4. december 2014

Saudi-Arabien: Islamisk Stat-sympatisører forsøgte at likvidere dansk Arla-ansat på vej hjem fra job

Forrige lørdag blev en dansk Arla-ansat i Riyadh, Saudi-Arabien, forsøgt likvideret i sin bil på vej hjem fra job. Efterfølgende tog Islamisk Stat skylden, og dokumenterede terrorangrebet med en lille video der viste attentatet. Danskeren blev ramt tre steder, men efter omstændighederne har det godt, navngives i videoen som værende Thomas Høpner. BT erfarer, at det ikke er korrekt. Kilde tæt på Arlas hovedkontor i Århus, fortæller at offeret er identisk med Richard Dalkjær Johansen, der siden april har haft en ledende funktion i Riyadh, tre måneder efter Høpner forlod en lignende stilling samme sted. Oplysningen er ikke bekræftet fra officiel side.

Apropos.

“‘Vi har allerede en aftale med Arla,’ fortalte arrangøren, da vi indvilgede i planen.

Aftalen, vi efterfølgende fik beskrevet, handlede om, at mejerigiganten skulle donere et betydeligt beløb til et formål efter de lærdes valg. Til gengæld ville de på konferencen udstede en erklæring om, at det nu igen var religiøst acceptabelt at købe de danske, svenske og norske mælkeprodukter.

… to dage senere kunne vi konstatere, at de lærde overholdt deres del af aftalen med en samlet erklæring. Reelt var det ren afpresning forklædt som en handling i troens tjeneste.” (Ahmed Akkari om en aftale mellem Arla og imamerne, hørt i Bahrain, marts 2006. Ref. i Min afsked med islamisme, 2014; Berlingske)

Oploadet Kl. 05:41 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/61944/trackback

27 Comments »

 1. Jeg lukker kraftedme det lort hvis jeg får indflydelse.

  Kommentar by intetnavntak — 4. december 2014 @ 07:12

 2. Arla eller Saudi Arabien?

  Kommentar by Ruby Tuesday — 4. december 2014 @ 07:34

 3. Når Allah Fools modtager lidt ‘friendly fire’ i Saudi Barbarien, kan de moské lære to ting:
  1. Muslimernes skydefærdigheder lader en del tilbage at ønske.
  2. Når muslimerne tager over, bliver deres supportere de første på skafottet.

  Kommentar by Voldposten — 4. december 2014 @ 08:24

 4. Thise mejeri er det Arla?

  Er der nogle der er inde i ejer forholdene omkring danske mejerier?
  Jeg vil nemlig gerne undgå, at købe vare fra Arla, det betyder ikke noget om det er økologisk eller ej. Hvad med Øllingegaard Mejeri?
  En kammerat har nævnt at man også kan købe butikkernes egen mærker. Dvs. at Coop, Aldi, Lidel og Netto(Løgismose Mejeri)? skulle være fri af Arla koncernen.
  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 4. december 2014 @ 08:51

 5. @ nr. 4. Historyman:
  Jeg mener at vide, at Thise Mejeri er fri af Arla, al den stund deres mæleproducenter har ligget i fejde med værnemagerfirmaet. Men skal man være (nogenlunde) sikker, bør man læse det der står med småt på smørpakkerne. Mange ejendommelige mærker, som markedsføres under diverse navne, har påtrykt “Arla Fooods A/S, Viby” et sted på pakken. I modsætning hertil kan jeg på en pakke smør med navnet “Mælkebøtte” fra Aldi læse: Produceret for: Osterhusumer Meierei, Witzwort eGm 25889 Witzwort, Tyskland”.

  Min lokale købmand har undret sig over, at jeg står og læser så længe på varerne. Jeg har forklaret ham, at det skyldes to ting: at undgå Arla og at undgå halal-slagtet kød.

  Kommentar by Voldposten — 4. december 2014 @ 09:21

 6. “…igen var religiøst acceptabelt at købe de danske, svenske og norske mælkeprodukter.”

  Haha. Jeg gad godt se deres erklæring. “Vi har finkæmmet de hellige skrifter og Arla nævnes ikke af Muhammed, eller hans efterkommere”.

  De skinhellige kan altid bøje religion i den retning hvor pengene flyder. Intet nyt under solen…

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 4. december 2014 @ 09:25

 7. 29. marts 2006:

  Interview med Arlas salgsdirektør i DR2-Deadline: Vi har ikke gjort noget specielt for at få boykotten til at ophøre.

  Vi forholdt araberne eksemplet med de franske vinbønder!!! som betalte for den franske regerings atomprøvesprængninger. Skal 10.000 skandinaviske bønder betale denne boykot.

  Vi angav at have været i de arabiske lande i 40 år og deres forbrugere er vokset op med vores produkter.

  Og vi skal kunne handle med ALLE regimer.

  Intervieweren fandt ikke anledning til at spørge om, hvorfor boykotten mod alle andre danske firmaer fortsætter.

  https://hodja.wordpress.com/2006/03/29/boykotten-mod-arla-i-de-arabiske-lande-er-slut/

  Kommentar by Hodja — 4. december 2014 @ 10:09

 8. Boycot Allah Foods..!!

  Kommentar by Bornholm hader Lotte Svendsen — 4. december 2014 @ 10:11

 9. Vi har produktionsanlæg i mange lande, og vores
  produkter sælges over hele verden. Vi leverer
  ikke blot fødevarer, men repræsenterer også en
  virksomhedskultur, der værner om de internationalt
  anerkendte menneskerettigheder. Det betyder, at
  uanset hvor vi driver forretning, repræsenterer
  vi Arla Foods’ faste overbevisning om, at alle
  menneskers rettigheder altid skal respekteres.

  http://www.arlafoods.dk/om-arla/vores-ansvar/

  http://www.amnesty.org/en/region/saudi-arabia/report-2012

  Kommentar by Hodja — 4. december 2014 @ 10:22

 10. Jeg elsker Mælkebøtte smør fra Aldi!

  Halv pris af Lurpak, smager lige så godt og er fri for alle mulige trolddomsplidderpladder.

  Kommentar by Jochop — 4. december 2014 @ 10:41

 11. Thise mejeri har ikke meget med Arla at gøre. http://thise.eu/?id=1
  Læs selv – De deler mælkekasser.

  Der er jo mange der samarbejder med Saudi. Landet er USA’s største samarbejdspartner i mellemøsten (måske bortset fra Israel).

  Kommentar by mb — 4. december 2014 @ 11:12

 12. 4, 11,

  Thise er ikke ARLA og har især et godt og varieret oste sortiment.
  – Hvilket de kalder “mangfoldigt” og ordvalget er, at lægge sig i slipstrømmen af islamofil propaganda.

  Det markedsfører de så som “mangfoldighed”. Og så ved man lizzom godt hvad for holdninger, det er der dyrkes/trives på de indre linier.

  Deres bank forbindelse er andelskassen Merkur udfra “holdninger”.

  https://www.merkur.dk/Portals/0/4OmMerk/Merkur%2025%20%C3%A5r.pdf

  Lad mig sige det sådan, at ARLA er islamofile for pengenes skyld og det er almindeligt kendt. Thise er det i hjertet og holder det så vidt muligt skjult for alle andre end de særligt indviede. Bl.a. fordi det giver islamofobe kunder der flygter fra ARLA.

  Og skulle Thise læse med: Rens jer i et syrebad i forhold til at drive politik. I kan ikke tages seriøst før det er sket. Eller endnu bedre demonstrer, at i er islamkritiske, så man ikke går rundt med formodningen, at i nasser på ARLAs velfortjent dårlige rygte.

  Kommentar by Hans Und — 4. december 2014 @ 12:13

 13. Vil man spise og leve islamkritisk så er opgaven uoverstigelig. Man må vælge de steder, hvor man kan tilføje mest skade på de islamofile.

  Når man vælger produkt kan man bl.a. se på om det pågældende sted / producent tør have en åben islamkritiker ansat /samarbejde med dem professionelt.

  Kommentar by Hans Und — 4. december 2014 @ 12:26

 14. “Islamisk Stat-sympatisører(læs: muslimer) forsøgte at likvidere dansk Arla-ansat på vej hjem fra job”, jeg håber at Arla i nær fremtid bliver stillet til ansvar for deres støtte til muslimske terrorister.

  Kommentar by Fritz — 4. december 2014 @ 12:59

 15. Altså – erhvervslivet er da bedøvende ligeglade med politik. Det handler kun om bundlinie. Kan den skades af at kunder eller andre fravælger dem af politiske, etiske, eller religiøse grunde, vil de interessere sig for det i det omfang, at de tror det kan betyder noget.

  Hvis nogen laver en ‘ARLA ud af Saudi’ forening/kampagne og den har en effekt, så måske, men effekten skal jo så være større end fortjenesten i Mellemøsten. Det bliver den næppe.

  Kommentar by mb — 4. december 2014 @ 13:15

 16. Så skal Allah Foods til lommerne igen og betale dhimmie-penge til muhammedanerne for, at få lov til at sælge verdensklasse produkter til svinene.

  Ja, logikken er totalt fraværende. De vanvittige svenskere er jo også en stor del af Allah Foods, så idiotien er indlysende.

  Det ville være mere nærliggende, at sælge til russerne, men det forhindrer Eurabia på ordrer fra Hussein Obama.

  Kommentar by Iznogut — 4. december 2014 @ 13:50

 17. Alle I højreorienterede bondekarle, som gerne vil hjælpe fædrelandet, skulle hellere finde noget andet at gå løs på end det lokale andelsmejeri. Det virker ret tosset at et mejeri skal føre hellig krig på jeres vegne.

  Arla producerer mejeriprodukter og forsøger efter bedste evne at sælge dem ude i verden, så deres ejere, mælkebønderne, kan få et afkast af deres produktion. Hvis Arla dengang skulle være gået ind i at optrappe en krise ville man risikere at sætte hele forretningen i Mellemøsten overstyr, og det ville betyde at stribevis af bønder kom i økonomisk uføre. De varetog deres medlemmers interesser på bedste vis og kom helskindet ud af krisen. For at kunne afsætte et produkt må man snakke kunderne efter munden, sådan er det kapitalistiske system desværre indrettet på denne side af verdensrevolutionen.

  Der er masser af institutioner, organisationer og andre fora, der er specielt indrettet til at føre politik – det var måske snarere der, man skulle udkæmpe slaget for ytringsfriheden og ikke via en organisation indrettet til afsætning af mælk.

  Men hvis bønderne ønsker at Arla skal trykke muhammedtegninger på mælkekartonerne, så kan de bare vedtage det via deres repræsentantskab, så egentlig er det nærmeste bondegård, man skal gå hen og sparke til, hvis man er vred over Arla, hvad man åbenbart er.

  Bortset fra det, så bør man have lidt mere dokumentation end en påstand fra den angrende imam Ahmed Akkari, før man beskylder Arla for at bestikke sig ud af krisen. Akkari oplyser, at han selv og gutterne styrede hele Mellemøsten, så de kunne få smørret tilbage på hylderne med en telefonopringning. Sådan hænger verden jo ikke sammen. Hvor skulle man sende sådan et beløb hen? Det er gennemskueligt praleri fra Akkaris side. Jeg har læst hans bog, det var ingen rar læseoplevelse.

  Kommentar by Nils — 4. december 2014 @ 14:11

 18. ->17: De kunne jo lade være med at være så skinhellige og påstå, at de går ind for menneskerettigheder hos deres handelspartnere, når de i virkeligheden blæser menneskerettighederne et langt stykke. Den dobbeltmoral har de kørt med i mange år.

  Kommentar by Hodja — 4. december 2014 @ 14:41

 19. Hvad så med Øllingegård, kan man købe deres produkter uden indirekte at støtte op om brud på menneskerettighederne?

  Kommentar by Ruby Tuesday — 4. december 2014 @ 14:43

 20. Mejeriet “Naturmælk” er ikke Arla http://www.naturmaelk.dk/forhandlere

  Og Them mejeri er vist heller ikke http://www.them-andelsmejeri.dk/.

  Der er sikkert flere og det er jo iøvrigt en god ting at støtte de små lokale producenter.

  Kommentar by PBr — 4. december 2014 @ 15:25

 21. Arla var også fremme i snabelskoene under Muhammed krisen.
  Boykot skidtet, der er masser af gode alternativer.

  Kommentar by Frank Hagmann — 4. december 2014 @ 18:15

 22. Der er Arla og privatmejerier, vist med Thise og Naturmækl som nogle af de største http://www.mejeri.dk/Mejeriforeningen/Hvem_er_vi/Foreninger/Danmarks_Privatmejerier.aspx
  om der så til disse er andre former for mejerier ved jeg ikke.

  Kommentar by Peter Buch — 4. december 2014 @ 19:47

 23. Julegaven for mejeriinteresserede.Men det kan være det mere er andre yvere der har større interesse for den lærde læser.
  Hvor ligger mejerierne- hvis man ellers kan se det på den lille udgave, hvad jeg ikke ved:
  http://maelkeritidende.dk/nyheder/julegaveide-mejeribrugets-aarbog-2015#.VIDG2fl39C0

  Kommentar by Peter Buch — 4. december 2014 @ 21:48

 24. Tak til @5, @10, @11, @12, @19, @20.
  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 5. december 2014 @ 00:41

 25. Siden muhammedkrisen, har jeg aldrig rørt et Arla produkt. Synd den ansatte blev skudt på. Jeg håber han vender snuden hjem, for at forsvare hans land mod den muslimske invasion.

  Kommentar by Nielsen — 5. december 2014 @ 02:57

 26. 17,

  Der er svjh faktisk udtalelser fra ARLA selv, der bakker op. Der er i øvrigt ikke noget epokegørende nyt i, at et firma giver til velgørenhed som led i markedsføringen.

  Og som Hodja påpeger: de føre jo faktisk politik.

  Ej heller er der noget nyt i, at muhammedanere, især arabere, går skridtet videre og forlanger udtalt støtte til deres politiske dagsorden. Bl.a. den socialdemokratiske landsforrædder Poul Nielson gik med på den galej (hvilket specifikt er det der gør ham til forrædder).

  Men jeg er enig i, at det er ejerne, i form af den lokale mælke bonde, man skal have fat i nakken på. Og lige så vel som han er følsom overfor hvad hans kunder mener om Danmark, så er han også følsom overfor, hvad hans naboer mener om hans forretnings praksis, her islamofili.

  Kommentar by Hans Und — 5. december 2014 @ 07:23

 27. Kast en bombe i Arabien, der er så stor, at sandet blæser væk, og muslimer forsvinder. -For altid.

  Kommentar by Nielsen — 6. december 2014 @ 02:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper