27. oktober 2014

Mogens Camre deler vandene med en tør konstatering på Facebook: Danmark er danskernes land…

Mogens Camre trak kommentaren herunder tilbage, men der er ingen grund til at føje mimoserne. Folk der vil misforstå, vil altid misforstå, men pointen holder hele vejen: Danmark er danskernes land, og danskerne har hævdvunden ret til at bestemme over deres fædreland. Længere er den ikke.

“En journalist, som ser ud til at stamme fra Mellemøsten, interviewer en integrationsminister, som er inder. De drøfter, hvordan folkevandringen bedst kan få plads i Danmark. Deres pejlemærker er konventioner, som er vedtaget af folk i fremmede lande, uden at danskerne er blevet hørt. Folk fra fremmede kulturer bestemmer, hvad der skal ske med dette land. Danskernes rolle er at arbejde og betale skat.”

(Mogens Camre på Facebook, 26. oktober 2014)

Oploadet Kl. 16:43 af Kim Møller — Direkte link45 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/61086/trackback

45 Comments »

 1. Hr. Mogens Camre er ikke den eneste med en underlig fornemmelse i maven over skuet i TV, og uden at vide det så kunne man godt forestille sig at oplægget i medierne er bevidste valg for at provokere etniske Danskere. de venstresnoede journalister er i moderne udgave Nazister og samfunds nedbrydere.

  Kommentar by emmagad — 27. oktober 2014 @ 17:08

 2. Afskaf statsejede medier så er den potte ude.

  Kommentar by A-mad — 27. oktober 2014 @ 17:19

 3. Kommunisterne og deres kulturradikale sympatisører har kastet en atombombe ned i fagforenings-systemet. Normalt skal man have betalt til en fagforening for at få afkast når man kommer i nød, men ikke i asylsystemet. Folk der ikke har betalt en krone til Danmark, kan fra den første dag de ankommer helt omme fra den anden side af Jorden, få mad, drikke, hus og hjem til hele deres pukkelryggede familie. En garanti til resten af deres dage, også selvom de aldrig kommer i arbejde. Få år efter kører mange af dem rundt i dyre biler og fører sig frem.
  Samtidigt ligger fattige danskere med en våd ble i 16 timer uden omsorg, og spiser 9 dage gammelt mad. Og de mest arbejdsomme arbejdere kan ikke engang købe en ny cykel.
  Det er det kommunisterne kalder et smukt menneskesyn, solidaritet og kammeratskab….. Og i sit indre hører man Lenin skrige; ”Al magt til folket!”
  ”HØRT”

  Kommentar by mister jones — 27. oktober 2014 @ 17:30

 4. Vi må ikke engang protestere over folkedrabet på os (overførsel af store menneskemasser fra et land til et andet for at udblende den oprindelige befolkning er folkedrab per definition ifølge folkedrabskonventionen).

  Ja vi må end ikke sige at det giver os en underlig fornemmelse.

  DR støtter folkedrab!

  Kommentar by Sigwar — 27. oktober 2014 @ 17:30

 5. Bemærk i øvrigt, at Camres egentlige ærinde, nemlig at en politiker og en sjovnalist konspirer om at holde befolkninge udenfor indflydelse på et bestemt politk område ikke kommenteres. Og den påstand er langt, langt grovere, end den simple konstatering af fakta, at de to er fremmede i forhold til Danmark og danskerne.

  I sin essens beskylder Camre dem for at være anti-demokrater.

  Men det kan åbenbart ikke hidse dem op. Eller rettere, det gør det nok, men for at slippe af krogen belyver man så Camre med hudfarve-racisme.

  Kommentar by Hans Und — 27. oktober 2014 @ 17:33

 6. Mogens Camre har intet at undskylde for Han passer ikke ind i DF.

  Kommentar by Lion — 27. oktober 2014 @ 18:07

 7. Ulrik Haagerup er naturligvis helt op og ringe! Og ordet racisme hænger i luften, omend usagt, og egentligt er det rigtigt, hvad Camre siger, dem der vil misforstå de misforstår.
  Ved bevist og misforstå, så slipper de behændigt også fra at forholde sig til det centrale.
  Nemlig at Danmark er danskernes land! Og at konventionerne er noget nogle mennesker vedtog for meget lang tid siden i en helt anden situation. De er ikke skrevet på stentavler og båret ned fra et bjerg af Moses. De er noget mennesker har vedtaget og det kan laves om hvis af andre mennesker i en anden tid, hvis situationen tilsiger det! Og det gør den nu.

  Kommentar by Robert R — 27. oktober 2014 @ 18:18

 8. Jeg bryder mig ikke om dele af hans udtalelse.

  Kommentar by Black Watch — 27. oktober 2014 @ 18:32

 9. Vi var flere, der fik samme fornemmelse. Sagen er, at masseindvandringen aldrig har haft demokratisk flertal. De to fhv.udlændinge kan være udmærkede personer, men var fletrallet blevet hørt, som er det normale i et demokrati, ville de ikke befinde sig i Danmark.

  Kommentar by Josef K — 27. oktober 2014 @ 18:33

 10. Jeg synes faktisk godt om Erkan Ôzden – han virker altid oplagt og er let at forstå med tydeligt godt sprog – jeg synes I overreagerer!

  Kommentar by Black Watch — 27. oktober 2014 @ 18:36

 11. Folkeafstemning om indvandringspolitikken, tak. Derefter kan vi diskutere videre.

  Kommentar by Crass Børsting — 27. oktober 2014 @ 18:44

 12. De to kan sikkert være udmærkede mennesker, men det ændrer jo ikke på, at danskernes land snart bliver de fremmedes land. Så nej, Camre skulle ikke have undskyldt. Det sætter så også Søren Espersens og DF rolle i centrum, idet DF har skrottet deres markante meninger, for at behage. Det er jo ikke ligefrem det Danmark har brug for. Det der er brug for, er stålsatte mennesker med egen mening, hvis ellers vi vil være herre i eget hus.Livet er ikke nogen popularitets konkurrence.

  Lad os dog genoplive det gode gamle jydske oprør. Hvor er vor tids Skipper Clement?
  Trækdyrene – de mennesker, der hver dag i et langt liv har sat penge ind på velfærdsstatens konto, og som ikke har haft tid til at kræve ind, bliver nu straffet.
  Samtidig bliver vi overrendt af syriske bekvemmeligheds flygtninge, og det første regeringen gjorde da den kom til magten, var at løsne op for fremmedes ret til sociale ydelser, bl.a.ved at droppe loft over kontanthjælp samt check til børnefamilier. Når ens ophold er kendt ulovligt, så bliver man bare, og der sker intet fra myndigheders side. Efter et halv år kan man bo i egen lejlighed og børn kan søge skole. Mener man virkelig i ramme alvor, at man kan få sådanne mennesker ud af landet igen. Jeg tror det næppe, sporene skræmmer.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 27. oktober 2014 @ 18:59

 13. @ nr. 10
  Black Watch, det er ikke til at forstå at du er en etnisk Dansker?

  Kommentar by emmagad — 27. oktober 2014 @ 19:04

 14. Ja, det er jo netop en konstatering, Camre kommer med. Han – og andre – skal da have til at nævne hvilken etnicitet og farve, mennesker har. Det er jo det f.eks. hvidhedsforskere gør. Det er jo det nogle politisk korrekte – og nogle indvandrere – også gør – f.eks Black power og Black army osv. Hvide mænd – som Camre f.eks. – skal da også have lov til at sige tingene lige ud. Fortælle om det han SER med egne øjne.

  Fakta er at det var brune mennesker, der sad på TV og snakkede om indvandring i Danmark. Det kunne ethvert barn jo se. Og hvad så! Brune mennesker på TV skal da også have lov til at snakke som de gjorde. Lige som hvide mennesker skal kunne det samme.

  Kommentar by Liva — 27. oktober 2014 @ 19:30

 15. Det er en fejl at fjerne Camres udsagn. Det er nødvendigt med en åben og meget klar debat om, hvem det er, der forærer Danmark væk. Den debat bør være en del af det kommende folketingsvalg.

  Kommentar by Liva — 27. oktober 2014 @ 19:39

 16. I øvrigt har DR lige haft et laangt tema om hvidhed på DR3. DR lærer befolkningen at tænke i farver.

  Kommentar by Liva — 27. oktober 2014 @ 19:52

 17. Mogens Camre har jo ret. Måske skulle han ikke have fjernet sin bemærkning, men på den anden side, så er den jo nu nået ud til endnu flere mennesker.
  Jeg er efterhånden lidt spændt på, hvornår man begynder at boykotte hårde hvidevarer.

  Kommentar by Fidibus — 27. oktober 2014 @ 20:15

 18. Det er ganske pænt formuleret.
  En analyse som ikke lægger op til et ønske om,
  at vi skal være racister her til lands.
  Fremtiden er begyndt ; og i guder, det bliver svært.

  Kommentar by Pk — 27. oktober 2014 @ 20:36

 19. Dansk Folkeparti har høstet stemmer men tør ikke sige sandheden af frygt for at miste sine nye vælgere. Det er helt på plads at kritisere partiet især efter Camre undskyldningen. Stå op for dit land.

  Kommentar by Lion — 27. oktober 2014 @ 21:27

 20. @ Hans Und, #5: God og præcis kommentar. Enig.

  Kommentar by Svend Andersen — 27. oktober 2014 @ 22:04

 21. Det er sørgeligt at debatten altid afspores af noget irrelevant som i dette tilfælde. Jeg vil ellers tro Camres modstandere kunne have fået ham på glatis med udsagnet om at konventionerne er trukket ned over danskerne. Det er selvfølgelig korrekt der ikke har været folkeafstemninger, men det store flertal af vores repræsentanter på tinge har stemt for og været blandt de mest ivrige med at underskrive, ratificere og endda i 1993 at erstatte dele af Grundloven med Den Europæiske Menneskeretskonvention.

  Også rent bogstaveligt har danskere i høj grad været med til konventionerne. Knud Larsen var præsident for den Geneve-konference, som i 1951 udarbejdede FNs flygtningekonvention.

  Kommentar by perhag — 27. oktober 2014 @ 22:42

 22. Det fjols til Søren Espersen ved udmærket godt at Camre har ret i sine udtalelser.
  For mig at se er DF ved at være et lalleparti og uden Camre er de færdige.

  Kommentar by Sindsro — 27. oktober 2014 @ 23:14

 23. Jeg kan ikke se det kontroversielle. Jeg undrer mig også en del, når Yildis og Öslem og nu senest politikerne i det nye “nationale” parti vil forklare os om danskhed.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 27. oktober 2014 @ 23:26

 24. Et god eksempel på nogen har travlt med at jagte stemmer hos frafaldne socialdemokrater og derfor skal passe på ikke at træde dem over de små futter. Hvad hjælper jubel mails om der nu er 15000 medlemmer af DF, hvis man ender i en SF model fordi man gerne vil have de fine biler efter valget

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 27. oktober 2014 @ 23:28

 25. Ja Mogens. Rigtigt set. Så mangler vi lige: UD af eu.

  Kommentar by Nielsen — 27. oktober 2014 @ 23:38

 26. Gode, gamle Mogens. Han fylder snart 80 og nægter at overgive sig.

  Kommentar by Fabrice S — 27. oktober 2014 @ 23:43

 27. Moten Uhrskov fra Dansk Samling har længe ment, at DF reelt set ikke ville gøre noget f.eks tage et opgør med de forskellige konventioner. De ville iflg ham give køb på det til fordel for en ministerbil.

  Kommentar by Thorsted — 27. oktober 2014 @ 23:54

 28. Mogens Camre har jo ret og så kan han iøvrigt det med ord – det rammer dybt ind i den danske folkesjæl det han her udtrykker. Synd han ikke bakkes op af Søren Espersen.

  Hvis DF fortsætter den linje, har vi kun Lars Hedegaard, og fra næste valg igen, Dansk Samling, at sætte vores lid til.

  Kommentar by NulTolerance — 28. oktober 2014 @ 00:08

 29. Dejligt at se at Camre stadig har falkeøje, thumbs-up for Mogens Camre.

  Kommentar by Fritz — 28. oktober 2014 @ 00:40

 30. @28 NulTolerance,

  Jeg tror at når tiden er inde, så er det Stop invasione, Hooligans Gegen Salafisten og Generation Identitaire osv. at vi skal sætte vores lid til, og ikke politikere. Hvem kan forestille sig øl-løkke eller søren paphat gøre noget som helst for danskerne og vores land, jeg kan i hvert fald ikke.

  Kommentar by Fritz — 28. oktober 2014 @ 00:56

 31. Den gode, gamle socialkammerat Mogens Camre har så inderligt ret, når han konstaterer, at to udlændinge på dansk fjernsyn gør besættelsen af Danmark legitim.

  Længere er den ikke. Søren Espersen ser en hudfarve skændsel, som ingen gang har på jord. Journalisten er fra mellemøsten og godhedsapostlen er fra Indien.

  Hvor mange hvide ministre er der i Tyrkiet? Eller Indien?

  Kommentar by Iznogut — 28. oktober 2014 @ 00:59

 32. Kommentar by emmagad — 27. oktober 2014 @ 19:04 – Black Watch, det er ikke til at forstå at du er en etnisk Dansker?

  Måske du har læst nogle af mine andre indlæg gennem tiden – også dem fra de sidste dage.
  Så kan du ikke være i tvivl.

  Men lige i den her sag med noget af det Camre siger om etnicitet i sit indlæg synes jeg er malplaceret og et dårligt valg af grundlag for sit indlæg, som virker floromvundet og upræcist.
  Jeg så også indslaget i tv og tænkte netop på, at det var lidt sjovt, at se en tyrker og en inder tale om emnet på en dansk alm. tv-kanal. Nu vil jeg mene at de 2 herrer ikke er hardcore muslimer og tynget af andet religiøst opspind og at især Ôzden virker som en god danskorienteret indvandrer med gode hensigter for os alle. Han virker som en dygtig retskaffen person og man skal altså give den kredit der er rimelig, hvis den er der. Det er min vurdering og jeg kan sagtens tage fejl.

  Hvis du har læst nogle af mine andre indlæg vil du indse, at vi med hensyn til islam og muslimer er fuldstændig enige – Forbyd islam – som du så ofte skriver…Men her i denne sag holder jeg med Søren Espersen, som kritiserer Camre. Jeg har for øvrigt lige meldt mig ud af DF (se de lange indlæg ved et af de andre tråde fra i dag/igår). De er blevet for udvandet og ufarlige for de andre partier med det de står for i dag – Jeg tror ikke rigtig mere på deres vilje til at gøre noget ekstraordinært ved problemet islam i DK.

  Jeg håber vi alle der er imod islam og dem der giver denne uhyggelige ideologi grobund, står sammen fremover og får stoppet dette vanvid.

  Kommentar by Black Watch — 28. oktober 2014 @ 01:20

 33. Tyrkeren fra DR og Inderinden fra TV2 hører skam også til mine favoritværter. Det ændrer dog ikke på den barokke situation som Camre så fint har beskrevet, at der er fremmede indvandrere som bestemmer i Danmark ved hjælp af udanske “internationale” konventioner.

  Med fremkomsten af de mange indvandrerstudieværter og andre ansatte i medierne, ofte ansat under parolen at skærmtroldenes etniske sammensætning skal matche befolkningssammensætningen, er udskiftningen af den danske befolkning blevet endnu mere tydelig for enhver.

  Der er dog kun tilsyneladende at der er sket større omvæltninger. Sandheden er, at de danske medier allerede længe før den muslimske masseindvandring var stærkt domineret af en anden etnisk gruppe, nemlig Jøder, hvilket stadigvæk er tilfældet. Denne sandhed er formentlig ilde set i denne forbindelse, ikke mindst af Søren Espersen, som her ikke for første gang sætter sin dobbeltmoral til skue.

  For at sandheden om kombinationen af jødisk/zionistiske og jødisk/kulturmarxistiske kræfter (findes også i overlappende variationer), og deres traditionelle dominans i medierne (i hele den vestlige verden!) bryder Israel-førsteren Søren Espersen sig ikke om at der snakkes etnicitet.

  Jeg har før beskrevet denne problematik i følgende: Mener Søren Espersen at Israel praktiserer nazistisk politik? Spørgsmål om verdens gang i Det Hvite Danmark

  Hvis mediernes kulturmarxistiske skriverkarle igen begynder at himle op om at der skal ansættes flere fremmede i medierne, eller at der skal være flere lebbere i dansk film, så vil jeg gøre opmærksom på den enorme jødiske overræpresentation i medierne som let kan dokumenteres, og bede dem om at bringe den jødiske repræsentation i medierne ned til et niveau som svarer til deres etnisk/religiøse gruppes antal i Danmark, inden antallet af etniske danskere igen mindskes til fordel for flere med eksotiske hudfarver og efternavne.

  Nationale bevægelser eller partier som afviser etnicitetens betydning, og fortæller uvidenskabelige røverhistorier om at danskhed kun “sidder mellem ørerne”, og dermed styrker et af Frankfurterskolens vigtigste og mest forløjede dogmer kan jeg simpelthen ikke tage alvorligt.

  Hvis ikke Danmark var i gang med at komme under fremmed herredømme pga. masseindvandring og de etniske danskere er ved at blive sat fra bestillingen i deres eget land, så ville det ikke være noget problem med en enkel Tyrker, Inder eller Tamil på skærmen hist og pist. Men desværre befinder virkelighedensig ikke denne uskyldsrene tilstand; indvandrere, deres krav og deres problemer fylder så meget her i landet at det er at føre spot til skam at vi også konstant skal se på eksotiske ansigter i vores medier, uanset hvor sympatiske disse måtte være.

  Kommentar by Balder — 28. oktober 2014 @ 06:42

 34. Kloakslammen i-slams kolonisatorer havde kameler til at pukle for sig som trækdyr i deres hjemlande. Men også i Danmark – og hele den vestlige verden – pukler kamelerne som trækdyr for i-slams kolonisatorer – nu er kamelerne bare de indfødte befolkninger i de lande, i-slams invasionshær koloniserer.

  Kommentar by barfbag — 28. oktober 2014 @ 07:07

 35. Tilføjer: Så hvem pukler kamelerne for?De pukler som altid for i-slams kolonisatorer.

  Kommentar by barfbag — 28. oktober 2014 @ 07:17

 36. Jeg synes Camre skylder Manu Sareen en undskyldning.

  Sareen har om nogen bevist sin vilje til integration og forståelse for The Danish Way ved med uafladelige appeller til Etos< og Patos at argumentere for at netop hans profession skal tildeles flere af andre folks penge.

  Kommentar by Vagn Henning — 28. oktober 2014 @ 10:53

 37. Der er naturligvis intet at trække tilbage. Men som jeg har skrevet før, der sker ingen alvorlige forandringer ved næste valg. DF er out men skal nok få nogle stemmer, men det forandrer intet. I min øjne er det samfund vi kender ved at blive opløst, men kun få bemærker det.
  Det er som befolkningsforsker Som Poul Chr. Mathiessen udtaler til Jyllands-Posten, 29/8-1999.

  “Aldrig tidligere har en indvandring som den nuværende betydet så historiske og revolutionerende skred i befolkningens sammensætning, siger Poul Chr. Mathiessen. Den aktuelle indvandring vil ændre Danmark for altid.

  Han forudser voksende problemer i det multietniske Danmark. Ved udgangen af dette årtusinde er nationen afgørende ved at skifte karakter. I løbet af få årtier vil danskerne ophøre med at være en ensartet befolkning med rødder i samme religion, kultur, sprog, traditioner og værdinormer. Selv om Danmark i århundreder har oplevet en lang række indvandringsbølger, er den aktuelle indvandring revolutionerende og uden historisk sidestykke”.

  Men forstår politikerne hvad det betyder ikke længere at have rødder i samme religion, kultur, sprog, traditioner og værdi normer?? Niksen biksen. Derfor fortætter islamiseringen af Danmark i de kommende 20 år. Der er allerede kommet for mange og efterhånden vil selv tilpassede muslimer blive mere radikale. Vi vil få et samfund med mere vold, kriminalitet og drab. Langt forude venter det store opgør – både i Danmark og Europa.

  Der eksisterer kun et politisk krav til fremmedpolitikken og det er. Fuld stop af flere fremmede, ud af EU og forandring af flygtninge konventionerne, der hører en anden tid til. Med det første der vil ske i Danmark er et voldeligt opgør mod bestemte danske politikere. Og den tid er desværre ikke fjern.

  Kommentar by Gør noget — 28. oktober 2014 @ 13:10

 38. Hvad skal vi med antiracister, når vi har Søren Espersen?

  Kommentar by Arne Torp — 28. oktober 2014 @ 14:17

 39. Gør noget #37
  Opgøret bliver nødt til at blive nøje planlagt og vil blive danmarkshistoriens til alle tide største opgør med landsforræderiet, som er kolosalt udbredt og rækker ned til selv dine familiemedlemmer, dine naboer og på alle planer i DK. Her vil blive tale om bibelske udrensninger af hundredtusinder af borgere i alle samfundslag, hvis et opgør skal have nogen gang på jorden og få en langtidsvirkning.

  Det tror jeg ikke nogen vil kunne gennemføre her i landet – og det ville også udløse borgerkrig med anvendelse af politi og militær.

  Man kan ikke nøjes med at tage et opgør med nogle politikere – der skal helt andre krasse midler til. Alle dem der i dag totalsvigter landet og dets samlede befolkning skal virkeligt komme til at mærke deres egen medicin og blive bange, utryg og sat uden for indflydelse – så kan de lære det – kan de – Det er landsforræderens lod at finde sig i at blive stillet til ansvar for sin misrøgt af sit statsborgerskab og bevidste undergravelse af landet og dets befolkning, som alle da kan se, at det er hvad der foregår. Det kan ikke for nogen i dette land være ukendt hvordan det hele sejler og krakelerer alle vegne – viden herom kan da fås stort set på alle platforme – Det hele foregår med overlæg og bevidst – hvorfor? – Det skal de selv komme til at fortælle inden de får deres retfærdige dom.

  Men at det når dertil tvivler jeg på – jeg tror ikke vi har modet til sådan noget – Det hele vil gå ad helvede til og mange ved det jo godt…ikke?

  Kommentar by Black Watch — 28. oktober 2014 @ 14:26

 40. Jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal sige, PET læser med.

  Kommentar by Gør noget — 28. oktober 2014 @ 16:19

 41. Gør noget

  Vi vil få et samfund med mere vold, kriminalitet og drab…

  På vejen fra job så jeg en politibil bakke væk fra Fakta, der havde været røveri, Irma 200m væk havde fået dækket en knust rude med plastik. Det er 2000 F i nutid.

  Kommentar by Peter Buch — 28. oktober 2014 @ 18:38

 42. Gør noget #40.

  PET kan rende mig – dem er jeg ikke bange for – la´ dem lytte og registrere alt det de vil.
  Jeg tror ikke de tager dig og sådan en som mig alvorligt – de griner højlydt af os – men lad dem bare det – vi ved jo bedre – ik?

  Kommentar by Black Watch — 28. oktober 2014 @ 19:12

 43. Ja det gør vi.

  Kommentar by Gør noget — 29. oktober 2014 @ 04:04

 44. Opgoer og oproer og luk graenserne.

  Kommentar by a.v.duch — 29. oktober 2014 @ 23:13

 45. Indfør en effektiv grænseovervågning. Afvis asylanter der kommer fra sikre lande. Ingen integration/inklusion af de såkaldte flygtninge. De bør hjemsendes, når situationen i deres hjemland er blevet bedre. Og indfør et stop for indvandring fra ikke-vestlige lande.

  Kommentar by Filip — 30. oktober 2014 @ 18:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper