15. juni 2014

Lars Løkke Rasmussen nærmer sig DF: “Jeg ønsker et.. hermetisk lukket Danmark for dem, der ikke vil”

Lars Løkke Rasmussen har sagt det tidligere uden det blev til en citathistorie i medierne, men mon ikke han allerede nu har erkendt, at det næste valg bliver et ‘udlændingevalg’, og vejen til statsministeriet går via DF. Lars Løkkes ‘udlændingepolitik på to ben’ minder til forveksling om Foghs ‘faste og fair’. En MSM-venlig udgave af Dansk Folkepartis tilsat lidt liberal selvfedme. Fra Berlingske – Løkke vil sortere i udlændinge.

“Danmark skal have ny udlændingepolitik.

Det mener Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen (V), som i sin tale lørdag eftermiddag på Folkemødet på Bornholm annoncerede, at Venstre efter sommerferien fremlægger et bud på en ‘ny, balanceret og sammenhængende udlændingepolitik’. …

‘Vi skal ændre balancen i dansk udlændingepolitik, så vi er mere åbne for udlændinge fra lande med gode udsigter til at blive integreret,’ sagde Løkke i sin tale på Folkemødet.

Til gengæld skal reglerne for familiesammenføring strammes, og kriminelle udlændinge skal ud. Jeg ønsker et åbent Danmark for dem, der kan og vil – men et hermetisk lukket Danmark for dem, der ikke vil,’ siger Venstres formand.

‘Danmark er et land, hvor man kan skabe sig et liv, være en del af et fantastisk samfund og bruge de muligheder, vi har, hvis man vil spille med på præmisserne. Vil man ikke, så siger vi stop,’ sagde Løkke fra scenen i Allinge.”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/57399/trackback

51 Comments »

 1. Robin Williams:
  “In England, if you commit a crime, the police don’t have a gun and you don’t have a gun. If you commit a crime, the police will say

  “Stop, or I’ll say stop again.”

  Der er ingen politikere der er klar til at anvende de midler der er nødvendige for at løse dette problem til bunds.

  Kommentar by Kenny Starfighter — 15. juni 2014 @ 09:36

 2. Mener Løkke det ?

  Også efter valget.

  Kommentar by Morten Dreyer — 15. juni 2014 @ 10:29

 3. Yeah right, der kommer ikke til at ske en skid.

  Kommentar by Multikulti ist tot — 15. juni 2014 @ 10:51

 4. Varm luft for en ministerbil…?

  Kommentar by ny kommentator — 15. juni 2014 @ 10:52

 5. Hvad med Syrien-trænede jihadister med statsborgerskab? Er det ikke det mest akutte sted at sige stop netop nu? Ikke i morgen. I dag.

  Kommentar by M — 15. juni 2014 @ 10:53

 6. @ 1 Kenny Starfighter og 2 Morten Dreyer
  Der er ingen politikere der er klar til at anvende de midler der er nødvendige for at løse dette problem til bunds! Og mener Løkke det også efter et valg?
  Er han parat til at fratage kriminelle indvandere deres statsborgerskab?
  Er han parat til at nægte Syrien jihadister genindrejse til Danmark?
  Er han parat til at stoppe for familiesammenføring af forsørgelseshungrende familiemedlemmer?
  Er han parat til at forhindre opførelsen at trojanske heste i form af moskeer?
  Er han parat til at stoppe, stoppe helt, for muslimske særkrav?
  Jeg kunne blive ved listen kunne blive meget lang!

  Kommentar by Robert R — 15. juni 2014 @ 11:07

 7. Jow, men, han kan jo ikke kæmpe den kamp helt alene.

  Så længe jeres koner, børn, kolleger og mange andre, som I omgås, stadig stemmer main stream left, så KAN vi ikke holde muhamedanerne ude, det forbyder realpolitiken.

  Snakker I nok med jeres koner, børn, kolleger om allah og muhammed?

  Kommentar by bastardo — 15. juni 2014 @ 11:25

 8. Kim Møller, tror filteret åd min besked :(

  Kommentar by NulTolerance — 15. juni 2014 @ 11:35

 9. Venstre og Løkke har mange udmærkede kvaliteter, men jeg stoler ikke på dem i fremmedpolitikken over en dørtærskel.

  Har én Vesntreperson demonstreret nogen viden om islam – nu over 30 år efter, de begyndte at masseimportere den?

  Vil de genforhandle eller opsige Flygtningekonventionen af 1951?

  Vil DF forresten, når de engang er nået helt til tops ?

  Kommentar by Josef K — 15. juni 2014 @ 12:19

 10. Tror ikke man skal forvente for meget af Venstres udspil. Det drejer sig om, at få point-systemet tilbage, hvilket også var fint, men det var ikke nok. Den er lidt gratis for Løkke.

  Kommentar by eleutheria — 15. juni 2014 @ 12:36

 11. Lars Løkke har åbnet gaveboden for de Danske vælgere, og alt er gratis på den øverste hylde, samme gavebod som Helle Thorning bestyrede op til valget,efter valget blev gaveboden hermetisk lukket, alt hvad politikerne lover Danskerne er gratis for politikerne men dyrt for skatteyderne. Harald Børsting har rådet Guzzi Helle til at tage Dansk Folkeparti i hånden, når Harald tør udtale sig på Helles vegne så er han på spanden.

  Kommentar by emmagad — 15. juni 2014 @ 12:55

 12. Det dér genkender jeg. Det ændrer ikke vores kurs mod fortabelsen af en dansk nationalstat. Den “sortering” evner vi ikke. En politiker, der vil Det Nye Europa, og ikke Det Gamle Danmark, kan ikke ændre det mindste på, at vores demokratiske, danske nationalstat nu forsvinder.

  Men vælgerne vil stemme på ham. Det er den historiske nødvendighed. De vil stemme på ham, på folk som ham, og sågar på folk fra Det Radikale Venstre. Et flertal af vælgerne vil. Og der er absolut INTET, vi kan gøre ved det. Mange vil nok fornemme, at der er noget galt, men de lammes af tvivl, når politikerne “appellerer til fornuften” og afviser “populismen” og “pessimismen”. For hvis det er som “vi” siger – hvorfor siger politikerne og eksperterne det så ikke?

  Tør han sige, at udlændingepolitik PRIMÆRT handler om at bevare den danske nationalstat intakt? Gør han? Hvad tror I? Tør han sige det?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 15. juni 2014 @ 13:23

 13. Talk is cheap…

  Kommentar by Lars Hansen — 15. juni 2014 @ 13:40

 14. Det er klart, at Venstre må prøve at knytte Dansk Folkeparti tættere til sig ved hjælp af udlændingepolitikken, bl.a. for at undgå at Dansk Folkeparti går sammen med venstrefløjen i den økonomiske politik.

  Det svækker også venstrefløjen i dens angreb på Dansk Folkeparti for at svigte i socialpolitikken.

  Læg i øvrigt mærke til at socialdemokraterne er ved at opbygge nye forventninger hos vælgerne til øgede offentlige udgifter. De radikale ser passivt til. De ved at de efter valget vil sætte en stopper for det. Socialdemokraterne lægger derved op til nye skuffede forventninger (løftebrud), men hvad gør det, hvis man sikrer sig magten?

  Kommentar by Niels P. — 15. juni 2014 @ 13:42

 15. #10 Morten,
  Nej han tør ikke, det eneste han sagde i sin Bornholmertale, der berørte Danmarkshistorien og Danskernes historisk STØRSTE problem, nemlig indvandringen af totalt uintegrerbare Muhamedanere og Østeuropæiske Skruebrækkere, citat: “Jeg vil arbejde BENHÅRDT på at få de udenlandske kriminelle forbrydere i vore fængsler sendt hjem til afsoning i hjemlandet” citat slut, det er et løfte af samme karat som HTS strør om sig med, selv de mest småtbegavede Danskere ved at hele horder af advokater, dommerstanden og selvfølgelig den tusindtallige “Godhedsindustri” aldrig kunne så meget som drømme om at slippe en “klient” det er det der giver “kassen, nej tværtimod er man i fuld gang med at planlægge nye “Luksuriøse Modtagecentre” i forventningen om at Mellemøsten og fattige EU-stater vil levere “råmateriale” mange år frem.
  Der har også været tale om bygning af nye ”Luksus fængsler” så de tyvagtige EU-borgere kan få en luksus ferie hvis de en gang imellem bliver snuppet, som en af dem udtaler der har en etårig fængselsdom: ”Det er som en ekstra bonus, jeg får mad og ophold samt penge som jeg sender hjem til min mor, hun har renoveret sit hus og lever næsten som en millionær.”
  Vanviddet har stadig ingen grænse.

  Kommentar by Cantor — 15. juni 2014 @ 14:00

 16. Det er ikke bare Venstre, der nærmer sig DF. Virkelighedens verden trænger sig også på, så de ikke vedblivende kan ignorere danskerne.

  Yahya Hassan blev belønnet for at sige det samme, som Pia blev slagtet for.

  Endda højt belønnet 50.000kr på Bogmessen, dernæst 100.000 og een på 250.000kr
  http://politiken.dk/debat/ECE2304384/nydanske-foraeldre-vi-har-begaaet-alt-for-mange-fejl/
  Hvis den nye generation af nydanskere vil undgå at begå de samme fejl, er det nødvendigt med selvransagelse, siger to palæstinensiskdanske fædre. 1. jun. 2014

  Kommentar by tavsen — 15. juni 2014 @ 15:10

 17. Måske brormand Knud Løkke Rasmussen har hvisket ham nogle sandheder i øret.
  http://www.uriasposten.net/archives/57325

  Kommentar by tavsen — 15. juni 2014 @ 15:12

 18. Han nogen hørt ham sige, at han og Venstre har skiftet holdning?

  Kommentar by mb — 15. juni 2014 @ 15:28

 19. DF kommer efter ham, hvis han ikke mener det så jeg gætter på han har erkendt nødvendigheden langt om længe, han er jo ikke kendt for særlig interesse på området (er som Tulle en talmand) men befolkningen vil det og det må han acceptere.

  Kommentar by Lars B — 15. juni 2014 @ 15:44

 20. LLR snakker for sin syge moster i et forsøg på at fiske stemmer, intet andet. Personligt er jeg bedøvende ligeglad med hvor mange par sko og jakkesæt venstre betaler for at få den lille flødebolle til at ligne en mand. Det er resultaterne der tæller og dem har han ikke mange at prale af.

  Start med at lukke grænserne og hjemsend de kriminelle udlændinge, no exceptions . Brug det som udgangspunkt og rul hele indvandringspolitikken tilbage til før 83. Detaljerne er ligegyldige, det er ikke en øvelse i retorik og spidsfindigheder. Det er dødsens alvor.

  Kommentar by Santor — 15. juni 2014 @ 15:45

 21. Mon Venstre så stopper med at ævle om grænsebomme? Det er GRÆNSEBEVOGTNING, der ønskes.

  Sidste uge var der 2 gange S-togs kaos, grundet rumænske kabeltyve
  http://www.sn.dk/danmark/rumaener-faengslet-efter-kabeltyveri-og-s-togkaos/artikel/413656 11. juni 2014

  Og der er ingen udsigt til, at det stopper. For de starter tidligt med oplæring i den branche.

  http://www.sn.dk/roskilde/kabeltyveri-var-en-hel-familieudflugt/artikel/411089 30. maj 2014
  Der var tale om to 20-årige mænd, en 30-årig mand,

  en 36-årig kvinde og hendes døtre på tre og syv år.

  De var alle fra Rumænien og blev alle slæbt med på politistationen, men løsladt igen efter afhøring.

  Kommentar by tavsen — 15. juni 2014 @ 16:16

 22. Vi har endnu ikke fået nok af islam og grænseoverskridende kriminelle, så Lars Løkke kan roligt lefle for de udsatte og efter valget, hvis de gav ham deres stemme, betragte dem som nyttige idioter.

  Kommentar by Menig 442 — 15. juni 2014 @ 16:35

 23. Naturligvis er det varm luft og et politisk forsøg på at tiltrække vælgerne. Det nødvendige er fuld stop for udlændinge fra ikke vestlige lande. Men det lader sig ikke gøre, fordi det er EU som kører fremmedpolitikken.

  Kommentar by Gør noget — 15. juni 2014 @ 16:45

 24. Løkke er bare nervøs over de seneste polls, for DF render jo med alle stemmerne! Det er sikkert bare gas, for har han overhovedet format til at gøre noget?

  Dét, han burde sige, var: “Vi vil have fuldt indvandringsstop de næste 50 år, for DK er et for lille land til, at vi kan magte en så massiv indvandring fra tilbagestående muslimske lande, der ikke gider arbejde. Vi har allerede nu uoverskuelige problemer, og når jeg tiltræder som statsminister, vil jeg begynde hjemsendelse af somaliere og palæstinensere, da begge grupper kun blev givet ophold under særlige omstændigheder. Desuden vil jeg hjemsende alle kriminelle indvandrere, og drejer kriminaliteten sig om voldtægt, æresdrab og pædofili, så ryger hele familien, inklusiv bedste- og oldeforældre, tanter, onkler, kusiner og fætre m.m. MED! NU ER DET NOK! Og så må vi naturligvis have stoppet opførslen af stormoskéerne i Kbh. og Århus, for vi har lov til at sige nej til forsøget på islamisering af Danmark.” … ja, sådan skulle han sige….

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 15. juni 2014 @ 18:57

 25. Herregud, de taler om, hvordan de MULIGVIS vil sørge for, at de ikke nedbryder vores land mere, når vi er i en situation, hvor vi burde skaffe os af med 30-100.000 personer, der aldrig skulle have været her.

  Kommentar by BB — 15. juni 2014 @ 20:02

 26. Helle Thorning er på vej til en toppost i EU.
  Lars Løkke er på vej til skrædderen efter nyt jakkesæt.

  Hvad med Kristian Jensen der sagde: ”Uanset hvor man kommer fra, eller hvor man retter sine bønner hen, så skal Danmark byde velkommen til mennesker, som vil være med til at gøre Danmark til et stærkere og bedre sted at bo, leve og se sine børn vokse op”,

  Han byder altså muslimer velkommen, selv om vi ved islam er uforenelig med demokrati og ligestilling mellem kønnene.

  Kommentar by k.m. — 15. juni 2014 @ 20:47

 27. Tony Blair frygter terrorangreb i Storbritannien
  “- Jeg læser koranen hver dag. Delvis for at forstå nogle af de ting, som der sker rundt om i verden, men hovedsagelig fordi den er så umådelig instruerende, siger Tony Blair ifølge The Daily Mail i et interview i The Observer.”

  http://da.muslimvillage.com/2010/10/25/6936/tony-blairs-sister-in-law-converts-to-islam-after-spiritual-experience/

  Der er et eller andet mystisk over familien Blair og islam, som med Venstre og muslimske indvandrere.

  Kommentar by k.m. — 15. juni 2014 @ 21:12

 28. Det har været gammel-kommunistiske journalister som har banket borgerlige politikere på plads i indvandrerspørgsmålet siden 1983.
  (Kommunisterne ønsker åbne grænser, ligesom i Nordkorea )
  Det var gammel-kommunister der orkestrerede den seneste hetz mod Lars Løkke og hans valg af underbukser og nålestribet.
  Gammel-kommunisterne er oven i købet så frække at tale om etik og moral…. WHAT…
  Hvis endnu én af de borgerlige politikere, nu endelig smider lænkerne, skal vi da kun være glade.
  Lad socialisterne betale for socialistisk propaganda, og lad alle andre slippe. Privatiser DR & TV2 News.

  Kommentar by mister jones — 15. juni 2014 @ 21:18

 29. @ 27 hvis Blair læser koranen hver dag, så bliver han sikkert snart besat af en dæmon, ligesom de fleste andre, der tilbeder måneguden allahu. Kristne bør ikke have en koran i sit hjem, da den er fuld af djævelsk ondskab, had og opfordringer til mord og lemlæstelse. Den er uden sidestykke i ondskab.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 15. juni 2014 @ 21:48

 30. tillæg til @ 29: denne er interessant, men skræmmende (pga det syge begreb, hate speech) – http://www.dailymail.co.uk/news/article-2643783/I-wouldnt-trust-Muslims-following-Sharia-Law-I-no-difficulty-trusting-shop-Peter-Robinson-apologises-shock-remarks.html

  ‘People say there are good Muslims in Britain – that may be so – but I don’t trust them,’ said the pastor. ‘Islam is heathen, Islam is satanic, Islam is a doctrine spawned in hell.’

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 15. juni 2014 @ 21:59

 31. Jeg venter spændt.

  Hvordan vil den islamofile del af Venstre reagere?

  Kommentar by Hans Und — 15. juni 2014 @ 22:00

 32. Han er en klam opportunist. Han er lige så ansvarlig for den islamiske invasion, som socialister og såkaldte konservative.

  Kommentar by Nielsen — 16. juni 2014 @ 00:29

 33. Hvis man bare har et arbejde, gør det ikke noget, at man praktiserer social kontrol.

  Så gør det ikke noget, éns herfødte datter skal giftes med én fra “hjemlandet”, mens éns herfødte søn skal gå på “hugst” blandt de danske pi’r i nattelivet.

  Og det gør ikke noget, at disse unge mænd, der er deres søstres vogter, søger til en islamisk myte om sig selv som retfærdiggørelse for deres aggressive og territoriale adfærd. For de er ikke indvandrede, men nydanskere og skal inkluderes. Og skam få de, der ikke inkluderer.

  De er de nye danskere. Sønner af indvandrere, der ville. For disse fædre havde et job. Måske. Hvis vi evner at sortere. Gør vi det? Har vi cottoncoatklædte mænd med guldindfattede briller nok til at udføre en nidkær kontrol? Ja, måske. Hvad ved jeg. Ellers kan vi ansætte indvandrere.

  – Og så gør det ikke spor, at sønnerne – nemlig dem vi af en grund kalder netop “2. generation” – ikke er “tilpassede” lige så godt som “1. generation” (?!?)

  Jeps. Sådan er det. Og sådan bli’r det. Forklar mig, at Danmark fortsat er en dansk nationalstat om få årtier. Så jeg skal forklare dig noget andet.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 16. juni 2014 @ 00:40

 34. Jeps, hvis der er noget med noget, så siger vi Stop! Og hvis det ikke hjælper – så siger vi Stop en gang til! Hvis vi husker det. Og har folk nok til at gøre det. Frygt det danske Stop! Vi skal nemlig nok finde frem til de få, der ødelægger det for de mange …

  Og så er det bare Stop!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 16. juni 2014 @ 00:51

 35. “Jeg ønsker et.. hermetisk lukket Danmark for dem, der ikke vil”..Nå, men venstretossen er vel bare stiv som sædvanlig, og danskerne stemmer gudhjælpemig sikkert stadigvæk på dem.

  Kommentar by Fritz — 16. juni 2014 @ 01:10

 36. Lars Løkke Rasmussen er pragmatiker af den kommunalpolitiske skole. Han kan kompromisse og skære hjørner bedre end de fleste. Men den forandring indvandringen medfører for Danmark som nation overgår i sine konsekvenser den tyske fredsbesættelse – også hvis denne var blevet permanent.

  Derfor skal der dette til for at redde Danmark denne gang:
  1. Stop for al muslimsk indvandring
  2. Erkendelse af at alle flygtninge, der kræver asyl i Danmark, er fupflygtninge, der skal afvises og sendes retur
  3. Tilbagesendelse af så mange af de allerede indvandrede muslimer som muligt
  4. Forbud mod moskeer, hijab-tørklæder, burkaer osv

  Kommentar by A-mad — 16. juni 2014 @ 09:01

 37. Kære A-mad

  Som du sikkert selv fornemmer. er din liste over “hvad der bør gøres” komplet urealistisk.

  Vi er nået dértil, hvor det er nyttigere at overveje, hvad vi vil gøre, når vi ikke længere har vort historiske hjemland, Danmark, og ingen nationalstat. De kræfter, der ønsker den udvikling, er langt, langt stærkere end vi. Og de nyder godt af, at partier som Venstre forholder sig passivt til udviklingen af hensyn til “EU”.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 16. juni 2014 @ 09:21

 38. Kære Morten. Det er svært at spå osv, men den fremtid du tegner er nok pt den sandsynlige. Alligevel må vi fastholde de 4 krav jeg nævner og minde os selv om at mostandsbevægelsen mod samarbejdspolitikken og den tyske fredsbesættelse også i starten var en forsvindende lille og ilde set minoritet.
  Måske vender “krigslykken” på den europæiske krigsskueplads ligesom sidst så vi også ender med at blive befriet af en ny Montgomery?

  Kommentar by A-mad — 16. juni 2014 @ 09:32

 39. Men denne gang er der ingen “Montgomery”. Selv min mor er nået til det punkt, hvor hun mener, at det eneste, der er at gøre er at “købe en kanon og begynde forfra for sig selv”. Citat slut. Og det har hun ret i. Hun vurderer ikke udviklingen gennem læsning af artikler. Hun ser ind i folk hun møder’s øjne. Og hun konstaterer, at der er langt i mellem den ro og varme og forståelse, man før fandt blandt almindelige danskere. Visdommen er væk. Vi er for syge og for ængstelige til at kunne gøre det rette. Man kan sælge os alt som en abstrakt “nødvendighed”. Se blot “EU”-projektet – som i virkeligheden er et konstruktivistisk projekt, i firserne ofte omtalt som Det Nye Europa. Det var dét, indvandringen skulle bruges til at skabe. Det er det stadig. Men nu på en mere bevidstløs måde. Vi vandrer apatisk ud ad sporet, for vi tør ikke andet end følge køreplanen, fantasiløse og utrygge.

  Jeg ser listen over “hvad der bør gøres” meget tit, her og på Snaphanen. Og jeg smiler skævt til den. For den besvarer på ingen måde nogens spørgsmål. Der er ingen, der sidder og grubler og ikke kan nå frem til det her resultat. Det er spørgsmål som “hvorfor gør vi ikke noget?” og “hvordan når vi frem til en tilstand af handlekraft?” der fortsat står ubesvaret. Og her er der ikke mange lister at støtte sig til. jeg tror, jeg foreløbig er den eneste på dansk grund, der har prøvet at komme med forslag. Men ingen er interesseret i den slags. For det er ikke så tilfredsstillende for det sårede indre som forestillinger om “drastiske forholdsregler” eller “borgerkrigen” eller “modstandsbevægelser” eller “befrielsen ude fra” (ude fra hvor? Har islam en beslutsom fjende som bekæmper den kompromisløst?).

  Fantasien om “borgerkrigen” og “folkedybets opvågnen til dåd” er den opium vi dulmer os selv med i processen, hellere end at gøre det, der kan bringe os frem til handling. Og det siger så meget om os, at jeg med fuldstændig sikkerhed kan fastslå, at vi allerede har tabt.

  Se selv, hvor folk herinde råber ad mig som narkomaner, når jeg vil tage deres opium fra dem.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 16. juni 2014 @ 10:17

 40. Folket skal såmen nok tage affære en dag, problemet er, at den dag er mange år for sent, hvor løsningsmulighederne bliver meget rabiate

  Kommentar by Hans01 — 16. juni 2014 @ 11:36

 41. Morten. Sådan var det også sidst, vi blev besat. Det var “de store tyske sejre, der har slået verden med forbavselse og beundring” lige indtil tyskernes nederlag ved Stalingrad, så vendte folkestemningen sig imod besættelsen. Det sker også denne gang.

  Kommentar by A-mad — 16. juni 2014 @ 11:55

 42. GRÆNSEBEVOGTNING nu.
  http://www.sn.dk/kalundborg/kalundborg-haerget-af-indbrud/artikel/414605

  http://www.sn.dk/egedal/stribe-af-tyverier-fra-ulaaste-huse/artikel/414606

  http://www.sn.dk/holbaek/drenge-broed-ind-i-fem-huse/artikel/414570
  Den 16-årige er fra Marokko, mens den 17-årige er fra Libyen, og derfor er der sandsynligvis tale om, at de to har tilknytning til asylcentret i Vipperød.

  GRÆNSEBEVOGTNING nu
  polsk indregistreret bil… Den var spækket med tyvekoster…
  http://www.sn.dk/hilleroed/200-i-timen-hidsig-biljagt-i-motorvejens-noedspor/artikel/414643

  Kommentar by tavsen — 16. juni 2014 @ 12:11

 43. Så må jeg sige, at hvis I ser en “Churchill”, et “Stalingrad”, og en “Montgomery” – så er jeg kun endnu mere overbevist om, at I er på “opium”. Og at vi derfor er færdige.

  Jeg gider ikke beskæftige mere med muligheden for en fortsat dansk nationalstat. Den ene side kæmper indædt for afskaffelsen af den. Den anden er sløvet af opium og narkotiske drømme om en redning ude fra. Enten fra “en magt, der knuser islam” (Obama?). Eller fra “Folkedybet” (statuen af Holger Danske?).

  Hvad har I gang i? I gør mig fuld af mismod. Kan I virkelig holde realiteterne på afstand med disse tågesyner?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 16. juni 2014 @ 12:40

 44. OK Morten, sidste gang var folkestemningen imod et frit Danmark og for den tyske fredsbesættelse indtil stemningen vendte efter tyskernes nederlag ved Stalingrad. Så erfaringerne siger, at det også vil gå sådan denne gang?

  Vi har demokratiske valg til folketinget og det må vi respektere. Hvis folketinget fremmer islamisering, er det udtryk for folkets vilje.

  Det er en personlig beslutning at udvandre, når denne islamisering er blevet én for meget.

  Kommentar by A-mad — 16. juni 2014 @ 13:23

 45. Tavshed fra de sædvanlige racisme belyvere er meget sigende. Der må på en eller anden vis være en erkendelse af, at projekt muhammedansk bi-kultur må opgives, i systemet.

  For Løkkes vedkommende gætter jeg på han primært er karriere-politiker, og blot indretter sig efter forholdene. Men det ville da være en glædelig overraskelse, hvis han begynder at udvise lidt statsmand, uanset om det så kommer fra en situation han er tvunget ud i.

  Kommentar by Hans Und — 16. juni 2014 @ 14:00

 46. Indfør grænsekontrol. Stop for ikke-vestlig indvandring. Hjemsend “flygtninge” og kriminelle udlændinge, så hurtigt det er muligt.

  Kommentar by Filip — 17. juni 2014 @ 18:54

 47. De fleste herboende “flygtninge”/asylanter er asylshoppere. Det er asylanter, der har passeret flere sikre lande inden ankomsten til Danmark. De bør derfor ekspederes ud af landet, og tibage hvor de kom fra.

  Kommentar by Filip — 17. juni 2014 @ 19:59

 48. Ja, hvorfor har vi dog ikke tænkt på det noget før, Filip? – Altså “hvad der bør gøres” :)

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 17. juni 2014 @ 20:25

 49. Forøvrigt er der ikke brug for ikke-vestlige udlændinge, der er ikke sendt bud efter dem, og de medfører store omkostninger for samfundet.

  Kommentar by Filip — 17. juni 2014 @ 20:43

 50. Vi har ikke brug for nogen udlændinge overhoved. Vi lever af landet, i norden.

  Kommentar by intetnavntak — 21. juni 2014 @ 17:58

 51. Gid det var så vel, intetnavntak. Men så mangen én lever vist snarere af forskellige variationer over temaet “pizza”.

  “Professionelle i alle lande – forener Eder!”

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 21. juni 2014 @ 19:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper