2. oktober 2014

Ufolkelig Folkeparti: “Det vigtigste er, at virksomhederne kan få den arbejdskraft, de har brug for…”

Konservativ Ungdoms medlemsblad hedder i Århus ‘Pro Patria’ (for fædrelandet), hvad fint supplerer det berømte slogan for Konservativ Ungdoms kamporgan ‘Danmark for Danske!’. Det er længe siden Konservativ Folkeparti, har taget udgangspunkt i folket, og Lene Espersen pointerer ligefrem i en blogpost, at folket og nationalstaten er mindre vigtig end ‘mennesker’. Må partiet dø i stilhed. Fra Berlingske – Pape afviser Løkkes udlændingepolitik.

“Den nyslåede konservative leder, Søren Pape Poulsen, angriber nu en af hjørnestenene i Venstres udlændingepolitik. …

‘I Det Konservative Folkeparti er vi totalt ligeglade med, hvor folk er født, og hvad de tror på. Det afgørende for os er, hvad de kan, og om de er villige til at lade sig integrere i vores samfund,’ siger den konservative partiformand, som også understreger, at det er ‘fuldstændig ligegyldigt’, om en person er muslim.

‘Jeg er fløjtende ligeglad med, om et menneske kommer fra Brasilien, Indien, Marokko eller Saudi Arabien. Bare de er dygtige. Det vigtigste er, at virksomhederne kan få den arbejdskraft, de har brug for,’ siger Søren Pape Poulsen.

‘Det er altså vores private erhvervsliv, som skaber værdierne her i samfundet, og hvis de ikke har den nødvendige arbejdskraft, så skaber de heller ikke værdierne, så det vil bide os voldsomt i halen, hvis vi skal gøre os til dommer over, hvem der er velkommen, og hvem der ikke er,’ siger han.

Kan I stemme for en udlændingepolitik efter valget, hvor der bliver skelnet på nationalitet?

‘Jamen, det har jeg meget svært ved at forestille mig.'”

(Lene Espersen på JP blogs, 30. september 2014: Mennesker først – ikke nationalitet først)

“Hvis man virkelig vil tage sloganet ‘Mennesket først’ alvorligt, så skal man ikke se mennesket som en tom skal, der kun vurderes med udgangspunkt i om man skønnes at være en god arbejdskraft eller ikke. Nej, som konservativ ser man først og fremmest mennesket som et kulturmenneske. Man ser det enkelte menneske gennem den kultur man er rodfæstet i… Det konservative Folkeparti har endnu engang bevist, at det ikke er konservativt og såmænd efterhånden heller ikke evner at være eller tænke konservativt. Dermed mister partiet efterhånden også sin eksistensberettigelse som det parti, der kunne være det naturlige centrum for konservative borgere i Danmark. Konservatisme og konservativ politik må i dag søges og findes i andre partier.” (Søren Hviid Pedersen, 30. september 2014)

Et ensidigt fokus på individet som arbejdstager, på økonomi og jura, er ikke konservatisme. Det er liberalisme. Den konservative fokuserer primært på kultur og fællesskab. … Hvis kriteriet for at være integreret er, at man er selvforsørgende og lovlydig, så er bl.a. imamerne, lærerne på muslimske privatskoler og mange medlemmer af Hizb ut-Tahrir velintegrerede. Islamister bruger demokratiske processer (i lokaldemokratiet, beboerforeninger, idrætsforeninger m.m.) til at afvikle det liberale demokrati. Det er en anden måde at sige: Der findes ikke liberale løsninger på den største trussel mod vores styre- og samfundsform.” (Kasper Støvring, 30. september 2014)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/60600/trackback

21 Comments »

 1. Det er sgu heller ikke meget “nationalt” eller “folkeligt” over en mand der lader sig bolle i røven af en neger!

  Kommentar by J.... B...... — 2. oktober 2014 @ 14:45

 2. Historisk har de europæiske nationalstater været med til, at understøtte og beskytte det folk det var rundet af. Idag er de europæske stater den værste fjende og undertrykker af befolkningerne. Med menneskerettighederne og Asylkonventionen blev de til en fortsættelse af kolonialisme -blot med andre midler.

  Kommentar by Thorsted — 2. oktober 2014 @ 14:55

 3. Det ser virkelig ud til at de har spildt deres sidste chance. Det er så mageløst dumt.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 2. oktober 2014 @ 15:00

 4. Er det ikke snart på tide at gode kræfter går sammen og starter et nyt parti, eller alternativt kupper det konservative folkeparti.
  Højrefløjen har brug for et tredje ben, hvis man skal over 50%, og derved undgå at samarbejde med et, eller flere af de tre Radikale partier LA, C og R.

  Kommentar by Geert — 2. oktober 2014 @ 15:06

 5. Det er vist det man kalder en “deal breaker”.

  Farvle og Tobak. Lur mig om det ikke hele tiden har været Papes hensigt. Han forekommer mig ikke det fjerneste konservativ. Politik føres på mange planer og destruktionen af et gammelt og ( trods alt ) velmenende parti er en af måderne. Strategisk godt gået, BTW.

  Kommentar by Santor — 2. oktober 2014 @ 15:27

 6. Kommunisterne i Danmarx Radio & TV2 News slagtede Lene Espersen. Hyænerne bed hende i struben over en periode på 10 måneder, fordi hun ifølge medierne havde sendt en dum substitut til et ligegyldigt udenrigsministermøde i Arktisk Råd. En substitut som ikke kunne varetage Danmarks interesser. At denne substitut var justitsminister Lars Barfoed, gjorde efterspillet hylende morsomt.
  Kommunisterne kårede nemlig Lars Barfoed som ny formand. Lars opfandt så siden Søren Papa, fordi ingen havde lyst til at støtte op om en Judas-figur.
  Nu taler Lene Espersen sovjet-socialistisk eller Jugoslavisk. Nationerne er bare en parentes. Etniske danskere bare nogle dummernikker. Næh udenlandske MENNESKER, dem skal vi samle på, dem kan vi ikke få nok af. De er smukke, meget smukkere end danskerne.
  Partiets stiftere må vende sig i graven….
  Hvilken deroute.

  Kommentar by mister jones — 2. oktober 2014 @ 15:32

 7. Ligesom “humanisterne” i rød blok:hjerneløse, men ikke hjerteløse. Partiet uden hjerner.

  Kommentar by barfbag — 2. oktober 2014 @ 15:44

 8. Paphovedet har tilsyneladende ikke bare een genetisk defekt.

  Kommentar by Svend — 2. oktober 2014 @ 16:14

 9. Spærregrænsen kalder på De Konservative, hvad skal folk dog bruge så underlige ikke-konservative udmeldinger til. Det ene tossede punkt efter det andet, har de som mærkesag. Skolereformen, der holder ungerne væk fra gaden er vel kun en god ting, men den fornuft kan/vil de ikke se. Engang var Lene strammer ang. burkaer, nu kan hun i løs fodboldtrøje pludselig ikke få nok udefra uanset hvorfra – selv fra burka nation #1 Saudi-Arabien, ifølge Pape er det lige meget hvor man kommer fra. At kultur spiller ind ang. integration, falder ham jublende og forblændet slet ikke ind. Er det virkelig Konservativ politik, hvor blev fædrelandskærligheden af? Hvis ja, er de både fortabte og ubrugelige. Kant til DF alene for kantens skyld, med fornuft har partiet intet at gøre længere. Den unge hykler Rune Kristensen savlede forleden over hedengangne Ninn Hansen og dennes udlændingepolitik, alligevel støtter han en sløv holdning på området. Et absurd overflødigt parti vinker farvel. Den nuværende pave i Rom kaldes også The Last Pope (fordi store ting på verdensscenen måske sker inden den næste måtte komme til), Pape kan meget vel være den sidste pave hos De Konservative.

  Kommentar by Lars B — 2. oktober 2014 @ 16:23

 10. Lån mig lige en brækpose. Det såkaldte Konservative Folkeparti burde retsforfølges for falsk varebetegnelse. Det er hverken konservativt ej heller folkeligt.
  At de ligger og roder nede ved spærregrænsen, kan ikke undre. De vil ikke Danmark, men gør alt for at underminere landet, og sætter udefra kommende højere end eget folk.De er som de fleste politikere nogle usselrygge.

  Nu har Søren Pape Poulsen gjort sin homoseksualitet til et offentligt anliggende. Okay. Jeg har intet imod homosexualitet/bøsser. Men hvorfor skal deres pikslikning og røvpuleri gøres til et glansnummer?
  Hvorfor skal vi evig og altid høre om hvinende bøsser, der springer ud af skabene? Det er bare sygt.

  Og hvilke planer har Søren Pape Poulsen for H.C.Ørstedsparken? Skal der plantes flere buske? Eller bygges billige bøsseboligheder? Giv ham et job som toiletvagt i H.C.Ørstedsparken.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 2. oktober 2014 @ 16:26

 11. De Konservative er vel efterhånden reduceret til en radigal papegøje?

  Kommentar by Menig 442 — 2. oktober 2014 @ 16:31

 12. “Det vigtigste er, at virksomhederne kan få den arbejdskraft, de har brug for…”
  Det er de Konservative jo helt enige med Venstre, LA og EU om.
  Og vi skal heller ikke uddanne arbejdskraften selv, med udgangspunkt i de mennesker som er her i forvejen (studerende, ledige og andre arbejdsduelige).
  Man kan jo spørge hvorfor…

  Kommentar by mb — 2. oktober 2014 @ 17:04

 13. Den sidste rigtige konservative døde med Erik Ninn Hansen, i dag befinder partiet sig bare på en lilli niche mellem de radikale og LA.
  Gud, Konge og Fædreland bliver, med den indvandring vi ser i disse dage hurtigt, til Allah, Kaliffen og EU.
  Der er ikke tegn i sol og måne på at de konservative vil fører en anden udlændingepolitik end den nuværende regering. Uanset hvad de siger får vi ikke veluddannede Cubanere, Indere eller Kinesere i nævneværdigt omfang og dem vi får flygter med lynets hast ud af landet når de opdager hvor meget de skal af mend i skat.
  Derimod vælter de ind over grænserne med muslimske arabere, og det er nok de mindst integrerbare og alt andet lige dem vi nødigst vil have, alligevel vælter de ind gennem revner og sprækker.

  Kommentar by Robert R — 2. oktober 2014 @ 17:27

 14. Jarlov er lidt anderledes end Pape: Nordmænd er bedre end somaliere
  http://www.b.dk/politiko/jarlov-trodser-pape-nordmaend-er-bedre-end-somaliere

  Kommentar by mb — 2. oktober 2014 @ 18:37

 15. Rasmus jarlow ville være 50 gange bedre end Søren pape som formand

  Kommentar by misterjones — 2. oktober 2014 @ 19:00

 16. Rune Kristensen lyder da også i høj grad som en radikal: http://jyllands-posten.dk/blogs/runekristensen/ECE7065277/Alle-der-vil-bidrage-positivt-til-samfundet-skal-v%C3%A6re-velkomne-i-Danmark/

  Kommentar by Niels — 2. oktober 2014 @ 19:09

 17. Det er jo ikke så længe siden, vi har skrevet om dette. Der synes at være nogen uenighed indenfor det konservative folkeparti. Det er jo fint nok. Lene Espersen er ikke kommet sig efter sin sidste krise. Det er ret tydeligt at hun ikke aner, hvad hun efterhånden tør sige. Virker brændt ud. Partiet er helt uden profiler, og her mener jeg faktisk også Per Stig, selv om han på papiret skulle være et fornuftigt kort. Pape spår jeg ikke lang tid som partileder. Dårlig start og ingen karisma. Sørgeligt parti formentlig uden fremtid med den nuværende kurs.

  Kommentar by EH — 3. oktober 2014 @ 00:00

 18. Der er gået så meget regnbue i det Konservative, at de nærmer sig Uffe Elbæk.

  Søren Pape har på få uger skadet forholdet mellem V og K mere end Barfod gjorde i sin tid som formand.

  Kommentar by k.m. — 3. oktober 2014 @ 08:00

 19. Ja, selvfølgelig ser vi først et menneske. I et mikrosekund. Og så er den faktisk ikke længere.

  For straks derefter – og i alle konkrete situationer – ser vi Hvilket Menneske.

  Tag partnervalg, for eksempel. Det handler om tiltrækning, forligelighed, samliv – plejer vi da at mene.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 3. oktober 2014 @ 16:42

 20. Og så kan vi jo lige teste, om det i De Konservatives øjne gælder for alle overbevisninger, at de er ligegyldige i forhold til, om man er en god arbejdskraft/medborger.

  Hvis ikke det er tilfældet, må man fordømme de, der således hykler, som de kulsorte løgnere, de i givet fald er.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 3. oktober 2014 @ 16:56

 21. Der er ikke brug for indvandring fra ikke-vestlige lande, der er ikke sendt bud efter dem, og de er en stor økonomisk belastning for det danske samfund. Derfor stop for ikke-vestlig indvandring og hjemsendelse af udlændinge på overførselsindkomst samt kriminelle udlændinge.

  Kommentar by Filip — 4. oktober 2014 @ 18:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper