1. maj 2014

1. maj i Fælledparken: Endnu en folkevalgt statsminister chikaneret af venstrefløjens antidemokrater…

Statsminister Helle Thorning-Schmidt gav en kort tale til LO’s 1. maj-arrangement i Fælledparken, og klarede det overordnet fint. Optakten var helt efter bogen – natlig hærværk mod Socialdemokratiets Frederiksberg-kontor ‘Helle er en so’, og en systematisk eufemisering i medierne af ‘de unge fløjteaktivister’, der tydeligvis var den yderste venstrefløj, Ungdomshus-miljøet tilsat en broget skare af ikke-arbejdende kommunister. Så meget for ‘arbejderkampen’.

Mediedækningen er sådan set det værste, og minsanten om ikke ‘politikens udsendte’ er identisk med den tidligere talsmand for Globale Rødder, der umiddelbart efter organisationens maler-overfald på daværende statsminister Anders Fogh Rasmussen, betegnede det som ‘en rimelig aktion’. Mens jeg skriver dette toner Modkrafts Rune Eltard-Sørensen frem på TV2 News – det var ham der overfaldt udenrigsministeren Per Stig Møller ved samme lejlighed. “Hvad siger det om venstrefløjen, hvis det er dem” (der fløjtede), bliver han spurgt.

Man starter ved år nul hver gang. Fra Politiken – Politiken i Fælledparken: ‘Støjen var øredøvende’.

“På forhånd var det varslet, at en gruppe aktivister ville forsøge at overdøve statsministeren med fløjter, og ifølge Politikens udsendte fik den socialdemokratiske formand kamp til stregen – ikke mindst da en demonstration med unge fra Ungdomshuset nåede frem til Fælledparken.

‘Støjen var øredøvende med en blanding af fløjteri, folk der skændtes og DSU’ere, der jublede som respons på Thornings tale. Det var ret kaotisk’, siger Politikens udsendte Nikolaj Heltoft. …

Efter talen fortsatte de spredte diskussioner blandt tilskuerne, og der blev diskuteret ophidset mellem unge fløjteaktivister og ældre socialdemokrater, der var sure over de unges opførsel.”

(Antifascistisk Aktion i Fælledparken, 1. maj 2014; Pol-tv)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/56523/trackback

14 Comments »

 1. Et billede siger mere end 1000 ord, fascistiske hjernedøde zombietropper på spil igen fremme fra hulens dunkle dyb. Spær de beskæmmende stakler inde på den lukkede afdeling. For evigt.

  Kommentar by LarsB — 1. maj 2014 @ 18:19

 2. ‘Rigtig arbejderkamp’ – hvor imaginære arbejdere slås med ikke-arbejdende nedadsnobbende-klassekæmpere.

  Det er en uforglemmelig 1. maj. Det eneste hår i suppen er Thulesen-Dahl’s evige flirt med sosserne.

  Kommentar by Polka Charlie — 1. maj 2014 @ 18:31

 3. Er det de ældre socialdemokrater, du omtaler så respektløst?

  Kommentar by bastardo — 1. maj 2014 @ 18:45

 4. Det er ærgerligt at 1. Maj bliver brugt til noget så ligegyldigt som politiske taler og indbyrdes skænderier i Fælledparken.

  I stedet burde 1. Maj være en mindedag for de omkring 100 millioner der er dræbt i kommunismens kølvand over hele kloden!

  Kommentar by Santor — 1. maj 2014 @ 18:53

 5. Det siger en del om niveauet at de ikke kunne stave til “helle er en so” uden at lave fejl.

  Kommentar by Per — 1. maj 2014 @ 19:42

 6. Ps, dødstrusler i parken mod helle thorning: http://www.bt.dk/politik/du-er-en-forraeder-du-skal-doe-her-maa-pet-og-politiet-slaa-jernring-om-thorning

  Ikke at det rykker niveauet opad…

  Kommentar by Per — 1. maj 2014 @ 19:44

 7. Så dumt, så småt, så usselt.

  På Torvet i Sorø stod hr. Per Clausen (EL) med roeformet lyserødt idiothoved og holdt en tale om flere penge til velfærd. Før ham optrådte hr. Peter A. G. Nielsen (“Lige meget hvem du er, lige meget hvor du er, så velkommen her”), og derefter bl.a. Özlem Cekic (mange flere penge til velfærd) samt lokale amatørmusikere.

  I kraft af det gode vejr var et par hundrede mennesker mødt op, blandt dem den tidligere borgmester Ivan (S) og den i 2013 nyvalgte borgmester Gert (K), sidstnævnte med et synligt eksemplar af dagbladet “Arbejderen” i jakkelommen.

  Næste år vil jeg holde 1. maj i Klamhuse Grusgrav og ikke noget andet sted:

  http://landsbytossen.dk/?p=2702

  Kommentar by Crass Børsting — 1. maj 2014 @ 20:03

 8. Mangemillionær i Fælledparken: Løkke er et fedtøre og en blærerøv

  http://politiken.dk/indland/politik/ECE2277729/mangemillionaer-i-faelledparken-loekke-er-et-fedtoere-og-en-blaereroev/

  »Jeg kunne nok finde på at stemme på Dansk Folkeparti. Det har jeg også gjort. Jeg er så utilfreds med alt det slinger, der er omkring vores indvandrerpolitik. Jeg er vred som dansker over, hvad der bliver ødslet bort. Jeg er stor modstander af det, der sker med, at vores arbejdspladser forsvinder. Og jeg kan ikke se, hvad vi skal med de fattiglemmer, der kommer herop. Vil man hjælpe folk, så skal man give hjælp til selvhjælp i de lande, hvor de opholder sig. Det er det, man kan opnå i et Europa, hvor mange af de fattige stater er blevet medlemmer. Men det er jo dernede det skal ske i stedet for. De har masser at bygge op. Det ligner jo skrammel, alt det de har i store træk«, siger Karsten Ree.

  Kommentar by mb — 1. maj 2014 @ 21:21

 9. 1. Maj i Danmark anno 2014, socialisterne fik pisset deres territorier af i Fællesparken og det hele blev dækket af de kommunistiske statsejede medier, surprice ikke en eneste sortsmusket var mødt op i Fællesparken? havde kommunisterne glemt at invitere dem, i de muslimske lande dræber de hinanden den 1. Maj, det slap vi for i Danmark. Den 1. Maj er kommunisternes kampdag og den fejres af SU modtagere, invalidepensionister, blinde, døve og Helle Thorning Schmidt.

  Kommentar by emmagad — 1. maj 2014 @ 21:39

 10. Kloge ord af karsten ree, så er det bare at tælle sekunderne til han bliver hængt ud som højreekstrem racist i medierne for den udtalelse.

  Kommentar by Per — 1. maj 2014 @ 21:40

 11. Ang mit indlæg nr 5, så har de lige vist i tv avisen at de også skrev “pædo svin” på muren.. Det mest forbløffende er næsten at de overhovedet er i stand til at betjene noget så avanceret som en spraydåse.

  Kommentar by Per — 1. maj 2014 @ 22:01

 12. Ha, godt nok Per.

  Kommentar by Machiavelli — 2. maj 2014 @ 03:50

 13. Folkevalgt og folkevalgt…

  Jeg ville snare skrive udpeget af Magrethe(III) Pestager efter de regler der for tiden arbejdes efter. (pun intended når jeg ikke skriver gældende lov)

  Kommentar by Hans Und — 2. maj 2014 @ 11:15

 14. Tåberne med fløjterne magter ikke at gå ind i politik for at ændre
  noget, de søger deres mål med vold og trusler som islam.

  Kommentar by k.m. — 2. maj 2014 @ 12:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper