4. november 2008

Danskerne siger nej til flere udlændinge…

Sålænge ‘indvandring’ ikke defineres nærmere end ‘faglært’, er meningsmålingen helt ubrugelig. Fra Ugebrevet A4 – Danskerne siger nej til flere udlændinge.

“Regeringens planer om at hente faglært arbejdskraft støder på modstand i befolkningen. Kun 21 procent af danskerne mener, at det er en god idé at hente flere udlændinge til Danmark, viser ny A4-undersøgelse. 84 procent mener til gengæld, at det ville være en god idé at få flere herboende indvandrere beskæftiget.”

Oploadet Kl. 05:30 af Kim Møller — Direkte link4 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/6276/trackback

4 Comments »

 1. Personligt siger jeg ikke nej til flere udlændinge.
  Jeg siger nej til flere korantilbedere. De bogstavtro, uintegrerbare skal repatrieres.

  Kommentar by Johansen — 4. november 2008 @ 10:50

 2. Ja til dygtige udlændinge som ønsker at deltage i vort samfund. Derimod dækker folkeskolen paa fortrindelig vis behovet for analfabeter, behøver ikke importere flere.

  Kommentar by Sailor — 4. november 2008 @ 14:43

 3. Hjemsend de utilpassede og kriminelle fremmede. Disse er overvejende korantilbedere.
  Ind i landet med flittige og velkvalificerede personer fra EU og Østeuropa, hvis der er mangel på arbejdskraft i visse brancher.

  Kommentar by Poul — 4. november 2008 @ 22:08

 4. Med lettere forsinkelse:

  ‘Sålænge ‘indvandring’ ikke defineres nærmere end ‘faglært’, er meningsmålingen helt ubrugelig. Fra Ugebrevet A4…’

  Mon ikke alle prøveballoner om, hvilken form for indvandring, der er udholdelig, hænger befolkningen langt ud af halsen efterhånden. Uanset hvor veldefineret meningsmålingen tilrettelægges lugter mere end firs procent af befolkningen efterhånden, hvad målingen kan misbruges til politisk, og hvad DI pønser på.

  Hvorfor stod der ikke ‘ufaglært’? Nej, for man var sikkert bange for, at mere end firs procent ville være imod.

  Hvorfor skrev man ikke ‘arabiske muslimer fra Pakistan og Saudi-Arabien’? Nej, fordi man var bange for, at kun hende, der var radikal i målingen, ville stemme for. Men hun ville til gengæld afgjort stemme for, fordi man efter de radikales mening ikke må gøre forskel, og fordi alle er velkomne.

  Hvorfor Skrev man ikke højtuddannede indere?. Nej, for så ville man efter de radikales opfattelse gøre forskel og med slet skjult rascisme bevidst fravælge muslimske arabere fra Saudi-Arabien.

  bortset fra de radikale ville 97 % af befolkningen være overbevist om, at de ‘højt uddannede indere’ er et snedigt kodeord for pakistanske terrorister, og uuddannede, dovne, sygdomsbefængte, indavlede, plejekrævende arabere fra de mest tilbagestående samfund i Mellemøsten og Afrika.

  Det hjælper ikke stort, at Mette Rose Skaksen udtaler:
  ‘… i arbejdsgiverorganisationen Dansk Industri (DI) lægger arbejdsmarkedspolitisk chef Mette Rose Skaksen vægt på, at det ikke er de samme grupper af udlændinge, der er tale om. For hende at se, tyder danskernes svar på, at de sætter lighedstegn mellem de indvandrere, vi allerede har, og så dem, der er tale om at lokke til landet, og det finder hun stærkt uheldigt….’

  Vi ville straks tænke ‘det var som Satan… Finder hun det stærkt uheldigt……….’

  Børsting er en rigtig god, gammeldags fagforeningboss, der tør sige, præcis hvor han synes, skabet skal stå. Er nogen uenig med ham i det, kan de jo prøve, om de tør flytte skabet, for ham rokker de ikke.

  Med venlig hilsen

  Kommentar by Emeritus — 6. november 2008 @ 22:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper