31. august 2008

Berlingske Tidendes Jens Rebensdorff om Hizb ut-tahrir og Dansk Folkeparti

Der kommer nok til at gå et par dage før jeg igen køber en trykt udgave af Berlingske Tidende. Fra En kontrastfyldt dag på Nørrebro.

“Der var tre hundrede meter mellem Hizbut-Tahrirs golde præken i Korsgadehallen og Københavns Internationale Dag med krydret mad og globalisering i tusinde tungemål. Nørrebro i en nøddeskal… Fyren, der representerede kommunen, var lige så stram i masken og intolerant som tonen på dvd’erne, der var til salg inde i salen: Film om kapitalismens nederdrægtigheder og Islams velsigelsner. Kommunefyren var også indvandrer og havde øjensynligt besvær med både, hvilken kasket han skulle have på og med nuancerne i sin attitude her blandt ligesindede muslimer…

Hizb ut-Tahrirs medlemmer i Danmark havde inviteret til den årlige konference, med titlen, »De Islamiske Løsningsmodeller i Khilafah-staten«. Ud af højtalerne buldrede udpluk fra dvd’erne med lyden af brølende menneskemasser og insisterende præsters eller agitatores bombastiske tale om muslimers maginalisering. Kompromisløsheden og intolerancen lignede noget fra den yderste danske højrefløj. Bare omvendt.

Nede i salen sad omkring tusinde mænd… For en førstegangsbesøgende blandt Hizb ut-Tahrirs kernesympatisører, de har mellem 100 og 200 medlemmer i Danmark og 5.000-10.000 på verdensplan, var det en ny oplevelse, at være så meget i mindretal…

Det var som at skifte dimension. Som at komme ind i en anden verden, at cykle de tre hundrede meter fra hallen op til Peblinge Dosseringen. Her tilbød Københavns Internationale Dag smags-, høre- og snakkeprøver på hundrede glade sprog. Hele verden på én dossering. De tætpakkede stier myldrede med nørrebroere og nysgerrige turister. Hvad den stramme stemning henne i hallen havde af autoritetstro, havde de mange tusinde fodgængere langs dosseringen af solidarisk selvforståelse. Man er vel åben over for: Alt. De ukrainske piger i folkedragter var smukke, når de flettede blomsterkranse, musikken i boden for Den Congolesiske Forening i Danmark svingede som død og helvede, og kvinderne i chile-boden sad og ventede på noget. Irakiske Kvinders Liga uddelte pjecer. Folk fra Tallin, Indien og Iran gav hver deres lunser til globaliseringen og al dens væsen. Paella’en i den store pande i boden for Spanien blev spist lige så hurtigt som vandet i flaskerne nede hos Hizb ut-Tahrir. Sådan er vores lyster så forskellige.

Som en sagde, da vedkommende blev bekendt med, at Hizb ut-Tahrir holdt møde samtidig med, at man ved søen få hundrede meter væk hyldede mangfoldigheden: »Her mangler kun Pia Kjærsgaard for, at det hele er dækket ind.«

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/6107/trackback

30 Comments »

 1. Jens Rebensdorff giver mig rent ud sagt kvalme. Den slags journalistik hører til hos viewspapers som Politiken. Jeg kunne ALDRIG finde på at gentegne mit Berlingske abonnement. Skam dig Lisbeth Knudsen!

  Kommentar by Højrebladet Komet — 31. august 2008 @ 20:27

 2. Hvor er det dog anstrengende, at DF altid skal trækkes med i disse skinhellige journalisters moralisme. Få jer dog et liv!

  Som om Pia Kjærsgaard skulle være i modsætning til at kunne lytte til f. eks. musikken i den boden for Den Congolesiske Forening.
  Hvor er disse journalister egentlig ufattelig fordomsfulde og inficerede med dømmesyge.

  Kommentar by Johansen — 31. august 2008 @ 21:37

 3. Skal HUT forbydes? Sådan forsker de på Ålborg Universitet:

  http://pas.samf.aau.dk/fileadmin/user_upload/annskov/SFS-tidligere_opgaver/modul2-Pernille-Frank.pdf

  Kommentar by Søren Rasmussen — 31. august 2008 @ 22:02

 4. Mon ikke vi bliver nødt til at studere bogen “Et delt folk” grundigt?
  Hvis man er på den rigtige side er Berlingerens ulidelige lethed naturligvis fuldt acceptabel, befinder man sig derimod på den forkerte side så tæller selv de bedste argumenter ikke det fjerneste og uanset hvor korrekt og velunderbygget man udtrykker sig er man som udgangspunkt stemplet som ekstremist.

  Selv på steder hvor man mindst burde forvente det får man en spand grimme gloser i hovedet hvis man provokerer med en afvigende mening:
  http://ing.dk/artikel/90709

  Så ikke så mærkeligt at journalister m.m. gerne vil være på den rigtige side, hvor man ikke behøver at tåle modsigelser og hvor der er frit slag for at slynge om sig med skældsord mod gemene typer som alle os andre.

  Kommentar by Jens Hansen — 31. august 2008 @ 22:08

 5. Er der nogen der ved, hvor man kan købe en brugt jumbojet, for jeg kunne godt tænke mig, at parkere den inde på rådhuspladsen fra 10.000 meters højde, når de afholder ramadan festen derinde. ;-)

  Kommentar by Fritz — 31. august 2008 @ 22:18

 6. Søren Rasmussen, det er så den afsluttende skriftlige opgave fra et forløb i sidefagssupplering i samfundsfag.

  Det er den afsluttende skriftlige teoretiske opgave, som en uddannelseskandidat ansat på et gymnasium med sidefag i samfundsfag har skrevet; som en slags eksamen i forbindelse med den supplering, der svarer til rundt regnet et semester, eller ca 30 ECS-point, der blev taget over 2 år efter den ordning, som opgaven er skrevet efter. Det er ikke en fast indskrevet fuldtidsstuderende, der har skrevet opgaven; for slet ikke at snakke om en fastansat forsker ved universitetet.

  Du kan mene om indholdet, hvad du vil. Men at præsentere det som “sådan forsker de på Aalborg Universitet”, det er enten helt ekstremt uhæderligt i det håb, at nogen, der IKKE ved hvad det er for en slags opgave, bider på og begynder at råbe “røde svin” efter AUC. Eller også har du ikke selv den fjerneste anelse om, hvilken slags opgave, det er – i det tilfælde burde du nok holde dig fra at præsentere den vedhæftet de konklusioner, du implicit drager om AUC som sådan.

  Kommentar by The Citizen — 31. august 2008 @ 22:34

 7. […] Kommentar på Uriasposten: Er der nogen der ved, hvor man kan købe en brugt jumbojet, for jeg kunne godt tænke mig, at parkere den inde på rådhuspladsen fra 10.000 meters højde, når de afholder ramadan festen derinde. […]

  Pingback by The Citizen » Blog Archive » Men det er jo bare ord — 31. august 2008 @ 23:16

 8. Der er noget jeg ikke forstår.

  Har lige set Lone Franks (videnskabsjournalist) udsendelse på Danmarks Rødgardister (DR)…

  23.20 Hulemanden i det moderne menneske. Genudsendelse Læs mere om Hulemanden i det moderne menneske.
  Hulemanden som dommer
  Vores stenaldersind forklarer samfundsforskerne, hvorfor vi kræver strengere straffe, lige ind til vi selv sidder over for forbryderen, og synes det er synd for ham. Vi tror vi er rationelle mennesker med en retfærdighedssans, der stiller alle lige for loven. Men vores stenalderhjerne er indrettet til at bedømme enkelte individer og ikke principper. I virkeligheden vurderer vi ikke forbrydelsen, men forbryderen, når vores hjerne bedømmer hans værdi for samfundet
  Tilrettelæggelse: Ole Carlo Petersen og Lone Frank.
  http://www.dr.dk/videnom
  Sendt første gang 26.08.

  Samtalen i udsendelsen kunne sagtens ses som Evolutions-psykologiens svar på, at vi faktisk dømmer Muslimer hårdt og personligt, fordi vi altså er stenalderfolk! Gæsten, der havde skrevet Phdén om kriminalitet i danmark set med evolutionspsykologiske øjne, og Lone F, sad og nikkede samstemmende som venstrefløjen har for vane, når de sidder og analyserer enkeltpersoner ( her urmageren, der skød ) og er fuldstændigt ligeglade med enkelte ofre ( i socialismen er enkeltindivider jo ekspendable ).

  Hvordan kan Lone F både lave propaganda tv og samtidigt være fast skribent i Weekendavisen?

  Hvorfor går videnskabsjournalister fri af kritik, for at politisere med deres nyheder? – De sidder jo netop med stærke nyheder fra forskningen.

  Kommentar by Tobulisten — 1. september 2008 @ 00:47

 9. >5, det er slet ikke nødvendigt, man skulle vel nødig knække de fine fliser og øjelorten, – man kan vel bare smøre rådhuspladsen ind i griseblod?

  Kommentar by Tobulisten — 1. september 2008 @ 00:51

 10. “”Kompromisløsheden og intolerancen lignede noget fra den yderste danske højrefløj. Bare omvendt””

  Som kvinde, vil jeg på ingen måde indgå kompromis med den kvindeundertrykkende idelogi islam.

  Det må være en mandslinge eller et Stockholm-syndrom kvinde-menneske, der ønsker! kompromis med den kvindeundertrykkende idelogi islam. FØJ

  På ingen måde vil/kan jeg imødekomme en kvindefjendsk undertrykkende idelogi. Sorry!!

  Det er min pligt som kvinde og mor til en datter, at bekæmpe kvinde-undertrykker-idelogien islam.

  Min datter skal ikke iføres kondom-tætsluttende-bevægelseshæmmende-indbindningsstof om hoved. DET for perverst!

  Min kultur! kan ikke rumme, individer der på abeagtig facon, undskylder dyrisk voldsparingslyster, med en manglende indpakning af kvinder, som den modbydelige imam Chendid udtrykker.

  DET er ikke kultur, men undertrykkelse.

  Kommentar by li — 1. september 2008 @ 05:48

 11. -> 5 og 7:

  I erkendelse af at vi tilhører “de forkerte” som jeg skrev lidt om ovenfor, er det måske en god ide at skrive klart og tydeligt uden for stærke trumfer og sarkastiske bemærkninger som modparten eller PET kan tage for pålydende og blæse ud af proportion!

  Fornylig da jeg undrede mig over at en kommentar var væk et sted, fik jeg spørgsmålet: Du har vel ikke lavet en “Falkeøje”?

  Det havde jeg nu ikke, men det stod pludselig klart for mig at man ikke bør lade sig friste til at bruge samme retorik som modparten, for så er Fanden løs!

  Så er det bedre som 9 at minde om at vi befinder os i et land med 20 mio grise og ingen i dette land kan undgå på en eller anden måde at komme i berøring med dem :)

  Kommentar by Jens Hansen — 1. september 2008 @ 07:19

 12. Nu skal der vel ikke også holdes en ramadanfest i København for offentlige midler ligesom i Odense?

  Dersom det er tilfældet, at vi skal til at fejre minoritetsreligionernes højtider for skatteborgernes penge, så kommer det da forhåbentlig til at gå på skift mellem alle minoritetsreligionerne?

  Der er vel forhåbentlig ligebehandling for vore religiøse minoritetsgrupper og ikke særbehandling af muslimer?
  Dvs at vi de næstkommende år vil se en hinduistisk fest, en buddistisk fest, en jødisk fest, en sikhfest, en bahaifest, osv. på Rådhuspladsen i København.

  Kommentar by Johansen — 1. september 2008 @ 08:40

 13. –> 8 Tobulisten

  Jeg så udsendelsen med Lone Frank[enstein) delvis. Zappede hurtigt videre til en anden kanal da jeg mente at kunne forudsige udfaldet af de ‘videnskabelige’ konklusioner med rimelig sikkerhed.

  Det jeg så af det var fyldt med de sædvanlige stenalder generalisationer.

  Lone Frank er vist en religionshader der selv dyrker videnskaben som religion.

  Kommentar by Balder — 1. september 2008 @ 08:45

 14. Journalist uddannelsen er danmarks hurtigste.
  1.dag bliver de spurgt” forsager og foragter du Pia kjærsgaard”?
  Hvis svaret er Ja, så venter der job på Politiken og DDR.På dag 2.
  Og nu også på Berlingske hos mor Lisbeth.

  Kommentar by pk — 1. september 2008 @ 08:47

 15. Nu hvor vi er ved journalister og deres (manglende) uddannelse, så har Politiken i dag en leder, hvor de kalder 24 års reglen for “ulovlig”:

  http://blog.politiken.dk/lederpladsen/2008/08/31/oploesning/#kommentarliste

  Egentlig utroligt, at VKO har kunnet vinde tre valg i træk når man tænker på dette massive propaganda-brøl medierne dagligt udsætter den uforvarende befolkning for. Men måske det har noget at gøre med, at det den ‘almindelige’ borger oplever i sin dagligdag ligger milevidt fra det glansbillede af multikulturen som medierne dagligt tegner, og disse derfor ingen troværdighed har. Man kan håbe det er det der er tilfældet.

  Kommentar by JensH — 1. september 2008 @ 09:13

 16. ->11
  Det er måske slet ikke så dumt, med et “Falkeøje” når vi skal tæppebombe ghettoerne med flæskesvær, uhmm. :-)

  Kommentar by Fritz — 1. september 2008 @ 09:15

 17. Fy for satan det lyder som en ulækker sammenkomst. Ingen rigtig dansker har fornøjelse af det lort. Sieg Heil, Danmark for danskerne og udlændinge ud

  Kommentar by Holger — 1. september 2008 @ 09:31

 18. Tak for rosen og i lige måde.

  Den eneste løsning på ikke at blive ramt af fascistisk undertrykkelse fra overmagten i form af censur, er at være mange nok samtidigt. Men det sørger loven jo allerede for, .. at hizb-ut-tahrir, prædker sindssyg sekterisk udryddelse, i lokalradio som på gaderne, mens danskere skal passe på hvad de skriver på en lille afsides blog!

  Fascismen ER her allerede.

  >15 .. og dens medlemsblad hedder POLITIKEN. Der er en hel generation af 50-80 årige, der læser dette sekteriske sladderblad, som om det er biblen. Partibladet Politiken. Nu skal den kendes som PRAVDAKEN. Her kan man skrive hvad som helst, der heiler sig selv og sine bedrevidende lystmorder-tendenser, sit had, mens man udemokratisk pisser ned i hovedet på alle politiske modstandere.

  At læse Pravdaken, er at sidde og være vidne til Zhøger, der sidder og masturbere over sig selv med sin lille blege skallede pik, midt i morgenmaden. Mildt sagt ubehageligt.

  Det mest uhyggelige ved Pravdaken, er at den har et oplag på 300.000, Dette er næsten et direkte udtryk for pædagog-akademiker-kunst-parnasset, (her er jeg enig med Fogh)- som i deres neo-internazional-sozializtische zekt-tilbedelse, deler oplevelsen med Zhøger. Jeg tror de alle har en meget undertrykt seksualitet. Men hvorfor skal det gå ud over os andre?

  Sammen med deres brodersekt, de fundamentale muzlimer, vil de udgøre 600.000 stemmer. Dette er nedlæggelsen af den danske stat. Der er nok kun en vej og det er at sinke dem og vildlede dem. De er fundamentalister, så de ændrer sig ikke. vi må bare vente til de uddør. Suk.

  Kommentar by Tobulisten — 1. september 2008 @ 10:41

 19. -> #17 Tobulisten

  “Det mest uhyggelige ved Pravdaken, er at den har et oplag på 300.000”

  Det er nu ikke helt rigtigt, med mindre du forveksler læsertal med oplagstal, og så ville det nu stadig ikke være rigtigt. Ifølge Danske Dagblades forening har Politiken følgende:

  Oplagstal: 116.310
  Læsertal: 461.000

  http://www.danskedagblade.dk/dCMS/application.do?command=getDocument&documentId=0C0DFFE551296E43C12570D6004C47CF

  At der i vores lille kongerige findes 116.310 tågehorn der kan finde på at ligefrem at betale for denne møgspreder er egentlig ret forstemmende, men at over 450.000 mennesker dagligt læser denne Dansk-hadende pamflet er nærmest skræmmende. Dertil skal nemlig lægges, at Politikens chefredaktørerer og faste stab af opionsdannere har nærmest fri adgang til mikrofonerne i de elektroniske medier, og derfra dagligt kan nå ud til et langt større publikum med deres nationalt ødelæggende propaganda. Men vi Danskere har vel de medier vi fortjener???

  Kommentar by JensH — 1. september 2008 @ 11:03

 20. 18 JensH

  ” Men vi Danskere har vel de medier vi fortjener???”

  Nej, vi fortjener bedre. Jeg er bare så træt af det kulturradikale, farisæiske segment, som selv tror de er så gode.
  Det er de ikke. De er kulturnedbrydende. Al deres akademiske snik snak om, at alle kulturer er lige og skal respekteres. Nej, de skal ej.

  Jeg kommer aldrig til at respekterer en kultur, som træder andre religiøse minoritetsgrupper under fode. En “kultur”/ideologi som tramper på kvinder med deres ulidelige kvindeundertrykkelse, barbariske straffesystem og totalt forskruede syn på seksualitet og samkvem mellem kønnene.

  Ifølge Kvinder for Friheds hjemmeside skulle der i dagens Politiken være en artikel om, at det norske SF vil have indført sharia kønsapartheid svømning på de norske skoler. For at vise hensyn over de “religiøse” og for sømmeligheden.
  Det er da virkelig også for galt, at børn skal svømme halvnøgne rundt, som socialdemokraten, Hamid El-Mousti så poetisk udtrykte det under den forgangne valgkamp.

  Føj siger jeg bare til det forkvaklede islamiske kønsapartheid-system! Islamiseringen skabes af den skræmte venstrefløj sammen med de selvbevidste og højtråbende renheds-dyrkerne.

  Kommentar by Johansen — 1. september 2008 @ 11:51

 21. >18 Jens H

  Tak for rettelsen, jeg tog hvad jeg lige havde i hovedet og det er selvfølgelig forældet, men tallene glæder mig trods alt, for det er da en nedgang. Den kan også forklares af sladderrullernes indtog: Gratisaviserne. Ingen gider betale for nyheder, der er mindre værd end de finske grantræer de er lavet af!

  ,,Men vi Danskere har vel de medier vi fortjener???,,

  – Det mener jeg heller ikke, selvom du har ret. Jeg mener at venstrefløjen har tilsidesat demokratiet i Danmark til fordel for deres verbal-voldelige propaganda. Dette betragter jeg som ulovligt. Det er bare ikke gået op for det godmodige folk, danskerne, at venstrefløjen er en tro kopi af Stalins Rusland.

  Kommunismen var totalt gennemsyret af korruption. Korruption er ulovligt og er livsfarlig gift mod demokratiet. Men som i Rusland, således også i venstrefløjen i DK, som deler job ud til vennerne og du kan få eksamen, bare du udråber mantraet ,,Che,,. Således mener jeg at venstrefløjen reelt er en bande griske forbrydere, sofister, der gør alt for at rage til sig i deres mentale sygdom.

  I den forbindelse faldt jeg lige over dette.

  Linket mellem venstrefløjens/socialismens a-religiøsitet og reel religiøsitet. Det ser mere og mere ud som om, ( også ifølge ny hjerneforskning )- at religiøsitet er en vigtig del af vores mentale struktur, om vi vil det eller ej. Hvis vi ikke har en, så vælger vil en ubevidst. Og så skal vi jo helst vælge en eller flere, med lidt moral indbygget, i stedet for at tro vi er perfekte guder :

  [http://www.religion.dk/artikel/296028:Spoerg-om-nyreligioesitet–Humanismen-saetter-mennesket-i-centrum]

  Kommentar by Tobulisten — 1. september 2008 @ 12:11

 22. -> #19 Johansen

  “Nej, vi fortjener bedre. Jeg er bare så træt af det kulturradikale, farisæiske segment, som selv tror de er så gode.”

  Okay, det kan godt være vi fortjener mere seriøse medier, som forholder sig til de faktiske forhold den ‘almindelige Dansker oplever i sin hverdag, men det har desværre lange udsigter. Menningsmålinger fortaget blandt journalister og journalist-elever giver nærmest entydigt det resultat, at cirka 1/3 stemmer på SF og Enhedslisten, cirka 1/3 stemmer på de Radikale og mindre end 10 % stemmer på VKO-partierne.

  Journaliststanden er således politisk og kulturelt set helt ude af trit med befolkningen generelt, og uanset hvor journalisterne selv benægter det, så har denne politiske slagside i standen naturligvis også en indflydelse på hvorledes de udvælger deres stof samt vinkler historierne. Hvorfor er de Danske medier ekspempelvis nærmest fuldstændig tavse om de i stigende grad lovløse tilstande i de multikulturelle nabolande som Sverige og Storbritannien??? Mener disse selvfede medie-folk virkelig ikke, at udviklingen i disse to nabo-lande kan få en indflydelse på sikkerheden her i Danmark, og at det derfor er relevant stof for deres Danske læsere/seere/lyttere???

  Vi trænger sgu til et FOX NEWS herhjemme, men der er desværre nok ikke basis for to kanaler der sender nyheder døgnet rundt.

  Kommentar by JensH — 1. september 2008 @ 12:17

 23. 21 JensH

  Jeg er helt enig med dig.

  “Vi trænger sgu til et FOX NEWS herhjemme, men der er desværre nok ikke basis for to kanaler der sender nyheder døgnet rundt.

  Helt logisk så må TV2 news jo bare vige for FOX news :-)

  Kommentar by Johansen — 1. september 2008 @ 12:50

 24. -> #22 Johansen

  “Helt logisk så må TV2 news jo bare vige for FOX news”

  Okay, glimrende forslag. Men får vi så ‘TV2-amnesti-til-afviste-asylansøgere-nu-NEWS’ til at vige, så render vi ind i det næste problem: Findes der herhjemme nok borgerlige journalister til at bemande en 24 timers nyhedsstation?? Jeg tvivler, og vi skal nok ikke regne med at kunne rekrutere ret mange (rigtig) borgerlige journalister i Sverige og Norge for ad den vej at fylde bemandingen ud på vores Danske udgave af FOX NEWS. I den Svenske og Norske medie-verden står det om muligt endnu værre til end i den Danske. Næ, skal vi have vores FOX NEWS bliver vi nok nødt til at rekruttere uden for journaliststanden, men det har selvfølgelig den fordel, at vi slipper for alle disse opblæste ‘jeg-har-opdaget-en-ny-Tamilsag’ journalister, som der tilsyneladende går 13 af på dusinet her i landet.

  Kommentar by JensH — 1. september 2008 @ 13:06

 25. Det er for tidligt at glæde sig over at de støjende debatfora på Avisen.dk lukker. Freeway, der driver siden, vil fortsætte…

  Men det er godt for seriøse aviser, at den tynde papirting stopper.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 1. september 2008 @ 13:25

 26. 6 The Citizen.

  Jeg kan ikke lade være med at udstille din ekstreme uvidenhed om prut-pis-papir, kan ikke skrive navnet miner finger nægter at adlyde, men det må skyldes din ungdom at du er så naiv og ikke kan se den virkelig hed der omgiver os alle i samfundet, intil nu har jeg ikke set mere end 1 seriøs opgave der er kommet ud fra UNI anstalterne, denne pis-prut-papir bevægelse er en støtter af teror, jeg vil venligst bede dig at læse det du skriver en gang til, kun en fra UNI kan fyre sådan en uforståelig remse af.

  <Det er den afsluttende skriftlige teoretiske opgave, som en uddannelseskandidat ansat på et gymnasium med sidefag i samfundsfag har skrevet; som en slags eksamen i forbindelse med den supplering, der svarer til rundt regnet et semester, eller ca 30 ECS-point, der blev taget over 2 år efter den ordning, som opgaven er skrevet efter. Det er ikke en fast indskrevet fuldtidsstuderende, der har skrevet opgaven; for slet ikke at snakke om en fastansat forsker ved universitetet. <

  Kommentar by Per N — 1. september 2008 @ 14:41

 27. #25 Har du et link til den oplysning?

  Kommentar by Anna Lyttiger — 1. september 2008 @ 15:29

 28. – altså om Freeway?

  Kommentar by Anna Lyttiger — 1. september 2008 @ 15:42

 29. Dansk Folkeparti kan tage det som en opfordring. Næste gang der er mangfoldighedsdag – International dag i KBH – så kan partiet lade repræsentanter være til stede, så vi også har et dansk islæt med. Det er tiltrængt. Mere end i rigtig mange år.

  Kommentar by Janne — 1. september 2008 @ 18:04

 30. Per, du må meget undskylde, men jeg fatter simpelthen ikke en rygende fis af, hvad du skriver. Udover at du på en eller anden meget subtil måde prøver at nedgøre mig.

  Dét beviser helt sikkert et og andet om mig, det er jeg helt klar over, men det er ikke min universitetsansættelse, der trykker. Ikke engang min ditto uddannelse.

  Faktisk er det heller ikke min ungdom, der står 1968 i mit pas ud for fødselsår.

  Men jeg siger det da gerne igen – at stemple et helt universitet (og hvad mon det naturvidenskabelige fakultet i Aalborg mener?) ud fra, hvad en uddannelseskandidat på et eller andet gymnasium har skrevet i forbindelse med sin sidefagssupplering, det er enten uhæderligt ud i det ekstreme, eller også er det dumt. Muligvis begge dele.

  Hvilket ikke er det samme som at sige, at den omtalte opgave ikke kan være værd at kritisere for sit indhold; men så gør ad for fanden dét.

  Hvis du har en anden mening om dén sag, så synes jeg oprigtigt talt, at du skulle overveje at argumentere for din sag på noget, der kunne minde om et forståeligt dansk. Det behøver ikke være formfuldendt, det behøver ikke være grammtisk korrekt ned i detaljen.

  Det behøver bare være forståeligt, og så i øvrigt hæve sig over børnehavestadiet.

  Kommentar by The Citizen — 4. september 2008 @ 23:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper