12. maj 2014

Sørine Gotfredsen om minoritetsdyrkelse og mangfoldighedens tyranni under Melodi Grand Prix 2014

Sørine Gotfredsen er lidt for religiøs for undertegnede, men i det her tilfælde har hun helt ret. Melodi Grand Prix er blevet et freakshow for seksuelle minoriteter, og hetzen mod tilfældige russiske aktører viser jo tydeligt, at det handler om alt andet end musik. Fra hendes blog på Berlingske – Mangfoldighedens tyranni.

“Melodi Grand Prix er et fænomen, der har forandret sig voldsomt gennem årene. Både tøjet, musikstilen, støjniveauet og adfærden på scenen har gennemgået en markant udvikling, men ét bestemt træk træder særligt frem. Nemlig den dominans, som det homoseksuelle miljø efterhånden har tilkæmpet sig. Melodi Grand Prix`et fremstår i høj grad i dag som en manifestation af denne minoritets kamp for berettigelse og udfoldelse, hvilket i de forgangne dage er blevet understreget i København. Ikke kun i kraft af de mange homoseksuelle, der strømmede til byen, men også gennem den massive markedsføring af Danmark som et land af mangfoldighed og tolerance, hvor rettighedstænkning og dyrkelse af minoriteter og i dén grad har slået rod.

Tag nu ikke fejl at mit ærinde. Der er stor grund til at glæde sig over muligheden for her til lands at kunne være sig selv i fred, og tolerancen skal naturligvis forsvares. Men vi må ikke blive blinde for, at minoritetsideologien kan udvikle sig til en ny undertrykkende kraft. …

En lignende usympatisk mentalitet afslørede sig på pudsig vis i den første Grand Prix-semifinale, hvor værtinde Lise Rønne udbrød, at her er enhver velkommen, præcis som man er. Hvorpå publikum buhede de russiske sangerinder ned fra scenen, idet nogen åbenbart er mere velkommen end andre. Både LGTB-bevægelsen og Melodi Grand Prix`et repræsenterer i dag tendenser til en nådesløs politisk korrekt tænkning og deraf følgende fordømmelse. Du har nemlig ikke ubetinget lov til at være her, præcis som du er. Du har først og fremmest lov til at være her præcis som den, mangfoldighedens tyranni mener, at du skal være.

Om det var Ruslands rolle i Ukraine eller landets syn på homoseksuelle, der skabte vrede blandt MGP-tilskuerne er uvist. Men sikkert er det til gengæld, at ikke alle russere bryder sig om det Melodi Grand Prix, der nemlig også kan ses som billedet på et vist europæisk forfald. …

Der er noget galt i en kultur, der mere og mere ophøjer den enkeltes ret til at skrige sit følelsesliv og sin seksualitet så højlydt ud i verden, at det fejer alt andet til side. Og der er noget helt galt, når nye fordømmende kræfter fortæller os, at friheden til at være netop den man er, i virkeligheden kun gælder dem, der er det på den rigtige måde.”

(Johnny Logan, Eurovision Song Contest, 1980; Youtube)

Oploadet Kl. 14:15 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/56711/trackback

22 Comments »

 1. Sidst jeg så meloduntegrandprix optrådte ægteparret Grethe – med den røgede stemme – og Jørgen på ledsageguitar med et prægtigt lille nummer af Volmer Sørensen (tekst)og Otto Francker (melodi).

  https://www.youtube.com/watch?v=AYyhJvRE3mQ

  Det var dejligt. Siden har jeg slukket.

  Kommentar by Svend — 12. maj 2014 @ 14:27

 2. Marianne Helved udtaler at hun kun deltager fordi der ikke var bedre indbydelser denne dag, dette mantra udtaler Danmarks kulturminister i fuld offentlighed, hvem helvede regere Danmark.

  Kommentar by emmagad — 12. maj 2014 @ 14:30

 3. har personligt ikke noget imod homoseksuelle eller deres rettigheder i vores samfund så længe de ikke trækker deres seksuelle holdninger ned over mig ville jeg lade deres være i fred, og angående Rusland og homoernes interne kamp syntes jeg at det er værd at tænke over at ild ikke bekæmper ild med bare gøre det hele slemmere

  Kommentar by Severin — 12. maj 2014 @ 14:30

 4. Yderst pinlig propaganda (Join Us) for diktaturet i Bruxelles og EUrabias kamp mod Putin.

  Propagandasenderen lever fuldt ud op til sit navn. 2 søde tvillinger skulle offentligt henrettes for Putins kamp mod diktaturet.

  Føj for en banke-bæ.

  (sommer, sommer og sol… duften af .. i 1.division :D )

  Kommentar by Iznogut — 12. maj 2014 @ 14:35

 5. Sorry Kim.. kunne ikke lade være… Jeg giver en Sommersby .. he he.. eller 2 til folkemødet hos Svend..

  :D

  Kommentar by Iznogut — 12. maj 2014 @ 14:38

 6. Østrigerne har jo tradition for at sætte “Nutcases” til at erobre Europa, denne gang virkede det, sidste gang var det lige ved og næsten.

  Kommentar by En Mand — 12. maj 2014 @ 15:11

 7. # severin. Nonsens !!
  Hvis du befinder dig mit ude på en græs klædt slette og i det fjerne ser en steppebrand nærme sig , så er kan det faktisk redde dit liv hvis du ,hvis vindretningen er rigtig, netop ved hjælp af ild, laver et brandbælte.
  Og den østriske freak er ækel.
  Russerne rager flere meter op over vesten angående dannelse.

  Kommentar by Danskeren — 12. maj 2014 @ 15:44

 8. – og nu er porten så endelig åbnet, så f. eks. en “Zulu- eller Masaineger” kan repræsentere DANMARK til næste års RP-fest..!

  Kommentar by Cantor — 12. maj 2014 @ 15:45

 9. Melodi Grand Prix er desværre som beskrevet blevet en homoparade
  med masser af regnbueflag. Jeg er ikke bange for at sige, at den skæggede dames takketale var pinlig og vammel som kun en freak kan holde tale efter at have vundet melodi grand prix – men samtlige journalister koger over af begejstring over denne særling, der hellere vil snakke tolerance for sin syge adfærd end selve sangen, der åbenbart ikke betød noget for hr/fru fuldskæg.

  Kommentar by k.m. — 12. maj 2014 @ 16:41

 10. Endnu et politisk område, hvor vi har brug for at få principper på banen:

  Danmark er en nation der, i princippet, bygger på individets ret til at være herre i eget liv, så længe det respekterer andres ret til det samme. Derfor har danskere, der er homoseksuelle ret til at udleve deres seksualitet og følelsesliv med andre voksne af samme disposition.
  Det samme gælder andre indenlandske minoriteter så som totalitarister.

  Etnisk danske totalitarister kan vi tolerere, da udgør et lille mindretal 1). Helt anderledes forholder det sig med fremmede totalitarister så som muslimer, nazister og fascister. Disse fremmede er modstandere af den personlige frihed, vort samfund bygger på, og skal derfor hverken tillades indrejse eller ophold i vort land. Det er logik for perlehøns

  ——————————————————————–
  1) Skulle deres antal på et tidspunkt nærme sig 50%, må vi tage en debat om, hvorvidt vi vil have et frit eller et totalitært samfund

  Kommentar by Bevidst — 12. maj 2014 @ 16:42

 11. Grandprixchef Jan Lagerman Lundme var en medvirkende årsag til at finalen skulle afholdes i B&W-hallerne.

  For et år siden stod han på DR og savlede over de tomme bygninger og mente, at dette var STEDET. Journalisten spurgte ham om han ikke troede, at det ville blive dyrt at bygge B&W-hallerne om, til dette svarede han: “Jo, men det er det perfekte sted.”

  Hvis han havde lettet sin lille bøsserøv og taget turen til Herning ville han have opdaget, at Boxen ville have været det perfekte sted.

  Nu kostede ombygningen af B&W-hallerne så 70 millioner. Lortet er i øvrigt i dag jævnet med jorden på grund af sindsyge EU-regler.

  Nå, men grandprixchefen fik brugt 70 millioner på at imponere vennerne i bøssemiljøet i København.

  Men indrømmet, der ville også have været for langt fra Herning til vennerne i Ørstedparken.

  “Mangfoldighed” – min bare røv!!

  Kommentar by Erik — 12. maj 2014 @ 16:59

 12. Var det ikke den homofile(og islamofile) Torben Lund, der forærede sine venner i homomiljøet 100 mil de kunne lav HIV kampagne for?

  Man kunne jo forestille sig, at det at det kom frem var det der kostede ham hans politiske karriere. Og hans senere belyvning af Morten M med fabrikerede nazi-beskyldninger i hans hovede blot var pay back.

  Kommentar by Hans Und — 12. maj 2014 @ 17:05

 13. -> Iznogood

  Som AGF’er ved man, at lykken er et vellykket aflevering en regnvejsmandag klokken 19.47, og ulykken en ørkenvandring over tre måneder. Jeg har set dem vinde mesterskabet, og glemmer det aldrig. AGF er en del af mig – ikke en frakke jeg kan tage af og på. Det gør ondt når de taber. Langt mere end diverse kommentarer.

  Sommersby… Cafe latte, nej, altså. Jeg holder mig fra alle drikke med ubehagelige associationer. Mjød direkte fra horn, ja, tak.

  Kommentar by Kim Møller — 12. maj 2014 @ 18:26

 14. “Vi kan ikke stoppes”. Nu mangler vi bare at få de pædofile gjort værdige til at blive lukket ind i mangfoldigheden.

  Kommentar by Menig 442 — 12. maj 2014 @ 22:36

 15. -> Kim Møller

  Kender følelsen af ørkenvandring…Håber GF kommer stærkt tilbage efter et år og starter festen i Engesvang igen. Ingen beder dig afføre dig noget som helst, som heller ikke kan tages af. Jeg driller dig bare, fordi nedrykning klæber sig til Brian Steen og han fyrede en god træner, så snart han så sit snit til det.

  Mjød i horn…du sætter mig på et opgave…men jeg vil forsøge at løse den .. :D

  Kommentar by Iznogut — 13. maj 2014 @ 02:18

 16. Ro på nu.
  Det er muligt at en dragqueen der ved hjælp af alle mulige billige tricks er i stand til at forføre europæerne med en iøvrigt rigtig god (john Berry)(James Bond)kompotition.
  Men fortvivl nu ikke.
  Den sang der blev nr. 2 (Holland)”Calm after the storm” er en vaskeægte reaktionær gammeldags country sang.
  For i øvrigt (uden pis) min favoritsang ved dette års eurovision song contest der med gammeldags dyder menlig godt gedigent håndværk uden gimmicks til at sløre det modsatte for mig står som den “rigtige” vinder.
  Men det er jo smag og behag
  Ud over det så er der al mulig grund til at rose DR til skyerne for denne overdådigt flotte produktion der løftede denne sang konkurence til et uhørt højt niveau.
  Det var KÆMPE STORT uden at på nogen måde blive svulstigt og som nu stiller Østrig over for en overordentlig vanskelig opgave
  En ubetalelig god reklame for Danmark
  Det kunne simpelthen ikke lade sig gøre hvis valget var faldet på forsamlingshuset(Boxen)på den jyske hede.
  Til Menig 442
  Se nu at få klemt de bumser ud.
  Jeg er godt klar over at bloggen lige er trådt ind i teen age årene
  men derfor kan du godt ta´ dig lidt sammen og lade de mest perfide kommentarer være noget du ornanerer til hjemme under dynen.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 13. maj 2014 @ 03:40

 17. @7 Kommentar by Danskeren — 12. maj 2014 @ 15:44

  Citat: “Russerne rager flere meter op over vesten angående dannelse.”

  Come on, please. Har du nogensinde været på ferie sydpå. Russere opfører sig værere og mere brovtende end selv englændere og tyskere tilsammen.

  Kommentar by Neuhammer — 13. maj 2014 @ 10:23

 18. Melodi Grand Prix er en død sild med skæg ! :)

  Kommentar by A-mad — 13. maj 2014 @ 11:33

 19. Jeg er helt på russernes og Godtfredsens side i denne sag. Melodi grandprix har udviklet sig til et freakshow, med et støt faldende sang niveau. Man kan dårligt nok holde ud at se på det fra start til slut.

  Og det er ret tankevækkende hvordan det bruges i propaganda øjemed til at fremme kulturmarxistisk ideologi. I dette tilfælde seksuelle afvigelser som ophøjes til noget glamourøst. For ikke at nævne de mange ikke-etniske europæere som konstant skal ophøjes kunstnerisk, på trods af middelmådig talent.

  Og det er korrekt at denne leflen for diverse minoriteter er et udtryk for et enormt forfald af kulturen. En helt bevidst fremmelse af det perverse og dekadente. Det er vestlig marxisme for fuld skrue som proppes ned i halsen på de licensbetalende borgere.

  Man tror nærmest ikke at det kan blive mere sindsygt når en homoseksuel transvestit med fuldskæg vinder konkurrencen. Men gang på gang overraskes man, og det vil uden tvivl også ske næste år.

  Den vestlige civilisation er for alvor ved at begå kulturelt selvmord.

  Kommentar by Jannik — 14. maj 2014 @ 03:19

 20. Jannik
  Allerede i 1998 introducerede det ellers her så højt besungne Israel det moralske forfald du mener har fundet sted.
  http://www.youtube.com/watch?v=Fv83u7-mNWQ
  LOL
  Og med hensyn til om niveauet skulle ha´ være støt dalende siden da skal man være mere end almindeligt tonedøv for at kunne konkludere
  LOL
  Men det kommer så heller ikke bag på mig da tonedøvhed er et yderst udbredt fænomen her

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 15. maj 2014 @ 05:37

 21. @Per Henrik

  Ja jeg er i forvejen bekendt med denne vinder fra 1998. Og det er vel et meget godt eksempel på at forfaldet allerede var indtruffet på et langt tidligere tidspunkt end 2014. Men selvfølgelig trumfer en transvestit med fuldskæg en uden i kulturel dekadence.

  For øvrigt så er det vist ikke mig der er tonedøv når jeg fastslår at den musikalske standard er ret lav ved MG. I 90erne var det allerede på vej ned af bakke. Men jeg mener nu at det er blevet værre med årene.

  Kommentar by Jannik — 15. maj 2014 @ 17:32

 22. Er du ikke bare en sur gammel mand ?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 16. maj 2014 @ 00:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper