17. september 2014

DR om Researchgruppen: Journalister, der har været “… politisk involverede i sociale bevægelser”

Tre dage før weekendens valg kunne svenske medier afsløre, at SD-lederen havde spillet store beløb online. Dokumentationen var ‘Uppgifter från Jimmie Åkessons kontokort’, der angiveligt var bekræftet af Malta-baserede netcasinoer. Alle kneb gælder i Sverige, hvor medier ligefrem får priser, for at hænge modstandere af indvandring ud med hjælp fra hackende venstreradikale i Researchgruppen. Som en konsekvens af samarbejdet med venstreradikale, valgte Sverigedemokraterna at udelukke Expressen fra deres valgfest.

Herunder det danske referat af forløbet på valgaftenen. Sverigedemokraterna beskrives som værende ‘omdiskuteret’, hvorimod Researchgruppen blot er en ‘nonprofit journalistisk organisation’, med medlemmer der har været ‘politisk involverede i sociale bevægelser’. Ikke noget der ligner sandheden.

Researchgruppen blev grundlagt af AFA-vennerne Martin Frederiksson og Mathias Wäg, der tidligere udgjorde kernen i AFA-Doku. Begge har domme for politisk motiveret kriminalitet, ikke mindst ansvarshavende direktør Martin Frederiksson, der blandt andet er dømt for et brandattentat. Han var også en del af Piratbyrån (der blev til The Pirate Bay; link), og blev anholdt så sent som sommeren 2012 ved en sag om hacking af ‘folkbokföringen’. Hans første domæne hed ‘hata-staten.pp.se’, men nu samarbejder han med staten mod nationen.

Fra DR Online – Sverigedemokraterna udelukker avis fra valgaftenen.

“Det omdiskuterede parti Sverigedemokraterna har valgt at inddrage den svenske avis Expressens akkreditering til partiets valgaften. Handlingen skyldes ifølge partiets pressechef Martin Kinnunen, at avisen har samarbejdet med Researchgruppen – der er en svensk nonprofit journalistisk organisation.

– Partiet har en nul-tolerance mod ekstremisme. Derfor vil vi ikke tage imod aviser, som samarbejder med ekstremister så åbent og tydeligt. Det er svært at forene med vores nul-tolerance, siger han.

På Researchgruppens hjemmeside beskrives det, at flere af medlemmerne har været politisk involverede i sociale bevægelser.

Expressen og Researchgruppen har sammen afdækket, hvordan flere medlemmer af Sverigedemokraterna har skrevet kommentarer på sociale medier, der kan beskrives som enten hadefulde eller racistiske.”

(Martin Frederiksson & Mathias Wäg, Antifascistisk Aktion, AFA-Doku, Researchgruppen, Expressen)

Oploadet Kl. 02:13 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/60223/trackback

12 Comments »

 1. Jeg elsker det når de statskontrollerede medier kalder noget non-profit, NGO og lignende.

  Man kan være helt sikker på, at det handler om profit og ProGovermentOrganisation, når det nævnes.

  Kommentar by Hans Und — 17. september 2014 @ 04:32

 2. Enig. Det venstrefløjens er forenet i Cosa Nostra dvs den røde mafia.

  Kommentar by A-mad — 17. september 2014 @ 07:59

 3. Enig. Venstrefløjen er forenet i Cosa Nostra dvs den røde mafia. :)

  Kommentar by A-mad — 17. september 2014 @ 08:01

 4. DR vil gå vældig langt for at undgå sandheden. Uriaspostens konstante afdækning af mediernes blinde og ukritiske brug af tvivlsomme kilder fortjener stor ros. En journalistisk hæderspris kommer nok ikke på tale. Men tak

  Kommentar by Jakob — 17. september 2014 @ 09:45

 5. Store fyringsdag i Danmarks Radio i dag
  http://www.bt.dk/danmark/nu-fyrer-de-i-dr-anja-bo-er-den-foerste-der-er-roeget
  Anja Bo, som flere gange er blevet omtalt på Uriasposten, er blevet fyret.

  Kommentar by Geert — 17. september 2014 @ 12:02

 6. off topic men vigtig.

  http://jyllands-posten.dk/international/mideast/ECE7030778/medie-islamisk-stat-vil-myrd

  Sker det, vil det ikke stoppe der.
  Nej: Så vil Stampisterne komme på overarbejde, sammen med sariapolitiet, pet og dommetstanden.

  Til slut vil regeringen lave en brun steg hen over gulvet, når den bliver udskiftet.

  Kommentar by Sindsro — 17. september 2014 @ 12:07

 7. >5 Geert
  God nyhed. Men hele DhimmiRadioen og alle andre licensmodtagerre bør fratages deres tvangsopkrævne penge..

  Kommentar by Nielsen — 17. september 2014 @ 13:27

 8. Læg mærke til sprogbrugen i venstrefløjsernes budskaber. “Sociale bevægelser” – hvad mon det kan betyde? I USA har man en præsident, der tog en uddannelse som jurist og var aktiv som “community organizer”.

  Engang for meget længe siden var venstreorienterede mennesker intenst optaget af arbejderklassen. Den findes stort set ikke mere – i hvertfald i betydningen “industriarbejdere”. I stedet taler både SF og Enhedslisten om “samfundet” og “vi”. Hvis man kører venstrefløjserne gennem en diskursanalyse og koger deres fraser ned til det essentielle, står der : STATEN über alles! “Samfund” betyder her stat = embedsmænd. DJØF, konsulenter og behandlere og tungere skatter plus flere restriktioner for iværksættere. “Sociale bevægelser” betyder, at venstrefløjsere prøver at påvirke bestemte grupper med et politisk budskab, som altid sender regningen til det mindretal, der udfører produktivt arbejde.

  “No borders – no nations” er en ideologi, venstrefløjens ungdomsafdeling udspreder – helt i overensstemmelse med EU-kommissærerne og deres fortalere (som Marlene Wind, der vistnok er professor). Omsat til almindeligt dansk = mere islam, flere æresdrab, mere halal, mere sharia, flere ghettoer, flere revolutionsimamer, flere gaderøverier, flere overfald på jøder og bøsser. Derfor betyder “solidaritet” sympati for og støtte til organisationer som Hamas.

  Det er muligt, at EL og Modkraft og co. stadig opfatter sig som Karl Marx’ efterkommere. Andre tiltrækkes måske mere af anarkismen. Hvis de har ret, må der være sket en mutation. Det sker jo, at en kalv fødes med to hoveder. Her er paralellen dog snarere uden hovede.

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 17. september 2014 @ 14:23

 9. Propagandasenderen elsker de røde svin og deres evige, samfundsnedbrydende kamp.

  Luk lortet og sælg til højest bydende. Forhøj evt. bloktilskudet til Grønland – muslimer tiltrækkes af penge. Grønlænderne vil helt sikkert skyde de svin, når de begår mord, vold og voldtægt.

  De har nemlig våben, de grønlændere i Grønland :D

  Kommentar by Iznogut — 17. september 2014 @ 14:41

 10. Er der nogen af jer der ville låne Jimmie Åkesson penge? Eller lade ham administrere jeres bankkonti?

  Kommentar by Kong Gulerod — 17. september 2014 @ 15:52

 11. #10: Hellere ham end Reinfeldt.

  Kommentar by Martin Kasler — 17. september 2014 @ 18:39

 12. @Nielsen enig!

  Suzanne Bjerrehuus er heller ikke imponeret af Anja Bo:

  ‘Når det endelig skulle være, så er det ok med Anja Bo. Hun er for indædt hadefuld og kan ikke styre sig, når hun interviewer folk, som ikke deler politisk anskuelse med hende.’

  – Man har en forventning om, at en journalist fra Danmarks Radio kan lave et interview, uden at vedkommendes politiske ståsted skinner igennem. Men man kan bare mærke, at hun er meget rød.

  – Jeg synes, man skal være neutral, når man er på Danmark Radio, og det synes jeg ikke, hun er, siger Suzanne Bjerrehuus.

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article5027752.ece

  Kommentar by Geert — 17. september 2014 @ 22:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper