24. januar 2015

BT gengav Redox’ påstand om ’30-40′ nazister til Pegida-demonstration: Inkluderer islamkritisk SF’er…

Onsdag kunne BT fortælle, at Researchkollektivet Redox til mandagens Pegida-demonstration i København havde registreret “35 personer med tilknytning til det racistiske og nazistiske miljø i Danmark”. Redox.dk giver kun navnene på otte tidligere eller nuværende medlemmer af højreradikale grupperinger, men hævder alligevel at der skulle være ‘omkring 35’ tilstede til Pegida-demonstration, hvad i en billedteksten opgraderes til “30-40… fra nazistiske eller højreradikale kredse”.

Der er langt fra otte navngivne til 30-40 personer, og man må spekulere lidt over den journalistiske metode. Hvordan ved Redox, at 22-32 personer er voldelige nazister, når de ikke kan sætte navn eller organisation på samme, og demonstrationen jo overordnet også var imod nazisme, vold og racisme. Med mindre Redox har opfundet en særlig sindelagsscanner, så må man gå ud fra at de resterende højreradikale de ikke kan navngive, er folk i selskab med de navngivne, heraf elastikformuleringen ‘nazistiske eller højreradikale kredse’.

Onsdag bloggede jeg et anonymiseret uddrag af Facebook-debatten om Pegida, hvor en venstreorienteret påpegede, at min manglende skelnen mellem Islam og islamisme var ‘hadefuld sludder’. Debatten fortsatte, og vi blev ikke på nogen måde enige. Han planlagde dog at deltage i Pegida DK, da han var kritisk overfor ‘fundamentalistisk Islam’.

(Andreas Berg Melson til undertegnede på Facebook, 19. januar 2015; Urias-kopi)

Jeg tænkte ikke videre over det, men det viser sig at min moddebattør Andreas Berg Melson var en af mange der blev fotograferet af Redox’ Simon Bünger Paulsen mandag aften, formentligt fordi han var i selskab med en ven fra gymnasietiden. Vennen beskriver sig selv som nationalliberal, har ingen domme for noget som helst, men er aktiv i Danmarks Nationale Front, da han mener der i praksis er tæt korrelation mellem kultur og race.

(Henrik Rune Jakobsen fra Danmarks Nationale Front & vennen Andreas Berg Melson med sort hue)

Henrik Rune Jakobsen er en af Redox’ otte navngivne, og således blev Andreas Berg Melson der er medlem af Socialistisk Folkeparti-Bispebjerg, efter alt at dømme en del af BT & Redox’ ‘nazistiske eller højreradikale kredse’, der fik Redox til headline med ‘Massivt nazifremmøde ved Pegida-demonstration’. Han er ikke den eneste. En udenlandsk gift ‘venstresnoet socialdemokrat’ blev også ramt af Simon Bünger Paulsens naziscanner mandag aften.

(Researchkollektivet Redox’ Simon Bünger Paulsen til Pegida-demo, 19. januar 2015; Foto: Facebook)

Undertegnede – venstresnoet socialdemokrat – er endog MEGET bekymret over islamismen, og derfor skal jeg vel ‘berufsverbotes’ og udstilles af den rabiate del af venstrefløjen. (Læs: Enhedslisten) Magen til udemokratiske sataner skal man da lede længe efter! FØJ!” (Eyvind DK)

Det giver ikke mening at bebrejde militante venstreradikale, at de skruer på virkeligheden for at sværte Pegida DK. Problemet er snarere at medierne slår den kritiske sans fra. BT supplerer eksempelvis Redox’ fiktive tal med egen observation: “… talte 44 sortklædte og karseklippede mænd”. Underforstået – Mænd med vigende hårvækst i mørkt tøj er nazi-skinheads… eller noget der ligner.

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/63291/trackback

35 Comments »

 1. Nå for søren, så indgår jeg nok også i Redox-arkivet som nazist, idet jeg om vinteren typisk er klædt i mørkt tøj, har vigende hårgrænse og er kortklippet. Men til ære for Redox-idioterne skal jeg da gerne tage min sorte løbehue med reflekser på samt min refleksgule løbevest. Så kan I finde mig i mængden.

  De nævnte karakteristika kan man nok genfinde hos adskillige Pegidadk-deltagende mænd. Hvilket så – blot til oplysning for Redox/AFA – ikke er ensbetydende med, at de/jeg er nazister.

  Men for de dumme er alting jo dumt. Tak Redox for at udstille jeres sygelige uvidenhed.

  I øvrigt er jeg – af historiske årsager – ikke nazist. Kan ikke lade sig gøre med min familiære baggrund. Så glem det. Dr. Mengele ville have slagtet mig, hvis jeg dengang havde levet og været i Tyskland.

  Kommentar by Henrik Petersen — 24. januar 2015 @ 03:18

 2. Ja det er sku ikke kønt men på den anden side så får man da en hvis forståelese for hvordan en muslim uanset politisk tilhørdforhold må ha´ det med Uriaspostens løgne.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 24. januar 2015 @ 03:28

 3. -> Per Henrik Rasmussen

  Hvilke løgne? Svar konkret i punktform!

  Kommentar by Kim Møller — 24. januar 2015 @ 03:51

 4. Det er da tankevækkende at en fotograf fra venstrefløjen tør gå så tæt på når nu demonstrationen ifølge ham selv nærmest udelukkende består af store skaldede psykopater der bare venter på en undskyldning for at æde nogen levende. Hvad sker der mon hvis en fotograf fra højrefløjen dukker op til en AFA demo til sammenligning?
  Han skal nok være heldig hvis det kun er hans kamera der bliver smadret, men det er jo naturligvis noget andet da de jo er “anti” fascister. Mmm, klart nok..

  Kommentar by Per — 24. januar 2015 @ 03:52

 5. God kommentar, Per. Jeg ville aldrig selv vove mig ud med mit kamera til en AFA-demo. Ville nok blive slået til lirekassemand.

  Som Møller fatter jeg heller ikke en brik af, hvad denne formentlig hashskæve Per Henrik Rasmussen forsøger at skrive.

  Kommentar by Henrik Petersen — 24. januar 2015 @ 04:46

 6. Da BT den anden dag bragte historien om Redox overvågning af Kim Møller, nævnte bladet sjovt nok ikke navne på de dømte AFA/Redox folk. Samme fine fornemmelser har man ikke (aldrig), når der gælder deres modstandere og ofre. Det virker som om, at man deler AFA strategien om, at det ” skal være svært at være højreorienteret”.

  Kommentar by Dobbelte standarder — 24. januar 2015 @ 07:49

 7. FYI : Sindelags-scanneren er en videreudvikling af den berømte “Gaydar”, som alle venstreorienterede er født med. Gaydaren er i sig selv en mere raffineret udgave af kvistgængernes pilekvist.

  Selve grundlaget for teknikken kan føres tilbage til middelalderens hekseafbrændinger hvor nogle få mennesker, ofte religiøse, fra guddommelig side blev udstyret med en speciel stiv pegefinger der helt af sig selv kunne udpege hekse og troldtøj, uden indblanding fra ejermanden.

  Kommentar by Santor — 24. januar 2015 @ 07:49

 8. En hjernescanning af en AFA’er vil vise et stort tomrum.
  Regeringen ønsker elektronisk nummerpladekontrol ved grænsen, dertil siger Pernille Skipper: “det må endelig ikke blive til overvågning
  af befolkningen”

  på den anden side har vi Redox fra hendes egen fløj, der frit og åben
  udfører total overvågning af almindelige menneskers færden, herunder deltagelse i lovlig demonstration.

  Der findes ikke større idioter en dem på venstrefløjen, og deres dobbeltspil er til at brække sig over.

  Kommentar by k.m. — 24. januar 2015 @ 07:52

 9. Simon Paulsen og co. er ganske enkelt karakter afvigende. Intet af det de siger eller gør, giver nogen som helst mening for normale mennesker.

  Kommentar by Danskeren — 24. januar 2015 @ 07:58

 10. Researchkollektivet Redox, deres eunuklignende fotograf Simon Bünger Paulsen og muslimer af fremmed herkomst synes mig at være et langt større problem for det danske demokrati end de fiktive nazister, den voldelige venstrefløj ser allevegne; I ni ud af ti tilfælde af demonstrationsvold, jeg har kendskab til, har det været de såkaldte anti-fascister og/eller deres muslimske kæledyr, der har startet volden – Det er helt forventeligt af folk, der definerer sig negativt eller totalitært, er anti-demokrater og voldsparate

  Kommentar by Ridder — 24. januar 2015 @ 08:04

 11. Det er efterhånden ren “krystalnat” når den yderste venstrefløj “registrerer” deres meningsmodstanderer… Men sålænge der ikke er “journalister” i danmark.. Så får disse “brunskjorter” lav til at råbe “jøde” efter alle de ikke kan lide… Deres projekt er ikke eksisterende… Til gengæld slægter de deres ophav.. DNSAP meget tæt på…. Jeg ser ikke den store forskel..!

  Kommentar by ny kommentator — 24. januar 2015 @ 08:22

 12. Deltog der slet ingen kvinder til Pegida-demonstrationen?
  Åbenbart ikke, ifølge Redox.

  Kommentar by - by Proxy - — 24. januar 2015 @ 08:29

 13. Vennen beskriver sig selv som nationalliberal, har ingen domme for noget som helst, men er aktiv i Danmarks Nationale Front, da han mener der i praksis er tæt korrelation mellem kultur og race.

  Jeg er enig med vennen; I min erfaring er de fleste perkere og negere mere dyr end mennesker. De perkere og negere, hos hvem menneskedelen er tændt, er lige så meget mennesker som os, majoriteten af nordvesteuropere, men de udgør blandt deres egne et mindretal.
  Og anyway, blot fordi somme blandt de primitive menneskeracer er egentlige mennesker, giver det dem ingen ret til at slå sig ned i vort, danskernes land – I den pt. overbefolkede verden er det essentielt, at vi danskere bevarer vort hævdvundne territorium, Danmark, som vort, da det er det, der skal forsørge os, når resten af verden bryder sammen – Lige meget hvor megen industrimad, du eventuelt æder, så kommer ingredienserne stadig fra moder jord, og i den nuværende situation, hvor de primitives børn overlever i alt for stort antal, så er det essentielt, at vi danskere forsvarer vort land, da det er det, der skal forsørge os i den kommende krisesituation

  Kommentar by Ridder — 24. januar 2015 @ 08:46

 14. Det næste bliver vel at skaldede kemopatienter udråbes til at være skinheads.

  At der iøvrigt er en tæt korrelation mellem kultur og race er vel desuden en empirisk kendsgerning. Korrelation betyder ikke at der ikke er undtagelser i det enkelte tilfælde. Ligesom med generalisering og det oprindeligt statistiske begreb “normalitet” er det begreber, som misbruges af venstrefløjen. Vi må ikke generalisere, men i videnskaben sker det konstant. Korrelation, generalisering og normalitet har aldrig betydet at der ikke er undtagelser.

  Kommentar by Sigwar — 24. januar 2015 @ 09:21

 15. Når gode folk i EU kan trække penge og købekraft ud af den blå luft, hvorfor skulle folk med samme gode moral og høje intelligens ikke kunne gøre kunststykket efter og trække nationalsocialister ud af den blå luft?

  Kommentar by Menig 442 — 24. januar 2015 @ 09:33

 16. Der kævles frem og tilbage, men hvis et nyt konservativt parti, et nationaltkonservativt parti, skal have en chance, så må og skal det distancerer sig fra alt der har med nazisme, fascisme og bare det der ligner, ellers er det dømt til fiasko!
  Dansk Samling er netop sådant et parti, det var aktivt i modstandskampen i modsætning til venstrefløjen, som var allieret med Hitler indtil den 22 Juni 1941

  Kommentar by Robert R — 24. januar 2015 @ 11:35

 17. AFA og Redox er så opfyldt af at være hellige riddere, at alle kneb gælder for at endorfinerne jævnligt kan brede sig i kroppen.

  Kommentar by mb — 24. januar 2015 @ 12:11

 18. Hvis en nazist læser dette, så vær lige venlig at deltage i en venstreorienteret demonstration en dag og sørg for at blive fotograferet. Sygeplejerskernes stunt hvert andet år uden for Christiansborg er en oplagt mulighed. Dernæst kan vi nemlig stemple hele foretagendet som nazistisk.

  Kommentar by Arne Torp — 24. januar 2015 @ 12:14

 19. Det er som medier der bruger Redox er ude på at udskamme og sværte deres politiske modstandere, og 99% af de danske medier er politiske aktører.

  Kommentar by Helmut Kohl — 24. januar 2015 @ 12:20

 20. SF har jo haft en nazistisk formand i årevis.

  Kommentar by Helmut Kohl — 24. januar 2015 @ 13:58

 21. timothy mcveigh, the oklahoma bomber, slog ikke folk ihjel i jesus navn, men fordi han hadede den amerikanske regering, og det var ikke et indkøbscenter, men en regeringsbygning.
  P.S. Jeg ved godt at ‘kendsgerninger’ er et fremmedord i venstresnoede kredse, men alligevel.

  Kommentar by fidibus — 24. januar 2015 @ 14:28

 22. Nej, Murrah-bygningen var ikke et indkøbscenter, men regionalt hovedkvarter for regeringens paramilitære politistyrker ATF, DEA og Secret Service. Den blev i 1995 bombet af McVeigh som hævn for mordene på Ruby Ridge i 1992 og massakren i Waco året efter.

  Kommentar by Martin Kasler — 24. januar 2015 @ 15:59

 23. Det er forbavsende, at visse aviser, BT, Berlingske og Jyllandsposten feks., i det mindste deres redaktionschefer, ikke ved at nazisme, fascisme og kommunisme er et fedt og oftest også hinandens modstandere, begge kæmpende om de samme samfundsstemmer!
  At nævnte tankegange intet har med “højreorienterede” partier at gøre.

  Kommentar by T. Snorrason — 24. januar 2015 @ 16:05

 24. Intet nyt fra anarkistfronten. Dog, må man konstatere, at BT har folk på lønningslisten, som ikke er journalister.

  En journalist er vel en slags arbejdstitel og ikke en fiktionshungrende demagog?

  Nå, men lortesprøjten aka skatteålens kampagneblad skal åbenbart have konkurrence udi løgn og bedrag. Tja, man kender lusene på travet.

  Kommentar by Iznogut — 24. januar 2015 @ 16:08

 25. Simon Bünger havde 2 profiler på facebook. Den ene er nu slettet ;)

  https://www.facebook.com/simon.bunger.1

  Den uden er 1 tallet er der dog stadig.

  Kommentar by Spinner — 24. januar 2015 @ 19:06

 26. Skrap kost. Jeg husker en youtube video med med grafiske beskrivelser af hvordan barnets blev skudt i stykker mens han flygtede og råbte på hjælp fra sin familie. Jeg husker mest beskrivelsen af hvordan hans arm blev skudt af.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Ruby_Ridge

  Kommentar by Helmut Kohl — 24. januar 2015 @ 19:14

 27. Vil typer som Simon Bünger Paulsen og Jesper Vestergaard Larsen igen få lov til infiltrere PEGIDA?

  Kommentar by Martin Kasler — 24. januar 2015 @ 19:17

 28. McVeighs drab er selvfølgelig værre og langt større i antal.

  Kommentar by Helmut Kohl — 24. januar 2015 @ 19:31

 29. #26: Sammy Weaver blev 14 år. Trods sin unge alder tog han angiveligt sin morder med i døden. I hvert fald tog han modigt kampen op mod regeringens specialtrænede stormtropper.

  Sammys mor Vicky blev myrdet af en skydegal asiat-amerikansk snigskytte, der også forsøgte at myrde Randy Weaver og plejesønnen Kevin.

  Den samme skydegale mand blev af Washington senere indsat mod menigheden i Waco.

  Kommentar by Martin Kasler — 24. januar 2015 @ 19:49

 30. I’m coming, Dad.

  http://law2.umkc.edu/faculty/projects/ftrials/weaver/harristestimony.html

  Kommentar by Helmut Kohl — 24. januar 2015 @ 20:09

 31. Kevin Harris stated that he responded to Sammy’s shooting by firing one shot into the woods to try to protect Sammy and defend himself. Mr. Harris’s shot apparently killed Marshal Degan; an Idaho jury found that Mr. Harris acted in self-defense. Though Marshals Cooper and Roderick testified that Marshal Degan was killed by the first shot of the exchange and had not fired a shot, evidence later proved that he had fired seven shots.

  http://jimbovard.com/blog/2012/08/21/20-years-ago-at-ruby-ridge-heroic-us-marshals-kill-a-boy-and-his-dog/

  Sammys mor bliver skud gennem hovedet mens hun holdt et spædbarn.

  Det må næsten være Kevin Harris jeg har set på youtube. “I’m coming, Dad” er sgu grusomt.

  Kommentar by Helmut Kohl — 24. januar 2015 @ 20:25

 32. Der er så mange grusomme deltaljer fra Ruby Ridge. Efter mordet på Vicky døbte FBI f.eks. deres militærlejr “Camp Vivky” og hånede hende gennem store højtalere vendt mod familien. “Psy op”, pralede man.

  Kommentar by Martin Kasler — 25. januar 2015 @ 07:17

 33. Barnet løb 19 meter mens han blev skudt i stykker.
  http://endthelie.com/wp-content/uploads/2011/07/randy_weaver_picture_of_son.jpg

  Kommentar by Helmut Kohl — 25. januar 2015 @ 13:38

 34. Lige ang Mcveigh om bombningen dengang…..jeg er ikke spor sikker på at sagerne var som de blev fremvist af FBI og al-cia-da, ganske som alt var ravende galt i Waco synes også denne at have helt andre fingeraftryk.

  Ang Reddox og “pressen” går hånd i hånd undre ikke mig mere, en flok manipulerende propaganderende løgnagtige møgspredere er hvad den profession er reduceret til !

  Kommentar by Whodares — 27. januar 2015 @ 19:53

 35. Sku til at brække sig over at se venstretosserne tage Islamisters parti.

  Kommentar by Viking416 — 27. februar 2015 @ 18:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper