25. februar 2015

Holger K. Nielsen: Vi må se fremad, ‘dele af højrefløjen’ må erkende at ‘hadsk debat’ radikaliserer…

Selvom Omar Abdel Hamid El-Hussein er født i provensielle Vordingborg, så havde han allerede som teenager stærke holdninger til Israel/palæstina-konflikten. Intet tyder på at radikaliseringen er en resultat af andet end Islam og arabisk-islamisk kultur, men skal der absolut udpeges danske ‘medskyldige’, så må det være til venstre for midten. Det kunne eksempelvis være tidligere udenrigsminister Holger K. Nielsen, der tilbage i 2006 agerede ‘cheerleader’ for Hezbollah-tilhængere til en demonstration mod Israel på Rådhuspladsen i København. Hezbollah betyder ‘Guds parti’, og ja – det er en maskinpistol i logoet. Således skriver han på sin blog – Tid til omtanke.

“Det var gribende at deltage i den store mindehøjtidelighed for terrorangrebene i København. Det hele foregik i stor værdighed, hvad ikke mindst blev understreget af talernes advarsler imod splittelse og insisteren på sammenhold og eftertanke. … Heri ligger ikke, at der ikke har været begået fejl – heller ikke fra venstrefløjens side. Antallet af indvandrere har betydning, hvis samfundets sammenhængskraft skal fastholdes. Det er ikke holdbart, hvis en misforstået kulturrelativisme fører til, at der renonceres på demokratiske værdier som ytrings- og forsamlingsfriheden.

Mange har brugt kræfter på at placere en ’skyld’ for terrorhandlingerne. … Der er såmænd masser at tage fat på i bagklogskabens klare lys. Også for de dele af højrefløjen, som tilsyneladende ikke vil erkende at en hadsk debat og stigmatisering af alle muslimer også har en virkning på den integration, som har haft så trange kår.

Men det vigtigste lige nu burde være at se fremad og på helt jordnær vis diskutere, hvordan vi kan gøre det bedre fremover. Hvordan vi kan forbedre sikkerheden og beredskabet, så vi forhåbentlig kan undgå lignende terrorhandlinger. Hvordan politiet og efterretningstjenesterne kan sikres ordentlige arbejdsvilkår. Hvordan vi kan forebygge radikaliseringen i fængslerne. …

Det vides ikke p.t. om den københavnske terrorist var en ‘ensom ulv’ eller om han på den ene eller anden måde var del af et større netværk. Vi ved imidlertid, at der findes islamistiske terrornetværk, der interesserer sig for Europa og dermed også Danmark. …

Det er… helt afgørende, at vi i reaktionerne sætter et skarpt skel mellem de islamistiske fanatikere og almindelige muslimer, der ønsker at leve et almindeligt liv. Der bakker fuldt op om de samme grundlæggende værdier og demokratiske spilleregler. Med de religiøse traditioner, der nu er deres og som i sig selv ikke gør en kat fortræd.”

(Holger K. Nielsen taler for Hezbollah-tilhængere, København, 6. august 2006; Uriasposten)

“The logo itself is a stylized representation of the Arabic words حزب الله (ḥizbu-llāh) or ‘Party of God’ in Kufic script. The first letter of ‘Allah’ reaches up to grasp a stylized assault rifle. The logo also incorporates several other objects, namely a globe, a book, a sword, and a seven-leafed branch. The text above the logo… means ‘Then surely the party of Allah are they that shall be triumphant’ (Quran 5:56).” (Wikipedia)

Oploadet Kl. 05:42 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/64286/trackback

20 Comments »

 1. Jeg ville gerne stemme på Holger K Nielsen,
  Men det kan jeg ikke,da jeg ikke er jødehader,
  og heller ikke går ind for hverken incest eller drab
  på danskere.

  Kommentar by - by Proxy - — 25. februar 2015 @ 07:31

 2. Holger K. Nielsen skulle tage at se på hadsk tale i koranen og hadith.

  Kommentar by Liva — 25. februar 2015 @ 08:05

 3. “….almindelige muslimer, der ønsker at leve et almindeligt liv.”

  Alene det, at man er muslim, gør at man aldrig kan eller vil leve et almindeligt, dansk og/eller vestligt liv.
  Det forbyder koranen og sharia jo, og det er det generelle problem omkring den uønskede nasse-indvandring fra Mellemøsten og Nordafrika.

  At forstå dette er over Holger K Nielsen’s SF intellekt, der kører videre med pestilenser-love og jødehad, tåbelige “formaninger” og uigennemtænkte floskler og paroler.
  Men hvad, SF har jo altid været en gang tåbelige kommunistiske, halvstuderede tågehorn.

  Det var en SAND fornøjelse at opleve SF i regering :-)

  Kommentar by T. Snorrason — 25. februar 2015 @ 08:32

 4. “Det var gribende at deltage i den store mindehøjtidelighed for terrorangrebene i København. ….. ”

  Holger, du narrer ingen. Inderst inde gned du dig i hænderne over den hævn der via islam blev dine fjender til dels!

  Kommentar by Santor — 25. februar 2015 @ 08:46

 5. Gid Fanden snart måtte tage den forpulede forrædder.

  Kommentar by Vagn Henning — 25. februar 2015 @ 09:39

 6. Holger KNielsen læser formodentligt aldrig dette, for jeg tror ikke han vil nedlade sig til at læse på en højre blog, men man har da lov at håbe.
  Holger du kan ikke bare stoppe op og sige nu skal vi se fremad, for løsningen er at holde op med at gøre det som du og dine har gjort de sidst 40 år. I har gjort alt det forkerte. I har ukritisk ladet alle, eller stort set alle, kommet ind, og I ved lige så godt som jeg at langt fra alle har været personligt forfulgt, det er kommer rabiate og farlige mennesker i gemt i strømmen og I har ikke passet godt nok på vores land. I har haft, og har desværre nok stadig, en utopisk drøm om det multietniske og det multikulturelle samfund, hvor løven og lammet græsset fredeligt side om side. Vi er mange der mener I har været lasteligt naive. I har lavet bunkebryllupper hvor statsborgerskab med blid hånd drysset ud over gud og hver mand, langt flest med mellemøstlige navne. I har givet statsborgerskab til folk vi ved er radikaliseret. I skulle skamme jer.
  I gemmer jer bag konventionerne, nu er konventionerne ikke noget Moses er kommet ned fra bjerget med, de er menneskeskabte og vi kan bare opsige dem! Men det vil I ikke, for så bliver vi så upopulære i EU at I ikke får de internationale poster i går og drømmer om.
  I kan ikke engang finde ud af at fratage jihadkrigere deres statsborgerskab, I lader oven i købet en sådan, som er smidt ud af Storbritanien, få ophold her.
  Holger du taler om tonen på højrefløjen, den er hård, og det er der grund til. Muslimerne fylder kriminalitetsstatestikkerne, de fylder vores fængsler, de ødelægger vores skoler og overdænger os md særkrav, og I viger fra vores værdier! I laver reglerne så de kan ekskluderer os fra svømmehaller, fra det fælles køleskab i skolen, vi får muslimske særkrav stoppet ned i halsen af jer! Halalkød, ingen spegepølse og frikadeller, fridage i ramadanen. Muslimerne fylder simpelthen for meget i dagens Danmark og det har I sørget for! Jeg vil godt gå så langt som at sige I har begået forræderi!
  Du spørger hvad vi skal fremadrettet. Smide de radikaliserede ud, smide de kriminelle ud, stoppe tilstrømningen, rulle særkravene tilbage, det er vores land, de må tilpasse sig, fuldstændigt som jeg måtte tilpasse mig, hvis jeg flyttede til mellemøsten! De må klare sig selv og ikke ligge de hårdt prøvede skatteydere til last.
  Skal vi ikke hjælpe de stakkels flygtninge fra krig og ødelæggelse, jo men ikke her, vi må gøre det i nærområdet, der får de også mere hjælp for vores sparsomme midler.
  Skal der da slet ingen fremmede til Danmark, jo erhverslivet har da givetvis brug for specialuddannede som da naturligvis skal være velkommen, de må bare klare sig selv økonomisk og de behøver ikke blive danske statsborgere af den grund.
  Mange af de ting sker i lande som vi sammenligner os med, Australien smider jihadister og radikaliserede ud, Storbritanien tager ikke syrienfarer tilbage, Schweiz tager gerne folk ind til at arbejde, uden nødvendigvis at gøre dem til statsborgere.

  Holger jeg håber du læser dette

  Kommentar by Robert R — 25. februar 2015 @ 09:54

 7. Enhedslisten, SF, Socialdemokratiet og de Radikale er partier som kunne betegnes samfundsomstyrtere da de misbruger Danske skattekroner på terrorister, men Holger og konen samt Villy Søvndal har åbenbart så meget vælgertække at Danskerne er villige til at støtte terror i hele Verden, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 25. februar 2015 @ 10:29

 8. Næ du Holger, det er faktisk sådan nogle som dig, der har skabt sådan nogle som Omar El-Hussein, for du har været med til at levere det verdensbillede og den selvopfattelse, der gør palæstinenserne til 1) helte og 2) ofre, hvilket er ensbetydende med legitimitet til at angribe os. Desuden har du så sørget for at de blev importeret til Danmark i stort tal, så skadevirkningen kunne optimeres.

  Kommentar by Nils — 25. februar 2015 @ 10:42

 9. Holger K. Nielsen er en gammel afdanket levebrødSSocialist.

  Han var formand i mange år for SF. Og TABTE mandater ved hvert eneste valg. Men det får selvfølgelig ikke en levebrødSSocialist til at stoppe. Nej, der skulle lige hives en ministerpension hjem. Takket være en anden uduelig SF formand. Der havde en løsagtig omgang med skattekroner.

  Kommentar by tavsen — 25. februar 2015 @ 11:15

 10. God vide hvor mange danskere, der skal nedskydes, før holger vågner op.

  Kommentar by hans01 — 25. februar 2015 @ 12:01

 11. Holger K skal holde sin kæft, den højrefløj han hentyder til er mere højre end DF og Front National. Der er intet at hente her for en landsforræder.

  @ 9 Tavsen, SturmStaffel var højrefløj, højrefløjen har altid været imod indvandring. Det er mere realistisk du selv har været socialist i din levetid.

  Kommentar by intetnavntak — 25. februar 2015 @ 12:48

 12. Jeg har et Spørgsmål vdr. Nasser kadar i tv2 news i går.

  Her sagde Kadar at der var nogle vers i koranen der var hadske og opfordrede til vold.
  Her nævnte han Hadith og sura, nr dit og dat.

  Samtidig sagde han at, det var der også i Biblen.
  Her nævnte han dog ingen vers nr.

  Så er spørgsmålet:
  Er der nogen herinde der ved hvor det hadske og opfordren til vold står i biblen. ???

  Håber på et seriøst svar. :)

  I Øvrigt er der en SF’er det er ved at fatte lidt af §67.

  Kommentar by Sindsro — 25. februar 2015 @ 13:17

 13. @Sindsro, #12:

  Uden at referere til bestemte skriftsteder, har CSPI (Center for the Study of Political Islam) en generel sammenligning mellem referencer/opfordringer til vold inden for de tre abrahamiske religioner. Her gengivet i grafisk form (se nederste graf): http://www.cspipublishing.com/statistical/charts.html

  Kommentar by Svend Andersen — 25. februar 2015 @ 13:35

 14. Tihi… Til at begynde med skulle vi bankes på plads med, at vi ikke havde ret, og når det så viste sig, at vi alligevel havde ret, er det nu også vores skyld, at det skete, som vi forudsagde. Før profetier kan gå i selvopfyldelse, skal de have et talerør, og det har de mildest talt aldrig haft i sammenligning med de andre synspunkter, som nærmest har buldret løs i døgndrift.

  Dog er den moderne tendens til at give indvandringsmodstanderne skylden for, at integrationen ikke kan lykkes, ikke noget man skal tage let på. Beskyldningerne vil tiltage i takt med, at det umulige i integrationsprojektet bliver mere tydeligt for enhver. Det vil ende med en hetz mod enkelte danskere, som vi ikke tidligere har kendt mage til. Og så… Rettergang og fængsel.

  Tro mig venner. Det er fremtiden.

  Kommentar by Arne Torp — 25. februar 2015 @ 16:41

 15. “Heri ligger ikke, at der ikke har været begået fejl – heller ikke fra venstrefløjens side. Antallet af indvandrere har betydning, hvis samfundets sammenhængskraft skal fastholdes. Det er ikke holdbart, hvis en misforstået kulturrelativisme fører til, at der renonceres på demokratiske værdier som ytrings- og forsamlingsfriheden.”

  Tja, det er da en indrømmelse, hvorefter han så mener, at tonen også har et ansvar.

  Det kan jeg så ikke være enig i da lande, som Sverige og Belgien, har præcis samme problemer, endda større. Det på trods af, at de har gjort alt for at holde den pæne tone.

  Men han har ret i, at vi ikke kommer nogen vegne med mudderkastning og bør fokusere på fremtiden og finde løsninger på problemet fremadrettet.

  Angående djævleguden i det gamle testamente, hvor muhammad hentede en del inspiration:

  http://skepticsannotatedbible.com/cruelty/long.html

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 25. februar 2015 @ 16:55

 16. Holger K. Nielsen: Vi må se fremad, ‘dele af højrefløjen’ må erkende at ‘hadsk debat’ radikaliserer

  Hvornår find Holger ud af, at hadsk tale i koranen udmøntes i drab på vantro?

  Enlig svale gør ingen sommer

  http://vejle.lokalavisen.dk/bekymret-sfer-er-vejle-den-tredje-mest-radikaliserede-by-i-danmark-/Politi/20150224/artikler/703039918/2089

  Kommentar by tavsen — 25. februar 2015 @ 17:21

 17. Integration/inklusion af menap-velfærdsmigranter/lykkesøgere/asylshoppere er i reglen spild af tid, penge og energi. Der skal istedet stoppes for ikke-vestlig indvandring (primært menap-masseindvandring), og der er brug for at indføre hjemsendelsesprogrammer.

  Kommentar by F. Jensen — 25. februar 2015 @ 18:20

 18. Kommentar by Sindsro — 25. februar 2015 @ 13:17
  Det er vigtigt at forstå at bibelen er 2 bøger. Det Gamle Testamente som er jødernes historie og fortællingen om alle deres lovregler. Heri står der mange vers om dødsstraf osv. I det Gamle Testamente ser vi en streng og utilgivende Gud OG så er der det Nye Testamente, det er et radikalt opgør med Det Gamle Testamente. OG det er grundlaget for kristendom. I det Nye Testamente ser vi en tilgivende og kærlig Gud.
  Så når Naser Khader (og andre) taler om at Biblen er ligeså grum som koranen er det en grov fordrejning, da vi jo alle ved at Danmark IKKE er et jødisk land men et land der bygger på kristne værdier.

  Kommentar by Danskeren — 26. februar 2015 @ 05:37

 19. 13. Svend Andersen.

  Mange tak for linket, det ser vi lige på.

  Kommentar by Sindsro — 26. februar 2015 @ 10:36

 20. Og uanset hvad, er det gamle testamente ikke koblet idéer om at sprede religionen over hele verden. Eller til idéer om at sprede religionen med brug af våbenmagt. Eller til visionen om, at religion og statsmage bør være en og samme ting.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 26. februar 2015 @ 13:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper