22. april 2008

TV2 Midt/vest propaganderer med flygtningelobbyen

Selv om det lykkedes vestlige medier, at få Kosovo selvstændiggjort, så forhindrer det ikke samme medier i at agitere for indvandring fra samme enklave/land. Opskriften er som altid en god portion følelselsporno garneret med udtalelser fra den afviste asylansøger og repræsentanter for flygtningelobbyen. Fra Nyhederne på TV2 Midt/vest, fredag aften.

 • 18/4-08 TV2 Midt/vest – Otte års kamp er slut; Gennem otte år kæmpede Mirvete Kraniqi for at få lov til at blive. En kamp både over og under jorden.
 • Den meget lidt objektive studievært Lasse Rønlev.

  Ekspertpanelet.

  Søren Juul-Nielsen, Psykiater: Der er en helt oplagt udtalt risiko for at hun begår selvmord…

  Leif Bork, Sognepræst: … jeg er meget taknemmelig. Jeg er meget bevæget over at det kan ske, netop hvor alle muligheder er udelukket. At så sker det, det er simpelthen et mirakel.

  Lasse Rønlev, TV2 Midt/vest: Det har jo taget otte år at få den her opholdstilladelse. I første omgang fik hun jo et blankt nej – hvad siger du til den måde systemet virker på?

  Leif Bork: Jeg vil trods alt også takke Integrationsministeriet for at de har lyttet, for at Integrationsministeriet, de danske myndigheder, havde afgjort sagen, at hun ikke kunne blive i Danmark (afbrydes)…

  Lasse Rønlev: – Men skal det tage otte år at få en opholdstilladelse i Danmark?

  Leif Bork: Jeg synes det er dybt rystende. Jeg er – det er så den anden ting. Det er dybt rystende, og derfor er det utroligt vigtigt, at mennsker i Danmark går ind og følger konkrete sager, for man kan ikke regne med at sagerne bliver ordentligt behandlet. Men trods alt har myndighederne hørt på argumenterne, men det er selvfølgelig forfærdeligt det skal være sådan (afbrydes)…

  Lasse Rønlev: Nu har Mirvete Krasniqi fået sin opholdstilladelse. Kan det her få betydning for andre sager – undskyld jeg afbryder dig.

  Leif Bork: Jamen det er jo det det gør, når Mirvete Krasniqi kan få en fremtid i Danmark, så er det også andre som kan få, som står i lignende sager, der er desværre mange uhyggelige sager under behandling i ministeriet, hvor man kommer med det ene afslag efter det andet, men Mirvete-sagen viser at det gælder om at blive ved. At man må aldrig give op i disse sager. Der var intet håb, hun skulle have været ude 13. november sidste år – alle muligheder var forsøgt, og alligevel bliver det vendt. Derfor vil jeg gerne takke alle som på den ene eller anden måde, har været inde over og hjulpet i sagen.

 • 18/4-08 TV2 Midt/vest – Mirvete må blive (andet indslag om samme sag).
 • Apropos.

 • Arne Hansen – Præst dømt for at hjælpe flygtninge (/afviste asylansøgere under jorden; Bork).
 • 30/6-04 Uriasposten – Søren Juul-Nielsen: Medierne lefler for regeringen og et racistisk parti.
 • The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/5742/trackback

  22 Comments »

  1. Det er dybt rystende, at ikke er blevet sendt ud af landet for længe siden…
   Når nu Kosovo er blevet et selvstændigt land må det jo også betyde at flygtninge fra Kosovo kan vende hjem, det er trods alt hele ideen med at være flygtning, at man bliver huset indtil, der er ro i hjemlandet, hvorefter man kan rejse hjem. Sådan var det ihvert fald engang.

   Kommentar by Jacob — 22. april 2008 @ 16:02

  2. “der er desværre mange uhyggelige sager under behandling i ministeriet, hvor man kommer med det ene afslag efter det andet”

   Og endnu flere uhyggelige sager hvor man giver opholdstilladelse og endog statsborgerskab til folk som aldrig skulle være kommet herop i første omgang.

   Kommentar by Rettentilselvforsvar — 22. april 2008 @ 16:12

  3. Søren Juhl Nielsen : Hvad var det jeg sagde om mandlige kællinger ?

   http://snaphanen.dk/2008/04/19/p-1-fra-kulturradio-til-k%c3%a6llingeradio-mk/

   Kommentar by Steen — 22. april 2008 @ 16:15

  4. Nu skal Kosovo opbygges.
   Det må interessere alle, der føler sig knyttet til landet.
   Så skal der der spyttes i næverne og tages fat.
   Der vil være brug for alle.
   Også dem, der skutter sig i Danmark – hjem med jer!

   falkeøje

   Kommentar by falkeøje — 22. april 2008 @ 16:53

  5. Findes der noget mere kvalmende end Leif Bork Hansen. Han er indbegrebet af flygtninge-lobbyens farisæriske selvgodhed. Det er simpeltheen en skandale at en Kosovo-albaner kan få asyl i Danmark, og det siger noget hvor magtfuld denne alliance mellem medierne og godheds-imdustrien er. Tre valg i træk har et flertal af Danskerne givet VKO flertallet, og den altovervejende grund til dette er ønsket om en stram udlændingepolitik, men alligevel denne uhellige alliance overtrumfe flertallets ønsker.

   Kommentar by JensH — 22. april 2008 @ 17:17

  6. “Mirvete-sagen viser at det gælder om at blive ved. At man må aldrig give op i disse sager.”

   Samtidig flytter flere af de afviste asylansøgere nu ud og bor i lejligheder med alt betalt.

   Til sammen sendes der et godt signal om at det er en god idé at søge om asyl i Danmark. Der er både præster, TV-medier, psykiatere, Røde Kors medarbejdere, politikere – til sammen hele godhedsindustrien, der på mange forskellige måder og i fællesskab byder endnu flere asylansøgere velkommen til Danmark.

   Men hvem af vores ældre, udsatte børn og svagelige i Danmark skal betale for de mange ekstraudgifter som godhedsindustrien skaffer til Danmark? (Det er vel næppe Bork selv der betaler af egen lomme? Næh, det er bl.a. kassedamen og rengøringshjælpen der er med til at betale for Borks gode hensigter.) Hvad skal ældre, udsatte børn og svagelige undvære? Hvorfor ikke hjælpe flygtninge i deres nærområder eller i lande tæt på eget hjemland, hvor der kan fåes meget mere hjælp for de samme beløb? Og mange flere kan få glæde af økonomisk hjælp – også til glæde for vedkommendes land?

   Kommentar by Janne — 22. april 2008 @ 17:56

  7. Leif Bork Hansens grådkvalte i pinefuld smerte fortrukne ansigt, er fast inventar, hver gang en fupflygtning præsenteres for en udvisningskendelse.
   Muhamedanerne må efter fredagsbønnen over kaffen og cigaretterne more sig utrolig over deres nyttige “stand up” idioter.

   Kommentar by Menig 442 — 22. april 2008 @ 18:35

  8. Hjælp de økonomiske flygtninge fra bl.a. kosovo og irak i nærområdet. Der kan man hjælpe langt flere for de samme penge.

   Kommentar by Poul — 22. april 2008 @ 19:34

  9. Leif Bork Hansen er Jørgen Poulsens åndelige broder. De har endda begge to de samme nervøse trækninger i ansigtet.

   Kommentar by Anna Lyttiger — 23. april 2008 @ 14:52

  10. På billedet af LBH ser det ud som om han sidder på Thøger Seidenfadens kontor. Hvad er historien bag det mon?

   Kommentar by Ole — 23. april 2008 @ 20:48

  11. Skal det kun tage otte år at undergrave de danske myndigheder? Det er dybt rystende, og derfor er det utroligt vigtigt, at mennsker i Danmark går ind og følger konkrete sager, for man kan ikke regne med at myndighederne er deres opgave voksen.

   Kommentar by monse — 24. april 2008 @ 02:19

  12. SØREN Juul-Nielsen….???!

   Der må da være tale om en fej, det er da en kvinde der er i billeder ;-)

   Endda en kvinde, som Onion sikkert kunne beskrive i malende vendinger og så videre.

   anti-sharia

   Kommentar by anti-sharia — 24. april 2008 @ 07:19

  13. #8 Poul,

   Ja, teoretisk enig, men man kan vel sige, at al den ‘danida-style’ hjælp, som er givet i selve området, i nær 50 år, ikke har hjulpet en skid (heller).

   Din pointe er jo god nok, at vi f.eks. ikke skal have vilde somaliere fra til Helsinge, men jeg anfægtet pengespildet ved at sende mere ‘derned’.

   Vores hjælp er som pis i bukserne. Jeg er ked af at sige det, men det er fakta.

   anti-sharia.

   Kommentar by anti-sharia — 24. april 2008 @ 07:21

  14. Kosovoalbanerne bør naturligvis udvises til det ny selvstændige hjemland, da de ikke længere har et flygtningebehov.

   Kommentar by Henrik — 24. april 2008 @ 08:47

  15. Den eneste form for hjælp vi skal sende derned er såsæd. Blivr det puttet i munden i stedet for i jorden, skal de ikke have mere. De mås sg’u lære at klare sig selv,eventuelt stoppe med at få et barn om året.
   Jeg er ved at forberede et indlæg om fødevaremanglen, hvor medierne allerede i sædvanligt selvhad har udpeget biobrændstof som årsagen.
   Løgn og vrøvl. Hele Afrika, hvor man kan høste mindst 2 gange om året, er fødevareimportør, samme for hele sydøstasien, hvilket kom som en overraskelse. Største nettoeksportør af fødevarer er – TADA! trommehvirvel – Europa.
   Hvis den islamiske verden vil slippe med musklerne og lukker oliehanen, skal vi bare låse døren til spisekammeret. Så kan vi se om de vil være sultne længere end vi skal fryse lidt, eventuelt fyre med træ, kul, russisk gas, vores egen olie, eventuelt Norge eller Englands. Det er i øvrigt kun vores egen olie indtil den nye traktat er underskrevet, så er det EU’s olie.

   Hvorfor har vi sådan en flok slatne politiker uden hverken mod eller rygrad. Ved næste valg skal man stemme på nogen der ikke har været i tinget før, det kan kun blive bedre.

   Kommentar by PeterK — 24. april 2008 @ 13:17

  16. Øv altså. “Slippe med musklerne” skal selvfølgeligt være “spille med musklerne”.

   Kommentar by PeterK — 24. april 2008 @ 13:18

  17. 12.Antisharia

   Næe, du – det er en feminiseret mandsling!

   Sjovt nok kan psykiatere være nogle af de underligste, både i adfærd og ofte også i udseende.

   Min gamle veninde ikke undtaget – men jeg holder meget af hende.

   Ordentlige mandfolk ….een af slagsen satte for kort tid siden en titaniumplade + skruer ind for at holde mit høre kraveben på plads .

   Wauv siger jeg bare – ham ville jeg godt have haft med hjem!

   Kommentar by Vivi Andersen — 25. april 2008 @ 17:52

  18. 15. PeterK

   Lige præcist det der med fødevarerne ( og drikkevand!) er ret interessant.

   De Rettroendes Topdogs VED, at Vesten reverentertalt forlængst har fået hånden om halsen på dem !

   Hvad har forhindret Palæerne i at frugtbargøre deres områder, sådan som Israelerne har gjort det med deres område ?

   Dem selv.

   Selv de velfungerende grøntsags- og blomstergartnerier Israelerne efterlod i Gaza, og som Vesten købte og overdrog til Palæerne, fik de i løbet af en 3.mdrs tid spoleret totalt .

   Samme underlige uformåen kan opleves overalt i den Islamiske del af verden.

   Der hvor det er lykkes at få sat gang i eet og andet er det fordi man, som f.eks. i Dhubai, har købt sig til knowhow ved at hente udenlandske ingeniører og andre fagfolk ind – samt udenlandsk arbejdskraft.

   Kommentar by Vivi Andersen — 25. april 2008 @ 18:32

  19. De økonomiske flygtninge fra kosovo, som opholder sig i Danmark, hører til i kosovo og ikke her i landet. Send dem hjem med det samme.

   Kommentar by Poul — 25. april 2008 @ 21:14

  20. Sikke da en samling mandslinge…..
   Hejsa Kimpo, er det OS kvinder der er skyld i deres krybe følsomme enkeltstående porno-føleri??
   Jeg støtter da gerne enkelt-tilfælde, MEN min vrede bliver ikke vendt mod mig selv eller den slappe udlæninge-lov!, MEN mod de lande der skaber umenneskelige forhold.
   Hvorfor fokusere disse mandslinge kun på overkommelige! enkeltstående tilfælde, når der i disse enkeltstående tilfælde hersker generel samme forhold for titusinde andre, der bare ikke har nået Danmarks-Asyl-Grænse??
   Er løsningen følelses-porno-dronningen Anita Bays, alle flygtninge skal bare komme til Danmark, for vi kan sagten RUMME 1,3 milliarder!!!!
   Hvorfor kan godhedsapostle kun RUMME enkeltstående tilfælde og ikke alle de andre, som ikke har kunnet betale sig til “flugt” billetten hertil?

   Kommentar by li — 26. april 2008 @ 02:09

  21. De meget få reelle flygtninge, der findes i Danmark, kan være her i landet, indtil forholdene i hjémlandet er blevet bedre. Når det sker, skal de hjemsendes og hjælpe til i deres hjemland.

   Kommentar by Poul — 26. april 2008 @ 15:21

  22. til Lystige Li:

   Godhedsapostlenes mandslinge udvælges af skandalekræmmerne som fedter for de dobbeltarbejdende beskyttelsesobjekter for at få status, penge og lidt på den dumme.

   Beskyttelsesobjekterne besidder sammen med deres statushungrende lakajer (mandslinge m.m.) flertallet og dermed magten i både politik og økonomi. Reklamefinaisering eller tvangslicens, det er stadig beskyttelsesobjekternes laveste lyster og mest stupide gymnasipigefordomme som regerer.

   Enkelte svaler gør ingen sommer: at enkelte beskyttelsesobjekter slet ikke vil beskyttes fra rigtige mænd med alle deres fejl og synet af den grumme virkelighed, men hellere vil møde livet i øjenhøjde sammen med ægte maskulint supplement, kan ikke rokke ved det store billede.

   (retorik delvist lånt af min gamle mentor Rolf Rasmussen fra bl.a. http://maskulinmodstand.com/ , som dog pt er ude af form)

   God weekend, Li, måske ses vi på et værtshus i København ;)

   Kommentar by Kim Poulsen — 26. april 2008 @ 17:14

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper