16. september 2014

SD vil have stramninger som Socialdemokraterne praktiserer – Reismann afviser sammenligningen…

Det er vigtigt, at man i Sverige ikke gentager ‘den fejl’ som Danmark gjorde i 00’erne, forklarede David ‘Che Guevera er min helt’ Trads i Deadline i går, og fortsatte så ellers med tirader mod ‘ordentlige’ borgerlige partier der ikke frøs Dansk Folkeparti ud, da de havde chancen. David Trads var kandidat for Socialdemokratiet i 2004, men partiet er cirka et lysår til højre for den nuværende TV2-vært.

Selvom David Trads mener at Sverigedemokraterne er ekstremt og halv-nazistisk, så kommer han ikke udenom at sidstnævnte kæmper for at få indført udlændingepolitiske stramninger, som hans eget parti gik til valg på, da han stadig var kandidat for partiet. Når han skoser Sverigedemokraterna, skoser han således sig selv. Der er menneskesynet til forskel, lyder det mellem linierne.

Herunder en tør, men aldeles fremragende artikel i Berlingske, hvor et ubekvemt spørgsmål får Mette Reissmann til at introducere den argumentløse afvisning. Da Socialdemokraterne strammede var det en nødvendighed – Når Sverigedemokraterna vil stramme tilsvarende er det… noget helt andet.

Fra Berlingske – Sverigedemokraterna: Vi ser op til S i Danmark.

“Det fremadstormende, men på mange områder udskældte svenske højrefløjsparti Sverigedemokraterna, henter i høj grad inspiration til sin indvandrerkritiske linje fra den udlændingepolitik, som Socialdemokraterne i Danmark og den siddende SR-regering i dag værner om.

Sådan lyder det fra Sverigedemokraternas nummer to, partisekretær Björn Söder:

‘Når vi ser på den udlændingepolitik, som Socialdemokraterne står i spidsen for i Danmark, så er det i høj grad noget, vi gerne så indført i Sverige,’ siger Björn Söder, der blandt andet henviser til den danske 24-årsregel og tilknytningskravet.

Under den svenske valgkamp har det indvandrerkritiske parti slået hårdt på, at Sverige bør stille supplerende krav til familiesammenføring, ligesom man bør tilbyde flere indvandrere midlertidig opholdstilladelse frem for permanent. Derudover har partiet foreslået at give økonomisk bidrag til de indvandrere, der ønsker at rejse hjem. Konkrete initiativer, som alle er listet op på partiets hjemmeside, og som Socialdemokraterne i Danmark – i modsætning til sit søsterparti i Sverige – i dag står vagt om. …

‘Vi sammenligner os mest af alt med Dansk Folkeparti, men vi henter meget inspiration fra Socialdemokraternes udlændingepolitik i Danmark. De beskytter langt hen ad vejen en politik, som vi ønsker indført i Sverige, og som kan sikre, at det svenske samfund overlever. Når Socialdemokraterne i Danmark ikke vil løsne grebet om den stramme udlændingepolitik, som Dansk Folkeparti opfandt i 00erne, så er det vel fordi, de er bange for, hvad befolkningen vil sige,’ lyder det fra Björn Söder.

[…]

Socialdemokraternes udlændingeordfører, Mette Reismann, afviser, at man kan sammenligne den politik, Socialdemokraterne værner om, og den politik, som Sverigedemokraterna foreslår gennemført i Sverige.

‘Jeg er enig i, at der op gennem 00erne er sket en stramning i den danske udlændingepolitik, som vi i Socialdemokraterne har været med til. Det er sket, fordi vi har haft flere konflikter og krige, der har ført til en øget flygtningestrøm. Derfor har vi brug for at regulere udlændingepolitikken. Det er kun naturligt,’ siger Mette Reismann.”

Oploadet Kl. 20:10 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/60201/trackback

17 Comments »

 1. http://politiken.dk/indland/politik/ECE2397667/soeren-pind-indvandrere-truer-den-svenske-kultur/

  Kommentar by snackbar — 16. september 2014 @ 20:23

 2. Det er jo ikke politik, der adskiller SD og Socialdemokraterne i Danmark. Det ‘menneskesynet’. Det må man jo forstå.

  Rableriet fra Reismann svarer nogenlunde til, når muslimer halshugger hinanden og hævder, at lige deres fortolkning af koranen udviser et bedre menneskesyn…..

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. september 2014 @ 20:39

 3. Det er som om David Trads er blevet en anelse mere hysterisk og pinlig på det sidste. Man kan kun gætte på motiverne, måske mener han faktisk hvad han siger eller måske er det bare en kynisk strategi for en mand hvis tv-program på TV2 ikke er blevet så stor en succes som han drømte om. Programmet sætter ingen dagsorden, har få seere og ingen omtaler David Trads som den skarpe og vidende interviewer, i modsætning til f.eks. Krasnik der får masser af ros. Skarpe positioner imod DF er ikke just en ukendt strategi for folk der gerne vil have lidt medvind fra den snakkede klasse.

  Men kort sagt er det helt vildt hyklerisk fra Trads at tale om andres ekstremisme;
  1) han hylder stadig Che Guevare
  2) som chefredaktør var han chef for adskillige fanatiske antidemokrater, erklærede kommunister og folk med politisk vold på cv’et
  3) han lod dem ukritisk videreformidle kommunistisk had i avisen
  4) han var bevidst om at de trykte en decideret løgnehistorier for at sværte politiske modstander. Ved afsløring heraf, reagerede han ikke. Reaktionen (undskyldningen) kom først mange år senere under truslen om at blive til grin på landsdækkende tv.

  Kommentar by Superman — 16. september 2014 @ 21:28

 4. Bekymrende demokratiopfattelse David Trads udviste i Deadline i går.

  Dejligt at man ikke er tvunget til at støtte typer som David Trads økonomisk, ved at være TV2-kunde. Men han er vel ansat på DR inden året er omme..

  Kommentar by Geert — 16. september 2014 @ 21:32

 5. David Trads lød nærmest retarderet. Omend det skal indrømmes at de svenskere der optrådte på slap line i Krasniks krydsild alle fik Trads til at fremstå som et rent geni.

  Trads mente Fogh legitimerede DF ved at tage dem ind i varmen, og at det er derfor DF er så store i dag. Men faktisk var det Fogh-regeringen der legitimerede sig SELV ved at tage DF ind i varmen, og KUN derfor har DF ikke 30-40% af stemmerne i dag.

  Havde Nyrup stadig siddet som formand i S idag skulle S være glade om de blot kunne skrabe 10% af stemmerne hjem.

  Hvad Trads angår, så vil jeg tro Krasnik inviterede ham, fordi han havde brug for en opponent og Trads var vel sagtens den eneste, der var dum nok til at påtage sig rollen.

  Kommentar by Mackety — 16. september 2014 @ 21:36

 6. Mette Reismann kan ikke komme uden om det, hun er skabs-SD´er så det basker eller også er hun en ussel hykler!

  Kommentar by Santor — 16. september 2014 @ 21:37

 7. Venstre vil på længere sigt, selvfølgelig, være et parti, der godt selv kan forstå nødvendigheden af at tilpasse sig virkeligheden. Det er baglandet klogt nok til. Det har de da også gjort tidligere, men presset på dem vil helt naturligt blive øget. Spørgsmålet er så, om de vil lave en “moderaterne”. Næppe. Ergo kigger vi på sigt på en opsigelse af flygtningekonventionen, grænsekontrol, m.m. Optimistisk, ja, men på længere sigt, 10-15 år, en nødvendighed. Socialdemokratiet tvivler jeg på er ligeså omstillingsbare. De er stadig fanget i en kulturmarxistisk boble med folk som Reismann som talerør à la Komiske Ali. Danmark er langt fra nået på sikkert land; der er stadig masser af folk, som desperat forsøger at trække tømmerflåden mod Sverige, da multikulturalismens forsvar nødvendiggør en slags diktatur og autoritærisme. Det er naturstridigt at søge at nedbryde sin egen stamme, sit eget fællesskab og kultur, så det mener de fortsat skal ske ved løbende følelsesmæssig overtalelse/udskamning, og om nødvendigt, vold.

  Kommentar by Peter R. — 16. september 2014 @ 23:48

 8. Geert

  Desværre overlever TV2 på at mange lejeboliger er tvangsudskrevet til at betale til dem. Vi mangler akut en ændring i loven, så folk er frit stillet til at fravælge obligatoriske tv-pakker, hvor bl.a. TV2 altid indgår. Når det forhåbentligt engang sker, så mister TV2 med det samme det meste af sit indkomstgrundlag. Ergo er TV2 pt. stadig et slags beskyttet værksted som DR.

  Kommentar by Peter R. — 16. september 2014 @ 23:54

 9. Mette Reismann var jo den populære vært på TV-programmet “Luksusfælden”, hvor hun hjalp gældstyngede idioter med, at få orden i deres økonomi.

  Så da hun stillede op for Socialdemokraterne, var det naturligvis ikke fordi hun havde kontroversielle holdninger. Det kan sådan et image jo slet ikke holde til.

  Nu er hun så landet i orkanens øje. Indvandrerpolitik er ikke noget for sådan et fruentimmer. Men Socialdemokraterne virkede som et forholdsvis neutralt parti at stille op for, uden at skulle komme i lidet flatterende situationer. Det blev det så bare ikke.

  Den historie vil gentage sig for rigtig mange af de “anstændige nikkedukker” i nær fremtid. Det er vi mange der godt kunne have fortalt dem – hvis de altså havde været vågne samtidig med os andre.

  Men velkommen til virkeligheden Mette. Du/I har selv skabt den..!

  Kommentar by Peter Andersen — 17. september 2014 @ 01:32

 10. “‘Jeg er enig i, at der op gennem 00erne er sket en stramning i den danske udlændingepolitik, som vi i Socialdemokraterne har været med til. Det er sket, fordi vi har haft flere konflikter og krige, der har ført til en øget flygtningestrøm. Derfor har vi brug for at regulere udlændingepolitikken. Det er kun naturligt,’ siger Mette Reismann.””

  Det hænger jo ikke sammen, som Brodtgaard ville sige.

  Lige fortiden argumenteres der fra regeringens side for, at vi skal modtage flere flygtninge netop fordi der er krig i syrien.

  Ok vi har at gøre med asocialudemokrater, så man skal ikke vente for meget, så som konsistente argumenter.

  Skulle man tage Reissmann på ordet, så skulle vi jo nu stramme endnu mere til.

  Kommentar by Hans Und — 17. september 2014 @ 04:28

 11. Søren Pind: Indvandrere truer (hoter) svensk kultur og demokrati

  http://www.bt.dk/politik/soeren-pind-indvandrere-truer-svensk-kultur-og-demokrati

  Af Thomas Nørgaard Andersen, Berlingske Nyhedsbureau
  Tirsdag den 16. september 2014, 21:06

  Venstres Søren Pind mener, at svenskerne skal bruge højrepartiet Sverigedemokraterna til at sikre svensk kultur på samme måde, som man i Danmark har brugt Dansk Folkeparti.

  Demokratiet og kulturen hos vores svenske naboer er truet, mener Venstres udenrigsordfører Søren Pind (V).

  På sin Facebook-profil skrev Søren Pind tirsdag morgen, at et lands kultur uddør, når der kommer et tilstrækkeligt antal mennesker fra en anden kultur. Dermed mener Venstre-politikeren, at Sverige bør tage Sverigedemokraterna til sig, som danskerne har taget Dansk Folkeparti til sig.

  »Når et oprindeligtfolk kommer i mindretal, så sker der de her ting.

  ….

  ——————————————————–

  https://www.facebook.com/vsorenpind#

  Kommentar by Bjovulf — 17. september 2014 @ 05:36

 12. Nu skilles fårene fra bukkene.
  Den 9.april 1945 bød flertallet anført af Det Radikale Venstres Erik Scavenius – formand for Politikens bestyrelse – de grønne velkommen, da de besatte Danmark.
  Den grønne besættelse af Danmark (og Europa) foregår nu med Mekka som ideologiens hovedstad og det er det samme flertallet af partier med Det Radikale Venstre som anfører, der igen byder de grønne velkommen.

  Kommentar by A-mad — 17. september 2014 @ 08:39

 13. Nu skilles fårene fra bukkene. :)
  Den 9.april 1940 bød flertallet anført af Det Radikale Venstres Erik Scavenius – formand for Politikens bestyrelse – de grønne velkommen, da de besatte Danmark.
  Den grønne besættelse af Danmark (og Europa) foregår nu med Mekka som ideologiens hovedstad og det er det samme flertallet af partier med Det Radikale Venstre som anfører, der igen byder de grønne velkommen.

  Kommentar by A-mad — 17. september 2014 @ 08:40

 14. Claus Hjort Frederiksen fik i det mindste sat Trads på plads med lidt sund fornuft!

  Kommentar by Santor — 17. september 2014 @ 11:47

 15. Trads har nemlig aldrig ejet skyggen af sund fonuft, så det var såmænd ganske nemt nok for Hjort at gennemskue det åbenlyse spil den evigt bitre Trads havde gang i der.

  Kommentar by LarsB — 17. september 2014 @ 15:58

 16. Hædersmanden David Trads
  http://www.trykkefrihed.dk/uploads/images/Gallery/tegninger-2014/trads.jpg

  Kommentar by Geert — 17. september 2014 @ 17:29

 17. Hende Mette kan da stå på tæer og hoppe på tungen samtidigt.

  Kommentar by bastardo — 17. september 2014 @ 21:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper