8. november 2014

‘Stop Volden Mod Demokratiet’-kampagne blev konkret: Socialist vs Islam – “De råbte ‘død over jøder'”

Den danske medieverden har i flere år kritiseret Ekstra Bladet, for at acceptere et grimt sprog på det nettets overdrev ynder at kalde ‘nazionen’. I går lancerede avisen derfor en ‘Stop volden mod demokratiet’-kampagne, der supplerer ugens debat om fæle højreorienterede der hetzer socialistiske politikere, herunder kommunisten Johanne Schmidt-Nielsen. At problemet nok ikke er helt så slemt, fremgår indirekte af dagens eksempel.

Tidligere Enhedslisten-politiker Jaleh Tavakoli måtte flytte fra hus og hjem, ikke på grund af kommentarer fra den danske højrefløj på sociale medier, men på grund af venstrefløjens yndlingsminoritet. Fra Tvunget til at flytte efter grov chikane og overfald.

“Grov chikane, tilsvininger og trusler er blevet hverdag for en stor del af landets politikere. Men for nogle går det et skridt længere, når de rent fysisk møder kritikerne på gaden. Det ved den tidligere kommunalpolitiker Jaleh Tavakoli alt om.

I forbindelse med Ekstra Bladets kampagne Stop Volden Mod Demokratiet fortæller den 32-årige debattør og blogger nu om, hvordan hun har været nødt til at flytte fra Nørrebro i København til en hemmelig adresse for at beskytte sig selv og familien mod vold, trusler og chikane.

– Der er rigtig mange, der kalder mig luder, og der er også nogle, der har skrevet, at de ville ønske, jeg var dødfødt, fortæller Jaleh Tavakoli, som også har fået kastet salat efter sig på et spisested, ligesom familiens bil er blevet ridset.

Mens familien stadig boede på Nørrebro, følte Jaleh Tavakoli sig særligt forfulgt af en gruppe mænd, der altid dukkede op til de møder, hun holdt som talskvinde for Frit Iran. Hun frygtede især én person, der tidligere havde slået hendes mand, da han i 2010 stod og delte materiale ud om moskeen på Vibevej i København. Voldsmanden kørte op til ham i en varevogn og det endte med, at Jaleh Tavakolis mand blev slået flere gange. …

Selv er den tidligere politiker blevet skubbet og råbt af i byen.

– De råbte ’død over jøder’ – og jeg er slet ikke jøde.

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/61332/trackback

10 Comments »

 1. Ingen er vel i tvivl om eller uenige i, at der findes en alt for grov og ubehagelig debat sted i mange internetdebatter.

  Alligevel er denne kampagne noget latterlig. F.eks. førte Zenia’s mand Martin Lyngbo sig frem i går om hvor hårdt det er. Men hverken Zenia eller ham selv er ligefrem gode eksempler på sobre debattører. De har bare mere privilegerede positioner hvorfra de aldrig har afholdt sig fra groteske tilsvininger f.eks. med fascisme stemplinger på folk der åbenlyst ikke er fascister.

  Angående Johannes kunne man i MetroExpres fredag læse lidt om et af eksemplerne der angiveligt gik på en trussel om voldtægt. Bemærkningen var imidlertid slet ikke en trussel, men derimod bare plat, vulgær og givetvis ubehagelig. Men ikke en trussel.

  Nu kan de hurtigt få det til at se ud om som om, at venstrefløjen er særligt hårdt ramt. Jeg ved ikke om borgerlige har undladt at deltage i kampagnen eller ikke er blevet spurgt. Men at Johanne skal fremstilles som offer, samtidigt med at hun er leder af et parti der åbent samarbejder med voldelige bøller er grotesk.

  Kommentar by Superman — 8. november 2014 @ 19:20

 2. De røde mediers valgkamp er gået igang.

  Kommentar by notty — 8. november 2014 @ 20:16

 3. Det så man også tydeligt i aftenens TV-Avisen, hvor regeringens nye såkaldte stramninger ang. flygtninge hver gang får en negativ kritisk indfaldsvinkel, aldrig indslag der beskriver det/stramninger som godt.

  Kommentar by LarsB — 8. november 2014 @ 20:46

 4. “Nej til diskrimination i alle dens former”

  Jeg sagde jo den diskrimination først og fremmest udgår fra Enhedslisten, de tåler ikke andres holdninger og bruger ekstreme midler for at stoppe politiske modstandere.
  Selv hærdede terrorister sætter sig selv i offerrollen, f.eks. –
  hvis vi havde talt pænt til dem var de ikke blevet radikaliseret.
  Johanne Schmidt-Nielsen bruger samme taktik.

  Kommentar by k.m. — 8. november 2014 @ 20:55

 5. Det eneste sted, hvor der finder massivt -ja, helt enormt meget had, hetz, vold og mord mod anderledes tænkende, er hos “godhedssegmentet”. De frelste kommunister hos Ønskelisten, DDR socialisterne hos SF og massivt blandt de lalleglade idioter hos Det Radikale Venstre.

  Æggesprederen med den smilende henretter Madsen i spidsen, kan ikke se skoven for bare træer.

  Kommentar by Iznogut — 9. november 2014 @ 02:40

 6. For 25 år siden myldrede folk ud i friheden. De flygtede over stok og sten fra en grufuldt diktatur og til de fremstukne microfoner sagde de et eneste ord: Frei.

  Herhjemme i Danmark går der stadig folk rundt med hovedet fuld af samme ideer, som diktaturet byggede på. Blandt dem og på magtfulde pladser i vores danske samfund, sidder medløbere og aktive støtter af diktaturet. De er end ikke blevet bebrejdet deres menneskefjendske holdning eller nedgjort for deres medvirken til diktaturets opretholdelse.

  Det er fanme skræmmende og i dag er de i fælles front med verdens ondeste ideologi, røverhøvdingens morderiske angrebs “religion”.

  Det er takken for, at det danske samfund ikke har taget et opgør med kommunisterne – Danmarks fjendes venner.

  Kommentar by Iznogut — 9. november 2014 @ 02:49

 7. Der er nok nulevende, der synes de ene har definitionsretten og samme opfattelse som:
  „Wer bei mir Jude ist, bestimme ich!“ wird Hermann Göring zugeschrieben,
  http://de.wikipedia.org/wiki/N%C3%BCrnberger_Gesetze

  Kommentar by Peter Buch — 9. november 2014 @ 06:27

 8. Sjovt nok begynder de ondskabsfulde venstrefløjs pludderhøns M/Ker at kagle over tonen i debatten, som i årtier har været præget af deres ondskabsfulde tilsvininger af anderledes tænkende, men når de nu får igen af samme skuffe, så klynker de.
  For den ynkelige kaglende pludderhønse M/K vensterfløj, så har de ikke løftet en truende pegefinger i mange, mange år overfor den konstante trussel og tilsvining som fx Pia Kjærsgaard har måtte leve med, fordi de i deres underlige virkeligheds fornægtende hverdag, har fortrængt det med “at hun selv er uden om det” så moske disse pludderhøns M/Ker skulle vende deres blodrøde venstrefjollede verdensfjerne blik lidt indad, så kan de vel nok selv forstå “at de selv er uden om det” er det ikke sådan, de selv forlanger af os anderledes tænkende.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 9. november 2014 @ 10:44

 9. Hvor er Nørrebro betændt efterhånden. Det gør mig ondt for Jaleh Tavakoli at hun og familie bliver nødt til at bo skjult og at de har måttet forlade deres hjem på Nørrebro. Og islams jødeforagt er fælt udbredt på Nørrebro og det er desværre ikke nogen nyhed.

  Kommentar by Liva — 9. november 2014 @ 12:57

 10. Lej et værelse ud til en flygtning.

  Hørte du det? Anna Mee Allerslev, her er en flygtning der har brug for beskyttelse og tag over hovedet.

  Kommentar by k.m. — 9. november 2014 @ 13:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper