3. februar 2015

Fagpolitisk heksejagt, 1995 & 2015: PMF: “… viser, hvordan faglig aktivitet kan presse nazisterne ud.”

Den yderste venstrefløj har i årtier jagtet politiske modstandere, særligt indenfor fag hvor fagforeningsaktive kommunister har sat tungt sig på magten. Det være sig eksempelvis Børne- og Ungdomspædagogernes Landsforbund (BUPL), Landsforeningen for Socialpædagoger (LFS) og Pædagogmedhjælpernes Fagforening (PMF), hvor heksejagten typisk indledes med anonym kritik af et ‘utryghedsskabende menneskesyn’.

Tilbage i 1995 lykkedes det eksempelvis at få fyret nationalsocialisten Henrik Asferg, der var pædagogmedhjælper i en børnehave i Karlslunde, da hans politiske tilhørsforhold blev problematiseret af Job og Børn, tidsskrift for Pædagogmedhjælpernes Fagforening. Officielt var forklaringen ’samarbejdsproblemer’, men ingen havde klaget over ham før fagbevægelsen indledte kampagnen, og hovedpersonen havde tidligere haft lignende stilling. Centralt i heksejagten var ifølge kilde Johan Elkjær fra Internationale Socialister (IS), der den dag i dag fungerer som skolelærer. Allestedsnærværende Jan Hoby er i øvrigt også aktiv i trotskistiske Internationale Socialister.

Mandag aften havde Deadline inviteret LFS’ Jan Hoby og konservative Rasmus Jarlov til en debat om Nicolai Sennels’ ansættelse, og det blev et 12-13 minutters studie i venstreradikal logik. Hoby, der forleden kaldte Uriasposten for ‘Breiviks venner’, kom til kort, da det kom frem at hans argumentation for 95 procents vedkommende bestod af politisk antipati krydret med barnlige forsøg på hævdelse af definitionsmagten.

Som man kunne læse i søndagens BT, så trådte Sennels sine barnesko i et venstreorienteret hippiekollektiv, og selvom han stemte på Enhedslisten da han blev myndig, så blev han hurtigt klogere. Ikke mindst i forhold til Islam, og blev hermed en direkte modstander af fagforeningskommunisten, der næsten tigger om en injuriesag.

“… skillelinjen går mellem dem der er racister, nazister, antisemitter, islamofober, og så alle os andre. Rasmus og jeg. Alle os der hylder demokratiet, hylder mangfoldigheden, hylder inklusion, og der vil jeg bare sige, at dem der står på den forkerte side, hvis værdier er i diamentral modsætning… til det den offentlige sektor står for. … racistiske kvababbelser med afsæt i hans professionelle virke… Det der er problemet, vi vil ha’ psykologer, pædagoger, skolelærere, sosu-assistenter som ikke er racister, nazister, fascister, islamofober eller antisemitter i den offentlige sektor. … Du må gerne invitere mig ind hvis du vil diskutere revolutionær praksis… Jeg er socialist, jeg er demokrat – det er derfor jeg er socialist.” (Jan Hoby i Deadline, 2. februar 2015)

(Nationalsocialisten Henrik Asferg i PMF-tidsskriftet Job & Børn, 1995/17)

“Vi skal ikke have ‘Berufsverbot’ i Danmark. Der skal ikke hverken fin- eller grovsorteres politisk til stillinger – heller ikke på det pædagogiske arbejdsmarked. Men… (PMF-organet, Job & Børn, Forretningsudvalget, 1995/17, s. 2)

“Fyringen af Henrik Asferg er en klar sejr over nazisterne og viser, hvordan faglig aktivitet kan presse nazisterne ud.” (IS-organet Socialistisk Arbejderavis, september 1995, Nr. 119, s. 8)

“Jeg er ikke kun modstander af Social dumping, men også humanistisk, pædagogisk, psykologisk og etisk dumping. Derfor ingen racistiske, fascistiske eller nazistiske psykologer, pædagoger, lærere eller socialrådgivere i den offentlige sektor.” (Jan Hoby på Facebook, 31. januar 2015)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/63646/trackback

25 Comments »

 1. Ham, den mærkelige Jan Hoby er født i det forkerte land.
  Hvis han var kommet til verden i Nord Korea ville han være en stor stjerne i statsapparatet, med masser af medaljer på jakken, en af dem
  der lever i luksus og kører stor dollargrin mens millioner af undersåtter lever af græs og hvad de ellers kan finde af ussel føde.
  Hvad blev der af Karl Erik Zølck? er han stadig aktiv på den yderste venstrefløj? så vidt jeg ved var han altid med i moddemonstrationer
  det kan være Simon Bünger har snuppet hans plads !.

  Kommentar by k.m. — 3. februar 2015 @ 20:51

 2. Hvis folk skal fyres for at gøre andre utrygge så skal jan hoby aldrig have et job igen, alene den måde han talte på i deadline hvor han nærmest spyttede ordene ud på den psykotiske måde som kun folk der er virkeligt langt ude på venstrefløjen kan sige “racister, nazister, fascister, islamofober” nærmest i et ord, som hjernevaskede fundamentalister der messer bibel eller koranvers, gør at jeg føler mig virkelig utryg ved at en mand som ham har bare den mindste smule magt. Han er tydeligvis psykisk ustabil, og jeg ville ikke blive det mindste overrasket hvis det en dag kom frem at han har meget mere på samvittigheden.

  Kommentar by Per — 3. februar 2015 @ 21:14

 3. Jan Hoby har været udsat for pottetvang,han er en skod nar. det syndt for ham at han kun ser nazister over det hele, han sku ha sådan en flad lussing ,2-3 gange ,og så sku ha ta og vågne lidt op ,der jo ingen fare . den virkelige fare er alle de muslimer der kommer som asyl etc. og hvad ved jeg . jeg er da aldrig blevet spurgt.

  Kommentar by giraffen — 3. februar 2015 @ 21:18

 4. holda fest en klap ham jan. jeg gad godt at være lissom ham kun at se nazi som problem. hahaha hvor ville livet være sådan nemt.

  Kommentar by giraffen — 3. februar 2015 @ 21:19

 5. Husk det er valgår, og venstrefløjen er desperat.
  “Vi gjorde det” rusen holdt kun få timer, så gik det ned ad bakke for
  rød blok.
  Man hører kun nogle få pip fra SF, Karina Lorentzen Dehnhart sidder som formand for retsudvalget, ellers foregår slagsmålet mellem S og R
  i folketinget, hvor de Radikale desværre igen løber med sejren.
  Jeg er ikke gode venner med de Radikale men gode strateger, det er de-
  og vi har de sidste 3,5 år faktisk haft en Radikal regering med Socialdemokratiet som støtteparti.

  Hvis rygtet er sandt har IS brændt et gidsel levende. IS bryder alle konventioner om human behandling af krigsfanger. Jeg husker tydelig
  beretning om Abu Graib fængslet i Irak hvor nogen lagde videoer ud med
  ydmygende behandling af Irakiske fanger, det fik rød blok helt op på mærkerne og der skulle rejses tilatale mod fangevogtere.

  Op i røven med de undersøgelser, nu hører vi kun Sound of Silence fra venstrefløjen når det er IS der mishandler gidsler.

  Jeg er måske sortseer, men jeg ser islam som det der udløser 3. verdenskrig.

  Kommentar by k.m. — 3. februar 2015 @ 21:35

 6. Tilbage efter Jan Hobys tirader står, at han ikke nærmere konkretiserer noget som helst.

  Han antyder også, at han “har hørt, at Sennels ikke kan klare sit arbejde uden at være påvirket af sine politiske synspunkter.” Igen uden skyggen af et bevis.

  Hvis Sennels ville bruge tid på ham, skulle han stævne ham, for injurier.

  Han kommer forhåbentlig ingern vegne med sit vrøvl.

  For en gangs skyld, syntes jeg Krause Kjær var fuld af krummer

  Kommentar by BB — 3. februar 2015 @ 21:42

 7. @ km: ISIS brænder en mand her

  http://shoebat.com/2015/02/03/watch-horrific-video-isis-burning-pow-jordanian-pilot/

  advarsel !

  Kommentar by BB — 3. februar 2015 @ 21:43

 8. Jeg bryder mig ikke om Jan Hobys menneskesyn. Han er åbentlyst fan af nogle af de mest morderiske psykopatsvin menneskeheden har kendt. Det er svært at tro på, at han kan passe et job som tillidsvalgt på forsvarlig vis.

  Hvis Sennel skal fyres fra sit job, hvad jeg mener er ren idioti, så forekommer det mig til gengæld indlysende at Jan Hoby i givet fald naturligvIs også skal fyres fra sit eget job.

  LFS kan ikke være tjent med at have Jan Hoby som repræsentant. Han giver dem et dårligt ry.

  Den bedste løsning for alle parter er naturligvis, at ingen bliver fyret for deres holdninger. Jan Hoby bør imidlertid skrive sig bag øret, at hans egen jobsituation afhænger af Sennels. Ligesom den fascistiske venstrefløj generelt bør skrive sig bag øret, at hvis borgerlige demokrater ikke kan gå på gaden uden at blive overfaldet af venstrefløjens sa-tropper, så kan der meget vel også komme en dag, hvor de selv mister meget mere end det. Deres velfærd er afhængig af vores.

  Kommentar by Mackety — 3. februar 2015 @ 22:35

 9. Til Hoby vil jeg sige, at jeg synes at det er fascistisk ikke at kunne få lov til at kritisere når religion er racistisk og fremmedhadsk.

  Kommentar by Liva — 3. februar 2015 @ 22:37

 10. Det ville være passende, om Sennels lavede en psykisk profil af Hoby.
  Han synes at mange lighedspunkter med enhver radikaliseret, af hvad art det måtte være – religiøs eller politisk.
  Personer, som er ude af stand til se den virkelige verden i øjnene og i stedet laver sin egen fabelverden.
  Alene Hobys demokratiforståelse synes betændt med psykopatiske træk.
  Nazister synes at gemme sig alle vegne sammen med racister, antisemitter og islamofober – rene politiske floskler, og det er Hoby der afgør, hvem der er hvad? Han har definitionsretten, han alene.
  For en lægmand synes dette at være psykopatiske træk, men en generel faglig vurdering af sådanne personager, kunne være interessant.
  Det kan jo ikke alene skyldes, at personen evt. har siddet skævt på potten eller måske ligefrem er væltet sammen med den.

  Kommentar by T. Snorrason — 3. februar 2015 @ 22:49

 11. Hans og andre brug af ordet racisme er blot en intimidering. Der er masser af empirisk forskning som peger på mennesket former fællesskaber på familiaritet/kinship/slægt. Det gør man i Somalia med over 20.klaner. I Libyen med over 40.klaner. I Irak med over 400.klaner. Folk fra disse klaner er totalt ligeglad (“racistiske”) med folk fra andre klaner. Vi ved også, at det, at vælge det familiære ligger dybt i mennesket. Forsøg med 6.måneder gamle spædbørn viser, at over 80% havde en bias (“racisme”) mod det familiære . Racisme beskyldningen slår på, at noget som er natur er i realiteten ideologi eller noget tillært. Kommunismen havde det samme “menneskesyn” hvor alt ved mennesket var tillært eller en konstruktion. Kommunismen er væk men de irrationelle og egalitære følelser som fik folk til, at tro på ideologien er her stadigvæk – blot i en anden form.

  Kommentar by Thorsted — 3. februar 2015 @ 23:00

 12. Internationale socialister minder mig om at der var en socialist der fik fingrene revet af i 1992, på sit kontor. :) :)

  Kommentar by Sindsro — 4. februar 2015 @ 00:35

 13. Det kommer ikke bag på nogen at fagforeningerne BULP og PMF bestemmer hvilke personer der skal fyres fra deres stillinger hvis personerne har en politisk forkert opfattelse af Verden, det kan såre undre at det er tilladt i Danmark, men selvfølgelig det er islam jo også.

  Kommentar by emmagad — 4. februar 2015 @ 01:07

 14. En typisk kommunist, Jan Hoby, fyldt til halsen med svovlsyre og eder mod alle, der ikke har samme “menneskesyn” som ham selv.

  Han er i samme kategori som satanisten fra Pølletikkens Graver-kollektiv.

  Enig. Nordkorea ville knuzz-elske sådanne typer.

  Kommentar by Iznogut — 4. februar 2015 @ 05:08

 15. “….hvis du vil diskutere revolutionær praksis”.
  Så kom dog med den revolution små røde nuller.
  Wow, det bliver stort. En stribe, far-og-mor-holdt-ikke-nok-om-mig-da-jeg-var-lille-unger og en flok gråskæggede, piberygende hønisser i brune fløjlsbukser og islandske sweatere:-)

  Kommentar by Frank Hagmann — 4. februar 2015 @ 06:18

 16. Hvordan kan et land med et folk, der skal forstille at være nogenlunde intelligente komme så langt, at det tillader fagforeningdiktatur ?

  På den anden side. Landet har jo en EU Kejserinde, der løj sig til statsministerposten med vilde valgløfter for at komme til EU og smiske med de store. Der var så en anden, der løb med det attraktive job med de formidable lønninger, frynser og pensioner.

  Men det skulle da ikke undre mig, om hun nu tillader en Kejser Hoby, at gå sig i bedene efter kejsertitlen. For hun er vel knækket efter de mange nederlag i meningsmålingerne og nu er villig til at abdicere til fordel for en anden med storhedsvanvid.

  Gad vist om Kejser Hoby også bestemmer over Arbejdsretten ?

  Kommentar by Anonym — 4. februar 2015 @ 07:19

 17. Tyskland havde sin Hitler, Sovjetimperiet sin Stalin og nu er danske fagforeninger stolte af deres egen Kejser

  http://photobucket.com/images/napoleon%20bonaparte?page=1

  Kommentar by Anonym — 4. februar 2015 @ 07:31

 18. > 5. k.m. Vi er allerede vidner til 3. verdenskrig udløst af islam 9/11 med stærk støtte fra den rødfascistiske venstrefløj.

  Kommentar by Ole Madsen — 4. februar 2015 @ 08:22

 19. Jan Hoby er pædogog, og det er stærkt bekymrende at de pædagoger, som passer vores børn, ganske vist på en inddirekte måde, stemmer en mand som ham ind som deres leder!
  Jan Hoby hylder flere af verdenshistoriens største massemordere f.eks Lenin, der ganske vist ikke formåede at dræbe tilnærmelsvis så mange mennesker som Stalin. Alligevel er det imponerende at han formåede at stå bag ca.3 mio. mennerskers død til trods for at han kun var ved magten i ganske få år.

  Kommentar by Robert R — 4. februar 2015 @ 10:02

 20. Det er den gamle samme historie om igen: Det er IKKE problematisk at hylde kommunismen og den meget røde del af socialismen. Aldrig nogensinde, ikke i MSM, ikke i ledende stillinger, ikke i politik, ikke nogen som helst steder. Hvorfor? Vel fordi de sidder på definitionsretten, og bestemmer hvem der har de rigtige og forkerte holdninger.

  Vi har for fanden et kommunistisk, og revolutionært parti i folketinget nemlig liste Ø, og dem har befolkningen og medierne igen igen anerkendt og blåt-stemplet.

  Det kræver jo en del at udstille og grave i deres holdninger og meninger og udstille og eksponere disse. Og det bliver ikke gjort, hvorfor de stadigvæk har indflydelse og magt i samfundet.

  Kommentar by Endnu en vantro — 4. februar 2015 @ 10:31

 21. T Snorrason i post nr 10, siger det som jeg og sikkert en stor del af brugerne herinde også tænker. Alle dem med de rigtige meninger, som postulerer alle de rigtige humane og menneskekærlige holdninger, er indoktrinerede og manipulerende hvis ikke psykopater så stærkt afvigende mennesker. Der passer perfekt ind i et totalitært system.
  Som absolut ikke har plads til andre holdninger, fordi disse er forkerte. Knægter andres frihed og rettigheder, men postulerer netop at ville kæmpe for selvsamme. Dog er disse rettigheder og friheder STÆRKT begrænsede, ellers kan man ikke bevare magten og kontrollen over de selvsamme.

  Man skal være meget snæversynet og brutal i sit menneskesyn for at kunne opretholde kontrollen med andres forkerte holdninger og meninger. ALLE totalitære ideologier og styrer er noget forbandet lort, og det har verdenshistorien vist igen og igen. Resultatet er ens. 100% ens. Og ALLIGEVEL har de stadigvæk tilhængere der tror på utopia. Hvor er det skræmmende.

  Kommentar by Endnu en vantro — 4. februar 2015 @ 10:41

 22. @1 K.M.
  “Hvis han var kommet til verden i Nord Korea ville han være en stor stjerne i statsapparatet, med masser af medaljer på jakken, en af dem der lever i luksus og kører stor dollargrin”

  Jan Hoby er der allerede… Tjek nærbillederne og se “dandyens” Guld Rolex på venstre håndled… 50-100.000,- ????

  Han minder mig om de “idealister” som jeg gik på det frie gymnasium med i 1980erne… De kom alle fra Hellerup og omegn… Og far og mor betalte for at de kunne have deres “revolutionærer” idealer…

  Kommentar by ny kommentator — 4. februar 2015 @ 11:49

 23. 22,

  Jeg bloggede det efter du gjorde opmærksom på det. Det ser ud til, at være Rolex Justdate II, guld og stål, ca 60k. Han havde det også 2010.

  Kommentar by Hans Und — 4. februar 2015 @ 13:48

 24. -> Hans Und

  Det er en ældre udgave af Rolex’ klassiske Submariner-design. http://www.ablogtowatch.com/rolex-submariner-two-tone-watches-for-2009-i-finally-caught-the-fever/

  Kommentar by Kim Møller — 4. februar 2015 @ 15:53

 25. En kommunist og fagforeningspamper med et armbåndsur til 60.000,- kroner. Hvad mon ellers, denne medlemssvindler, har af vild luksus indenfor hans egen, private domæne?

  Hus, bil(er), sommerhus, timeshare lejlighed på Cuba, bankkonti i Schweiz… tja, det er sikkert ikke helt ved siden af?

  Svin.

  Kommentar by Iznogut — 4. februar 2015 @ 16:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper