4. juni 2008

Eyvind Vesselbo om Geert Wilders: “Jeg mener han er en lille mand.”

De fleste ofre for islamistisk terror er andre muslimer – et faktum man ofte overser i Vesten, der konstant søger rationelle forklaringer på irrationelle fænomener. Argumentationen rettedes altid indad med brug af sommerfugleteorien. Det hele skete fordi vi

Muslimer vil næppe slippe for Muhammeds åg, sålænge Koranen bugner af intolerance, og når dagen kommer hvor der ikke er flere skiver i salamien, vil velmenende post-kristne humanister lære på den hårde måde, at ikke engang konvertering til islam vil give dem fred. “En Lyksageliggørelseslære vil altid være intolerant”, skrev professor Arthur Christensen i 1911, med direkte tanke på datidens politisk-religiøs massepsykoser. Kampen for islam, vil så kaldes kampen for den sande islam, men stadig involvere dig og dine samt velslebne sværd.

Et af mandagens terrorangreb ramte den danske ambassade i Pakistan. Otte pakistanere døde, heraf en med danske statsborgerskab, og det kræver ideologisk træning, at gøre episoden til et større problem for Danmark som sådan. Fra forsiden af dagens Politiken – Eksperter: Danmark farer for hårdt frem.

“Forskerne påpeger, at Danmark med sin markante udenrigspolitiske linje er blevet lige så kontroversiel på den udenrigspolitiske scene som USA og Israel… Fortsætter Danmark, skal der investeres massivt i efterretningsvirksomhed og sikring af hele det udenrigsministerielle system, bl.a. Danmarks ambassader…

Hans Mouritzen mener, at Anders Fogh Rasmussen (V) og regeringen har koblet den aktivistiske udenrigspolitik sammen med en benhård indenrigspolitisk værdikamp. Det har fået internationale konsekvenser for synet på Danmark.

Det skete blandt andet under den første Muhammedkrise, hvor regeringen afviste et møde med en række ambassadører fra muslimske lande.

Samtidig har regeringen i Irak og Afghanistan for alvor sendt et signal til verden om, at det ikke bare handler om ord og retorik, påpeger forskeren.

»Med krigene viser Fogh, at dansk udenrigspolitik ikke bare handler om ord. Det handler også om, at vi er parate til at lade livet for at nå vores mål«, siger Hans Mouritzen.”

Det undrer ikke, at røde DIIS-forskere ikke mener vestlig kultur er værd at forsvare, men man burde vel kunne forvente at borgerlige politikere så ville. TV2 Nyhederne bragte søndag aften et indslag med Margrethe Vestager og Eyvind Vesselbo, der blev spurgt om hvorfor de ikke deltog i arrangementet med Geert Wilders tidligere på dagen. Vestager (der sådan set er udenfor kategori), kritiserede det hun så som Wilders ’skingre tone’, hvorefter Vesselbo efterfølgende gav denne karakteristik af manden der altid følges af livvagter.

Eyvind Vesselbo: “… nu opfatter jeg ham ikke som (en) særlig betydningsfuld person. Jeg opfatter ham ikke som en person, som jeg vil bruge tid på at diskutere med. Jeg mener han er en lille mand.

(TV2 Nyhederne, søndag d. 1. Juni 2008 Kl. 19.00)

“… Fænomener, som det sejrsbevidste Demokrati havde søgt at tie ihjel, lader sig nu ikke længere affeje med overlegne Bemærkninger… I de Lande, der endnu lever paa Parlamentarismen, hersker der i vide Kredse en uhyggelig Følelse af, at noget nyt ligger paa Lur for en skønne Dag at overraske de intet anende Politikere…” (Arthur Christensen: Folkestyrets Fremtid. Af Tidens politiske Problemer (s. 7, 1927)

 • 28/4-1940 Politiken – “Churchill er en farlig mand.”.
 • Link: Latest Offerings from the Religion of Peace.
 • 6/3/2008 (Yala, Thailand) – Muslim gunmen fire into a home, killing a 15-year-old boy…6/3/2008 (Pattani, Thailand) – A 45-year-old Buddhist is shot to death by Islam…
  6/3/2008 (Narathiwat, Thailand) – A teenager is among three civilians killed in sep…
  6/3/2008 (Kismayo, Somalia) – Islamic militia ambush a government official, killing…
  6/2/2008 (Mosul, Iraq) – A suicide bomber takes out eleven Iraqis in a brutal attack.
  6/2/2008 (Islamabad, Pakistan) – Islamists bomb the Danish embassy, presum…

  The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/5891/trackback

  47 Comments »

  1. I slutningen af 2007 skrev jeg en artikel om Eyvind Vesselbo, der måske kunne være relevant i sammenhængen: http://kortlink.dk/omnial/5csa

   Kommentar by JanChris — 4. juni 2008 @ 21:36

  2. Det er trist danske politikkere og medier hader alle der er islamkritiske, sjovt nok blev bomben i pakistan (der kun kostede pakkistanere livet, ups) hurtigt også vendt til det var os der havde skylden.
   Nu er jeg små dum og blondine, men jeg kan sagtens se at islam er den største trussel mod verdensfreden, da religionen kan bruges til at vælte alle muslimer under en fane, lidt som kommunisterne kunne under den røde fane, hvorfor kan alle de dyre can. polit. typer i folketinget ikke se det samme???
   Hvad med overfaldet på HuT støtten, er det bluff eller er der fjolser der har slået på ham for at islamisterne igen kunne komme i medierne???

   Danmarks fremtid er ikke lys med den flok jakkesæt vi har siddende fra SF—->V, trist at se mere kampvilje hos EL end i V-K, selvom de slås for det forkerte.

   Kommentar by Broholm (ordblind) — 4. juni 2008 @ 21:52

  3. Efterhånden kan jeg – som åbenbart også flere af VK’s partimedlemmer – have svært ved helt at skelne mellem De konservative, Det radigale Venstre, Venstre og Ny Ambulance.

   Jeg synes de skulle samle sig i et enhedsparti : Strudsepartiet.
   Så kan de fortsætte med at stikke hovedet i jorden når de konfronteres med alvorlige samfundsproblemer og udfordringer.

   Kommentar by Tolder — 4. juni 2008 @ 21:54

  4. Vesselbo lugter af både uvidenhed og dumhed.: Uvidenhed, fordi han ikke siger noget, der røber et kendskab til Wilders.

   Dumhed, fordi hans partifælle Rikke Hvilhøj blev truet og chikaneret ud af politik.Og det er netop den situation Wilders på demokratiets vegne sætter sig op imod. Vesselboe er et skvat. Havde ahn været bare lidt klogere,havde han i det mindste holdt sin mund.

   Kommentar by Steen — 4. juni 2008 @ 22:50

  5. Hvad “aktivistisk” er der ved Danmarks udenrigspolitik? Vi har et kontingent i Afghanistan, men det er der 36 andre lande, der også har? Selv Sverige. Indsatsen i Irak er fortid og var jo ikke andet end ulandshjælp fra folk til folk. Men uanset hvad, så er diskussionen snart overflødig, for med pissupontraktaten får EU sin egen udenrigspolitik to end them all…

   Kommentar by Nils — 4. juni 2008 @ 22:53

  6. Kan vi ikke også snart blive fri for det sludder om muhammedtegningerne. Da tegningerne blev trykt skete der ikke en hujende fis, de har endda været trykt i en ægyptisk avis, og flere gange i Politiken. Det var først da den ægyptiske ambassadør (efter ordre fra hvor?) blev fornærmet, og en flok gale imamer anført af Akkari og Abu Laban rejste rundt i “islamistan” med en kuffert falske tegninger og verbal propaganda der ville have gjort Goebbels stolt, at der kom gang i det.

   Balladen skyldes ikke 12 ret uskyldige tegninger, men islamisk propaganda.

   Kommentar by PeterK — 4. juni 2008 @ 23:17

  7. Når Vesselbo anvender vendingen `han er en lille mand´om Wilder må man antage at han anser sig selv for at rangere noget højere. Det er her filmen knækker for lille Eyvind. Jfv. link i kommentar 1.
   Han har politisk stort set levet på sin efterhånden ældgamle offentliggørelse af en prognose for den demografiske udvikling i Danmark på et tidspunkt hvor invandringen var eksceptionel stor under en socialdemokratiske regering. I dag står det ikke helt klart, hvad han egentlig ville med dette scoop, udover at skaffe sig selv en politisk platform naturligvis. Han er ligesom Birthe Rønn et usikkert kort for venstre i dag. Jeg tror ikke manden er dum, kun at han fra tid til anden virker sådan. Men kvalmende selvgod og negligerende, joh den er god nok.

   Kommentar by EH — 4. juni 2008 @ 23:24

  8. Og jeg får billedet at en mus, der desperat forsøger at kunne kigge højere op end til elefantens underben, mens den siger til den: “Du er da ikke ret stor!”

   Kommentar by Gerd — 4. juni 2008 @ 23:35

  9. #7
   Vesselbo lavede den første Ishøjrapport i 1994. Det var dengang noget fuldstændig uhørt. Det var original og kontroversiel forskning. Og hvis han ikke slår store stykker porcelæn i stykker igennem de 5-6 år, der udgør resten af hans politiske liv, bliver den rapport såmænd nok det, han bliver husket for. HVEM der vil huske ham? – ja det kommer så an på, om det er Danmarks gravskrift eller multikulturalismens, der skal skrives.

   Kommentar by ThomasL — 5. juni 2008 @ 00:04

  10. Broholm, bomben sønderrev også et eksemplar af Dannebrog…

   Nu kan flag produceres og bøger genoptrykkes, så det er en begrænset skade. Men hvad med at vi, for at skabe en vis form for blance, sprænger en koran i luften? Kontrollerede forhold, ingen uskyldige sprængt i småstykker, ingen liv taget. En de-eskalering, faktisk.

   Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 5. juni 2008 @ 00:06

  11. ->10

   Instant karma :-) .

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 5. juni 2008 @ 00:33

  12. Eyvind Vesselbo: “… nu opfatter jeg ham ikke som (en) særlig betydningsfuld person. Jeg opfatter ham ikke som en person, som jeg vil bruge tid på at diskutere med. Jeg mener han er en lille mand.“

   Objektivt set er Geert Wilders en stærk personlighed, intelligent og velformuleret med et veldokumenteret budskab. Det ser ud som om, at Eyvind Vesselbo tillægger Geert Wilders nogle egenskaber, som han selv har, men ikke vil være ved. Indenfor psykologien kaldes det projektion.

   Kommentar by monse — 5. juni 2008 @ 06:12

  13. @10 Henrik Ræder Clausen
   DEN balance er jeg med på!!
   Intet vil være mig mere befriende, end at sætte fut til koranen :-D

   Kommentar by li — 5. juni 2008 @ 06:14

  14. @12 monse
   Begrebet krybende mandslinge, er noget vi også må forholde os til!
   De bange, for at sige de “skingrende voldsudøvere” imod, så det lettere at forholde sig til en “skingrende debat-tone!”
   Kan godt være Vesselbo syntes Wilders er en lille mand, men han stå i det mindste oprejst, hvilket ikke kan siges om den krumbøjet islam-pukkel Vesselbo…..

   Kommentar by li — 5. juni 2008 @ 06:25

  15. “Tænk dig hvor få, der i virkelighedem slås for vor idé i dag. Det er et forsvindende lille tal. Det er en ganske lille del, måske en eller to procent af befolkningen… Så er spørgsmålet, koldt betragtet, om disse mennesker fortjener vores indsats. Oprigtig talt: jeg véd det ikke.”

   Ole Juul fra “De røde enge”

   Kommentar by M16 — 5. juni 2008 @ 08:06

  16. Kim Møller:

   (…) Vesselbo efterfølgende gav denne karakteristik af manden der altid følges af livvagter.

   Eyvind Vesselbo: “… nu opfatter jeg ham ikke som (en) særlig betydningsfuld person. Jeg opfatter ham ikke som en person, som jeg vil bruge tid på at diskutere med. Jeg mener han er en lille mand.“

   Skal jeg forstå din fremhævelse af den sidste sætning således, at fordi manden altid følges af livvagter, kan han ikke være en lille mand?! Det er ikke så sjældent, at jeg er uenig med dig holdningsmæssigt Kim, men den her tager sku godt nok prisen som noget af det mest fjollede du har skrevet. Jeg kan godt komme med en hel række af personer som følges af livvagter i døgndrift, men som stadigt er små mænd! Vi kunne jo starte med Mugabe og Chavez … fyld selv flere navne på!

   Kommentar by Jon Herstad — 5. juni 2008 @ 10:20

  17. -> Jon

   Det er tilladt at tænke. Som det fremgår af det citerede, så skal ‘lille’ forstås i betydningen ‘ikke-væsentlig’ eller beslægtet.

   Kommentar by Kim Møller — 5. juni 2008 @ 10:29

  18. -> li, #14

   Def: (frit fra leveren – correct me if I’m wrong, please)
   Skinger betyder for mig højrøstet i en grad, så forståelighed og sammenhæng truer med at forsvinde.

   Men definer venligst “skingrende voldsudøvere”.

   (Har det noget at gøre med, at vold kan være mere eller mindre forståelig og/eller sammenhængende – eller højrøstet?)

   Kommentar by Scavenius — 5. juni 2008 @ 10:43

  19. >16 Jon

   Du må da undre dig over, hvordan Vesselbo kan beskrive Wilders som betydningsløs. Det er da helt i uoverensstemmelse med virkeligheden.

   Betydningsløse mennesker bliver nu engang ikke fulgt af livvagter døgnet rundt, ligesom de heller ikke sover i en bunker under det hollandske parlament.

   Man kunne faktisk med langt større ret beskrive Vesselbo som betydningsløs. Synes du slet ikke, at Vesselbos ordvalg er besynderligt?

   Man kan selvfølgelig argumentere for, og det står dig frit for at gøre det, at Wilders kan være betydningsfuld og alligevel være et lille menneske, men hvis du for alvor mener, at en mand der med fare for sit liv kæmper en indædt kamp for den liberaldemokratiske tradition i Holland, er en lille mand i betydningen smålig eller egoistisk, så har du da vist misforstået en del ting og så skal jeg gerne indrømme, at det så nok vil falde mig meget vanskeligt at tage dig alvorligt fremover.

   Kommentar by Mackety (Islamologifob) — 5. juni 2008 @ 10:48

  20. 2.Broholm

   Angående overfaldet på den tidl. talsmand for Islamisk Trossamfund tillader jeg mig at tvivle på sandheden af denne oplysning.

   Jeg formoder nemlig,udfra hans hidtidige måder at agere på, at var han blevet overfaldet havde han anmeldt dette til Politiet – med det samme!

   Vesselbo´s Ishøjrapport fra 1994 gav mig en del af tænke over.

   Dengang fandt jeg ham besidden civilcourage og var ham meget taknemmlig for dette udviste mod.

   Hvad der så siden har udvirket den krumbøjede holdning han indtager i relation til Islam ,og Rettroende, er ikke godt at vide.

   Han vel ikke `stor´ nok til f.eks. at have modtaget Saudiernes `belønning`?

   Kommentar by Vivi Andersen — 5. juni 2008 @ 11:15

  21. li er for sjov, god grundlovsdag, folkens !

   Kommentar by Kim Poulsen — 5. juni 2008 @ 12:11

  22. Da jeg så hans navn tænkte jeg, hvem er han? jeg kendte navnet, men kunne ikke lige finde ud af hvem og hvad han var, det siger lidt om hans status.

   Men det er denne mærkelige kryben ned i hullet hos borgerlige politiker, jeg forstår det ikke? hvad er det de vil vinde med deres udmeldinger?? vi har en statsmenister der har været stort set usynlig i denne valg periode og når der har været anledning til at vise stats pondus, så er han usynlig eller som i Fitna disideret på muslim siden, aka rigtig PC holdning, det forventer jeg af venstrefløjen, men hos borgerlige???? Jeg er virkelig lost for tiden og jeg ser den samme udvikling i USA, måske er det karma!

   Kommentar by Per N — 5. juni 2008 @ 14:44

  23. Vesselbo er sådan en slags Rønn Hornbech light.

   Rønn har fra dag 1 af sprunget op som en løvinde, og er derefter faldet ned som en stor bævrende lyserød budding. Ihhh – hvor er hun godt nok indigneret, og ojjj hvor er hun bagefter bange for, at hun var indigneret, og ihhh hvor er hun osv.. Selvsving kaldet vi det i min branche.

   Vesselbo er som sagt en Rønn-klon med lidt mindre delay i tilbagekoblingen.

   Fogh udnytter disse to idioter godt i sin stræben mod ultimativ magt.

   Gud bevare Danmark.

   Børge.

   Kommentar by Børge — 5. juni 2008 @ 15:27

  24. Det er farligt at tale nedsættende om mennesker. Deres handlinger, derimod, er der fri jagt på :)

   Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 5. juni 2008 @ 21:09

  25. Åh ja endnu en “borgerlig” med de rigtige meninger……Og så skulle socialismen være den store trussel (fnis).

   Faktisk burde S være modne til et samarbejde med DF, de burde have lært af fejlne, ronkedorene er mere eller mindre kørt ud på intetsigende sidespor, Nyrup er heldigvis væk fra politiken i EU (forbandet være det lort)og S vil have folkets gunst igen.

   Hvilket de egentligt er begyndt at vise bla med deres forslag om tørklædeforbud for ALLE offentligt ansatte (noget V og C korsede sig over)og stramninger der i visse tilfælde er hårdere end regeringens.

   Jo jeg tror tiden er inde til at prøve en DF/S regering, som sagt er jeg bedøvende græskkatolsk hvad styreformen end kalder sig bare de løser problemerne og lytter til befolkningen (og sidstnævnte har V/C vist os de skider højt og flot på, og problemløsningen….Nja vel, det er vist kun pga DF)

   Gør Danmark Dansk igen så får i min stemme.

   Kommentar by whodares(islam skaber tabersamfund) — 5. juni 2008 @ 21:18

  26. Netop whodares. VK er i bund og grund socialdemokratiet +/- 10%.

   Kun Enhedslisten og DF skiller sig ud fra den grå og holdningsløse masse på midten af dansk politik.

   Måske ville en DFØ regering radikal forandring :-)

   Kommentar by Tolder — 5. juni 2008 @ 22:43

  27. @ 23:
   “Vesselbo er sådan en slags Rønn Hornbech light.” -ja, eller en omvandrende bekræftelse af ‘Peter princippet’! :)
   Wilders er sq adskillige skibslængder ’større’ end bett’ Eyvind!

   Kommentar by Hans Henrik Hansen — 5. juni 2008 @ 23:09

  28. 25
   Kig lederen i JP i dag, S er langt fra DF nu er vi kristne fundamentalister……… mon hun melder sådan ud i et forsøge på at trække folk tilbage på den synkende skude?. Jeg synes de gør et godt stykke PR arbejde for DF i alle de andre partier, så vi stiger igen i meningsmålingerne, selvfølgelig også med hjælp fra vores venner i Pakistan.

   Kommentar by Broholm (ordblind) — 6. juni 2008 @ 07:30

  29. Utroligt at et Parti der netop har sørget for at ALLE religiøse symboler fjernes fra retssale skal kaldes religiøse fundamentalister.

   Det er et tegn på hvor indholdsløs politisk debat er blevet. Alle kan påstå alt og ord har intet fikseret indhold, alt kan kaldes hvad man vil.

   Kommentar by DaLi — 6. juni 2008 @ 11:05

  30. 29 DaLi

   Det var også præcis hvad jeg tænkte, da jeg læste denne artikel:

   http://jp.dk/indland/indland_politik/article1362015.ece

   Jeg var til et møde i Kvinder for frihed primo maj, og der sad bl. a. Antorini i panelet.
   Hun indledte sit oplæg med at sige, at hun var katolsk ateist.
   Hvordan kan man være det? Er det ikke snublende nær et logisk koks?

   Antorini er efter min mening helt væk fra vinduet, som vi siger herovre! :-)

   Kommentar by Johansen — 6. juni 2008 @ 11:43

  31. utroligt Antorini og mange andre socialdemokrater ikke har lært, at det ikke nytter moget at dæmonisere DF. Nyrup prøvede det som statsminister med sin snak om DF som værende ‘ikke-stuerene’, og han sidder idag og triller tommelfingre i Bruxelles. Mange af de ting DF giver udtryk for har gehør dybt inde i den traditionelle socialdemokratiske vælgerbase, og ved at dæmonisere DF udskammer socialdemokraterne samtidig deres eget traditionelle vælgerkorps.

   Kommentar by JensH — 6. juni 2008 @ 13:23

  32. 31 JensH

   Du skulle have været med til mødet. Du havde givetvis ikke troet dine egne ører.

   Som du så rigtigt beskriver, så begyndte Antorini da også med sit tæppebombardement af DF og den påståede forkyndelse af kristendommen i deres skolepolitik. Morgensang og kristendomskundskab blev dæmoniseret som kristen forkyndelse.

   Men har vi da ikke en kristen kulturarv? Den kan vi vel godt hævde uden at det er forkyndelse?! Åbenbart ikke ifølge Antorini. Hvilken omgang kulturelt selvhad.

   Undervejs spekulerede jeg over, hvem det var hun lignede med de store opspilede, vilde øjne. Og pludselig slog det mig. Det er samme vilde blik vi ser hos appeaseren Jørgen Bæk Simonsen.

   Nå men hendes afsluttende bemærkning blev da også beskyldningen mod Søren Krarup, om at han skulle have sagt, at homoseksuelle er handicappede.
   Der blev det for meget for Johansen, som måtte korrigere den fordrejende socialdemokrat.
   Det Krarup i sin tid sagde, var jo, at man som homoseksuel var handicappet i forhold til det at få børn selv. Og det er der vel ikke noget forkert i at sige?
   Ak ja, hvilken deroute for socialdemokratiet og ders loonier.

   Kommentar by Johansen — 6. juni 2008 @ 13:36

  33. -> #32 Johansen

   Lad endelig Antorini og andre centrum-venstre politikere fortsætte med denne skingre tone. Jeg tror det styrker VKO-alliancen hver gang de kommer med disse absurde beskyldninger mod specielt DF. Det store vælgerflertal kan naturligvis godt se at disse hysteriske udladninger er skudt langt over målet, og mange sidder vel i virkeligheden og krummer tæer når disse centrum-venstre politikere kører uhæmmet ud af den tangent.

   I den forstand synes jeg faktisk det er lidt ærgerligt, at Elsebeth Gerner Nielsen ikke længere sidder i den Radikale Folketingsgruppe. Alene hendes tørklæde-stunt i forbindelse med den af Søren Krarup rejste tørklæde-debat, skal nok have fået skræmt nogle potentielle vælgere væk. Politikere som Elsebeth Gerner Nielsen gør sådan set et glimrende artbejde mht. at holde SR fra magten.

   Kommentar by JensH — 6. juni 2008 @ 13:49

  34. 33 JensH

   Måske Vestager er klar til at overtage tjansen efter tørklæde-Gerner?

   Kæden er som bekendt også hoppet fuldstændig af for “godheden” og passifisten Pestager, så mon ikke tiden er ved at være inde til at se hende i et chikt hættemågeoutfit – beklager tonen :-)

   Gud fri mig vel hvor er de langt ude i den radikale sump. Og mænd er der slet ikke nogen af i det parti!
   Men det styrker heldigvis det borgerlige flertal.

   Jeg oplever dog, at der er for mange kulturradikale kvinder blandt de borgerlige.
   Gitte Seeberg, Pia Chrismas-Møller, Charlotte Dyremose, Birthe Rønn Hornbech og Karen Ellemann blot for at nævne en håndfuld.
   Det er kvindelige politikere, som jeg har det overordentligt svært med at tage alvorligt. De er svage og skader Danmarks tarv i min optik.

   Kommentar by Johansen — 6. juni 2008 @ 14:17

  35. ->#34 Johansen

   Socialdemokraterne har vist mange gange været nærmest fortvivlede over de bizarre Radikale udmeldninger. Det nytter jo ikke rigtigt, at Socialdemokratiet rykker tæt på VKO’s udlændingepolitik, når deres potentielle regeringsparterne står for en diamentralt modsat politik. Det svækker mildest tal ttroværdigheden ved et sådant alternativ til VKO-flertallet.

   Iøvrigt har du ret i, at der i V og K også er nogle naive hattedamer med fløjsmaver, men nu er vi i det mindste sluppet af med Gitte Seeberg og Pia Christmas Møller. Så mangler vi bare Charlotte Dyremose, Birthe Rønn Hornbech og Karen Ellemann og Eyvind Vesselbo.

   Kommentar by JensH — 6. juni 2008 @ 14:27

  36. […] politikspam på falderebet, fundet på Uriasposten: Utroligt at et Parti der netop har sørget for at ALLE religiøse symboler fjernes fra retssale […]

   Pingback by 37 grader » Flere gyldne citater — 6. juni 2008 @ 15:20

  37. Antorini er en tumpet gås, en typisk kvindelig politiker i dagens Danmark. Måske blev vor skæbne beseglet i 1915.

   Kommentar by Kim Poulsen — 6. juni 2008 @ 15:24

  38. 37 Kim Poulsen

   Forræderfisse. Sikke dog et pænt sprog om kvinder.

   Men jeg giver dig ret i, at Antorini er en tumpet gås. Sjældent har jeg mødt et så usympatisk menneske.
   Jeg var rasende, da jeg gik fra mødet om forbud mod tilsløring af umyndige piger.
   Antorini er uden for kategori. Hun trænger til et eller andet, jeg ved ikke hvad det er…..

   Kommentar by Johansen — 6. juni 2008 @ 15:37

  39. Ja, nu var det jo ikke mig, men en af mine gode email-venner som brugte dette ord :)

   Jo, jeg tror godt jeg ved hvad hun trænger til. Hun tigger jo nærmest om det..

   Kommentar by Kim Poulsen — 6. juni 2008 @ 16:41

  40. 39
   Ja ja, fint nok at dette lidet flatterende ord kom fra én af dine gode “email-venner”. Men det kunne jo uden tvivl også være opfundet af dig.

   Mht. til Antorini så skal der rigtig meget til før hun kommer til fornuft. Det tror jeg dog alligevel er for stor en opgave for selv et mandfolk :-)
   Men bevares, man skal da aldrig sige aldrig! Det er da set før i historien, at håbløse kvindfolk er blevet rettet ind.

   Kommentar by Johansen — 6. juni 2008 @ 17:05

  41. Jeg tænkte nu mere på pisk og andre arabiske skikke. Dertil behøves ingen mandfolk, hvilket er en stor fordel, da disse jo er en mangelvare :)

   Kommentar by Kim Poulsen — 6. juni 2008 @ 19:32

  42. Ja, Kim Poulsen det tænkte du helt sikkert på :-)

   Mandfolk er en mangelvare blandt danskere.
   Hos arabiske mænd er de ikke-eksisterende!

   Kommentar by Johansen — 6. juni 2008 @ 20:19

  43. Selvfølgelig DRAGES enfoldige naive selvgodskvinder som Anusrini mod formørkede mandslinge, ingen MANDFOLK vil jo have disse “forstående” og afsporede kvinder, der påberåber sig ligeværdighed, MENS de kræver kvinder fængslet i tøjbunker, og kigger med STORE BEDENDE!! øjne på de forkvaklede mandslinge, der påberåber sig “offerrollen” som de forfulgte uskyldigheder, inden de går hjem og banker deres tildækkede kone!! så de flyder over i vores kvindekrisecentre.
   Mærkelige kvinder, dem på vensterfløjen!!!

   Kommentar by li — 6. juni 2008 @ 20:20

  44. “Eyvind Vesselbo: “… nu opfatter jeg ham ikke som (en) særlig betydningsfuld person. Jeg opfatter ham ikke som en person, som jeg vil bruge tid på at diskutere med. Jeg mener han er en lille mand.“”

   Gad vide hvad Eyvind Vesselbo (V) mener om alle de problemer med religiøs intolerance, som Geert Wilders, som en rigtig kulturradikal, forsøger at bringe til debat?

   Kommentar by Janne — 6. juni 2008 @ 20:50

  45. #35

   Jeg vil vove at påstå at der kun findes en enkelt håndfuld mandfolk (af begge køn)i både V/K, den samling banditter er i fuld gang med at indrulle Danmark i Anders FUPs neuropa, og det enda med de usleste og mest udemokratiske metoder set i DK, så ærligt talt hvis forholdet var som du siger skulle man tro at den store flok kunne holde de “få” hattedamer i snor, så er det mon ikke mere jeg som har ret i at partierne begge stort set KUN har radikale forrædere uanset om de kalder sig venstremænd eller konservative.

   Men nej S er sikkert ikke et hak bedre, så måske skulle DF satse stort denne gang istedet for at rende rundt som A.FUPs skødehund der får et lille ben i ny og næ alt imens FUP og hans landsforrædere i V og K er ved at spolere landet helt og aldeles.

   Frihedskampen har åbentbart mange fjender, udover vore”egne” politikkere har vi EU og islamisterne at slås imod, man må håbe at modstandsbevægelsen får en rig sponsor for der skal sgu godt nok noget ammunition og sprængstof til.

   En ting er i hvert fald helt sikkert, Anders FUP skal ikke lykkes med sit landsforræderiske svindelnummer, et svindelnummer både V/K/S/R/NA klapper i deres hænder over SF til dels også men hvem ved vel snart hvad de mener og mere vigtigt hvad de vil gøre.

   Er Danskerne da blevet skrupravende sindsyge eller forblindet i skattelettelser, nye SUV,fladskærmstv, og et atraktivt boligmarked at de er blevet så dumme og naive at de æder HR FUPs løgne råt ?

   For hvorfor går det lige så godt i DK ,ja løgnhalsene siger at det er EUs skyld vi har det så godt i DK,men det kan det næppe skyldes når vores valuta faktisk er stærkere end Euroen, at vi trods vore fornuftige forbehold (i ved dem hr FUP så gerne vil have vi afskriver)faktisk klarer os langt bedre end hoveddelen af de rigeste EU-lande.

   Og ovenpå alt det påstår det landsforæderiske bolshehoved at det er for Danmarks bedste (mon ikke kun det er til dit og dine venners bedste hr FUP ?)hmm at vi afskaffer vores valuta, at vi afskaffer vore retsforbehold (hvem helvede kan med hjernen intakt ønske sig det skal vi da til at ligne Sverige,Holland og England i afviklelse af landet som nationalstat`til islams umma ? )

   Kort sagt kan i gense kampagnen fra sidste gang de stort set selvsamme minus SF,EHL og DF, i ved al den dommedagstale om hvor lavt Danmark ville synke hvis vi ikke gjorde som “eliten” bad folket om…..Hvordan er det nu lige det er gået, ikke en eneste dommedagsprofeti gik i opfyldelse nærmere eller rettere TVÆRTIMOD, og nu står selvsamme tosser igen parat med de samme løgne, og hoveddelen af det Danske folk aner ikke hvad de er ved at forære væk.

   For med tranformationen fra EF til EU ser det ud til at de stakkels fjolser der siger klart ja til neuropa/eurapia sidder uhjælpeligt fast i sovsen, intet bliver nogensinde ændret tilbage, det skal folk have klart for sig.

   Jeg mener mine forældres generation sagde ja til det galskab, hvornår får min generation chancen for at stemme om vi fortsat skal være medlem at den elitære facistiske forening ?
   Ja aldrig for som sagt gælder det kun en vej, tænk på det mine kære MedDanskere.

   Fra at være en handelsaftale skulle man pludselig til at lege supermagt, en supermagt man bildte folkeslagne ind ville betyde enden på al krig og ufred (for ikke at glemme de 117 andre floskler hvad det skulle være godt for, selv sultne negerbørn er EU iflg dem selv godt for, hvilket ikke rigtigt hænger sammen med at EU sabotere deres egene produktioner, men sådan er der jo så meget hykleri omkring EU)Men reelt har skabelsen af EU ført til endnu flere konflikter, og med den kurs de har ført især på importområdet ang islamiske udulige folkeslag er det givet at europa/neuropa/eurabia ender i blodige borgerkrige.

   Men igen de EU kådeste er sjældent der hvor konsekvenserne af deres idiotiske politik er værst.

   Arrgh jeg begynder sgu snart at forstå det raseri der kan få folk til at iklæde sig en bombevest……Eller gå agurk med et automatvåben, godt jeg hverken har våben eller sprængstof, for jeg er vist i den grad moden !

   Kommentar by whodares(islam skaber tabersamfund) — 6. juni 2008 @ 22:21

  46. De radigale og venstrefløjen lefler for personer fra korantilbederlande. Muligvis skyldes det, at disse kulturfremmede skal anvendes som rødt/radigalt stemmekvæg. Undersøgelser viser at korantilbederne fortrinsvis stemmer rødt/radigalt.

   Kommentar by jørgen — 6. juni 2008 @ 22:24

  47. Pointen var jo altså at det er V og C så sandelig også begyndt på !

   Kommentar by whodares (Islam skaber tabersamfund) — 7. juni 2008 @ 21:42

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper