52

 11. Faktisk kunne EU være en del af løsningen, hvis ikke det var fordi EU havde travlt med andre vigtige ting, såsom at måle krumning på agurker og kanel-indhold i wienerbrød… Når spøg til side. EU kunne søge for at kriminalitet af EU borgere i et andet EU land medførte økonomisk kompensation stat-til-stat. Så ville de lande der havde store grupper af rejsende kriminelle måske se en fordel i at sørge for at holde lidt bedre øje med dem. Passvindel ville muligvis gøre proceduren svær i praksis, men det kunne da være et første skridt på vejen.

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 23. april 2014 @ 15:15

 12. @ Iznogut

  Du mener at Enhedslisten er skyld i at der findes kriminalitet i EU? Jeg stemmer ikke på dem, men EnL er nok det eneste reelle EU modstander parti af betydning i DK. Bemærk at jeg ikke mener at DF er reelle EU modstandere!

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 23. april 2014 @ 15:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper