5. februar 2015

Islamisk Stat brænder jordansk pilot levende: “.. ‘Healing the Believers Chests.’ That’s from the Qur’an”

Jeg har set videoen, og den er ikke for børn. Selv om den jordanske pilot er overhældt med brandbar væske, og ilden lynhurtigt tager fat, så lever han i det der virker som evigheder. Vil du absolut se videoen, så tryk her (fra 17.00 min og frem). Som en konsekvens af det modbydelige drab, henrettede Jordan i går en mislykket selvmordsbomber. Flere henrettelser følger de kommende dage.

(Lt. Muath al-Kaseasbeh, brændt levende af Islamisk Stat; Barenaked Islam, The Muslim Issue)

“The video is entitled, ‘Healing the Believers Chests.’ That’s from the Qur’an: ‘Fight them, and Allah will punish them by your hands, cover them with shame, help you over them, heal the breasts of Believers.’ (Qur’an 9:14)” (Robert Spencer)

Oploadet Kl. 05:24 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/63698/trackback

18 Comments »

 1. Voldsfordrukken, psykopatisk ideologi.

  Kommentar by Dunk — 5. februar 2015 @ 05:55

 2. Jamen, det er endnu et enkeltstående tilfælde der intet har med Islam at gøre, og hvis nogen vælger at tolke handlingen i den retning alligevel, så må vi huske på vores kommende statsminister forsikring om, at det er Islam der er blevet voldtaget! IRONIEN DRYPPER, for efterhånden, må den stakkels religion sgu være trist over at blive gruppe voldtaget på en daglig basis!

  Kommentar by Lightmann — 5. februar 2015 @ 07:23

 3. Bestialske svin!!

  Kommentar by skræp — 5. februar 2015 @ 07:56

 4. Drab på troende og drab på vantro?

  Er det bare mig, eller er der en væsentlig større MUSLIMSK reaktion på dette drab. Dvs. ikke bare jordansk, men generel suni-islamisk fordømmelse, såvel fra al-Ansar universitetet i Ægypten, som fra saudia-arabiens kongehus har været ude at fordømme afbrændingen. Har det noget med drabs metoden (afbrændning) eller er det bare fordi ofret er muslim, modsat Kenji Goto. Men igen vil dette bliver dette benyttet i pressen som bevis på at ISIS “ikke har noget med islam at gøre” igen, igen.

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 5. februar 2015 @ 09:51

 5. Allah findes jo tydeligvis ikke, når han som almægtig tillader sådan bestialitet i hans navn.

  Muhammed var så syg, at han hallucinerede.

  Hans tilhængere var så dumme, at de skrev det hele ned.

  Kommentar by bastardo — 5. februar 2015 @ 09:56

 6. Det positive ved disse videoer er dokumentationen af islamisternes ondskabsfulde liv og levned, og skamfuldt når virkeligheds fornægterne kalder det drengestreger, idioti udstillet af den kaglende elite i Vesten, det kan næsten ikke blive værre, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 5. februar 2015 @ 10:06

 7. ad 4, Historyman.
  De arabiske lande er selvfølgelig stærkt imod Islamisk Stat, ligesom al-Quada ikke er deres kop te. Regimerne er bange for at miste magten, og man vil gerne undslå sig islams fornedrelse.
  Henrettelsen af den jordanske pilot skal derfor hævnes på denne effektive vis ifølge det ærværdige, autoritative sunnimuslimske universitet al-Azhar i Cairo:
  »Dette kræver den straf, der er nævnt i koranen mod disse korrupte undertrykkere, som kæmper mod gud og hans profeter: Dræb dem, korsfæst dem eller afhug deres lemmer«, siger Ahmed al-Tayib, talsmand for al-Azhar, ifølge Ritzau.
  http://politiken.dk/udland/fokus_int/fokus_IS/ECE2534220/forsker-haevn-henrettelser-i-jordan-er-vand-paa-islamisk-stats-moelle/
  (Ritzau overser at Ahmed al-Tayib er selveste Stormuftien).

  Kommentar by Niels P. — 5. februar 2015 @ 10:47

 8. Der er nok ingen dansk politiker der har set den film.
  Og selv om de har, fatter de alligevel ikke en skid om hvad Islam er.

  Forbyd Islam ved lov, Grundloven inviterer til dette forbud.

  Kommentar by Sindsro — 5. februar 2015 @ 11:03

 9. Huleboere hele bundtet, om det er Isis om det er Jordans borgere om det er enhver anden muslim i mellemøsten=Huleboere og primitive tilbedere af ørkenreligionen. Gør sgu ingen forskel hvem der hævner hvem eller hvem der bekæmper hvem. Det er et islamisk helvede uanset hvad. Der er sikkert en del forskel på de forskellige muslimer, men det er sgu stadigvæk den rene ondskab de dyrker.

  Denne planet kunne være så meget bedre og dejligere uden Islam det er sikkert. Hvor meget lort og skift bringer det ikke med sig, hvor meget kaos og had og ondskab og modbydelig opførsel?

  Denne her afbrænding er noget der skete her i Europa for 600-700 år siden. Disse barbarer hører hjemme i den tidsalder. Sammen med millioner af støtter og tilhængere.

  Men de danske medier skal nok vinkle det som om det handler om de gode imod de dårlige muslimer, uden på noget tidspunkt at dykke så dybt i hele denne islamiske konflikt og kamp at man får nogle ubehagelige sandheder frem der smadrer hele deres kunstige verdensbillede de dag ud og dag ind propagandarer for, og som de for alt i verden vil tegne. Så den almene dansker kan lulles i søvn og indoktrineres.

  Og ja selvfølgelig gør det en uendelig forskel om det er en muslim der afbrændes eller en vantro. Den muslimske verden vil nok skide alle ikke-muslimerne, der brutalt og barbarisk er blevet henrettet og tortureret og ydmyget, noget så grusomt et stykke. Igen en sandhed der IKKE må fortælles i MSM, en vinkel danskerne ikke må få at vide. For så vil vanvids”integrations”projektet Islam i Danmark modarbejdes. Det er helt sikkert hvorfor man vælger de vinkler man gør og ikke stikker dybere, fordi der kommer alt for mange ubehagelige og modbydelige sandheder frem om Islam.

  Kommentar by Endnu en vantro — 5. februar 2015 @ 11:06

 10. Det kan vaere ISIS er gaaet for langt, selv i mellemoesten,de er nu en trussel mod alle, Shia saavel som Sunni og navnlig Saud ,og USA slaas stadigvaek for Saudierne, hvadenten de kan li det eller ej.Naar engang ISIS er slaaet, saa begynder det hele igen, de kan ikke enes, vil ikke enes, een bog, een representant,een gud,og 1.3 milliarder hvor mange ikke kan laese og skrive,og hvor nogen har penge nok til at holde cirkuset igang. Lad os bruge/spare paa vores egen olie og udvikle nyt,det kan vi goere ,og har gjort, de andre er saan lidt aebag ,om jeg saa maa sige.men det betyder sgu vi maa se realiteterne i oejnene, men det er maaske for meget forlangt af vore politikere roede / blaa ,om man synes onm den opdeling, uden olie penge gaar islam ingen vegne .De har ikke noget.

  Kommentar by Dunk — 5. februar 2015 @ 11:44

 11. Amnesty er kommet på banen, men selvfølgelig ikke imod krigsforbrydelser begået af ISIS.

  Amnesty advarer mod Jordans blodige IS-gengældelse
  http://www.bt.dk/udland/amnesty-advarer-mod-jordans-blodige-is-gengaeldelse
  Menneskerettighedsorganisationen Amnesty International er rystet over terrorgruppen Islamisk Stats (IS) henrettelse af en jordansk pilot, som angiveligt blev brændt levende.

  Angiveligt?????

  Kommentar by tavsen — 5. februar 2015 @ 11:59

 12. Islamkritik er mere end nogensinde uomgængelig. Hvordan skal vi ellers komme dette barbari til livs?

  Kommentar by Niels P. — 5. februar 2015 @ 12:38

 13. Måden han blev slået ihjel var tilsyneladende oppe og vende på islamiske hjemmesider!

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2939196/Was-Jordanian-pilot-burned-alive-sick-Twitter-campaign-ISIS-supporters-method-death.html

  Kommentar by Santor — 5. februar 2015 @ 12:51

 14. OT: Er der nogen der kan linke til en undersøgelse(eller en artikel om en undersøgelse. Helst det sidste faktisk) om muslimers holdning til demokrati, og hvor mange kan siges at være islamister ect?

  MVH Jacob

  Kommentar by Jacob A — 5. februar 2015 @ 12:53

 15. Hvem har mon mest nytte af denne stribe professionelt producerede henrettelses-videoer, som altid stammer fra den zionistiske aktivists Rita Katz’s hjemmeside? Har denne zionistiske dame en underhåndsaftale med ISIS måske?

  Og hvis der skulle være nogen som tror at disse kunstprodukter på nogen måde støtter vores anti-islamiske sag, så tror jeg I forregner Jer. A. magthaverne er glade for et godt alibi og folkelig opbakning for at “handle”; dvs. bombe og indsætte soldater i fremmede lande. B. Magthaverne bruger disse ekstreme videoer (de første var ikke slemme nok fordi det ikke var en muslim) til at styrke deres løgne om at der findes en frygtelig og en fredelig form for Islam.

  De ekstreme billeder tvinger nu imamer og lignende typer til at tage afstand, hvilket ellers har været svært. Det er nødvendigt for magthaverne at imamerne tager formelt afstand, således at magthaverne kan blive ved med at kolportere deres budskab om det fredelige Islam og de få ekstremister. Ligeledes bliver det brugt til at fokusere på muslimsk terror, og gør det til omdrejningspunktet for hele historien hvorved muslimernes daglige terror kommer i baggrunden.

  Angående henrettelserne og videoerne; jeg kommer ikke med nogen teorier.

  Det eneste spørgsmål jeg stiller er “qui bono”?

  Altså hvem har gavn af det her. Så vidt jeg kan se har hele hændelsesforløbet samt timingen i forhold til andre politiske begivenheder været den vådeste drøm som krigslystne segmenter i den vestlige verden kunne ønske sig.

  Hvem var der nu igen som sagde: “We need another 9/11”?

  Det var i hvertfald én eller anden krigsliderlig amerikansk neocon.

  Så folkens, uden at gå i panik eller komme med konspirationsteorier; det er ikke forbudt at bruge indersiden at hovedet, og husk at alle disse informationer stammer fra den samme løgnepresse som forsøger at gøre sort til hvid i alle andre ideologiske og politiske sager.

  Kommentar by Balder — 5. februar 2015 @ 13:06

 16. @15

  He he at du gider Balder, du ved jo, at du hverken finder nogen der vil oplyses eller omvendes her på siden, men jeg tror nu også du foregner dig lidt her.

  ISIS er tydeligvis i total ideologisk opløsning og zombie krigerne fuldstændigt ude af kontrol, og uanset hvem der står bag og trækker i trådende.. så gavner denne seneste bestialske video hverken islamister, zionister eller US koalitionen.

  Selvom der er stor splittelse i den Jordanske befolkning, kommer Jordan, at gengælde dette med meget mere end bare to henrettelser, uanset, at det meget vel ender i islamistiske optøjer og yderligere intern uro i kongedømmet.

  De andre arabiske lande i koalitionen ved de kan blive de næste, der står i samme situation som Jordan, med deraf følgende risiko for intern oprør og politisk nedsmeltning.

  Israel begynder politisk, at mærke presset ikke bare fra Rusland og liberale i USA, men også fra intern og amerikansk konservativ side, og i direkte sikkerhedsmæssig betydning en Assad der uden tvivl kæmper til enden, om så det skulle komme til en “Sampson Option” fra hans naboer i syd.. Så sent som igår kom det frem, at SAA i Golan højderne, og på vej ind i Israel, har fanget en af Al-Nusras øverste “religiøse”ledere! Næppe noget hverken Obama, McCain eller Netanyahu er glade for(de tog ham levende).

  Islamisterne er for øjeblikket deres egen værste dødsfjende, og uanset ideologisk/religiøs tankegods og motiv for fortsat bestialitet og myrderier, så melder trætheden sig på et tidspunkt hos de øverste, og selvom rekrutteringen af jihadister skulle fortsætte, så bliver de et lettere og lettere mål, og uden reel strategisk betydning i forhold til nuværende situation ihvertfald i Syrien og Irak.

  Eskalere konflikten og borgerkrigen til samme niveau som i Syrien og Irak til andre af de arabiske lande, er der ingen anden løsning end, at Rusland, Indien og Kina kommer på banen på en måde der vil ændre de verdenspolitiske magtforhold totalt. Israel har alene deres “Sampson Option”, der også betyder deres egen endeligt…

  Kommentar by Pedersen — 5. februar 2015 @ 15:03

 17. DR2 Deadline undlod behændigt at fortælle at den jordanske pilot var blevet brændt ihjel. De havde mere travlt med at fortælle om den jordanske gengældelse i detaljer.
  Alle gutmenschen fortjener at se denne video.

  Kommentar by Geert — 5. februar 2015 @ 16:27

 18. USA’s proxykrige tjener deres formål. Regering med flere opnår den kontrol af befolkningen, de længe har planlagt. Og der er så godt som ingen, der kritiserer deres ekspansive udenrigspolitik. Vi tror alle, at vores udstationerede soldater, kæmper de retfærdiges sag, mens de i virkeligheden forsvarer CIA’s og DEA’s narkomonopol. Det tog nok sin begyndelse endnu før 11. september. Men det objektive syn på islam ødelægges af denne maskerade. Synd.
  Vi vil have frihed. Ikke kontrol, sikkerhed, velfærd og social retfærdighed.

  Kommentar by Nielsen — 7. februar 2015 @ 01:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper