9. december 2008

Ungdommen nu om dage…

Når 300 muslimer laver ballade…

Når venstrekstremister laver meget ballade…

Oploadet Kl. 18:40 af Kim Møller — Direkte link33 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/6377/trackback

33 Comments »

 1. Ah ja, det er altid “unge” selv når muslimer laver ballade. JP.dk har som det eneste medie (tror jeg) specifikt nævnt at det er muslimer – i deres nyheder på engelsk.

  Kommentar by Morten — 9. december 2008 @ 19:22

 2. Hehe…skide godt Kim… In your face.

  Kommentar by Under Cover — 9. december 2008 @ 19:27

 3. Morten:
  EB.dk nævnte det også i overskriften.

  Nogen der vil have et blast-from-the-past også alligevel ikke. Hylende morsom retorik! http://www.modkraft.dk/spip.php?article9379

  Kommentar by Anders Kusk — 9. december 2008 @ 19:58

 4. @Morten var det da nogle “gamle” der lavede ballade eller har jeg misforstået noget?

  Kommentar by Martin — 10. december 2008 @ 14:09

 5. Vold, vold, vold, vold, vold og atter vold……

  Kommentar by Cicero — 10. december 2008 @ 19:11

 6. Ak ja alt er som det plejer på den front.

  samme sag kan man sige om Khader nu den 5 kolonne mand har hittet en grundlovs paragraf han kan bruge som brækstang for at få flere af hans uintegrerbare trosfæller hertil, for selvfølig vejer hensynet til lystmorderiske islamdyrkere højere end DANSKE STATSBORGERE (af andet end bare indehaver af et rødbedefarvet pas)der trues på livet i deres EGET fucking land..

  Alt er også ved det gamle mht div. “eksperter” som vores allesammens Henning Koch som sjovt nok KUN kan se grundlovsbrud når det er borgerlige eller endnu være DF medlemmer (især Pia K har stået for skud af denne politiserende “ekspert”)

  Alt er også som det plejer, når Jyllands pesten i uskøn forening med manipulatorene fra CEPOS (A.FUBs propaganda sprøjte) fremturer med Dagens største joke, at nu langt de fleste DF folk er for åbne grænser (så fra at være stærkt EU kritiske skulle de nu være for åbne grænser, den er næsten lidt for tyk)
  Og skulle sidstnævnte bare være tilnærmelsesvist sandt, ja så må jeg tilstå at min tiltro til Danskernes IQ er meget lille (men det beviser desvære hvad jeg længe har sagt, vi er en flok nosseløse ansvarsløse døgnigte og vi har sgu næsten fortjent at uddø med sådan en ligegyldig holdning til folk og fædreland, bare byt det hele ud bare vi får, så skide være med de næste generationer bare vi får lidt goder her og nu, ARGGGH)

  Tja så som sagt alt ved det gamle, i morgen kan der med statsgaranti findes tre-fire nye latterligheder vi er så fucking færdige som folk, så længe langt hoveddelen af Danskerne er en flok konfliktsky, bange, feje, naive, tåbelige egoister uden tanke for andet end dem selv og deres fucking friværdi.

  Kommentar by Whodares — 10. december 2008 @ 19:53

 7. Athen

  Åh ja, overbefolknings fustrationer

  Greek police have clashed with hundreds of migrants waiting to submit asylum applications in Athens. A riot broke out after one would be refugee …

  Kommentar by kim — 10. december 2008 @ 20:53

 8. Hej Kim og i andre

  Hvordan emailer man en idé til indlæg – kan ikke finde Kim’s email nogle steder?

  Tak for fantastisk blog – er her selv hver dag, mest for at læse. Kan forstå det er danmarks mest læste, der er rigtig mange derude, som må føle sig repræsenteret af de gode indlæg.

  Nok om det, hvordan foreslås emne til blogejeren?

  På forhånd tak.

  Kommentar by James Eldrick — 10. december 2008 @ 20:58

 9. Flot af DR’s korrespondent i Athen at finde 2 forretningsindehavere, som havde fået smadret deres butikker fuldstændingt, og som godt kunne forstå de unge, som havde gjort det.

  Var de 2 mon nummer 400 og 401 af adspurgte forretningsindehavere, som havde fået smadret deres butikker?

  Manipulationsfabrikken DR når den er bedst……

  Kommentar by Cicero — 10. december 2008 @ 21:29

 10. Udlændingeloven er stadig alt for svag. Utilpassede og kriminelle fremmede(mange af dem er pårørende til bekvemmelighedsturister og langtidsledige gæste”arbejdere” fra korantilbederlande) skal ekspederes ud af landet, så hurtigt det er muligt. Det er det eneste som de forbryderiske fremmede frammede har respekt for. Samtidig vil det spare staten/kommunerne for udgifter til helt meningsløse og uvirksomme integrationsprojekter.

  Kommentar by Poul — 10. december 2008 @ 21:46

 11. 50 anholdt ved “demonstration” i kbh for vold og hærværk.

  Igår delte et par nazi-svin løbesedler ud i Århus, og DET er så “trusler” og er en meeeeeeget stor trussel imod demokratiet.

  Different people, different standards.

  Kommentar by DaLi — 10. december 2008 @ 22:34

 12. Dali.

  Jeg vil nu mere sige (på dansk altså)

  Samme folk forskellige standarter, for jeg kan ærligt talt ikke rigtigt se forskellen på ekstremsocialisternes små gruperinger, hvoraf den ene kalder sig Nazist og den anden Antifacist (sic)

  I min verden er de lige afskylige og præcis lige foragtelige !

  Kommentar by Whodares — 10. december 2008 @ 22:46

 13. Jeg vil tillade mig selv at give mig selv et klap på skulderen for at have gættet rigtigt: At det er muslimer der smadrer løs i Grækenland. Båret frem af sozierne ( nyfascisterne fra venstrefløjen )

  Og det sætter måske en ny drejning i islamiseringen. En tand op. Det var grækerne, der bankede muslimerne tilbage i Antikken. Det var grækerne der opfandt demokratiet og dermed hele vestens succes.( under stor debat, skal siges, hø hø )

  Grækenland er arnestedet for tornen i øjet på islam. Der er noget ret symbolsk i det hele. Hvem mon er de næste der bliver ramt af dette koordinerede ,,oprør,, Holland?, Czechkiet?, Italien?.

  Kommentar by Solipsisyfos — 11. december 2008 @ 03:05

 14. #8 James

  Kig under “Hettiten Urias” oppe i højre hjørne.
  Jeg har selv haft problemer med at finde Kims e-mail.

  Kommentar by Hanzi — 11. december 2008 @ 05:59

 15. Intet nyt under solen.
  Sidste år lykkedes det også DR at finde en butuiksejer der synes at ungdomshuset på Jagtvej var et positivt træk i bydelæen. Det var lige efter ‘de unge’ havde smadret de fleste butikker, og DR havde anslået dagens skader til omkring 8 millioner. De fleste butiksejere omkring Jagtvej opbevarede som en naturlig ting tykke træplader til at afdække vinduerne med, ligesom man i nogle områder ved vestkysten opbevarer plader til at dække vinduer og døre af ved stormfloder.

  Kommentar by PeterK — 11. december 2008 @ 08:32

 16. Det er vold for voldens skyld…alle mulige søforklaringer bliver brugt, men sagens kerne er såre simpelt.
  De elsker vold og de får desværre lov til det af det danske politi. 68 anholdte i nat ALLE LØSLADT UDEN SIGTELSER HER TIL MORGEN!
  Hvor bliver der ikke sigtet for f.eks.
  organiseret optøjer?
  forstyrrelse af den offentlige lov og orden?
  ulovlig demonstration?
  hærværk?
  for dem der bar masker (maskeforbud)?
  eller den vigtigste – vold og trusler mod embedsmand i funktion?

  Kommentar by Onion — 11. december 2008 @ 08:56

 17. @Onion: Jeg tror det er en sammensværgelse! Politiet er i virkeligheden venstreradikale muslimer…

  Er der bare en af jer der kan se ironien i, at flertallet på denne og andre blogindlæg er ligeså “konspirationsteori-ramte”, som jeres modpoler på modkraft.dk?

  Jeg har ihvertfald ikke moret mig så godt siden jeg første gang opdagede modkrafts debatindlæg.

  Kommentar by Martin — 11. december 2008 @ 09:03

 18. #17 Martin

  @Onion: Jeg tror det er en sammensværgelse! Politiet er i virkeligheden venstreradikale muslimer…

  Nu skal man ikke tage sorgerne på forskud, men hvad siger du til Martin, når du en dag vågner op, og Sharia er indført her i Danmark, og politiet virkeligt er venstre/højre-radikale muslimer a la Teheran…?
  Gnæk! Gnæk!

  Kommentar by Hanzi — 11. december 2008 @ 09:09

 19. Hehe det er god humor Onion…så giver jeg en rød pølse til hele Uriasposten-banden (gemmer lige for sikkerhed en pose i fryseren)

  Kommentar by Martin — 11. december 2008 @ 10:02

 20. Undskyld til Hanzi…

  Kommentar by Martin — 11. december 2008 @ 10:02

 21. Jeg hører ikke til dem der mener man skal ryste konspirationsteorier ud af ærmet uden noget belæg, men det er mere end påfaldende hvor blidt der bliver taget på bestemte grupper. Forklaringen kunne så evt. ligge i berøringsangst eller ressourceproblemer, men i og med at det virker til at være venstreekstremister og muslimer der bliver strøget med hårene er det snublende nært at gætte på at der også ligger nogle politiske overvejelser bag. Førstnævnte gruppe er mere marginal, og udgør formentlig et problem der kan holdes inden for visse grænser (ikke for at bagatellisere den hærgen i multimillionklassen de stod for), og som ikke har et egentligt etnisk eller geografisk bagland i ryggen. Den anden gruppe kunne derimod godt være betragtet som så varm en kartoffel at man (rent suicidalt og samfundsundergravende) vælger at give dem lang line, i håbet om at det går i sig selv igen. Hvilket det selvfølgelig ikke gør.

  Skal jeg svinge mig op til det virkeligt konspiratorisk tænkende, kunne man godt spekulere på om venstreekstremisterne bliver anset for nyttige idioter der gør det beskidte arbejde for de stuerene, fordi de hader anti-jihadister lige så meget som mainstream gør. Dem der bliver betragtet som trusler mod de strømlinede planer for Europas fremtid er bl. a. sådan nogle som os. Men det er kun spekulation, så jeg skal nok vare mig for at fremsætte konspirationsteorier.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 11. december 2008 @ 12:22

 22. Ja, hohohohahahahahihihihi, sjaaawt Martin.

  Kan du huske, hvor længe Johnni Hansen sad isoleret for at skubbe til en politimand, som lige inden havde kørt ind i ham med en bil?

  Hvor længe tror du de “unge”, som kastede med brosten og molotov-cocktails mod politiet ved ungdomshuset, sad isoleret? Hvor mange fik domme?

  For min skyld kan Johni Hansen rådne op i en arrest – det er bare ikke caset.

  Det er herligt, at du kan grine af, at der ikke er lighed for loven – jeg synes, det både er dybt bedrøveligt og samfunds-ødelæggende.

  I sagen omkring Johnni Hansens isolation sidder Bjørn Elmquist, Kjærum, Villy Søvndahl, Aaen, Amnesty International nok også og griner!

  De er alle, åååååh så humanistiske, ja så humanistiske, at de deler the humans op i grupper således, at der er “over” humans og “under” humans.

  De sidder nok, og griner lige så højt over det, som sker i Darfour, mens de tordner mod et lille antal fanger(skal ses i perspektiv med Darfour)som sidder i Guantanamo, eller det son sker i Israel.

  Skide sjovt!

  Kommentar by Cicero — 11. december 2008 @ 12:24

 23. LFPC:

  Jeg tror nu nok, at grunden til den “lange snor”, er den, at politiet ligger under for, eller rettere, er bange for, medierne(her tænkes ikke på den almene politimand).

  Journalisternes politiske holdninger er mere end veldomkumenterede og DR’s vinkling, behøver der vidst ikke videre dokumentering af…….

  Kommentar by Cicero — 11. december 2008 @ 12:33

 24. @Onion, LFPK

  Socialister og perkere i skøn forening i revolutionens tjeneste. Ikke den mindste anledning er for lille til at sætte gaden i brand.

  Underligt hvordan HELE Københavns ungdom skal stigmatiseres på grund af en relativt begrænset flok i diverse perker- og socialistbander !!

  MEN i Aarhus sætter man ALT ind på at fange et par nazier der har omdelt et par løbesedler. HVILKEN forbrydelse, SIKKE en trussel mod landets sikkerhed……..

  Frank Aaen, Morten Kjærum og de andre kommiunistsvin på fri fod, må klappe deres hænder blodrøde i begejstring over deres villige stormtropper :-(

  Jo Onion – din teori er ikke helt ude i den økologiske hamp !!

  Kommentar by Tolder — 11. december 2008 @ 12:49

 25. @Cicero, tillykke med at formulere en kommentar der går fuldstændig udenom det jeg skriver. Det er et godt retorisk trick.

  Prøv at læse mit indlæg én gang til, så går det måske op for dig HVAD jeg griner af – ikke hvad du i din forudindtagethed TROR jeg griner af.

  Og jo konspirationsteorier ER sjove uanset om det er højrefløjens eller venstrefløjens – de er nemlig langt ude i den økologiske hamp. Fælles for dem er nemlig, at man lige finder de ting man selv synes passer ind i sit verdensbillede og sammenligner dem.

  Kommentar by Martin — 11. december 2008 @ 13:18

 26. @Tolder – #24
  “MEN i Aarhus sætter man ALT ind på at fange et par nazier der har omdelt et par løbesedler. HVILKEN forbrydelse, SIKKE en trussel mod landets sikkerhed……..”

  Man bryder sig slet ikke om at søge dialogen med anti-demokratiske kræfter i Århus – måske lige undtaget islamister.

  http://jp.dk/indland/aar/politik/article1539757.ece

  Kommentar by BE — 11. december 2008 @ 14:08

 27. @26

  “politisk ordfører Marc Perera Christensen, der understreger, at Århus ikke vil acceptere intolerance, uanset hvorfra det kommer”

  Hykleriet vil åbentbart ingen ende tage, men det er selvfølgelig et relativt begreb hvad man opfatter som intollerance.

  Bemærk at han ikke tager afstand fra “ekstremisme”, men “intollerance”. Dermed ved vi jo godt at det lugter langt væk af pladder-humanisme, politisk korrekthed og ikke mindst islamlefleri.

  Bemærk det tragikomiske i at “de tollerantes” selvforherligende selvforståelse er gennemgribende intollerant (overfor de intollerante).

  Naturligvis kan intet fornuftigt menneske være tollerant. I så fald ville man være uden værdier. Enhver er – uanset hvor selvgod man opfatter sig – kun tollerant indenfor visse grænser. Det sørgelige er blot, at de erklærede tollerante tager patent på tollerancebegrebet og dermed udråber alle andre til intollerante.

  Kommentar by Tolder — 11. december 2008 @ 15:24

 28. Hov så kom der lige vand på møllen for alle konspirationsteoretikerne – denne gang på venstrefløjen:
  http://politiken.dk/indland/article611410.ece

  Kommentar by Martin — 11. december 2008 @ 15:28

 29. 26

  Jeg forstår altså godt at der er nogen der er utilfredse med at borgmesteren i Århus kun mener at det er rockere og nynazister der skal ud af byen. Ikke islamister.

  Kan man forestille sig at nogen politikere og PET folk faktisk selv er en del af problemet der nu opstår i Århus?

  Hvad har borgmesteren i Århus f.eks. gjort for at hjælpe de grønlændere der blev jaget ud af deres boligområde?

  Borgmesteren siger at han ikke lader sig skræmme af nazister. Det er godt. Men det lader til gengæld til at borgmesteren (S) lader sig skræmme af islamister. Det er ikke godt. Og det viser dobbeltstandarden i Århus.

  Kommentar by Janne — 11. december 2008 @ 16:02

 30. >21

  Jeg tror dette med mangel på sigtelser i masseanholdelser, skyldes meget resoucer. Det koster mange penge at rejse sigtelse osv, mange lønninger og sekretærtimer.

  Det kunne være sjovt at få det at vide. Politiet er jo også en forretning.

  Den anden vinkel, kunne være at det er et af demokratiets problemer, nemlig fællesskabets rettighed. Dvs, når mange mennesker nok, stiller sig op og bekriger staten, så må de siges at have en eller anden form for demokratisk mandat. Bedre om de var gået ind i politik, men det har de ikke hjerne til. Dermed bliver de frikendt, de er jo også børn af de rige i nordsjælland, som er det politiske brød på bordet for politiledelsen.

  Skulle man sætte det på spidsen, så ville det samme vel gælde for højreradikale. Dvs, hvis 400 ekstremister gik ud på gaderne på nørrebro og smadrede alle de muslimske butikker og tævede muslimske unge sønder og sammen, brækkede deres knogler til invalide, -så ville de heller ikke blive sigtet, – simpelthen fordi de var mange nok og dækkede over hinanden og ingen har set noget, osv…

  Hmm, det demokratiske mandat, er jo hele cirklen i demokratiet, når mange nok mener det samme, så har de bestemmelsesret. Der er totalt opbrud i niveauet af demokrati, love gælder kun for nogle ( muslimer får mildere straffe ) og Grundloven, som skulle være langtids-demokratisk rettighed, er blevet væltet af EUrabies og af økonomiske årsager.

  Alt i alt ganske smart af islamobevægelsen. Vi har ikke råd til at overholde loven. Det er for sent. Vi burde have DK-militser for længst. Vi har tabt landet. Eneste mulighed nu, er at lave lukkede områder, Dansker-ghettoer, med bevæbning og mure. Sjovt nok, bevæger nordsjællands-området sig stille og rolig i den retning. Hykleriet skriger til himlen, men det er jo netop socialisternes kongsmærke.

  Kommentar by Solipsisyfos — 11. december 2008 @ 16:22

 31. @Martin: “Jeg tror det er en sammensværgelse! Politiet er i virkeligheden venstreradikale…”

  Eller, politiet er overtaget af socialisterne… Gik politiets fagforening ikke imod regeringens plan om at styrke politiet i København for nogle år siden, fordi det var regeringens ide, mens de nu, efter at København med det svage politi er udartet i kaos og skyderier, selv går ind for det?

  Eller hvad med tilfældet i Randers i går, hvor to kvinder i færd med at blive myrdet tre gange bliver afvist af politiet med henvisning til “mandskabsmangel p.g.a. politireformen”. Det er da typisk socialistisk arbejdskamp a la børnehavepædagogerne:
  http://www.180grader.dk/nyheder/To_kvinder_i_kamp_med_livsfarlig_mand_-_politiet_kom_f_rst_efter_fjerde_opkald.php

  Kommentar by AN — 11. december 2008 @ 17:02

 32. >31 …

  Jeg tror også politiet er med i noget. Og hvem siger om Kim Møller egentlig ikke sidder og registrerer alle os bloggere og at han i virkeligheden er en smart kommunist?

  Uakk Uakk Uakk! lad os alle sætte os i et hjørne og være bange og mærke hvordan den angst som terror netop giver, æder os op indefra.

  -Løsning: Lær at skide på døden. Den kommer før eller siden, det er stensikkert. For muslimer er den bedre end livet. Det er derfor vi ikke kan vinde, før vi selv lærer at være selvmordsbombere. Og så har vi jo alligevel tabt. Anden mulighed er at nuke røvhullerne ad helvede til og betale prisen. Men det er vist for sent til det også. Nu må vi bare lære at blive gode demokratiske muslimer og ellers tåle at få tæsk et par gange om ugen og arbejde som slaver. Historisk er der intet nyt under solen.

  Kommentar by Solipsisyfos — 11. december 2008 @ 17:20

 33. Solipsisyfos

  BINGO !

  Kommentar by Whodares — 11. december 2008 @ 22:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper