22. februar 2015

Omars jordanske ven: “… ifølge islam har jøder ikke en særlig høj status. Jøders blod er helligt at tage.”

Hver dag kommer der nye detaljer frem, der bevidner problemets islamiske karakter. Langt portræt af Omar Hussein i Jyllands-Posten, der har talt med terroristens jordanske venner, og tilbagedokumenterer ‘radikaliseringen’, der vel ligeså godt kunne kaldes Koran-tro mellemøstlig Islam. Fra Det jordanske spor (kræver login).

“For at finde svar har Jyllands-Posten fundet fire af Omar Abdel Hamid El-Husseins bedste venner i Jordan. Her tilbragte den nu afdøde 22-årige mand fire år af sit liv fra 2005 til 2009, hvor han gik i skole og senere lærte Koranen at kende. Jyllands-Posten har også talt med Ahmad Alhilwani, der siger, at han introducerede Omar til islam. Han er den eneste, der står frem med navn. De andre er anonyme på grund af deres egen sikkerhed i Jordan. …

Han siger, at de var tre, der altid hang ud sammen. …’ De kaldte ham Omar Danskeren.

(Jyllands-Posten, 22. februar 2015, Indblik, s. 4-5; Se evt. EB.dk)

Jyllands-Posten har været i kontakt med ni af Omars gamle klassekammerater fra VUC-klassen, og én ting er gennemgående i deres beskrivelser: Omar var ikke én, man skulle lægge sig ud med. Han havde en kort lunte og et voldsomt temperament. Særligt var der to emner, der fik Omar til at se rødt: Palæstina og islam. Flere af de gamle klassekammerater husker en religionstime med en vikar, der ’sagde tingene lige ud i stedet for at sige det diplomatisk’ som en tidligere elev beskriver det.

Vikaren talte om, at det i koranen eksempelvis ikke står beskrevet, hvordan man lægger kloak, og at hvis man læste koranen bogstaveligt, skulle man jo dermed leve i et samfund uden kloakker.

‘Omar kunne slet, slet ikke have det. Bare det at sige koran og kloak i samme sætning fik ham helt op i det røde felt,’ husker en tidligere klassekammerat. Omar råbte og skreg af vikaren og stormede til sidst ud af klassen.

[…]

Ifølge Ahmad Alhilwani selv skulle han få en vigtig indflydelse på Omars liv. Sammen begyndte de at gå i al-Iraqi moskeen i Irbid.

En lille lokal moske tæt på, hvor Ahmad bor, og hvor han altid selv er kommet. Ahmad fortæller, at Omar blev mere og mere tiltrukket af det religiøse miljø og den måde, som Ahmad levede på. …

De havde også diskussioner om Muhammedtegningerne fra Danmark. Men det var der ikke noget usædvanligt i, siger Ahmad Alhilwani.

‘Det snakkede vi hele tiden om. Det var jo noget alle folk var sure over,’ siger han…

[…]

Interviewet bliver afbrudt og Ahmad vender aldrig tilbage.

Samtidig sletter en af Omars skolevenner sin Facebook profil, og en anden sletter sine opslag, hvor han åbent hylder Omar som en helt og en martyr. Det gør de efter at have talt med Jyllands-Posten.

‘For et stykke tid siden blev danske produkter boykottet pga. karikaturtegningerne af profeten Muhammed og fred være med ham. Men boykot er tom snak. Han dræbte to og skød 5 politifolk. Omar var fra første dag en guttermand, jeg hylder dig for dit hjerte og dit mod min ven. Ved Gud en helt, Omar. Må Gud være dig nådig og med Guds tilladelse martyr,’ havde en af vennerne skrevet på Facebook sammen med en serie billeder af ham og Omar fra gamle dage.

Mens flere af vennerne har slettet deres hyldest til Omar, skilter hans religiøse ven, Ahmad Alhilwani, stadig med sine holdninger.

Hans Facebookprofil viser flere end 50 billeder af terrorbevægelsen Islamisk Stat (IS). Bl. a. billeder af IS i aktion under deres operationer. I flere tilfælde skriver Ahmad Alhilwani rosende ord om IS. …

På flere af billederne står Omars religiøse ven endda og poserer foran sorte IS-flag, mens han holder store geværer i hånden og et bælte med patroner om livet. På de fleste billeder har han fuldskæg, muslimske dragter på og et tørklæde viklet om håret.

På et billede har han også et oversavet jagtgevær i hånden. …

Men Ahmad Alhilwani vender aldrig tilbage, da Jyllands-Posten igen forsøger at få kontakt med ham.

Èn af Omars skolevenner siger, at de i dag betragter Omar som en helt efter terrorangrebet i København. Vennen er ikke et øjeblik i tvivl om, at hans gamle kammerat fra skolen har gjort det rigtige.

‘Vi kan ikke tolerere en person, der tegner vores profet. Det er blasfemi. Det er bandlyst, og han skal dø. Han har overtrådt vores grænse,’ siger vennen. Også Omars angreb på synagogen hylder han.

‘Jeg kan sige, at ifølge islam har jøder ikke en særlig høj status. Jøders blod er helligt at tage,’ siger han.

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/64159/trackback

21 Comments »

 1. De Radikale er på vej med opgørelse over hadforbrydelser.
  Det kommer selvfølgelig nu for at beskytte muslimske piger i at få hevet tørklædet af.
  Vi danskere er blevet svinet til de sidste 20 år uden nogen har gjort noget, og uden vi har slået igen.

  Yahia Hassan som medier udråbte til mønsterbryder er tilbage i det sædvanlige had til vesten og jøder, hans fotoshop billede af en dansker med naziuniform siger alt om den mand. Ham behøver vi ikke sende flere roser for de åndssvage digte.

  Kommentar by k.m. — 22. februar 2015 @ 12:23

 2. Stol aldrig på en muslim og et hav af danske medløbere, som tidligere var troværdige respekterede mennesker – vi ved godt hvad mange af dem hedder…medierne bugner af dem.

  Læs f.eks. FS i dag og et langt tema med Carsten Jensen (2 helsider) – dette perfide svin, som stadig lever op til sit infame kald, at ødelægge Danmark, hvis han havde magten til det.

  Ingenting forandrer sig – mere af det samme…

  Kommentar by Black Watch — 22. februar 2015 @ 12:38

 3. “”Vikaren talte om, at det i koranen eksempelvis ikke står beskrevet, hvordan man lægger kloak, og at hvis man læste koranen bogstaveligt, skulle man jo dermed leve i et samfund uden kloakker.””

  ‘Omar kunne slet, slet ikke have det. Bare det at sige koran og kloak i samme sætning fik ham helt op i det røde felt,’ husker en tidligere klassekammerat. Omar råbte og skreg af vikaren og stormede til sidst ud af klassen.”
  Jeg må le. :)
  Her beviser Omar at Koranen og en Kloak har samme funktionalitet.
  Muslimske skadedyr tilhører Kloakken. :)

  En muslim SKAL tørre sig med venstre hånd, og når der så ingen kloak er, må de jo skide på gaden. De er jo heller ingen vandposter på gaden. Det vil altså sige: En muslim har lort på fingrene.)

  Jammen man kunne jo blive ved.

  1. k.m.

  Jammen k.m., har du sendt dette lille ormede pestilens roser. ? . Vil det sige at du har ladet dig besnære af den brune maddik. ?
  Frihedsselvskabet hoppede osse på den. og det gør de forhåbentlig ikke mere.

  Jeg ville stole på ham nå han havde konverteret til kristendom, ellers ikke. !!

  Jeg kan ganske enkelt ikke tro det. Det må være er joke. !!

  Kommentar by Sindsro — 22. februar 2015 @ 13:05

 4. Naturligvis havde terroristen en kort lunte. Det skyldes den giftige cocktail af steroider og koranen (som jeg fremover vil kalde for kloakken).

  For så vidt angår ja-ja Hassan er han enten meget ubegavet og/eller taler med to tunger. Begge dele kobles udmærket til islam.

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. februar 2015 @ 13:17

 5. sindsro
  meget må du tro om mig, men at jeg sender en buket røde roser til
  Yahia Hassan er for langt ude

  Kommentar by k.m. — 22. februar 2015 @ 13:29

 6. Jeg glemmer aldrig det lille optrin med en klassekammerat, hvis far fik besøg af Jehovas Vidner.
  “Det var sørme godt i kom” sagde han, “jeg står lige og mangler noget lokumspapir”

  Kommentar by k.m. — 22. februar 2015 @ 13:32

 7. Fra Ekstra Bladet i dag:
  “- Jeg har den seneste uge fået rigtig mange henvendelser fra danske muslimer, der føler sig enten chikaneret eller holdt øje med efter terrorangrebet. De synes, at der er enormt ubehageligt, siger han til Ekstra Bladet.”
  ***
  Jeg vil gerne se Aslan Rasmussens bevis på hvem han har snakket med om disse overfald, som ansvarlig samfundsborger må han have sendt ofrene videre til politiet, hvor anmeldelsen må fremgå af døgnrapporten, med mindre den er stemplet Top Secret når det gælder muslimer.
  Jeg har ham mistænkt for at piske en stemning op på en løgn om at muslimer udsat for hetz.

  Kommentar by k.m. — 22. februar 2015 @ 13:47

 8. I dagens Berlingske skriver Jon Stephensen en kommentar om hvor Dansk Omar er – han er jo født i Vordingborg.

  Det er jo urkomisk; Lad os rette fokus mod Vordingborg – det er der vi finder forklaringen.
  Og så ser vi bort fra at han har tilbragt teenageårerne i Jordan, at han er efterkommer efter palæstinensiske immigranter og den slags detaljer.
  For er der ikke et eller andet mystisk ved VORDINGBORG…. noget der fordrer terror?

  Kommentar by Superman — 22. februar 2015 @ 13:57

 9. Vordingborg !!!
  Det er nok de lokale svinebønder der har radikaliseret ham

  muslimer og grise er en giftig cocktail

  Kommentar by k.m. — 22. februar 2015 @ 14:26

 10. Har i nogensinde set en flok ræve slå ring om hønsehuset for at forhindre en radikal ræv i at snuppe en høne fra indhegningen?

  eller en spurvehøg sidde på taget af foderbrættet i haven
  så en radikal høg ikke snupper en musvit?

  muslimer tror de kan gøre danskere møre ved at lege gårdvagt hos
  den Jødiske menighed
  hvor dumme tror de vi er ?

  Kommentar by k.m. — 22. februar 2015 @ 15:18

 11. “Vikaren talte om, at det i koranen eksempelvis ikke står beskrevet, hvordan man lægger kloak, og at hvis man læste koranen bogstaveligt, skulle man jo dermed leve i et samfund uden kloakker.”

  For en gang skyld en lærer (ja OK, en vikar) som snakker frit fra leveren. Det er sgu værd at tage hatten af for.

  Men ellers:
  Opsig konvektionerne og start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 22. februar 2015 @ 16:49

 12. Muslimerne (imamerne) har en god fornemmelse for, hvornår det tjener deres sag bedst at stryge værterne med hårene. At danne en beskyttende mur uden om jøder, er rendyrket taquija. Det sørgelige er, at pressen hopper i med samlede ben hver gang.

  Kommentar by Menig 442 — 22. februar 2015 @ 16:57

 13. http://ekstrabladet.dk/nationen/ung-pige-det-er-ikke-os-og-dem-det-er-dem-og-dem/5453406

  Tænk hvis Ida, forfatteren til indlægget i EB pudsede leverpostejen af brillerne og satte sig ind i stoffet. Jeg forstår 100% at hun er frustreret og må af med sin vrede, jeg mener bare hendes ellers udmærkede rap over fingrene til moderate muslimer er et slag i luften.

  Min tro på en fredelig løsning kan ligge på et lille sted, og det underligt at tænke på hvor stor magt den ene bog-Koranen har på så mange mennesker. Adskillige ikke-muslimske samfund rundt om i verden
  er enten flygtet eller fjernet ved etnisk udrensning, uden de “moderate” muslimer satte en stopper for barbariet.

  Uanset hvor meget vi anstrenger os tror jeg ikke på vi kan ændre noget ved den portion muslimer der befinder sig her. Der er kæft, trit og retning i Islam, det holder flokken samlet.

  Kommentar by k.m. — 22. februar 2015 @ 17:18

 14. @11 Neuhammer — 22. februar 2015 @ 16:49 & 12 Menig 442 — 22. februar 2015 @ 16:57:
  Enig

  Kommentar by DanmarkErDanskernesLand — 22. februar 2015 @ 17:52

 15. OT

  http://www.telegraph.co.uk/news/politics/11427370/Islamic-radicals-at-the-heart-of-Whitehall.html

  Kommentar by Michael Sjøberg — 22. februar 2015 @ 19:42

 16. #15: Jeg synes faktisk ikke, dit link er OT.

  Kommentar by Martin Kasler — 22. februar 2015 @ 20:01

 17. Glistrup skrev noget som jeg i flere år troede var en vittighed, og først sent kunne indse er dødsensalvor:

  “Hele vejen igennem gennemsyres muhamedanismen af en fra barnsben oppisket middelaldergrumhed. Med frygt for at tabe ansigt. Det som gælder, er prestige i andres øjne. »Begærligheden efter Bytte« og Krænkelse af Slægtens ømtålelige Ære er de to dominerende drivkræfter for arabernes lidenskab. Det fastslår det danske hovedbidrag til muhamedanerforskningen (Universitetsprofessor Frants Buhls storværk: »Muhameds Liv« (1903), tysksproget udgave 1930). Muhamedanernes tilstedeværelse i Danmark udgør derfor sikkerhedsrisici for, at vi indfødte myrdes, fordi en af os er
  kommet med en forlængst glemt drillebemærkning eller har foretaget sig noget, vi selv finder ligegyldigt, men som opfattes som besudlelse af islamittens ære.”

  (uddrag fra Mogens Glistrup: De Fremmede i Landet, kap.45).

  Kommentar by perhag — 22. februar 2015 @ 20:43

 18. Her til aften på TV2 TV-avisen blev der fortalt om en gruppe muslimer der nu sender en bog med fatwa ud til 500 danske skolelærere. Det er hensigten at fortælle at der intet står om vold og radikalisme i koranen. Men man kan se det modsatte ved at læse en af de danske oversættelser af koranen. Koranen er problemet. Det viser Omars overreaktion i skolen ved snakken om koranen og hans skyderier også.

  Kommentar by Liva — 22. februar 2015 @ 21:06

 19. 6. k.m.
  Ok. det tror jeg ikke om dig, undskyld for det. Jeg tænkte nok det var en Joke.
  Jeg vil indrømme at jeg er lidt tung i det en gan i mellem. :)

  Kommentar by Sindsro — 22. februar 2015 @ 23:48

 20. sindsro
  vi må lave sjov en gang imellem, eller kvæles vi i de kedelige historier muslimer leverer hele tiden

  Kommentar by k.m. — 23. februar 2015 @ 06:52

 21. Ideologien isXam har nogle interessante holdninger. F.eks. påstås det at solen drejer rundt om jorden, selvom det modsatte er tilfældet. Endvidere påstås det, at jorden er flad og skiveformet, mens den i virkelighedens verden er kugleformet. Og der er flere andre virkelighedsfjerne påstande. Tilhængerne af ideologien isXam, også kaldet islamitter, har nogle forklaringsopgaver.

  Kommentar by F. Jensen — 23. februar 2015 @ 09:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper