2. august 2014

Radikal vil boykotte – Gaza er ‘en stat af børn og teenagere’: “… gennemsnitsalderen i Gaza er syv år.”

Skal man tro Simi Jan, Nagieb Khaja og lignende pro-palæstinensiske Gaza-korrespondenter, så går Israel målrettet efter at myrde børn. Det er snart hvert andet indslag der inkluderer kombinationen ‘murbrokker med synlig tøjbamse og grædende forældre’. Norske Document har set nærmere på køn- og aldersfordeling blandt de dræbte, og fortæller en helt andet historie. 78 procent er af hankøn, og hele 41 procent er mellem 20 og 30 år. Vender man det om, så har terrorister en overdødelighed i Gaza på hele 2848 procent. Ikke dårligt når nu kamphandlingerne finder sted i et område, hvor mere end halvdelen har stemt på Hamas.

Onsdag aften kunne man i Deadline se kommunisten Yonathan Ungermann Goldsthein køre rutinen med beskyldninger om folkemord på palæstinensere. Han nævnte en passant, at hver femte dræbte er børn, og opfordrede Vesten til at boykotte Israel. Det samme gør Enhedslistens Brian Skov Nielsen, der får opbakning fra den radikale Odense-rådkvinde Susanne Ursula Larsen. Hendes argumentation er noget anderledes.

“Det, vi ser, er umenneskeligt. Det er noget, man ikke kan være vidne til uden at reagere. Jeg så et interview med en journalist, der forklarede, at gennemsnitsalderen i Gaza er syv år. Det er en stat af børn og teenagere, der bor i ét stort fængsel, der bliver bombet. Det kan man ikke være vidne til.” (Susanne Ursula Larsen, rådmand DRV)

(Susanne Ursula Larsen, radikal rådkvinde; Jyllands-Posten, 1. august 2014, s. 2)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/58726/trackback

20 Comments »

 1. Hvis det usandsynlige skulle ske og Israel trækker sig tilbage til 1967 grænserne…Hvad så? Hvad skulle palæstinenserne så leve af? En stat bestående af dybt konservative sunni muslimske arabere uden olie. Jeg hører lidt fantasier om fiskeri og turisme og det er jo helt til grin når man tænker på befolkningsvæksten. Men okay, det har nok aldrig været en arabisk dyd, at tænke 5 træk frem. Det klarer FN nok aka dine skattekroner.

  Kommentar by Jonas — 2. august 2014 @ 14:39

 2. Nok er de unge – 18.2 år – men alligevel, Susanne Ursula Larsen

  https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/fields/2177.html#gz

  Kommentar by Snaphanen — 2. august 2014 @ 14:46

 3. Odense-rådkvinde Susanne Ursula Larsen æder alt råt uden at tænke selv.

  Det er beskæmmende at have så hjernedøde plitikere.

  gennemsnitsalderen i Gaza er syv år!!!!!!!!!!!!!!!!

  Tabstallene kan selvfølgelig peppes op sådan her
  http://www.i24news.tv/en/news/international/middle-east/38508-140728-hamas-executes-30-suspected-collaborators-report

  Kommentar by tavsen — 2. august 2014 @ 14:47

 4. Jeg er glad for at se, at det ikke kun er mig der bemærkede det horrible i Susanne Ursula Larsens vanvittige påstand….gennemsnitsalder på 7 år…..hvor i alverden havde kvinden sit hoved henne, da hun fremsatte den påstand.

  Det burde ikke være fysisk muligt at være så stupid.

  Kommentar by Mackety — 2. august 2014 @ 15:23

 5. Nogen der har et bud på gennemsnits-IQ i Odense Byråd ;-)

  Kommentar by bastardo — 2. august 2014 @ 16:02

 6. Moské Susanne Ursula Larsen har brugt denne test for at teste gennemsnitsalderen på gaza beboerne.

  http://woman.dk/quizzes/510

  OG, så er det klart at den gennemsnitlige alder vil fremstå som 7 år.

  Kommentar by Santor — 2. august 2014 @ 16:05

 7. En ting der undre mig, nej ikke det radiakel vanvid det forventer jeg, er at der kun meget sjældent bliver nævnt dens landegrænse med Egypten. Hvordan kan det være et åbent fængsel, hvis altså det kun er israelerne der holder dem indelukket? hvis det da ikke kun er fordi Egypterne også er imod islamistiske tosser.

  Hørte idag at man brugte en meningsmåling på at “bevise” danskerne er imod israels fremfærd, selvom støtten til palæstinenserne svarede meget godt til den procentdel der ville stemme på EL-SF så det var meget videnskabeligt. Hvad de glemte at nævne var vel, at i arabien som burde støtte op om islamisterne, der er det kun de mest ekstreme lande i den verdensdel der burde bakke op om de stakkels forfulgte islamister der gider hamas

  Kommentar by broholm (ordblind) — 2. august 2014 @ 16:11

 8. Mon Steffen Lykke Rasmussen nogensinde kom til Gaza for at hjælpe?

  Det var nok den sædvanlige socialistiske selvpromovering. Anstændige mennesker ville bare handle, uden at føle trang til offentlig selvfedme
  http://www.uriasposten.net/archives/58396

  Kommentar by tavsen — 2. august 2014 @ 16:12

 9. -> Broholm

  Bemærk spørgsmålet: Israel eller palæstinenserne. Tænk hvis spørgsmålet havde været: Israel eller Hamas?

  Kommentar by Kim Møller — 2. august 2014 @ 16:19

 10. Hedder det ikke Radikal rådvild ?

  Kommentar by k.m. — 2. august 2014 @ 16:44

 11. Begrebet ‘børnemagt’ har fået udvidet sin betydning efter at den radikale Susanne Ursula Larsen har været på banen!

  Med venlig hilsen – Rosenkavaleren

  Kommentar by Rosenkavaleren — 2. august 2014 @ 16:53

 12. -> Jonas #1

  Tja, pestilenserne i gaza lever i bedste velgående og med en chokerende høj reproduktionsrate som følge af, at netop disse pestilensere får verdenshistoriens højeste bistand/capita.

  At de ualmindeligt svagt begavede gazapestilensere så anvender denne enorme bistand til at undergrave deres eget samfund via tunneller (lidt rotte er man vel altid, som det må hedde i pestilensia) samt uduelige raketter er en anden sag.

  Og da pestilenserne helst ser jøderne kastet i havet, lider de glædeligt den mo-martyragtige død og udsætter også hellere end gerne deres utallige børn og koner som beskyttelse mod Israels modangreb og for egne fjolleraketter. Så den dér med 1967-grænserne er ligegyldig.

  Hvis det hypotetisk skulle ske, ville pestilenserne fortfarende forsøge at kaste jøderne i havet. Nok er aldrig nok for en pestilenser.

  Mon ikke pestilenserne vinder: Det er blot et spørgsmål om at løfte burkaen op på deres kvinder, så de kan blive insemineret og avle endnu mere kanonføde? The other Islamic Bomb.

  Kommentar by Henrik Petersen — 2. august 2014 @ 17:02

 13. Nu kan det ikke undre at de radikale opfordre til boykot af israelske varer, de var jo allierede med nazisterne under 2. Verdenskrig, så et iboende jødehad har de!

  Kommentar by Robert R — 2. august 2014 @ 17:50

 14. @7, Broholm:
  Grænsen til Ægypten er, og har længe været, hermetisk lukket.
  Grænsen til Israel har som bekendt tilladt almindelig vareudveksling og pendlertrafik.

  Ægypten gider simpelt hen ikke de psyko palæostilensere – lige som i øvrigt de allerfleste af de øvrige arabiske lande!

  Kommentar by bastardo — 2. august 2014 @ 17:57

 15. Men der er ingenting der er så dårligt at det ikke er godt for noget!

  Mens hele verden, under skrigen og hylen, kaster sig ind i tudefortællinger om gaza´s undergang så avancere isis stadig længere sydpå på mod den arabiske halvø. Med lidt held kan de nå at udslette kuwait, emiraterne og samtidig engagere saudi barbarien med et efterfølgende kaos til følge ;)

  Jeg har købt popkorn og cola og glæder mig til kampen. Man er vel sportsfan ;)

  Kommentar by Santor — 2. august 2014 @ 18:19

 16. Som jeg ser det, er Susanne Ursula Larsens byrådsmandat blot et tegn på, at demokratiet fungerer i Danmark. Hun representerer forbilledligt sine Radikale Venstre vælgere som de er flest. Deres kollektive febervildelse, som de ofte stolt fremhæver som deres “menneskesyn”, viser sig gang på gang at blokere for al rationel tankevirksomhed. Det vi ser i Gaza i disse dage er ikke umenneskeligt. Det er tværtimod særdeles menneskeligt. Tag for eksempel Hamas’ vi-er-ofre-mediestrategi, som indebærer ofring af eget afkom og samtidig indgående kendskab til og udnyttelse af den vestlige PK-brigades tankegang (eller rettere mangel på samme). Denne mediestrategi er så kynisk gennemtænkt og sofistikeret, at der med garanti ikke findes noget tilsvarende hos andre dyrearter.

  Kommentar by monse — 2. august 2014 @ 19:00

 17. Til de radikale og kommunistiske kan man sige:

  Vedrørende postulatet om en stat af børn og teenagere, der bor i ét stort fængsel: Vel over 0,5 milliard børn og teenagere bor i dag i storbyer under langt kummerligere kår, og unden muligheder for at rejse rundt i den store verden. Tænk bare på de tv-udsendelser, der var om Brasiliens sociale problemer op til OL. Det giver derfor overhovedet ingen mening at ynke netop palæstinensiske børn og teenagere.

  Om deres populistiske beskyldning om folkemord på palæstinensere kan sige:

  I Congokrigen dør/døde ca. 1.500 mennesker i gennemsnit om dagen. Ikke et pip i medierne, selvom det har stået på i årevis med overgreb og plyndringer mv.

  I Syrienskrigen døde der, så længe FN forsøgte at tælle de døde frem til april 2913, ca. 120 mennesker i gennemsnit om dagen. Medierne var mere optaget af at få bevæbnet de gode oprørere end at tælle de døde, og ellers lukkede man øjnene for, at de vestlige våben sivede over til de slemme oprørere, så nu er den nyudråbte islamiske kalifatet blevet rigtig stærk, og myrderierne, overgreb og plyndringer mv. er strøget i vejret uden nogen længere registrerer noget som helst troværdigt, og i samme åndedrag interesserer det medierne mindre og mindre. Det er i stedet blevet almindelig vane at tvivle på rigtigheden af de videoer med massehenrettelser, som IS stolt udsender.

  I Gazakonflikten er der ifølge de tvivlsomme kilder fra Hamas dræbt 1.650 palæstinensere siden Israel 8. juli indledte sin offensiv. Det svarer til ca. 65 mennesker i gennemsnit om dagen. Den naturlige dødrate i Gaza ligger også på ca. 65 om dagen.

  Den israelske hær begår ikke overgreb og plyndringer og de fleste påståede israelske massakrer på især børn, som når forsiderne på medierne med katastrofeoverskrifter, er enten iscenesatte eller ‘uheld’ fra palæstinensisk side.

  Kommentar by traveler — 2. august 2014 @ 19:50

 18. Super artikel, Kim! Og god kommentar under pkt. 9.

  Der er ingen af de muhammedanske TV2-folk, der fortæller, at Hamas har ofret 160 arabiske børn livet under udgravningen af tunnellerne: http://www.jpost.com/Diplomacy-and-Politics/At-least-160-children-died-digging-tunnels-for-Hamas-369138

  Søg også på (linket er ekstremt langt!): “hamas we love death like israelis love life” på Google. Artiklen var i igår.

  Hvorfor skal Israel tvinges til ‘Peace talks’ med onde psykopater, der bare sidder og tænker på at udføre profetens bud om at dræbe jøder og komme op og kneppe jomfruer?? Det er sygt, og Obamsa og Kerry skulle skamme sig! USA, de hyklere, jublede over Osamas død, men de skulle egentlig have været tvunget til forhandlingsbordet med ham, så kunne de måske få øjnene op for, at muslimske mordere forhandler man ikke med. Det er en syg verden…’Palæstinenserne’ kunne passende skrubbe tilbage, hvor de oprindeligt kommer fra, nemlig Ægypten, Syrien og Libanon – men ingen af de lande gider dette aparte, stupide og ekstremtvoldelige folk. Derfor har Ægypten for mange år siden forseglet alle smuthuller ind til Gaza.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 2. august 2014 @ 20:21

 19. Mon denne åndsbolle i byrådet i Odense har klappet hendes udenrigspolitiske melding af med ministeren? Altså ham fiskefjæset med mega polypper som får ham til at lyde som en anden jubelidiot. En politisk udpeget chefredaktør på dassbladet Samarbejdspolitiken?

  Lide gaard. Lidengård.. bette husmandssted? Noget… :D

  Kommentar by Iznogut — 3. august 2014 @ 00:33

 20. #17, godt skrevet traveler! Proportionsforvrængningen i MSM er fuldstændig grotesk. Den sandsynligvis mest hensynsfulde krigsførende magt nogensinde, udstilles som Satan selv, mens ekstrem religiøs fanatisme, og deraf medfølgende tortur, undertrykkelse og generel umenneskelig adfærd bagatelliseres, ignoreres eller ligefrem hyldes som frihedskamp – og det er ikke bare Hamas. Forbrydelser mod ikke-muslimer eksisterer praktisk taget ikke i MSM.

  Tag Den Centralafrikanske Republik som eksempel. Nogle af landets muslimer ville kuppe regeringen og undertrykke befolkningen. De inviterede udenlandske jihadister, som glædede sig til plyndring og voldtægt. De gik igang, og MSM var tavs. “Desværre” lykkedes deres planer ikke, og de fik røvfuld og blev jaget på flugt af de primært kristne folk i landet. Så kom MSM på banen, for det var synd for muslimerne. Og det var sjældent eller slet ikke, at vi fik historien om, hvem der egentlig skabte problemerne.

  De 1,2 mio. udplyndrede og fordrevne kristne i/fra de ISIS-kontrollerede områder eksisterer heller ikke i MSM, andet end som en kort bemærkning. Jeg husker Lars Erslev-Andersen berolige seerne med, at ISIS slet ikke havde kapacitet til at true Bagdad. To dage senere stod de lige uden for byen, og siden har de erobret mere og mere land. Jeg kender ikke til, at de skulle have lidt nederlag, men deres succes omtales stort set ikke i medierne. Bagdad vil falde. Når end dansk Mellemøst-ekspert siger +1, så regn med at værdien reelt er -1. De tager altid fejl. Altid

  Kommentar by Hr. Naturli' — 3. august 2014 @ 02:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper