18. juli 2014

“Øen er omringet af døde fisk, mens turisterne ubekymrede fester… Uvidende om, hvad der venter dem.”

Tilbage i 2005 lancerede integrationskonsulent Fahmy Almajid den tese, at militant islamisme var en følgevirkning af ‘den hårde debat om islam og muslimer’. Problemerne relateret til Islam er siden vokset, i lighed med Dansk Folkepartis folkelige opbakning. Trods ovenstående, så er Fahmy Almajids kronik i gårsdagens Jyllands-Posten yderst læseværdig – Er Vesten fuldstændig blind?.

“Isil udråbte for nylig et nyt kalifat, som bliver bagatelliseret af Vesten. Isil er verdens rigeste terrororganisation og har avancerede våben til rådighed. Skal vi bare vente på, hvor den slår til næste gang? Terrororganisationen Isil udråbte i slutningen af juni et stort område i Irak og Syrien som muslimsk kalifat. Området er ca. fire gange større end Danmark. Både politikere og diverse eksperter i Vesten bagatelliserede hændelsen og kaldte det for propaganda og tom snak. …

Situationen minder mig om en film, jeg så tilbage i 1960’erne, ‘The Day The Fish Came Out’. Et fly med to atombomber ombord taber disse i havet ved en græsk ø. I al hemmelighed bliver der igangsat en aktion for at finde bomberne. Den ene bombe finder man, men den anden forsvinder i havet. Den afsluttende scene i filmen viser en stor fest på øen, hvor turister fra hele verden fester. De drikker, danser og griner. I hurtige klip ser man stranden, hvor døde fisk i store mængder stiger op til havoverfladen. Kameraet zoomer ind på festens centrum for så langsomt at panorere ud. Til sidst ser vi øen fra luften. Øen er omringet af døde fisk, mens turisterne ubekymrede fester videre. Uvidende om, hvad der venter dem.

(Michael Cacoyannis’ The Day the Fish came out, 1967)

Et islamisk kalifat er den ultimative drøm for alle islamister og salafister i verden. … Foreløbig har al-Qaeda i Nordafrika udtalt sin støtte til kalifatet. Dette har samme mål, som al-Bannas drøm for 84 år siden; bekæmpelse af vestlig påvirkning af muslimerne. I det nye kalifat må kvinder ikke vise deres ansigt eller bruge neglelak. Det er forbudt for mænd at ryge, kristne skal betale en ekstra skat, og samtlige geders rumper skal dækkes til. Hvorfor? Jo, den lille hale løfter sig af og til, så kønsdelene er synlige. Tilsyneladende en stor fristelse for Isils medlemmer. …

Døde fisk har flydt i overfladen gennem lang tid. Da amerikanerne løslod al-Baghdadi i 2005 fra et fængsel i Irak, udtalte han: ‘See you in New York’. … Ser Vesten ikke de døde fisk?

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/58179/trackback

7 Comments »

 1. Islam er Vestens svøbe, det er nemmere at overleve en Atom bombe end at overleve en flok islamiske terrorister, islamister er ikke mennesker i moderne opfattelse, undtaget er de hjernedøde politikere der forærer terroristerne penge fra almindelige mennesker der er normal opfattende, normen for et samfund er fred eller skrid, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 18. juli 2014 @ 13:43

 2. Iraq Christians told to convert or face death
  http://www.aljazeera.com/news/middleeast/2014/07/iraq-christians-told-convert-face-death-2014718111040982432.html

  Kommentar by BE — 18. juli 2014 @ 15:39

 3. … Ser Vesten ikke de døde fisk?… Svaret er Nej… I Vesten er man fascist hvis ikke man har sympati for Hamas og deres “kvinder og børne” våbenskjolde…. 90% af Europæerne graver med glæde deres egen grav, mens de smiler; DET ER JO I DEN GODE SAGS TJENESTE… Islam skal overtage vesten… Mens vi smiler og betaler for det… Til orientering, har selveste Dalai Lama på et visit i (syd)Italien udtalt… :Det er ikke holdbart at åbne for masseindvandring fra MENAP, så dør Europa… Mennesker skal hjælpes i deres nærområder…”

  Konklusionen er at, når selv PKernes ynglingsfigur, sætter fingeren på “sygdommen”, så fiser det ikke ind på Politikens redaktion og alle de lallaglade PK halalhippier… Uriaspostens læsere er bevidste og har mulighed for at agere efter denne skingrende vanvittige virkelighed vi lever i… TAK til Uriasposten/Kim Møller :-)

  Kommentar by ny kommentator — 18. juli 2014 @ 22:05

 4. Selv buddisterne er mere nationalistiske og værner mere om deres lande end os, men buddister har selvfølgelig også set igennem århundreder hvordan det er at være direkte nabo til islam og muslimer, hvilket er noget nyt for forkælede Europæere, men det vil vise sig om hvordan det skal udvikle sig….. Jeg kan kun sige at Dalai Lama har ret.

  Kommentar by AK — 18. juli 2014 @ 23:32

 5. Denne “sikkerhedsanalyse” kommer fra en noget uventet kant.

  Han mangler bare konklusionen. Er det vestlige soldater på landjorden…?

  Kommentar by Jonas — 19. juli 2014 @ 00:04

 6. For resten, de manglende avanceret våben til de “moderate” oprørere skyldes ikke vi har forlagt flynøglerne…

  Kommentar by Jonas — 19. juli 2014 @ 00:10

 7. Michael Cacoyannis’ The Day the Fish came out, 1967

  http://www.dailymotion.com/video/xmt7hc_the-day-the-fish-came-out_shortfilms

  Kommentar by Bjovulf — 19. juli 2014 @ 02:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper