28. januar 2015

Fem anholdt på Ærø asylcenter: “Der blev kastet med møbler, smadret et par ruder og ødelagt en dør…”

For to måneder siden kunne Mitfyn.dk vise billeder af glade ærøboere, der tog imod en busfuld unge flygtninge ved færgelejet i Ærøskøbing. Øen mistede fem eritreere i søndags, men flere er på vej. Fra dagens Fyens Stiftstidende – Asylballade: Fem anholdt på Ærø.

Der blev kastet med møbler, smadret et par ruder og ødelagt en dør på Børnecenter Ærø, da et slagsmål søndag blandt unge asylansøgere brød ud i løbet af eftermiddagen. Fem unge blev efterfølgende anholdt.

… To ekstra medarbejdere blev ifølge leder af Børnecenter Ærø Birgitte Werborg tilkaldt, og personalet lagde sig imellem parterne i slagsmålet. De indså, at de ikke kunne klare opgaven alene, og klokken 16 ringede de til vagtcentralen efter assistance. … Lidt efter 17.30 var de fremme på asylcentret, hvor de anholdt fem unge og tog dem med til Fyn, hvor de blev overdraget til Asylcenter Holmegaard på Langeland. …

Både syrere og eritreere var indblandet i slåskampen, men Birgitte Werborg understreger, at det ikke har spillet ind. … Børnecenter Ærø har ikke ønsket at anmelde episoden, så ud over flytningen er der ingen sanktioner.

– Det er også nok. Det er hårdt at blive taget ud af sine vante omgivelser, siger hun.”

(Fyens Stiftstidende, 28. januar 2015, 2. Sektion, s. 24)

“I oktober kom omkring 200 asylansøgere til Samsø… Men asylansøgerne, som især kommer fra Syrien og Eritrea, er frustrerede over at skulle opholde sig på Samsø. … – Når man er på en ø væk fra alt andet, bliver du trist og bange, siger en af de syriske asylansøgere, Muhammed Bassel.” (DR Online, 21. januar 2015)

“Efter 2014’s massive ballade om beskyttelsesbehovet for asylansøgere fra Eritrea har Udlændingestyrelsen nu valgt fortsat at give de fleste af dem asyl.” (DR Online, 26. januar 2015)

Oploadet Kl. 06:50 af Kim Møller — Direkte link45 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/63470/trackback

45 Comments »

 1. Vestens undergang er i fuld gang og det stopper ikke før de multikulturelle føler frygt.

  Spørgsmålet er blot hvilken frygt, hvem der skaber den og hvornår den indfinder sig?

  Kommentar by Sigwar — 28. januar 2015 @ 07:44

 2. Når man ikke kan lære af andres erfaringer, er det op ad bakke i modvind. Ærøboerne har ikke været åbne nok. Ligesom man har set overalt i Danmark, har den oprindelige danske befolkning været fjendske og lukkede overfor de stakkels mennesker, som de selv har inviteret herop. Det er klart de reagerer sådan. Danskerne har bevist, endnu engang, at de ikke er egnede til at modtage flygtninge og tilfældig muslimsk overskudsbefolkning. Kan det stoppe nu, måske?

  Kommentar by Wazzla — 28. januar 2015 @ 08:01

 3. De er jo nød til, at holde fast i løgnen så længe som muligt.

  Synd for os andre – og vores børn…

  Kommentar by Peter Andersen — 28. januar 2015 @ 08:54

 4. Sjovt nok har ingen af de problemer der har været på holmegård centrene noget med noget at gøre, det er altid rent tilfældigt og faktisk ikke ballademagernes skyld.
  Kristenforfølgelse i bagenkop var en and og en præst der overdrev.
  På trods af stort set daglige ture for Fyns politi til bagenkop, så er der ingen kriminalitet.
  Ballade på Ærø, to mdr efter man stod og lovede øens beboer fred og ro, er sørme et enkeltstående tilfælde.

  Er det et krav at bøje sandheden for at være ansat som professionelt godt menneske

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 28. januar 2015 @ 08:54

 5. Det er da også drønirriterende: Her kommer man mange tusinde kilometer fra sit varme hjemland, hvor der – med lidt held – er elektricitet ca. 2 timer om dagen, og så så skal man leve under hotelagtige forhold, hvor der både er varme, elektricitet, varmt vand og mad.

  Men deres hotel ligger på en ø, øv, hvilket jo er meget mere primitivt end Eritrea og Syrien.

  Ti mod én på, at især eritreianerne inden for få år har formeret sig til syv-otte gange dem, de er nu. Og invaderer resten af Danmark. Sådan gik det jo med pestilenserne efter særloven i 1983.

  Gad i øvrigt vide, hvordan de stakkels negre har fundet frem til Danmark for ikke at tale om, hvordan de har haft råd til at fragte sig selv herop?

  Kommentar by Henrik Petersen — 28. januar 2015 @ 09:04

 6. Så røg den illusion. Glade ærøbeboere er nok knap så glade, det var bare lektion 1.

  Kommentar by Robert R — 28. januar 2015 @ 09:11

 7. Så blev de flyttet til Holmegård, og så er alt jo godt. Medmindre man bor i Humble.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 28. januar 2015 @ 09:14

 8. Alle asylansøgere bør isoleres i lejre evt på øer ligesom de tyske flygtninge i 1945 blev det, fordi de ikke skulle integreres, men sendes til Tyskland.
  Der er ingen fra Syrien og Eritrea, der ankommer i Danmark direkte fra Syrien og Eritrea. De har passeret igennem flere lande, hvor de ikke var personligt politisk forfulgt længere (hvis de overhovedet havde været det i deres hjemland). De skulle have søgt asyl i det første land udenfor Syrien/Eritrea de kom til.
  Derfor har de ikke krav på asylbehandling i Danmark.
  Hvis de isoleres i lejre, rejser de selv før eller senere.
  Og tilstrømningen af nye asylansøgere til Danmark ophører.

  Kommentar by A-mad — 28. januar 2015 @ 10:02

 9. Jeg husker tydeligt begejstringen over det nye asylcenter på øen og medfølgende beskyldninger om fremmedhad imod dem der forsøgte at advare imod det, så den slags historier fryder mig usigeligt meget. Hver gang. Deres brok over at bo på en ø understreger iøvrigt bare at grønland burde være første stop for alle asylansøgere der vil til danmark.

  Men i det hele taget er det rigtigt hvad A-mad skriver. JP havde på et tidspunkt en stor artikel inkl et kort over de ruter de rejser for at komme til danmark, vi snakker 7-8 lande på kryds og tværs som de KUNNE have søgt asyl i på vej til danmark.

  Jeg vil ud fra det alene påstå at absolut ingen er berettiget til asyl i danmark, (hvilket dublin aftalen giver mig ret i hvis nogen overhovedet husker den længere, overholdt bliver den ihvertfald ikke) hele det cirkus er udelukkende baseret på følelser og signalværdien i at være gode humanister som politikere kan bruge til at score stemmer.

  Og før nogle beskylder mig for det modsatte så anerkender jeg naturligvis at hvis man er nabo til islamisk stat så vil det være en god ide at komme væk. Men der er absolut ingen grund til at rejse igennem 8 fredelige lande for at komme netop hertil, medmindre man anderkender økonomiske motiver som en gyldig grund.

  Det er jo faktisk det der sker, hvilket jo er helt sindssygt når man tænker over det.

  Kommentar by Per — 28. januar 2015 @ 10:23

 10. Lortet skal verfes ud af vores land og de ansvarlige politikere straffes for deres forræderi mod os.

  Kommentar by Nielsen — 28. januar 2015 @ 10:35

 11. Hahaha..dejligt at høre, håber bare at de “glade ærøboere” snart får ‘hjemmebesøg’ af deres muslimske venner, de har så sandelig fortjent det.

  Kommentar by Fritz — 28. januar 2015 @ 11:27

 12. “– Det er også nok. Det er hårdt at blive taget ud af sine vante omgivelser, siger hun.””

  Vås.
  Mon ikke deres håb var, at ballade ville skaffe dem til en storby?

  Kommentar by mb — 28. januar 2015 @ 11:45

 13. Asylretten skal totalt væk. Det hele hviler på en illusion og en verden som er organiseret i fungerende stater som virker. Sagen er jo den verden er der ikke og verden er kaotisk idag og mere i morgen. At få asylretten væk er ikke nok, der skal også tænkes i magt fordi folk vil forsøge, at komme selv hvis den er væk -der skal magt til, at stoppe det.

  Kommentar by Thorsted — 28. januar 2015 @ 11:54

 14. Man skulle da tro, at en forfulgt person ville føle sig sikrere tilpas på en ø. Jeg mener, hvor tit går der færge til Ærø?

  Kommentar by bastardo — 28. januar 2015 @ 11:57

 15. Klik på det første link i den her post, de står og flager så naivt/tumpet med Dannebrog. Hvad tænker Mahammad inde i bussen mon?

  Kommentar by Johnson — 28. januar 2015 @ 12:06

 16. Og en historie om tyveri fra Bornholm…

  http://www.tidende.dk/?Id=61848

  Politiet kræver den 31-årig mandlige asylansøger fra Georgien fængslet indtil han kan udvises af Danmark.
  Sammen med en medgerningsmand, begik han lørdag et omfattende butikstyveri i Intersport i Rønne.

  http://www.tidende.dk/?Id=61835

  Kommentar by Ole S. — 28. januar 2015 @ 12:47

 17. Ja de vinker med flag og ser glade ud – “alle” kvinderne på Ærø – for man ser da kun alle disse dumme kællinger her men også alle vegne når de skal hylde islam og deres egen undergang – hvorfor er overvægten af kvinder så dumme – i hele landet og altid?

  Kommentar by Black Watch — 28. januar 2015 @ 12:48

 18. Sådan er det hele vejen igennem. Utilfredshed med indkvarteringen, med maden, vejret osv.
  På Bornholm findes ligeledes asylcentre.
  Overgreb imod kvinder er foregået, indtil videre er disse bevidst fortiet, således har Bornholm´s Tidende oplyst at der ikke skulle være foregået disse overgreb.
  Men sandheden er den, at disse overgreb er foregået.
  Samme med ildspåsættelserne i Albertslund.
  Her oplyste en højtstående politiembedsmand at disse ildspåsættelser ikke blev oplyst i døgnrapportene, man ønskede ikke at gøre beboerne i området nervøse.
  Mon ikke deriblandt de gæve øboere er vælgere som har stemt på de børnehavebørn der nu findes i den såkaldte regering?

  Kommentar by AK JA — 28. januar 2015 @ 12:50

 19. “Når man er på en ø væk fra alt andet, bliver du trist og bange, siger en af de syriske asylansøgere, Muhammed Bassel.” .

  Nå da da, var du ikke trist og bange, da du ‘flygtede’ fra dit elskede hjemland hele vejen til Danmark, som du nok aldrig havde hørt om, før de professionelle menneskesmuglere, som du har betalt en formue, fortalte om?? Så skulle du nok være blevet i Syrien eller Eritrea eller en anden failed state.

  Ok, der er da nogle, der bliver glade: Ærøboerne og de mange tyske sejlere, der i sommerhalvåret helt frivilligt sejler til Ærø og bliver der nogle dage, lægger deres € og sætter pris på øen.

  Nu skal de nok vide at holde sig væk fra dele af Langeland…..

  Kommentar by Henrik Petersen — 28. januar 2015 @ 12:57

 20. -> Black Watch 12:48

  De kalder sig “Bedstemødre for asyl”. Måske en rettere betegnelse ville være “Demente kvinder for asyl til alle”.
  I øvrigt var én af talsmændene for “Kirkeasyl” en relativt ung mand.

  Heldigvis er der nu også ganske mange fornuftige kvinder i Danmark, også nogle, der er over pensionsalderen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 28. januar 2015 @ 13:08

 21. De glade ærøboere, håber jeg da forsat er glade. :) for jeg ynker dem ikke.
  De fem vandaler blev overdraget til Asylcenter Holmegaard på Langeland. Langelænderne blev nok glade for det.
  Syrere og Eritrerianere udøver jo stammekrig. :)
  Kvindemennesket: Birgitte Werborg har intet lært.

  1. Hentydningen er ikke til at tage fejl af, :) Enig.

  Her har regeringen noget at lære:
  http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7394636/Tysk-politiker-Vi-bør-forhindre-indvandring-fra-Mellemøsten/

  Kommentar by Sindsro — 28. januar 2015 @ 13:09

 22. Jeg har stærkt på fornemmelsen, at hypen med velkomstkomiteer, moddemonstranter til PEGIDA osv er centralt koordineret, og at det er Dansk Flygtningehjælp, Dansk Røde Kors og især Enhedslisten, der står for det.

  Hertil, eller i samme omgang, vælge MSM så billeder og artikler ud, som understøtter

  Kommentar by Hans Und — 28. januar 2015 @ 14:08

 23. Husk nu at lille Johanne klapper i hænderne og jubler over dette, så er alt jo godt. Vi er i sikre hænder med de menneskesmuglende fra skuden Enhedslisten ved roret, blæse være med det hyklerisk og uvidende aspekt.

  Kommentar by LarsB — 28. januar 2015 @ 14:34

 24. “Efter 2014’s massive ballade om beskyttelsesbehovet for asylansøgere fra Eritrea har Udlændingestyrelsen nu valgt fortsat at give de fleste af dem asyl”

  Og i fremtiden vil de blive rolige danske medborger. Systemet er fuldstændigt sygt. Kun fuld stop kan redde mor Danmark, men det sker ikke før det er for sent. De politiske slyngler vil katastrofen, og de intellektuelle tosser er helt ude af stand til at aflæse udviklingen, selv om det ikke er særligt svært. Hvad er der dog sket med intelligensen?

  Kommentar by Machiavelli — 28. januar 2015 @ 14:48

 25. Visse øboere, der hidtil har levet i deres lille boble og sikkert stemt rødt, rødt, rødt. Får nu deres egen politik ind på livet.
  Meget trist for dem og for os.
  Det ender da i borgerkrig, sådan som staten opretter disse “spontane bosættelser” rundt omkring i landet.
  Spændende tider vi går i møde. Ikke rare, men spændende. :(((((((

  Kommentar by mættehågen — 28. januar 2015 @ 15:02

 26. Helt enig 9.Per. Jeg forstår ikke, at der man ikke spørger asylansøgerne, hvilke lande og byer de har besøgt på rejsen hertil og hvorfor de ikke søgte asyl dér.
  Enig i at Dublin-aftalen synes glemt/skrottet. Hvornår var nu lige det skete?
  Men logikken går jo videre ens Dublin-aftalen. Når du har passeret over grænsen fra dit hjemland, hvor du bliver personligt politisk forfulgt – evt vha af betalte udsmuglere – skal du søge asyl i det land, du kommer til. Hvis du har taget med fly ud af landet – evt vha falsk id for ikke at blive snuppet ved boarding – skal du søge asyl der, hvor flyet lander første gang.
  Hvis du ikke gør det, har du ikke længere ret til asyl, fordi du eo ipso ikke længere er personligt politisk forfulgt, der hvor du kom fra.
  Hvor svært kan det være at forstå det?
  Selv den mere tungnemme del af danske journalister og politikere burde da kunne forstå det?

  Kommentar by A-mad — 28. januar 2015 @ 15:41

 27. -> A-mad 15:41

  Ha-ha. Du forventer mirakler? Alt, hvad der kommer ind i Italien, Grækenland og Spanien, bliver omgående skovlet nordpå.

  Disse lande, der er også er medlemmer af EU og komplet ligeglade med Dublin-aftalen og øvrige EU-reguleringer.

  Velfærdsflygtningene forstår ikke principperne, hvilket nok siger en hel del om deres kapacitet. Menneskesmuglerne har fortalt, at de skal op mod nord, og det er, hvad der sker.

  Hvorefter velfærdsflygtningene straks slås mod hinanden og samtidig ødelægger inventaret på deres hotel. Det er ret intelligent….

  Kommentar by Henrik Petersen — 28. januar 2015 @ 17:18

 28. Burde man ikke lave nogle små foldere med tekst på urdi, hindi, pashtun, tyrkisk, kurdisk, arabisk, somalisk, albansk, engelsk og fransk etc. med f.eks. noget lignende nedenstående tekst, som kunne udddeles når nye asylanter bliver indlogeret ét eller andet sted? Hvis man kunne få nogle billige lydchips som kunne programmeres med teksten for de mange analfabeter. Og for at være sikker på at rigtig mange mænd får budskabet kunne man lade en sådan tekst blive læst op af en sexet dame – eller trykke den på plakater med ditto.

  Til asylsøgere, flygtninge og indvandrere til Danmark

  Der er mange danskere i Danmark, som ikke ønsker flere asylsøgere, flygtninge og indvandrere.

  Disse danskere vil forsøge at få en anden regering for at få Jer sendt tilbage til jeres hjemlande ved den først givne lejlighed.

  De mennesker som hilser jer velkommen i Danmark, gør dette udelukkende på egne vejne, vi er mange flere som ikke ønsker jer her.

  I går dermed en usikker fremtid i møde, hvor skiftende politiske vinde kan betyde at I lige pludseligt bliver sendt tilbage igen. Også bestemmelser om anbringelse i lukkede centre kan komme i anvendelse.

  Vi synes det er mest ærligt at fortælle jer sandheden om hvad mange danskere mener. I er her imod vores vilje. Det er bedst i rejser et andet sted hen.

  Jeg mener at det ville være mest ærligt at fortælle nyankomne hvad der muligvis venter dem.

  Kommentar by Balder — 28. januar 2015 @ 17:37

 29. Teksten skulle selvfølgelig forsimples og tilskrives de nyankomnes manglende sproglige og forståelsesmæssige evner. Måske skulle man formulere det på perkerdansk først og derefter oversætte det, så ville man måske få et niveau som er tilpas så meningen siver ind. Hvis man er rigtig fræk kunne man måske tilføje noget om deres “profet”.

  Kommentar by Balder — 28. januar 2015 @ 17:43

 30. tilskrives = tilpasses

  Kommentar by Balder — 28. januar 2015 @ 17:44

 31. Jeg kiggede videoen med alle de glade ærøboer igennem. Der er 8 – 9 voksne, de fleste gråhårede damer, og samme antal børn. Det ser ud som medbragt børnehave eller dagpleje. Og vinklerne for billederne er valgt så indtrykket umiddelbart er, at der er flere. Havde man ønsket at dokumentere antallet havde man valgt andre vinkler.

  Kommentar by Hans Und — 28. januar 2015 @ 18:05

 32. Velfærdsflygtningene/asylshopperne fra Afrika og Mellemøsten bør anbringes på et lukket center med kost og logi uden mulighed for familiesammenføring. Der kan de opholde sig, indtil det er muligt at hjemsende dem/sende dem ud af landet.

  Kommentar by F. Jensen — 28. januar 2015 @ 19:29

 33. Hvor er den gode historie? Hvorfor skal man gentage fejltagelserne i en uendelighed?

  Der er penge i “godhedsarbejdet”. Eurabia sørger for, at Hussein Obama og Saudiernes spredning af muslimer til vesten går som planlagt.

  Som det første han gjorde, udover at svindle med indsværgelsen som USAs Præsident, tog han til Saudi-Arabien og fik grønt lys til, at iværksætte planen, som er i fuld gang.

  Alle, som Det Muslimske Broderskab ikke har kontrol med, angribes af USA og NATO, hvorefter barbarer rykker ind og dræber alt og alle.

  De har svære problemer med Assad, men han er også i en situation, hvor han ikke kan give op. Kæmp eller dø. Desuden har Putin og Ægypten også smidt sand i maskineriet, men det er en mindre detalje. Udbredelsen af islms hjernevaskede barbarer fungerer fint, så længe krigen i Irak og Syrien foregår planmæssigt på lavblus.

  Imens, dikterer Eurabia at europas lande skal modtage barbarerne og resultatet ses alle steder, nu også på Ærø.

  Kommentar by Iznogut — 28. januar 2015 @ 21:21

 34. Eurabia styrer “flygtningestrømmen”. Derfor kande rejse gennem 7-8-9 fredelige lande for at komme til Danmark.

  Svindlerstaten i Bruxelles fordeler byrden og sørger for, at Hussein Obama og Saudiernes spredning af islam fuldbyrdes.

  Egenbetalingen for “transporten” er udelukkende et spørgsmål, om man vil havne i Grækenland, Tyskland eller Danmark.

  Kommentar by Iznogut — 28. januar 2015 @ 21:32

 35. -> Iznogut 21:32

  Tror nu, de fleste velfærdsflygtninge fravælger Grækenland, der selv er hårdt trængt. Næ, Tyskland, Sverige, Danmark og Norge, det er vist de attraktive lande for tiden.

  Kommentar by Henrik Petersen — 28. januar 2015 @ 22:22

 36. Nå ja, England er også en mulighed, men der er vist rigeligt travlt med deres tidligere kolonitilvandrere fra fx Pakistan. + Negre fra Caribien.

  Frankrig har vist sat foden på bremsepedalen for yderligere asylshoppere. Der er jo også så rigeligt med områder, hvor fransk politi/beredskab osv. vover sig ind. Man skal blot gange Tingbjerg, Mjølnerparken Vollsmose og Gellerup med ca. 200, så har man billedet.

  Så derfor søger græshopperne herop. Ligesom vand finder de altid den letteste vej. Naturligvis med hjælp fra menneskesmuglere.

  De flygtninge, der virkelig har hjælp behov, har nok ikke lige 70.000 til at blive fragtet herop.
  Gad vide, hvorfor jeg ikke bryder mig om flygtninge- og godhedsindustrien?

  Kommentar by Henrik Petersen — 28. januar 2015 @ 22:39

 37. For så vidt angår Tyskland, skulle Kansler Angela Merkel ifølge Jydepotten have udtalt, at Islam tilhører Tyskland. Ak ja, Google translate for jp’s pratikant.

  Den korrekte oversættelse er, at ‘Islam hører til i Tyskland’. Hvilket jeg naturligvis er dybt uenig i.

  Det ville nok også være en anelse vanskeligt for Tyskland at overtage ejerskabet for Islam. Så skal man vel lige opkøbe Mekka og Medina osv.

  Kommentar by Henrik Petersen — 28. januar 2015 @ 22:55

 38. 27.Enig Henrik Petersen. Men når de ankommer til Danmark fra et land, hvor de ikke var forfulgt, kan de ikke påberåbe sig FN-konventionen. Derfor skal vi blot bede dem om at rejse ud af Danmark igen, da de ingen ret har til at være her. Det er vi i vores gode ret til, da de ikke var flygtninge, da de ankom. Vi overtræder derfor ikke ‘flygtningekonventionen’.
  Hvis de nægte at rejse ud, skal de sættes i en lukket lejr – selvfølgelig med forplejning – indtil de rejser ud.

  Kommentar by A-mad — 28. januar 2015 @ 23:10

 39. Når man er på en ø væk fra alt andet, bliver du trist og bange, siger en af de syriske asylansøgere, Muhammed Bassel.
  !!!!!!!!!!!! eller sagt på en anden måde, vi vil kun det vi selv vil.jeg ska da ha ,jeg ska da ha for fanden , jeg har krav , på det .

  Kommentar by giraffen — 28. januar 2015 @ 23:58

 40. I Norge risikerer omkring 100 falske asylansøgere at blive udvist. De har udgivet sig for at være fra Somalia, men det har vist sig at de kommer fra de omgivende stater. Sagen har været gransket siden 2003, og mange af dem er norske statsborgere. Statsborgerskabet vil blive frataget dem, og de vil blive udvist med børn. Sagde de i NRK i dag.
  Det ville jo være fantastisk, hvis det virkelig skete. Vi får se.

  Kommentar by Elektra — 29. januar 2015 @ 00:05

 41. Jeg var en af de ærøboere, som skrev under mod asylcentret.
  Lad være med at tro, vi er så naive allesammen.

  Kommentar by Anonym — 29. januar 2015 @ 11:22

 42. 41,

  Er dem der stiller op overhovedet ærøboer? Hvis de er kan du evt. identificere dem? evt blot som kendt radigal, røde kors aktivist, flygtninge et eller andet osv?

  Kommentar by Hans Und — 29. januar 2015 @ 14:16

 43. Birgitte Werborg tilflytter fra Sjælland.
  Ligeså er, mange af de andre involverede fra andre landsdele.

  Kommentar by Anonym — 30. januar 2015 @ 00:21

 44. Birgitte Werborg er, fra København.
  De andre involverede er, ligeledes fra andre landsdele.

  Kommentar by Anonym — 30. januar 2015 @ 03:41

 45. 43,

  Er det hende i sek. 27, sort jakke, noget hvidt stikker ud?

  Kommentar by Hans Und — 30. januar 2015 @ 04:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper