25. juli 2014

Voldskriminel araber anmelder Mogens Camre for Hitler-analogi: “… føler sig truet på sin sikkerhed”

Man skulle tro ghettoerne en dag løber tør for virkelighedsfjerne arabere. Fra JyskeVestkysten – Esbjergenser politianmelder Mogens Camre for racisme.

“Dansk Folkepartis Mogens Camre (DF) er fredag blevet meldt til politiet for racistiske udtalelser og ytringer.

Anmelderen, Samir Badran fra Esbjerg, oplyser til bt.dk, at han føler sig truet på sin sikkerhed, efter at Mogens Camre er kommet med en række kontroversielle udtalelser om muslimer. … 78-årige Mogens Camre… skrev i går på sin Twitter-profil:

‘Om jødernes situation i Europa: Muslimerne fortsætter, hvor Hitler sluttede. Kun den behandling, Hitler fik, vil ændre situationen.'”

(Samir Badran på Facebook; Se også Snaphanen)

Samir Badran fik i efteråret 2009 en dom på syv års fængsel i en større narkosag, men undgik desværre udvisning. Herunder lidt fra JyskeVestkysten omtale, 26. september 2009 – Efter Badran-dommen: Efterforskningsleder er tilfreds.

“Det var en tilfreds Hans Roost, efterforskningsleder ved Syd- og Sønderjyllands Politi, der torsdag aften fik udfaldet af sagen med brødrene Saied og Samir Badran samt deres ven Jesper Bull. I nævnte rækkefølge blev de idømt henholdsvis otte, syv og to et halvt års fængsel i en af de største narkosager i Sønderborg i nyere tid.

… Desuden ønskede anklageren de to brødre, der kom til Danmark som små børn og har boet her i 21 år, udvist med et indrejseforbud for bestandig.
Det sidste ønske efterkom retten ikke med henvisning loven om menneskerettigheder og de to dømtes forhold til Danmark…

Samir Badran er ligeledes massivt forstraffet. I forhold til den aktuelle sag blev en betinget dom på et års fængsel, da han var 17 år, for ulovlig frihedsberøvelse, vold og trusler. Siden er det blevet til yderligere en betinget dom på tre måneders fængsel for videresalg af 103,5 gram amfetamin.

Oploadet Kl. 23:58 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/58519/trackback

29 Comments »

 1. Han føler sig truet på sin sikkerhed! Det eneste han er, er at han er beviset på en impotent dommerstand. Hans tilknytning til Danmark? Hvorherre bevares.
  Hvad med sikkerheden for de unge mennesker som er døde efter indtagelse af narko? Og da han bliver ved har han åbenbart intet lært! Trods lange fængselsstraffe.
  Jeg føler mig voldsomt krænket over hans blotte tilstedeværelse i dettte land.
  Hvad er det for et system som i den grad holde hånden over narkohajer?
  Nu skal det nok vise sig at den ynkelige dommerstand kan dømme Camre for en pygmæ overtrædelse af paragraf 266 b.

  Hitler udtalte om det tyske folk, at de havde den forkerte religion. Hvis de havde været muslimer, havde de i højere grad været parat til at dø for sagen. Så på en eller anden måde er de altså åndsbeslægtede, hvis den slags kan kaldes ånd!

  Kommentar by Robert R — 26. juli 2014 @ 00:27

 2. Hvad laver den klamme perker stadig i Danmark ? Vi er jo til grin når han ikke bliver smidt ud på hoved og røv sammen med hele hans familie.

  Og nu spiller han offer – gud hvor jeg håber at denne historie rammer msm.. men det er nok for optimistisk

  De griner ad os – svage Danskersvin , kartofler…

  Kommentar by A Andersen — 26. juli 2014 @ 00:42

 3. Hvor må de ca. 80-90% af mine landsmænd som har valgt at vi skal forsørge allah disse kriminelle muslimer og østeuropærer dog være stolte af sig selv. ALLAH HU-AKBAR DUMME DÄNEN.

  Kommentar by Fritz — 26. juli 2014 @ 02:40

 4. Mon ikke det nærmere er lawfare begået af et eller andet venstreorienteret københavnsk advokatfirma hvor han blot er dukken de fører.

  Kommentar by thatcherite — 26. juli 2014 @ 03:29

 5. @4 thatcherite
  Enig.
  Så politisk korrekt “flot” formuleret, tror jeg ikke en enfoldig bogstavstro fængsels imam ville kunne forme den islamistiske samord Baddrang, der er andre røde muhammed levebrøds import industri medarbejder bag denne politianmeldelse.
  Så hvis denne trussel og voldsdømte og bogstavstro fængsel imam indoktrinering i 7 år Samord Badrang sådan “føler” sig truet, så er det nok fordi, at den stor kriminelle Samord Badrang har gode fornemmelser for en stor “feelgood” racisme erstatning, hvis den kommende kommunale rollemodel Samord Badrang får medhold i, at apartheids gummiparagraffen §266b er overtrådt.

  Værst af alt, så skal vi nok opleve, at jødedræber opfordre imamen får muhammed rabatdom og dermed ingen straf, hvorimod Mogens Camre “bare” får tilsendt et bødeforelæg på 5000,00-8000,00 tusinde kroner uden rettergang!

  Efterhånden forstår jeg godt muhammedanernes tvangsægteskaber, for det må sgu da kun være naive enfoldige “blondiner” der frivilligt vælger en muhammed mandslinge som ægtemand.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 26. juli 2014 @ 03:59

 6. Forbyd islam i Danmark

  Kommentar by Nielsen — 26. juli 2014 @ 05:16

 7. Trist at vi ikke har samme rets og straffesystem som for 200 år siden.
  Der var den tilvandrede barbar blevet halshugget og lagt på hjul og stejle, til advarsel for de andre barbarer.

  Kommentar by Danskeren — 26. juli 2014 @ 08:59

 8. Og en retfærdig straf havde det været.

  Kommentar by Nielsen — 26. juli 2014 @ 09:10

 9. Vores politi med Hans Roost i spidsen kan starte forfra med en ny sigtelse, hvorefter en hjernedød dommer sætter ham fri

  hvilket spild af ressourcer, sat over for at en kommune tvinger en blind mand til at samle små papirlapper og affald for at se hvor stor
  arbejdsevne han har, man vil ikke give ham førtidspension.

  En dybt kriminel indvandrer får alt hvad han peger på, og pisser på Danmark som tak.

  Kommentar by k.m. — 26. juli 2014 @ 09:58

 10. Hvorfor er dommere iøvrigt hævet over kritik af deres embedsførelse?

  Journalister, læger, advokater, politikere – ja selv Kongehuset – får lejlighedsvis kritik for det de gør.

  Men dommere kritiseres aldrig selvom deres domme ofte er helt hen i vejret. Hvorfor?

  Kommentar by Sigwar — 26. juli 2014 @ 10:11

 11. Det er vel kun et spørgsmål om tid før den kære voldsforbryder og narkohandler bliver kommunalt betalt rollemodel – hvis det ikke allerede er tilfældet.

  Hvis han fik seks års fængsel i september 2009, hvorfor er han så ikke i fængsel stadigvæk? Fatter nul af det danske retssystem at sådan en vaneforbryder bliver løsladt før tid. Dybt godnat.

  Kommentar by Ole — 26. juli 2014 @ 10:43

 12. Endnu en voldspestilens. Sikke en berigelse. Pestager og Co. må være helt våd i trussen.

  Zinke Gestampo har sejret ad Mekka til.

  Kommentar by Iznogut — 26. juli 2014 @ 12:40

 13. ‘Om jødernes situation i Europa: Muslimerne fortsætter, hvor Hitler sluttede. Kun den behandling, Hitler fik, vil ændre situationen.’

  Det er også som jeg læser situationen…

  Kommentar by Moran ya Simba — 26. juli 2014 @ 15:04

 14. Først og fremmest så fratager det ham ikke retten til at anmelde andre. Danmark er en retsstat med retsprincipper, som man må respektere. Dernæst så ændrer det ikke på sagens kerne, som er Camres udtalelser.

  Iøvrigt blev han anholdt i 2008 og fik dom i 2009. Det betyder man regner fra 2008. I og med at der i det danske retssystem hedder at man kommer ud efter 2/3 ved god opførsel, er det helt forståeligt at manden er ude. Så ser ikke lige hvad problemet er…

  Kommentar by Søren — 26. juli 2014 @ 15:44

 15. Een ting er at vi oversvømmes af uintegrerbare fremmede, noget andet som piner mig mere er den voksende skare af mine landsmænd M/K der forsvarer den nye besættelsesmagt, aldrig før har jeg hørt om så mange der falder vores fædreland i ryggen, lige fra journalister til
  advokater og politikere.

  Kommentar by k.m. — 26. juli 2014 @ 15:50

 16. k.m., jeg er helt enig. Islam kunne vi sådan set godt håndtere hvis bare der var konsensus omkring det. Men samfundet er så splittet om Islam at det næsten er umuligt at have en debat om det. Samfundet virker næsten til at brække midt over. Den ene side opfatter Islam som en trussel så stor som nazismen. Den anden side opfatter den side som “de nye nazister.” Den kløft kan man ikke række over…

  Kommentar by Moran ya Simba — 26. juli 2014 @ 16:07

 17. Og så er JV lige så frække som DR og Ritzau at kalde ham for Esbjergenser.

  Kommentar by Jernhesten — 26. juli 2014 @ 16:47

 18. @2 A Andersen — 26. juli 2014 @ 00:42:
  Enig.

  Håber Landsretten udviser begge brødre for bestandigt.
  Når fremmede begår grov kriminalitet, skal hensynet til det danske samfund altid veje tungere hensynet til den fremmede, der i sagens natur intet krav har på at opholde sig i Danmark.

  Saied og Samir Badrans opførsel viser i øvrigt, at deres tilhørsforhold til Libanon er langt større end deres tilhørsforhold til Danmark

  Kommentar by Bevidst — 26. juli 2014 @ 17:38

 19. Muslimer kan ikke sammenlignes med tyske soldater

  Vi kan alle blive politianmeldt, for den handling er jo totalt tom i sig selv. Den betyder først noget, hvis den bliver accepteret som sag. Camre refereres for at skulle have sagt dit og dat, bl.a. at han i 2009 sammenlignede tyske soldater under besættelsen i Danmark med muslimers opførsel. Det må sikkert være fejlcitat, for muslimer kan overhovedte ikke sammenlignes med soldaterne fra Wehrmacht. De tyske soldater var under disciplin og vidste at de vilde blive straffet for evt. kriminalitet. Det var jo ganske almindelige soldater, hvis største ønske først og fremmest var, at krigen snart var overstået, så de kunde komme hjem. Nej, muslimernes opførsel er noget helt, helt andet! Gud hjælpe os!

  Gertrud

  Læs om Samir Badran:
  https://mail.google.com/mail/u/0/#search/Uriasposten/147722670961f63b

  Kommentar by Gertrud Galster — 26. juli 2014 @ 17:53

 20. Glæder mig til at Camre kan grine ham og andre udanske fjolser op i ansigtet, der er som hver gang intet på en ikke-sag som denne, blot udstilles det muslimske hykleri og massehysteri for 1000. gang. ISIS myrder løs i Irak, hvad gør den røde europæiske pladderpresse, fokuserer som altid ensidigt på Gaza med Israel som skurk. Terroristerne Hamas får i disse dage som de fortjener af prygl, forhåbentlig egen udryddelse som endelig udgang.

  Kommentar by Lars B — 26. juli 2014 @ 19:44

 21. Det forekommer ganske ofte, at “flygtninge” fra f.eks. menap-lande, rejser på lange sommerferier til det land, de hævder at være forfulgt i. Denne form for rejseaktivitet burde medføre ophævelse af “flygtningenes”/velfærdsmigranternes danske opholdstilladelse, og herefter udvisning af Danmark. Dette sker desværre meget sjældent.

  Kommentar by Filip — 26. juli 2014 @ 19:56

 22. @19 Lars B — 26. juli 2014 @ 19:44:

  Terroristerne Hamas får i disse dage som de fortjener af prygl …

  Netop.

  Muslimer/perkere er virkelig platte;
  Når de tæsker andre, er de orn’lig stor mand.
  Når de taber, eller ikke tør tage kampen op, er de forfulgte stakler

  Kommentar by Bevidst — 26. juli 2014 @ 20:00

 23. I det store hele gør muslimen altid det, han er forudbestemt til.
  Men det har selv folk, der er blevet kulturberiget svært ved at forstå.
  Så længe det store flertal af politikerne, journalisterne og dommerne, ja selv Folkekirkens præster og biskopper ikke fatter, at de to mentale styreprogrammer “Windowskoran” og “Windowskrist” er totalt inkompatible, så fortsætter vi mod historiens losseplads.

  Kommentar by Menig 442 — 26. juli 2014 @ 20:30

 24. “Jeg har sagt det flere gange og over længere tid. Palæstinenserne må forstå, at der skal en tredje og sidste intifada til, hvis de ønsker at opnå deres frihed. Intifada i både de besatte områder men også i resten af verden…
  Det ser ud til, at den nu faktisk er på vej!”

  Samir Badran på Facebook

  Kommentar by Anonym — 27. juli 2014 @ 12:07

 25. @21 Filip — 26. juli 2014 @ 19:56:
  Enig

  @24 Anonym — 27. juli 2014 @ 12:07:
  Det, der skal til, er, at pestilenserne og de andre arabere erkender, at de i alle konfrontationer med Israel har tabt og derfor begynder at forholde sig til virkeligheden herudfra.
  Nåh nej, det kan de jo ikke, da hovedparten af dem er muslimer og dermed tilhængere af en totalitær ideologi, der siger, at de skal erobre verden for islam. Surt for dem, for så bliver vi andre, der hylder frihed, nødt til at blive ved med at sende deres raketter tilbage i hovedet på dem – Flere og bedre Iron Dome-systemer, så vi kan være ligeglade med, hvad de sender mod os og i det hele taget foretager sig i deres egne selvskabte helveder. Fra tid til anden kan vi af “antropologisk” interesse sende en satellit hen over deres områder for at se, hvor mange af dem, der er tilbage

  Kommentar by Bevidst — 27. juli 2014 @ 15:40

 26. –> bevidst
  God idé at spærre dem inde i fx. Afghanistan, hvor endnu en terrororganisation, ISIS (sommerens mantra :D ) er skudt op. Så kan vi sende forrædder-kællingerne fra Det Radikale Venstre, Enfoldighedslisten og især Fumlesocialisterne ind gennem et sluse system. Den sidste låge er armeret plexiglas, så de kan se, hvad der venter dem og en båndoptager kan optage lyden af deres jammer og bønner, inden lågen går op og barbarerne går til makronerne… fågi-fågi-fågi-Allahu-Arrrgh-fågi-fågi

  Kommentar by Iznogut — 28. juli 2014 @ 14:20

 27. Indfør et stop for ikke-vestlig indvandring. Og påbegynd hjemsendelser af ledige gæste”arbejdere”, velfærdsmigranter/asylshoppere og kriminelle udlændinge(der er ikke brug for dem, og de er ikke inviteret).

  Kommentar by Filip — 30. juli 2014 @ 19:56

 28. Tak for jeres utrættelige og vigtige arbejde Steen og Kim.

  Kommentar by NulTolerance — 18. august 2015 @ 22:57

 29. […] var anlagt af en krænket, volds- og narkodømt muslim, Samir Badran, som altså fik medhold ikke bare for sig selv, men også på vegne af sine trosfæller og deres […]

  Pingback by Camre-dom: Absurd show « Snaphanen.dk — 5. februar 2016 @ 07:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper