10. juli 2014

Mosbjerg Folkefest 2014: Mogens Camre – Om demografi og uduelige politikere

Mogens Camres skarpe tale på Mosbjerg Folkefest 2014 kan læses i fuld længde på Facebook. Videoen er nu også online.

“Der er kommet gang i befolkningsproduktionen efter at den hvide mand opfandt penicillin og udviklingsbistand. Det havde været ønskeligt, om vi samtidig var begyndt at hælde p-piller i disse landes drikkevand. Det voldsomme befolkningspres fordeler sig allerede nu i Europa via lande, hvis ledere ser ud til at have mistet realitetssansen mht. konsekvenserne af befolkningstrykket udefra.

Professor Raphael Israeli, som er ekspert i islamisk historie og tilknyttet Det Hebraiske Universitet i Jerusalem, forudsiger, at hele Europa vil blive forvandlet til et ‘Eurabia’ i løbet af et par generationer. Af vor verdensdels befolkning (Europa excl. Rusland) er 30 millioner i dag muslimer, men det tal ventes at blive fordoblet til 60 millioner i løbet af de næste 25 år. ‘Den demografiske udvikling vil føre til en situation hvor ingen hollænder eller franskmand vil kunne blive valgt til sit lands parlament uden støtte fra det muslimske mindretal, som vil få en stadig mere afgørende stemme ved sammensætningen af europæiske regeringer.’ …

Befolkningsudviklingen og det deraf følgende stormløb mod Vesten er en altoverskyggende trussel mod hele vores kultur, en trussel mod den vestlige civilisations overlevelse.

(Mogens Camre, Mosbjerg Folkefest 2014)

“Vi står altså i en situation, hvor antallet af danskere både absolut og relativt falder medens vi ser et voldsomt stigende antal mennesker med en helt anden kultur. Der er ikke saglig grund til at tro, at vores samfundsmodel kan opretholdes, hvis denne udvikling fortsætter, for en alt for stor del af den ikke-vestlige indvandring består af mennesker som i det væsentlige savner kvalifikationer for at begå sig i et moderne samfund og som da også ønsker et helt andet samfund.

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/57869/trackback

14 Comments »

 1. Nej – tallet er allerede 60 mio. muslimer i Europa.

  Kommentar by Sigwar — 10. juli 2014 @ 13:59

 2. Denne her siger alt: https://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE&feature=player_embedded

  Kommentar by Hodja — 10. juli 2014 @ 14:10

 3. @ 2:

  Men det er jo ikke det de gode vil – De vil jo ikke hjælpe de fattige – de vil ødelægge de “rige”. Det fortæller den udmærkede video aldeles tydeligt.

  Kommentar by Svend — 10. juli 2014 @ 14:59

 4. Meget betydningsfuld tale af Camre – læs den! Hvis der er nogen som har et forbehold med hensyn til Camres måde at sige tingene på, så glem den fordom. Camre siger bare tingene lige ud. Han har en stor viden og forståelse. Det er egentlig talt det vi har brug for, for at se virkeligheden som den er.

  Kommentar by Tim Pallis — 10. juli 2014 @ 16:30

 5. Vi kan bare se her:
  http://ekstrabladet.dk/112/article4917947.ece

  En smuk pige som sikkert var blevet “for dansk”..

  Kommentar by jens r — 10. juli 2014 @ 16:46

 6. Mogens Camre burde melde sig ind i Danskernes Parti eller Dansk Samling hvor han ville passe bedre ind. Den mand har aldrig hørt til i DF. Men tak for talen.

  Camre repræsenterer efterhånden den sidste rest af reel modstand mod det multikulturelle samfund og islamiseringen i hans parti. Tak for det!

  Kommentar by Niels — 10. juli 2014 @ 17:07

 7. […] “Vi står altså i en situation, hvor antallet af danskere både absolut og relativt falder medens vi ser et voldsomt stigende antal mennesker med en helt anden kultur. Der er ikke saglig grund til at tro, at vores samfundsmodel kan opretholdes, hvis denne udvikling fortsætter, for en alt for stor del af den ikke-vestlige indvandring består af mennesker som i det væsentlige savner kvalifikationer for at begå sig i et moderne samfund og som da også ønsker et helt andet samfund.“ Mosbjerg Folkefest 2014: Mogens Camre – Om demografi og uduelige politikere […]

  Pingback by Mogens Camre: Om demografi og uduelige politikere « Snaphanen — 10. juli 2014 @ 19:06

 8. Jeg vil anbefale læserne af uriasposten disse kilder for barsk virkelighed og som sandpapir til den PC fernis vi er beklædt med.

  Træd dog varsomt og vælg rigtigt blandt perlerne af visdom og vanvid.

  http://voxday.blogspot.dk/
  http://heartiste.wordpress.com/

  Kommentar by thatcherite — 10. juli 2014 @ 23:12

 9. @6 Niels

  Det vil jeg give dig fuldkommen ret i på mange måder støtter jeg ikke DF men mogens Camre siger tingene ligeud uden at skjule noget det er den rigtige ånd.

  Kommentar by Lion — 11. juli 2014 @ 03:44

 10. Borgmestrene i de Danske byer vånder sig under den tiltagende flygtninge strøm som regeringen lukker ind i Danmark, der er simpelthen ikke boliger nok til alle flygtninge der lukkes ind i Danmark, og dog der myrdes dagligt anderledes tænkende kvinder i Danmark af deres nærmeste og det løser måske nogle af boligproblemerne for regeringens flygtninge strøm i Danmark, Mogens Camre er en gud politisk.

  Kommentar by emmagad — 11. juli 2014 @ 09:32

 11. Demografien står ikke til at ændre, karriere kvinderne og tabermændene( undskyld, men groft sagt) , har ekstremt svært ved at finde det specielt interessant at skulle finde en fødsels ratio frem på en 5-6 unger med den samfunds model vi kører med, det eneste man kan gøre er at undlade muslimsk indvandring, fuldt stop, ellers dør Europa.

  Kommentar by AMK — 11. juli 2014 @ 15:31

 12. Jeg har tænkt og tænkt og bliver sørgmodig.!!

  Det Skuffer mig meget hvorfor Jan Høeg, Den norske frihedskæmper ikke fik lov at tale i bare ET minut, han ville ikke sige så meget, men det havde helt sikkert relevans.

  Der burde have kunne afgives 1 min til ham.
  Det var jo rigtig flot at han ville komme fra Norge til folkefesten.

  Det er en ældre herre, og jeg talte meget med ham. Han var et særdeles et rart menneske.

  Til næste FOLKEFEST håber jeg han kommer igen, og får lov at holde en tale. Det er ikke sikker at han kommer, da alderen har betydning, 91 år i år er meget. Også af den grund ærgre det mig. Talerækkeg burde ikke være så stram.
  Jeg håber til næste folkefest det vil lykkes. :)

  Ellers var festen rigtig fin og samværet god. !

  Kommentar by Sindsro — 11. juli 2014 @ 21:41

 13. Tak til Camre for at sætte tingene på plads.

  Kommentar by Lars B — 11. juli 2014 @ 22:43

 14. Jeg var også ret skuffet over ikke at høre frihedskæmperen Jan Høeg. Kunne han ikke få lov til at tale næste år Kim Møller?

  Kommentar by NulTolerance — 12. juli 2014 @ 12:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper