10. juni 2014

61 pct af danskerne har forbehold overfor deres skattebetaling – Odense-eksempel: ‘fjer i håret’-projekt

Søndag kunne Berlingske fortælle, at 88 procent af danskerne betaler deres skat ‘med glæde’. Arbejdsmarkedsforsker (og socialdemokratisk politiker) Bent Greve var positivt overrasket – danskerne bakker op om velfærdsstaten. Tallet var naturligvis ren hokus pokus, og vinklen kunne ligeså have været at 61 procent af danskerne havde forbehold over for deres skattebetaling. Borgerlige aviser er ikke hvad de har været, og det har sikkert flere årsager. Eksempelvis 19.247.780,41 kroner i skattefinansieret mediestøtte.

I Odense går skattekronerne blandt andet til ‘CAMP U – Projekt ALL in’, der skal motivere kontanthjælpsmodtagere. Det sker blandt andet med ‘arabisk køkkendag’, ‘rundbold og grill’, ‘fjer i håret og graffiti i det fri’, og min favorit ‘Story telling on chair’ – fortæl en historie ved at dekorere en stol. Projektet har adresse i Vollsmose, men inkluderer efter billederne at dømme kun enkelte indvandrere.

(Camp U – Projekt ALL inFacebook)

Oploadet Kl. 08:06 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/57310/trackback

23 Comments »

 1. Camp U-Projekt ALL in, husk projektet starter senest klokken ni, mød til tiden, ved fravær husk at ringe afbud? Et integrationsprogram af 3 timers varighed om dagen inklusive det Arabisk inspirerede varme køkken, halvdelen af projektet er henvendt til uintegrerbare indvandrere og halvdelen er til for de nyuddannede overflødige indvandrer konsulenter, skidt med prisen bare disse ubrugelige hoveder får et tilbud der er designet til deres behov, men pengene er taget fra hårdt arbejdende Danske skatteyder og givet til nytteløse projekter der ikke flytter en millimeter, tværtimod.

  Kommentar by emmagad — 10. juni 2014 @ 09:00

 2. Et flertal af danskerne bakker om skattesystemet, der gør det muligt for dem, at leve af “andre folks penge”.
  Surprise, surprise! :)

  Kommentar by A-mad — 10. juni 2014 @ 09:17

 3. Læste artiklen i “den gamle tante” og tænkte også mit.
  En enkelt linje til sidst nævnte dog: Mange danskere ville gerne have en skattelettelser.

  “Story telling on a chair”. Ja, kreativiteten har vide rammer når bare det er for “andre folks penge”

  Kommentar by Neuhammer — 10. juni 2014 @ 10:04

 4. Indkomstskat, kommuneskat, kirkeskat, moms, afgifter på næsten alle forbrugsartikler seneste galmands(politiker)påhit; miljøafgifter her og der. At undgå at blive franarret ens formue og ejendom er blevet en svær kunst.
  Spørgsmålet er om det kan betale sig at leve i Danmark, eller et hvilket som helst andet europæisk land, for den sags skyld. Måske med undtagelse af Schweitz.

  Kommentar by Nielsen — 10. juni 2014 @ 10:46

 5. Helt enig, Nielsen! Danmark er et skattemæssigt ‘Fantasyland’ med Grønne Afgifter og den mest komiske er næste ‘Svulmeafgiften’*! :)
  Vistnok en afgift på softice, som Mads Rørvig fra Venstre er bannerfører for at afskaffe. Jeg ved ikke om der stadig er en ‘Svulmeafgift’?

  Kommentar by A-mad — 10. juni 2014 @ 11:06

 6. Hvad sker der, hvis man som ung, lyshåret dansker går hen og lægger an på Fatima med tørklædet? Bare et tankeeksperiment. Prøv at gøre det og kom så bagefter og fortæl mig, hvordan det går med integrationen, selvom man forsøger sig med flerkulturelle køkkendage.

  Kommentar by Arne Torp — 10. juni 2014 @ 11:33

 7. Mon ikke folk ville overveje deres skattebetaling, hvis de fik valget at støtte Levacovic klanen eller sænke skatteprocenten? Hvis de fik de oplysninger Pernille Bendixen nu skal have på puklen for at frigive, nemlig at “berigerne” har et enormt skattetræk mens gamle og børn får et hak hvert år i september når der laves budget?

  Jeg har hørt om et projekt for indvandre, selvfølgelig lagt i den lokale ghetto og stærkt kønsopdelt, hvor man skulle have Betsebeth til at tabe sig og lære at komme ud af lejligheden. Det gik ufattelige godt, altså da man ansatte en der kunne deres sprog, for selvom de havde dansk pas havde de vist glemt deres danskprøve nr. 1. Jeg tror det kørte et år, med en udgift på omkring en million (ca. 3½ sosu)og succesen var enorm, ikke 1 kom i arbejde, og fremmøde procenten var vist oppe på 30-35% men 2-3 hattedamer var i arbejde og man havde virkeligt gjort noget for integrationen.
  Hvis det havde været Tove der var blevet lettere flæsket, så havde hun maks fået pålæg om at gå i fitness world og svede et par timer om uge, og ingen kontanthjælp hvis hun udeblev. Men heldigvis er der gode ansatte på kommunen med blødende hjerter, der sikre at regler er regler, men undtagelser kan forkomme. Jeg betaler ikke min skat med glæde, når jeg ser hvor mange af den spildes på “integration”, spændende projekter, pipfugle kurser og alt det andet hele den hær af offentlige snyltere trækker på kassen. Nu vi snakkede om hvad førtidspensionister koster samfundet, kunne det være underholdnede at se hvad alle hattedamerne (M/K) koster med deres føle-kurser

  Kommentar by broholm (ordblind) — 10. juni 2014 @ 11:36

 8. Det lyder begavet.
  Gad hvide, hvem der finder på sådanne aktiviteter?
  Velmenende kvindelige børnehavepædagoger?
  Find din indre pipfugl.

  Mere effektivt ville nok være tvangsaktivering med oprydning og vedligeholdelse i lokalområdet af offentlige områder og evt. havearbejde hos pensionister – iklædt kommunalt, lyserødt arbejdstøj.

  Der er jo intet galt i at arbejde for offentlig understøttelse, tværtimod.

  Kommentar by T. Snorrason — 10. juni 2014 @ 14:11

 9. Giver det overhovedet mening at sige at folk på overførselsindkomst betaler skat?
  Værsgo her er X kr + Skat. Vi fratrækker straks Skat, hvorefter du modtager X kr., vupti.
  Gallup 1.: ”Er du sur over at betale Skat?” øh sur?, øh næææ…
  2. ”Synes du er rimeligt at den ene halvdel af befolkningen brødføder den anden?”
  3. ”Synes du det er rimeligt at folk der arbejder eksempelvis 30 timer om ugen får mindre udbetalt end Fattig-Carina og hendes 16.000,-kr om måneden?
  Hvis ikke Gallup/medierne fortæller den eksakte ordlyd på spørgsmålet, giver svaret ingen mening.
  Som man spørger får man svar.
  Medierne er generelt utroværdige. Lad socialisterne betale for socialistisk propaganda, og lad alle andre slippe. Privatiser nu.

  Kommentar by mister jones — 10. juni 2014 @ 14:40

 10. Ak ja, at betale skat af sin bistandshjælp er ikke det samme som at bidrage til samfundet.

  Kommentar by Arne Torp — 10. juni 2014 @ 15:09

 11. Tilfældigvis, onsdag i sidste uge, skulle jeg til et møde med en kommunal ergoterapeut, der har til huse i Vollsmose. Og da jeg ikke er særligt kendt i Vollsmose (sidst jeg var ved Vollsmosecenteret var for mere end 15 år siden, hvor jeg fik kastet en flaske efter mig ved indgangen), kom jeg i min søgen for skade at gå ind i den forkerte bygning, nemmelig Camp U. Og det lignede præcist hvad det var, et kommunalt projekt betalt af skatteyderne, med lige dele indvandrere og gråhårede spelthekse med ravsmykker og hjemmestrik, og dvaske indvandrerunge der hang rundt om i sofagrupperne og lavede absolut ingenting…

  Kommentar by Jacob Andersen — 10. juni 2014 @ 15:24

 12. 11.Jacob Andersen. Godt udtryk, lige på kornet! “gråhårede spelthekse med ravsmykker og hjemmestrik” :) den vil jeg bruge selv!

  9.mister jones skriver “Giver det overhovedet mening at sige at folk på overførselsindkomst betaler skat?”

  Nej selvfølgelig ikke – det er bare noget vi leger med de uproduktive for at de ikke skal føle sig udenfor.
  Det er Matadorpenge i Ebberød Bank! :)

  Alle på overførselsindkomster og alle offentligt ansatte burde kun have udbetalt faste bruttobeløb uden fradragsmuligheder, så kunne vi spare halvdelen af administrationsudgifterne og halvdelen af papirnusserne.

  Det ukrænkelige motto for danske politikere er:
  “Warum einfach machen, wenn es auch so schön kompliziert geht?”

  (frem for alt må vi ikke krænke nogen ved at kalde en spade for en spade!)

  Kommentar by A-mad — 10. juni 2014 @ 15:52

 13. Ingen skal have penge uden at yde igen og her er selvfølgelig tale om de raske især unge mænd fra andre lande der render rundt om natten bevæbnet med knive og pistoler, de kan være taknemmelige for at det ikke er jeg der skal svinge spare øksen kniven.

  Kommentar by emmagad — 10. juni 2014 @ 17:41

 14. Stod et til mig skulle projektet døbes -Camp den store hjerneblødning-

  Kommentar by k.m. — 10. juni 2014 @ 20:19

 15. “at 88 procent af danskerne betaler deres skat ‘med glæde’.” HAHAHAHA………løgnen kender åbenbart ingen grænser i Mohammedanmark, føj for et skodsamfund.

  Kommentar by Fritz — 10. juni 2014 @ 23:51

 16. > A-mad
  Og så havde jeg oven i købet glemt den måske ondeste skat af dem alle: grundskylden. Ejendendomsskat er et af levebrødspolitikernes midler til at sikre dem selv evig forsørgelse. De skammer sig aldrig, og deres landevejsrøveri, sikrer dem råderet over danskeres retmæssige lodder.
  Må de rådne i helvede, som Fritz kunne have sagt : -)

  Kommentar by Nielsen — 11. juni 2014 @ 03:47

 17. Man sætter pædagoger til at vogte ulve.
  FUCK det offentlige!

  Kommentar by Frank Hagmann — 11. juni 2014 @ 09:59

 18. “Jeg hører tal” brægede Poul Nyrup, for at understrege at det i hans optik var ikke-stuerent at tale om tal, så lad mig lige repetere:

  I Danmark opkræves der hvert år over 1.025.000.000.000 kroner i skatter og afgifter, svarende til næsten 200.000 kroner pr indbygger – nyfødt som døende. Jeg ved hvor meget jeg får og har fået – intet. Ok, jeg har haft brug for lægen nogle få gange, været på hospital en uge – jeg har kørt på vejene med min lille bil og lidt diverse andet, men det har jeg fandeme betalt mange tusinde gange.

  Gad vide, hvem der bruger mine og andres penge? Der må være nogen, der på Joakim von And maner, bader i dem.

  Kommentar by Svend — 11. juni 2014 @ 11:12

 19. De såkaldte flygtninge bør ikke integreres/inkluderes. Deres ophold her i landet må være midlertidig. Når situationen i “flygtningenes” hjemland er blevet bedre, repatrieres de. Det vil være en meget stor fordel for de danske skattebetalere.

  Kommentar by Filip — 11. juni 2014 @ 20:14

 20. “Eksempelvis 19.247.780,41 kroner i skattefinansieret mediestøtte.”

  For the record: Momsfritagelse er IKKE “skattefinansieret mediestøtte”.

  At nogen får lov at handle uden skattepålæg kan aldrig blive til en støtteordning – det en syg venden-tingene-på-hovedet.

  Kommentar by Tintin — 11. juni 2014 @ 22:01

 21. – Tintin

  Vi taler ikke om momsfritagelse.

  Kommentar by Kim Møller — 12. juni 2014 @ 00:52

 22. 20 Tintin,

  Det er en interesant diskussion, hvad der kan kaldes skat. Men i sammenhængen så vil jeg nok insistere på, at den manglende moms i visse brancher er en negativ skat. Også selvom man måske teknisk kan argumentere for, at der slet ikke er nogen omsætnings merværdi er, at momse.

  Sagen er vi med et statsligt provenu på ½ af GDP forlængst har forladt det punkt hvor man kan diskutere OM skatte udskrivningen har konfiskatorisk art. Og efter det punkt bliver selv inferører reguleringer af hvad man må og ikke må med sit kæledyr, til en skat hvis det er noget der koster borgeren noget som helst. Positivt elle negativt.

  Kommentar by Hans Und — 12. juni 2014 @ 05:56

 23. Nedlæg de ligegyldige inklusionskurser for de herboende lykkeriddere/velfærdsnomader, og hjemsend dem så hurtigt det er muligt. Vi har ikke brug for velfærdsnomaderne, og de koster det danske samfund mange milliarder kroner om året.

  Kommentar by Filip — 12. juni 2014 @ 20:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper