20. juni 2014

Officiel indvielse af Imam Ali-moskéen på Nørrebro – “… vi kan lære af hinanden” og andre reaktioner

Den officielle indvielse af stormoskéen på Rovsingsgade har fået en del omtale i medierne. Mest interessant set herfra er det forhold, at Stop Islamiseringen af Danmark ikke fik tilladelse til at lave en moddemonstration, da der ved tidligere situationer har været ‘optøjer i forbindelse med SIAD-demonstrationer’. Sproget er taknemmeligt. Hvis politiet forventer antidemokrater også vil angribe SIAD denne gang, så er det politiets forbandede pligt at garantere deres sikkerhed. Retsstatens legitimitet er fru Justias blindhed.

(To muslimske ‘nydanskere’ kommenterer Dannebrog ved moské-indvielse)

Herunder en række citater.

Medier, journalister.

“Synet af den kontroversielle digter blev for meget for en gruppe mennesker, der var mødt op til indvielsen af moskéen. De begyndte at råbe af Yahya Hassan, hvis bodyguards forsøgte at få ham tilbage i bilen og væk. ‘Vi skal væk herfra nu!’ lød opfordringen fra den ene bodyguard…” (Berlingske, Yahya Hassan skabte uro ved åbning af stormoské, 19. juni 2014)

“I dag indvies den nye stormoske i nordvestkvarteret i København – den første rigtigt flotte moske i landet – og det er en festdag, som ministre, ledende politikere og kongehuset selvfølgelig burde bakke op om. … at INGEN kommer, er en helt unødvendig fornærmelse mod vores mange muslimer.” (Jylland-Postens David Trads på Facebook, 19. juni 2014)

Politikere.

“Jeg er ikke tilhænger af Qatars styreform eller kvindesyn, men jeg har ikke problemer med at besøge den nye moske, selvom det er medfinansieret fra Qatar. Ligesom jeg ikke har problemer med at besøge Operahuset, selv om det er Mærsk, der har finansieret det. Jeg bliver ikke Mærks tilhænger af den grund.” (Socialistisk Folkepartis Özlem Cekic til Jyllands-Posten, 18. juni 2014)

“Jeg kan ikke umiddelbart se negative konsekvenser ved denne moské. … jeg synes det er at åbne op for dialog, så vi kan lære af hinanden.” (Socialistisk Folkepartis Ninna Thomsen til MX København, 19. juni 2014)

Forskere.

“Det her det viser jo i virkeligheden, at de er parate til at lade sig integrere i Danmark.” (Brian Arly Jacobsen til DR København, 16. juni 2014)

“… Det er en måde at blive integreret på. … Moskéen er et sted hvor man kan møde og få hjælp af andre ligesindede til for eksempel at finde ud af, hvad der skal til for at få et statsborgerskab. Det er et sted, hvor den sociale kapital kan blive styrket. Man kan hjælpe hinanden med at håndtere det at bo i Danmark.” (Brian Arly Jacobsen til Videnskab.dk, 19. juni 2014)

Jeg kan ikke se, at der skulle være noget radikaliserende ved at bygge en moské. Der er ingen selvfølgelig årsagssammenhæg mellem en moské og radikalisering.” (Professor Jørgen Bæk Simonsen til Videnskab.dk, 19. juni 2014)

Tænkende væsner.

“Vi stod bare to minutter, så kom der en mand gående udenfor. Han slog ud efter Khader, spyttede efter hans bil og råbte skældsord efter mig. Bagefter kom der en anden kørende i en vogn, som også råbte efter os, så jeg tror ikke lige, at jeg kommer derud til åbningen. De siger, at alle er velkomne derude, men jeg tvivler.” (Ahmed Akkari om tidligere episode til Ekstra Bladet, 19. juni 2014)

“Den moske, der åbner imorgen på Rovsingsgade, er finansieret af et diktatur – emiratet Qatar – og er tæt associeret til det Muslimske Broderskab. Det kan man læse på deres egen hjemmeside… Man kan iøvrigt læse de fatwaer, moskeen læner sig op ad. F.eks. her: www.e-cfr.org/data/cat30072008113814.doc Det er sjov læsning, hvor man bl.a. kan lære, at det kun er en islamisk stat, der må henrette frafaldne fra islam. Går de så ind for indførelsen af sådan en hyggelig islamostat? Ja, men først, når muslimerne er i flertal. At læse deres fremstilling af islam er som at læse Lars Hedegaards bøger. (Søren K. Villemoes på Facebook, 18. juni 2014)

“Med de nye muslimske medborgere kom moskéer, imamer og prædikanter og udgaver af islam, som mange ikke vidste, fandtes. Det har i årenes løb vist sig, at en betydelig del af disse prædikanter har sharia på programmet. Det chokerer politikerne hver gang det bliver afsløret, men det burde det ikke. Hvad skulle prædikanterne ellers prædike? Free speech, liberale værdier og retten til at gå i bikini? Islam er religion og politik i ét. … Islam kender ikke til en sådan skelnen. …

Modsat hvad mange i de velmenende klasser stadig går rundt og tror, er den folkelige modstand mod moskébyggeri, burkaer, hovedtørklæder og halalkød sjældent udtryk for racisme, fordomsfuldhed eller xenofobi. Den er et udtryk for, at folket i modsætning til eliten for længst har afkodet, at alt dette er synlige udtryk for og symboler på islams politiske side, og at indvandringen fra islams lande kommer med et stort prisskilt.” (Helle Merete Brix og Mikael Jalving i Jyllands-Posten, 19. juni 2014)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/57522/trackback

33 Comments »

 1. Man må ikke flage med andre landes flag, uden at Dannebrog har en mindst lige så fin placering. (Bortset fra de andre Nordiske landes).

  Kommentar by Ole S. — 20. juni 2014 @ 13:24

 2. De så vel hellere jihad-fanen med den musliske trosbekendelse henover et sværd flagre fremfor det danske flag! Den tid vi er i nu minder uhyggeligt meget om tiden lige før 2 verdenskrig brød ud for hvor de snakkende klasser også leflede for de tyske nazister og opfordrede danskerne til at samarbejde.

  Nu er de igang med at ødelægge landet igen, og ingen gør noget for at stoppe dem.

  Eller rettere, ingen MÅ gøre noget da politiet forbyder demonstrationer!

  SIAD og andre er nødt til at tænke i nye baner, politiet har forlængst opgivet at overholde selv de mest basale spilleregler så jeg kan ikke se hvorfor SIAD så skulle gøre det. Uanmeldte demonstrationer som de gør på venstrefløjen er den eneste vej frem i en stat som har solgt sin sjæl til islam.

  Og så er det måske heller ikke smart at bygge en stor hvid moske i et område hvor der ofte er tilbud på maling..

  Kommentar by Per — 20. juni 2014 @ 13:45

 3. Lad os benytte anledningen til at få nogle fine fotografier af politikere med overgivne smil sammen med fremtidens bonnichske “hædersmænd”. Så kan de ligge i arkivet, indtil de om føje tid kan gøre fyldest.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 20. juni 2014 @ 13:56

 4. Det der ved indvielsen irriterede mig mest, var repræsentanten for katolikkerne i DK.
  Han må have et fedtlag så tyk om det center i hjernen, der tager vare på individets overlevelse, at ingen informationer om fare slipper igennem.

  Kommentar by Menig 442 — 20. juni 2014 @ 14:08

 5. http://2200n.dk/2014/06/16/statsminister-bor-seks-minutter-pa-cykel-fra-ny-stormoske/

  Stormoské i København: 1-0 til islamisterne
  http://www.religion.dk/2014-06-20/stormosk%C3%A9-i-k%C3%B8benhavn-1-0-til-islamisterne
  Af Massoud Fouroozandeh 20. juni 2014

  Kommentar by tavsen — 20. juni 2014 @ 14:25

 6. Delstaten danmark er færdigt, det er bare et spørgsmål om hvornår danskerne indser det.

  Kommentar by Fritz — 20. juni 2014 @ 14:56

 7. Nå ja, muslimsk nabohjælp: “..Moskéen er et sted hvor man kan møde og få hjælp af andre ligesindede til for eksempel at finde ud af, hvad der skal til for at få et statsborgerskab. (i Danmark forstås)…”.

  Jo, det er jo også liiige det, vi mangler i Danmark: Flere muslimer med dansk statsborgerskab. Dét har vi jo savnet så voldsomt siden 1983.

  Så er det jo godt, at en såkaldt fusker, ups, forsker, kan komme med løsningen på dét problem.

  Det skal nok blive godt altsammen, når Danmark bliver en filial af Quatar. Og når den shiamuslimske moské på Vibevej bliver færdig.

  Kommentar by Henrik Petersen — 20. juni 2014 @ 15:06

 8. Argh, Øzlem…
  Hun overgår sig selv gang på gang i at udstille sin egen dumhed og mangel på evne til at ræsonnere.
  Men hun skal da have tak for at jeg kunne starte min weekend med latterkramper.

  Hilsen en “Mærsk-tilhænger”.

  Kommentar by running saucer — 20. juni 2014 @ 15:20

 9. Per 2.

  En løsning er Flash Demos.

  En gruppe mennesker demonstrerer i kortere tid for et budskab. Undervejs gøres et eller andet ekstremt for at skabe opmærksomhed. Det hele er uanmeldt. Det videofilmes med henblik på senere offentliggørelse f.eks. på youtube. Det er overstået på 5 minutter og så er man væk.

  Kommentar by Sigwar — 20. juni 2014 @ 15:26

 10. Her er nogen, der ikke melder deres ankomst til en Moske på forhånd. Se videoen:

  http://www.britainfirst.org

  Kommentar by Sigwar — 20. juni 2014 @ 15:36

 11. Igen-igen udstiller islamisten Øvslem Cekuk-kuk at hun ikke fatter en meter af noget som helst, magen til overfladisk tomgangs snik-snak er sgu svær at tage seriøst.
  Hvis islamisten Øvslem Cekuk-kuk har svært ved at se og høre forskel på en opera og islams skingre udgydelser af kvindeforagt, så er det vel forklaringen på, at islamisten forbliver islamist, selvom hun ikke er enig med islams kvindesyn ??
  Moske hun så kan forklare Qatar og resten af den islamiske verden, at de har misforstået islam, fordi hun fatter vel ikke selv, at det er hende selv der ikke forstår islams grundlæggende kvindeundertrykkelse.
  Det er da sødt, at tage afstand fra den nyåbnede islamist kassernes homofobi, men hvorfor ikke ved samme lejlighed tage afstand fra koranens homofobi, det “glemte” islamisten Øvslem Cekuk-kuk belejligt.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 20. juni 2014 @ 15:53

 12. I bunden af denne artikel er der et kort over kommende stormoskeer i danmark, så hvis man går og overvejer at investere i ejendomme eller flytte fra sit nuværende multikulturelle utopia, så lader det til at nordjylland vil være et godt bud på et kommende dansker reservat: http://www.kristeligt-dagblad.dk/leder/2014-06-19/en-stormosk%C3%A9-i-danmark

  Kommentar by Per — 20. juni 2014 @ 16:21

 13. “Tænk at man kan få sig selv til at fejre en moske åbning ved at flagre med det danske flag”.

  Ih ja, tænk at man kan få sig selv til at flage med det danske flag på dansk jord. Det giver da bare slet ingen mening.

  (Ironi forekommer)

  Kommentar by Erik Jørgensen — 20. juni 2014 @ 17:39

 14. André Daner skriver på facebook, at da han kom til moskeen:

  “Jeg valgte selv, at tage alene til “Den store begivenhed” men nåede lige akkurat frem til den røde løber da flere AFA´er folk fra det voldelige autonome miljø som hader alt og alle andre end dem selv og deres syge destruktive holdninger, da flere af dem med det samme blev aggressive og voldelige” og satte efter mig til trods for, politiet overværede det hele. Folkens, Vi skal handle her og nu”

  Kommentar by Lars H — 20. juni 2014 @ 18:18

 15. Burde den moské ikke hedde Vestagermoskéen?

  Vestager er jo eksponent for et parti der i min optik er det mest anti-danske og anti-kristelige parti vi har i Danmark (med stor konkurrence fra Enhedslisten), der med omhyggelighed i årtier har arbejdet på at fjerne det kristne grundlag vores Nation er bygget på, og nu kan vi så se kronen på dette værk: Det gamle babyloniske symbol, halvmånen og stjernen, der symboliserer afguden Ba’al og dens feminine modstykke Astarte knejser side om side med Dannebrog der har et kors.

  Hvad skal dette dog ende med?

  SUK

  Kommentar by PolitikereUdenHjerneOgHjerte — 20. juni 2014 @ 18:49

 16. @14 Lars,

  Jo, men hvem vil du have til at handle da det er ca. 80-90% af danskerne som har valgt og ønsket det islamiske tabersamfund som vi har i dag. Og skulle de ca. 10% af danskerne som i ca. 40 år har prøvet at stoppe danskernes galoperende sindssyge, så også rydde op efter die dumme dänen.

  Kommentar by Fritz — 20. juni 2014 @ 19:54

 17. 14, hmmm, hvad laver AFA til åbningen af en moske? Mon de er blevet ansat til at spotte og tæske modstandere af moskeen? Det der lugter langt væk af et ubehageligt samarbejde mellem de to værste antidemokratiske grupper i københavn.

  Kommentar by Per — 20. juni 2014 @ 21:28

 18. Bulldoze it. Og få muslimerne smidt ud, før det bliver for sent.

  Kommentar by Nielsen — 20. juni 2014 @ 22:31

 19. Facebook debatten racer lige nu pga. tegningen i Berlingske.

  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152160915528133

  Det mest forstemmende er at læse alle de politisk korrekte knaldperler der ikke forstår situationens alvor, krydret med de sædvanlige offerrolle kommentarer fra de fornærmede muslimer.

  Kommentar by NulTolerance — 21. juni 2014 @ 00:00

 20. Den nye hadecentral har en kælder, hvor børnene kan lege med gamle mænd i kjoler, alt imens Røvslem Ciksak kan lempes ind af side indgangen og humme sig væk bagest i lokalet.

  Når der bliver ryddet op og hadeideologiens tilhængere ikke længere kan eller vil selvfinanciere muslimkasernen, så kan den indrettes til offentligt lokum.

  Jeg kommer gerne og skider på Mo og hans krigsmanual.

  Kommentar by Iznogut — 21. juni 2014 @ 01:00

 21. 18. Fjernstyrede Droner der kan løfte en flaske men en liter GRISEGYLLE.

  Flaskerne kan jo slippes fra stor højde, og fart nok på til at ryge gennem kuplen.

  Husk: Drone med HDD Kamera så kan man sidde hjemme i sofaen og se hvad der foregår. :)
  Gettoerne kan jo osse få en tur med gyllen.
  Svin skal jo leve som svin.

  Kommentar by Sindsro — 21. juni 2014 @ 02:01

 22. 19. Den er nystartet på en profil. Claus Roved

  Ja, NulTolerance. der er mange feltmadrasser, bare rolig der venter på halvmånen når tiden er kommet. Så står de i kø hos tatavøren, eller smeden med brændejernet. :)

  Kommentar by Sindsro — 21. juni 2014 @ 02:06

 23. “At læse deres fremstilling af islam er som at læse Lars Hedegaards bøger.” (Søren K. Villemoes på Facebook)

  Måske Søren kender til en anden sanktioneret udgave af islam?

  Dog er det opløftende, at det sædvanlige slæng af islamofile ikke længere tør vise deres støtte til islamiseringen offentligt.

  mht den katolske biskop så er han formentlig, som forgængeren, jesuit. Hvilket forklarer en del.

  Kommentar by Hans Und — 21. juni 2014 @ 05:07

 24. Religiøse besættere.

  Kommentar by Liva — 21. juni 2014 @ 11:11

 25. 19

  Tegningen i Berlingske er fantastisk.

  Kommentar by Liva — 21. juni 2014 @ 11:13

 26. Egentligt er det meget enkelt, en moske hører ikke rigtig til her hos os. Den er og bliver et fremmedelement
  Mange tilhørende venstrefløjen og de kulturradikale, vil se det som et udtryk for vores rummelige kultur.
  Jeg ser de som et nederlag til en ekspansiv kultur, som har forsøgt at erobre os indtil flere gange i historiens løb, først ved Poitiers i år 732, dernæst ved Wien i 1683, kampene er bølget frem og tilbage flere gange, noget som vores historieløse politikere, venstrefløjsfolk og kulturradikale simpelthen ikke forstår. Muslimernes tidshorisont er simpelthen en anden. For dem er det ikke gammel glemt historie, der har blot været et tilbageslag og en pause i ekspansionen. Den folkevandring vi oplever nu er blot en ny måde at erobre os på. Det er oven i købet annonceret af Gadaffi. Hvad værre er, det ser ud til at lykkes denne gang.

  Kommentar by Robert R — 21. juni 2014 @ 12:08

 27. 26 “lykkes denne gang.”

  Det er muligt dette vil ske, i kraft af barnevogne og indavl.
  Men fredelig bliver det ikke.
  Løsningen på denne krig der vil komme, vil nok blive løst ved: At dræbe alle drengebørn af Muslimer, hvor end forfærdelig det end lyder.

  En tanke der kom da Kejser Herodes benyttede samme lejlighed i Palæstine dengang.

  Kommentar by Sindsro — 21. juni 2014 @ 12:45

 28. Landets så absolut grimmeste fabriksbygning, hvor længe mon den får lov at stå der. Ifølge undertroen islam, skal moskeer jo stå evigt når de først er bygget, men mon ikke der nok bliver flere om at bestemme det. Et tydeligt symbol på en rædselsfuld verdens hærgende ideologi er rejst på dansk jord, og de langskæggede med de to tunger griner, det siger jo alt.

  Kommentar by Lars B — 21. juni 2014 @ 15:40

 29. @ 27 Sindsro
  Der er nu ikke megen sindsro over din løsningsmodel.
  Vi kritiserer muslimers middelalderlige fremfærd med vold og modbydelige straffe, så nytter det ikke noget at vi graver løsningsmodeller, der er endnu ældre og endnu mere modbydelige frem.
  I Danmark har vi indvandringsstop, vi kunne starte med at håndhæve det.
  Dernæst må vi repatriere dem der ikke kan og vil vores samfund, ikke fordi vi skal give dem en stor skrupafcheck, men vi skal simpelthen undlade at forsørge dem. Voksne mennesker skal forsørge sig selv.
  Alle der rejser til Syrien, skal ikke kunne komme retur!
  Alle kriminelle skal sendes ud.
  Vi skal bare tage det bedste af DF og LA. Lukkede grænser og lukkede kasser.
  Det vi ser i dag er at vi udviser de velintegrerede og beholder jihatisterne. Det er dybest set ubegavet.

  Kommentar by Robert R — 21. juni 2014 @ 15:52

 30. Velfærdsydelser bør være forbeholdt danske statsborgere. Dette vil formindske antallet af økonomiske “flygtninge”/ledige gæste”arbejdere” i Danmark. Endvidere vil antallet af asylanter/asylshoppere blive mærkbart reduceret.

  Kommentar by Filip — 21. juni 2014 @ 19:46

 31. Muslimer taler altid med to tunger, og de har sikkert hadet at hejse det Dannebrog, da det er billedet på det kristne kors. De hader/frygter kristendom, og i Saudi har de flere tusinde indere og filippinere ansat til fx at overstrege frimærker med Dannebrog og bare skuldre på forsiden af fx Vogue – også inde i bladet bliver bar hud streget over med fed, sort tusch! Fordi jeg har været i Saudi, har jeg selv set det, og det er – utroligt nok! – sandt!

  Jeg opfatter derfor Dannebrog foran denne djævelske institution som rent blasfemisk – eller også var det til ‘ære’ for de danske præster, der til stor skam var troppet op og stod og grinede dumt! (jeg genkendte mindst to)..Mit gæt er, at de ikke griner så bredt, når DK er blevet en kalifatstat, og muhammedaneserne begynder at jævne danske kirker med jorden!!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 21. juni 2014 @ 20:48

 32. 15. Burde den moské ikke hedde Vestagermoskéen?

  Eller Olga Moske’en, så har datteren da et nogenlunde et varigt minde, indtil den dag moskéen fjernes. :)

  29. Jo Robert R. du har ret, ro på ro på.
  Men vi er nød til at benytte de midler som de primitive aber forstår, ellers taber vi.

  Et ekx. F.ekx. kunne vi jo deportere alle muslimer i dette land, til 2 Øer. Een ø for hver køn. Det gør ikke noget at hver i sær på øerne er selvforsynende, for om 80 – 90 år er Islam problemet definitivt løst.
  Så ret har du, for dette er jo mere humant. :)

  Kommentar by Sindsro — 21. juni 2014 @ 20:52

 33. Jeg har netop læst Erik Bjeragers hovedrystende naive og muslimleflende artikel fra den 19 ds (linket står under kommentar nr. 12), og jeg vil egentlig opfordre ham til – dagligt – at slå et smut indenom thereligionofpeace.com!! Den er værd at følge med i, og i dag står der:
  “Ramadan is around the corner, and mosques are already exploding in anticipation!” – RAMADAN BOMBATHON 2014 (coming July 28).. Hér kunne de så passende have fortsat i parentesen: ..”to a mosque near you!”

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 21. juni 2014 @ 21:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper