10. februar 2015

Pegida Malmø: 99,84 procent af demonstranterne på Stortorget demonstrerede mod Islamkritikere…

Man skal være halvskør for at demonstrere mod ‘islamisering’ i Malmø, og Pegida første demonstration hinsidan gik lige akkurat som man kunne forvente. “Åtta från Pegida – 5 000 motdemonstranter”, skriver Sydsvenskan triumferende, og 99,84 procent af de demonstrerende på Stortorget demonstrerede således mod islamkritikerne. En del var nysvenske muslimer, og det statssanktionerede konsensus var en sejr for demokratiet i stil med det famøse 1995-valg i Irak, der gav ba’ath-partiets Saddam Hussein en folkelig tilslutning på hele 99,96 procent.

Det var ‘umuligt’ at komme ind til Pegida-demonstrationen fortæller Snaphanen. Her en førstehåndsberetning fra Kim Poulsen, gæstebloggeren der styrer Uriaspostens maskinrum.

“Det var skræmmende at se et ophidset folkehav så tæt omkring en lille bitte delegation der vovede at lufte det svenske flag. Storetorvet var fyldt, og afstanden mellem pøbelen og de få demokrater var sine steder kun 10 meter. Vreden, hadet og angsten fik netop den retning, de svenske myndigheder havde håbet på, og intimideringen af de få selvstændigt tænkende virkede også sært planlagt. Da det røde folkehav kastede skyts ind mod de svenske demokrater, ramte netop et romerlys og netop et kanonslag. …

Der var slet ikke politi nok til at hindre en aflivning af de formastelige selvstændige – alligevel kom det ikke ud af kontrol. Systemet fik markeret – og pøbelen spillede sin rolle til et 12-tal. Mod slutningen så jeg gallerist Rønnkvist og en håndfuld Pegida-folk forlade forestillingen gennem i lille friholdt gyde, og et kvarter senere fulgte ca. 20 unge mænd samme vej – om de var med eller mod Pegida, ved jeg ikke.” (Kim Poulsen, Facebook)

(Pegida Malmø, ‘Kringsatt av Fiender’, 9. februar 2015)

Oploadet Kl. 16:05 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/63811/trackback

25 Comments »

 1. Halvskør eller ej, det billede er definitionen på mod!

  Kommentar by Per — 10. februar 2015 @ 16:20

 2. Det er guf for historikere, forskere og morgendagens frihedstrængte vesterlændinge, at studerer et sådant billede. Når først venstrefløjen tilter, kommer den aldrig op at stå igen.

  “Mor og far; hvorfor stod i dér og opførte jer sådan..?”

  “Tja… Nok fordi vi ikke vidste bedre…”

  Kommentar by Peter Andersen — 10. februar 2015 @ 16:53

 3. Hvorfor er det kun dem med de rigtige meninger, der opfører sig så hadsk og intolerant?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 10. februar 2015 @ 17:06

 4. Efter Anden Verdenskrig var der mange kloge analyser om massepsykoser i Vesten. Men må til at indse, at dette ikke er et overstået kapitel i Europa, tværtimod i galoperende friløb udi det vanvittige: 8 modige individualister for frihed mod en stats- og medie-faciliteret, hysterisk masse på 5.000.

  Det viser, at aggressive masseoptog er vendt tilbage, nu som altid som en integreret del af statspropagandaen. Forestillingen om det såkaldte folkefællesskab er blevet genoplivet i en moderne udgave, men stadig med ensretning og regulering af den enkelte inden for den multi-kultiske stats- og mediebærende ideologi (reelt underlagt den islamisk religions normer).

  Den multi-kultiske ideologi mangler bare deres egen Joseph Goebbel. Tager man en ægte Goebbel-tale, ligger manuskriftet næsten 100 % klar for den moderne over-moralske supermagts folkeforførere:

  “..således har I nu pligt til at gå ind i staten, at bære staten og at give denne stats autoriteter ny glans, ny værdighed og ny gyldighed. En revolutionær skal kunne alt: han skal være lige så stor en nedriver af noget værdiløst som en opbygger af værdierne.
  Når I studerende benytter jer af retten til at kaste det åndelige smuds i flammerne, så må I også påtage jer pligten til at bane vejen for en virkelig [multi-kultisk] ånd i stedet for dette snavs.
  Ånden kan læres i livet og i auditorierne, og det fremtidige [multi-kultiske] menneske bliver ikke kun et bogmenneske, men også et karaktermenneske.”

  Og hoben svarer: ”Ingen nazister i vores gader” og smadrer et par butikker og nogle tilfældigt forbipasserende, der ser lidt for borgerlige ud

  Scenen er sat
  Malmø Stortorget

  Kommentar by traveler — 10. februar 2015 @ 17:10

 5. Ja jeg undrer mig da også over at man fra myndighedernes side åbenbart har tilladt (eller hvad ?) en moddemonstration klods op af
  Pegida demoen.

  Man kan være enig eller uenig med Pegida men uanset hvad så virker det sku lidt suspekt.
  Men måske er reglerne på det område anderledes end i DK.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 10. februar 2015 @ 17:11

 6. De er tossede disse Svenskere, lige som Romerriget lider de af storhedsvanvid, og det bliver deres undergang, det Svenske demokrati er datid, det bliver hårdt for islamisterne når de opdager at de har erobret et stort fattigt land.

  Kommentar by emmagad — 10. februar 2015 @ 17:30

 7. Tænk at islamiseringen er nået så langt, at svenskerne nu selv hader friheden og demokratiet. Det billede siger alt, burde stå som skræk og advarsel. Fascismen og racismen har sejret i Sverigestan, der regeres reelt ud fra sharia og pøbelens magt. Det minder lidt om Tyskland i 30’erne og 40’erne det man ser nu, vi mangler bare lige at demonstranterne efterfølgende føres bort og henrettes, men det kommer jo nok.

  Kommentar by LarsB — 10. februar 2015 @ 17:33

 8. Et billede på den sindssyge der styrer de fleste europæere.
  De otte sgu for hårde.
  Jeg er ærlig talt glad for at det ikke var mig der stod der.

  Kommentar by Frank Hagmann — 10. februar 2015 @ 17:38

 9. De otte ER sgu for hårde:-)

  Kommentar by Frank Hagmann — 10. februar 2015 @ 17:39

 10. Utroligt at halalslagtning er forbudt i sverige, og alle muslimerne er nødt til at kører til Mohammedanmark for at købe kød.

  Kommentar by Fritz — 10. februar 2015 @ 17:47

 11. <Utroligt at halalslagtning er forbudt i sverige<

  Hvor står det ?

  Kommentar by Spinner — 10. februar 2015 @ 17:56

 12. De svenske kvinder i moddemonstrationen må jo længes efter at blive til et tal i statistikken

  som kan ses her
  http://snaphanen.dk/2015/02/08/sondagskronika-nar-journalister-valdtar/#more-182079

  Eller også drømmer de om at komme til at ligne
  http://sv.metapedia.org/wiki/Jenny_Lemon

  Kommentar by tavsen — 10. februar 2015 @ 17:57

 13. Lad nu Sverige falde med den smule værdighed de har tilbage.

  Vi andre kan så lære af deres erfaringer med den “multikultur” der dræber.

  Ingenting er så skidt at det ikke er godt for noget.

  R.I.P. Sverige!

  Kommentar by Santor — 10. februar 2015 @ 18:06

 14. Det er nok de færreste som ønsker at stille op, når der er risikoen for tæv, er overhængende stor.

  Kommentar by Robert R — 10. februar 2015 @ 18:39

 15. Sverige styrtbløder, det er forfærdeligt- som om det er baglæns ned
  af bakke med modhage i modvind, det går langsomt og bakken viser sig endeløs.
  håbløst.

  Kommentar by klaus j — 10. februar 2015 @ 19:17

 16. Var der en lille dreng med en bliktromme tilstede blandt de 5.000?

  Det ville have været sundt.

  Kommentar by Hans Und — 10. februar 2015 @ 19:19

 17. Jeg er overrasket over at der i det hele taget findes et Pegida i Sverige. Hvor er den lille flok dog modig. Og det er overraskende at der kun var 5000 moddemonstranter i islamiserede Malmø.

  Kommentar by Liva — 10. februar 2015 @ 19:25

 18. ->14: Og det er netop taktikken. De er ligeglade med de 8 i midten, det er alle, der overvejer at deltage, der skal skræmmes væk.

  Erklärt wird sie im Blog von Frank Stauss, auf den ich über einen Tweet von SPD-Vize Stegner gestoßen bin. Stegner hat dies ebenso wie sein Vorstandskollege Maas, schaurigerweise auch noch mit dem Titel Justizminister versehen, verinnerlicht und ausgeführt. Frank Stauss hat mit seiner Agentur zahlreiche Wahlkämpfe insbesondere der SPD begleitet. Stauss schreibt dort:

  Das Fazit für die Kommunikation heißt: Klare Kante. Ganz besonders angesichts gefährlicher Tendenzen. Dabei geht es nicht um 15.000 oder 25.000 Menschen in Dresden – es geht darum, alle Grenzgänger möglichst laut und deutlich zu erreichen. Also genau die, die sich in Hannover, Berlin, Hamburg, Düsseldorf, Köln usw. am Ende entschieden haben, nicht für Hass und Ausgrenzung auf die Straße zu gehen. Verstanden hat dies als erster – und für einige Tage auch als einziger – Bundesjustizminister Heiko Maas. Er hat in der ganzen Debatte den klarsten, schärfsten und auch treffsichersten Ton angeschlagen.

  Es ging also in keiner Weise darum, in irgendeiner Form auf die Anliegen der Demonstranten einzugehen sondern darum, diejenigen massiv abzuschrecken, die sich vielleicht überlegt haben, mitzugehen. Auch dieser Kreis sollte nicht durch Argumente erreicht werden, sondern durch Einschüchterung:

  https://europadernationen.wordpress.com/2015/02/01/lehrstunde-zu-demokratie-und-politischer-strategie-und-taktiktaktik/

  Kommentar by Hodja — 10. februar 2015 @ 19:26

 19. Jo mere en minoritet evner at ødelægge livsmulighederne for svenskerne, jo ivrigere hjælper folket til med at styrke den evne. Det kan åbenbart ikke gå hurtig nok, med at blive sparket ud på historiens losseplads.

  Kommentar by Menig 442 — 10. februar 2015 @ 20:09

 20. Der var engang Svenskerne byggede verdens sikreste biler.
  1958 indførte Volvo sikkerhedsseler som standard, og mange andre ting fra Volvo og Saab blev ført ind i andre bilmodeller. Den æra er slut, nu er Svenskerne gået over til at slå sig selv ihjel i multikultur.

  Det bliver svært at holde liv i Ørestadsregionen, når Islam hersker på den anden side af sundet.

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2015 @ 21:26

 21. Det bliver så let for ISIS at overtage Sverige, at det er til at grine over! De behøver ikke løfte en finger, når de har den svenske regering, journalisterne og den venstreorienterede pøbel i ryggen. Nu kunne man så ønske, at broen aldrig var blevet til noget.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 10. februar 2015 @ 21:56

 22. 10 Fritz

  #Utroligt at halalslagtning er forbudt i sverige, og alle muslimerne er nødt til at kører til Mohammedanmark for at købe kød.#

  Jeg spørger lige: Hvad laver fødevareministeren Socialakrobaten Dan Jørgensen på det felt.
  Vi har ikke hørt en hudende fis fra ham siden han bebudede hallalslagtnings forbud.

  En skam at kødet ikke er krydret med pepperet DT104 :)

  Min gamle fader sagde altid. Den største synd der kan begåes i denne verden, er at give en muslim mad.
  Se blot: Hvor der er mad i overflod, er der FEDE KATTE.

  Kommentar by Sindsro — 10. februar 2015 @ 22:36

 23. Nogen der ikke så EB`s live stream af, fascisternes Pegida mod demo d.19-01-15. (Jeg optog det meste)
  Her er “skjult”link (UNCUT):
  http://youtu.be/4zPe3zCOHCs
  Hvor bla. EB´s udsendte siger :”Hold kæft, nogle idioter at høre på”.

  Ganske sørgelig/skræmmende at høre og se denne samling utilpassede asociale unge uvidende fascister.

  “den” ved 11.01 tager prisen og EB 25.25

  Kommentar by John k. — 10. februar 2015 @ 23:16

 24. Det kan kun ende i en borgerkrig. Og det bliver en beskidt og blodig en af slagsen!

  Hvis jeg var svensk og elskede mit land, ville jeg simpelthen tørste efter at destruere disse venstrefløjs tosser. Sveriges redning syntes at ligge hos den enorme gruppe af nynazister.

  Respekt til fremtidens helte, nynazist eller ej!

  Kommentar by Jesper — 11. februar 2015 @ 06:30

 25. @Kim Møller. Bliver du aldrig deprimeret og træt af at opdatere denne blog? Hver gang jeg kommer herind bliver jeg så deprimeret og får det fysisk dårligt over Islam i Danmark. Hvordan kan du holde det ud? Det er jo selvpineri af værste skuffe. Denne helvedesreligion kan gøre enhver deprimeret dagligt. Og dets mange tilhængere og tilbedere.

  Kommentar by Endnu en vantro — 12. februar 2015 @ 20:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper