3. februar 2015

TV2-journalist: Borgmester chikaneret og truet på livet af ‘aktivister’ – mindst ‘ligeså rabiat’ som pegida

Når endelig en Tysklandskorrespondent ser kritisk på Pegidas venstreradikale modstandere, så er udgangspunktet en hærværksaktion mod en venstreorienteret borgmester, foretaget af en gruppe der ifølge TV2’s Uffe Dreesen er ‘mindst ligeså rabiat’ som Pegida. Blogpost set på TV2 Online – Med venner som disse…

“Om rabiate stemmer på begge sider af den tyske flygtningedebat

Der var tale om et såkaldt ‘anti-racistisk adventsbesøg’, da ukendte aktivister en lørdag i slutningen af november brød ind i Monika Herrmanns hjem, overklæbede væggene med billeder af overfyldte flygtningeskibe og spraymalede hilsner som ‘Ho, Ho’ og ‘God Jul’. De ubudne gæster havde også efterladt en stabel tomme flyttekasser og et manifest, hvor de gjorde det klart, at de ikke ville glemme ‘gerningsmændene og brandstifterne bag den umenneskelige asylpolitik’.

Det hører med til historien, at Monika Herrmann er borgmester i Berlin-bydelen ‘Friedrichshain-Kreuzberg’… siden 1970-erne en bastion for dem, der drømte om et alternativt, antikapitalistisk og mere solidarisk samfund. Friedrichshain-Kreuzberg er De Grønnes højborg, her sidder de på borgmesterposten, og derfor er Monika Herrmann på ingen måde det typiske fjendebillede i debatten om asylpolitik og indvandring. …

I de seneste måneder har det officielle Tyskland været opskræmt af Pegida-fænomenet, de fremmedfjendske og islam-forskrækkede mandags-demonstranter, som mener, at indvandrere og flygtninge udgør en trussel mod det tyske folk og kultur.Men over for mandagsbevægelsen står altså en mindst ligeså rabiat gruppe af selvbestaltede flygtningevenner, hvis verdensbillede ikke er mindre forenklet.

– Opholdsret til alle, ingen mennesker er illegale, lyder et af de faste slagord, som mod-demonstranterne forsøger at overdøve de islam-kritiske demonstrationstog med.

Opholdsret til alle? I sin yderste konsekvens må det jo for flygtningevennerne betyde opløsningen af asylbegrebet. For hvis man alligevel har ret til at opholde sig, hvor man har lyst, hvorfor så besværet med en asylsag? Ingen mennesker er illegale, altså er der ingen grund til at skelne mellem ‘illegale indvandrere’ og de, der har lovligt ophold. Om man er politisk forfulgt eller på flugt fra fattigdommen, det er alt sammen blot en bureaukratisk foranstaltning, opfundet af ‘velstands-eliten’, der har sit på det tørre, lyder argumentationen fra flygtningevennerne. …

Adventsbesøget i hos Friedrichshain-Kreuzbergs borgmester resulterede i, hvad der må betegnes som politisk motiveret hærværk og er på sin vis billigt sluppet i forhold til sidste sommer, da løbeblade med slagordet ‘den næste kugle er til Herrmann’ kunne ses på lygtepæle i bydelen. På et andet blev borgmesteren afbildet i samme positur som arbejdsgiverformanden Hans Martin Schleyer, som i sin tid blev bortført af terrorgruppen RAF. Schleyer endte som bekendt med at blive henrettet af terroristerne.

Med flygtningevenner som disse, hvem har så brug for Pegida?”

(Monika Herrmanns privatbolig efter en aktion foretaget af Autonome Zelle Umzug; Indymedia)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/63636/trackback

5 Comments »

 1. Uffe Dreesen hader Pegida. Det er tydeligt når han udtaler sig og klart i strid med public service forpligtigelsen.

  Kommentar by Sigwar — 3. februar 2015 @ 08:49

 2. “Opholdsret til alle”.
  så behøver man ikke at forklare pegida bevægelsens eksistensberettigelse mere.

  Kommentar by Frank Hagmann — 3. februar 2015 @ 09:12

 3. Hvergang jeg hører venstrefløjen udtale “ophold til alle” og lign tænker jeg på de tusindvis af overfald og voldtægter der er blevet begået i de sidste 30 år mod uskyldige, af mennesker der ikke behøvede at være her. Og venstrefløjen vil have mere, meget mere.
  Modbydelige maskerede flokdyr der i ly af mørket kryber ind hos mennesker de har hidset sig selv op til ikke at kunne lide, jeg græder tørre tårer den dag de bliver taget på fersk gerning af en der ikke finder sig i deres stasi metoder og gør noget ved det. Må det ske snart!

  Kommentar by Per — 3. februar 2015 @ 10:43

 4. De tabertyper der maskeret i flok angriber i ly af mørket og stilhedens orden, ville uddø først, hvis det ragnarok de “kæmper” for, bliver en realitet.

  De ved slet, slet ikke, hvad de skulle forholde sig til, hvis retsstatens orden og beskyttelse blev taget fra dem.

  Tja, hvem har ikke lyst til en flok hippie-slaver?

  Kommentar by Iznogut — 3. februar 2015 @ 14:55

 5. Friedrichshain-Kreuzberg er nu snarere de sortklædte AFA-typers højborg. Plus sumperne og junkierne.

  De grønnes højborg er nok mere Prenzlauer Berg, der i dén grad er udsat for det, berlinerne kalder gentrificering, dvs. udgrænsning af den oprindelige beboermasse til fordel for den mere velstående og børnerige pludrende klasse.
  På Prenzlauer Berg kan man dårligt sparke sig forbi de ufattelige mængder af barnevogne. Dér føler jeg mig hjemme, det er lige som her på Østerbro. Hvor de Radikale får ekstraordinært mange stemmer…Dog ikke min.

  Lidt á la Vesterbro, som nu er vældig hipt, mens de oprindelige beboere har måttet flytte til Nordværst.

  Kommentar by Henrik Petersen — 3. februar 2015 @ 23:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper