1. marts 2015

Ambassadør Mohammed I. Al-Agails mor 1 – ‘midaldrende patient’ under behandling ‘for hjertestop’ 0

Tilbage i 2011 chikanerede sårede libyere læger og sygeplejersker på Odense Universitetshospital. Her en historie fra Ekstra Bladet, der også har kulturelle forskelle som omdrejningspunkt, her dog også tilsat lidt arabisk aristokrati – Saudi-sagen: Forstyrrede læge midt i hjertestop.

“Drop den patient, du er i gang med at behandle. Saudierne kalder! …

Ekstra Bladet kan i dag afsløre, at vicedirektøren har givet direkte ordrer til læger og sygeplejersker om at stoppe behandlingen af andre trængende patienter, når den saudiarabiske ambassadør, Mohammed Ibrahim Al-Agail, krævede at få hjælp til sin mor.

Hun blev indlagt på hospitalet i december måned og har siden modtaget en ekstravagant særbehandling, der dels er gået ud over andre patienter, men også har skabt et elendigt arbejdsmiljø for plejepersonalet.

Flere kilder fra hospitalet fortæller nu til Ekstra Bladet, at Torben Mogensen har afbrudt behandlinger, fordi ambassadørens mor skulle have hjælp.

… En kilde på afdelingen på Hvidovre Hospital fortæller også, at Torben Mogensen har forstyrret en læge, der var i gang med at behandle en midaldrende patient for hjertestop, og krævet, at den vagthavende læge skulle behandle ambassadørens mor.”

(Mohammed Ibrahim Al-Agail, Saudi-arabisk ambassadør; Foto: gov.sa)

Oploadet Kl. 17:28 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/64398/trackback

17 Comments »

 1. “Den islamiske verden er blevet en mangfoldig del af vores hverdag med .. smilende folk – uden denne påvirkning ville Danmark være farveløs.”

  Jytte Hilden – Socialdemokratiet.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 1. marts 2015 @ 17:47

 2. Det er samme islamleflende Torben Mogensen, der været en medvirkende årsag til, at Hvidovre Hospital kun serverer halal-slagtet kød.

  Kommentar by Erik — 1. marts 2015 @ 18:20

 3. Sjovt, jeg har også arbejdet i Region Hovedstaden i en meget central enhed, og hver gang én fra Hvidovre Hospital skulle udtale sig, var det vicedirektør Torben Mogensen.

  Ifølge hospitalets eget site består direktionen ellers af følgende:
  “Hvidovre Direktion Hospital ledes af en direktion, som består af hospitalsdirektør Torben Ø Pedersen, vicedirektør Peder C. Mogensen, vicedirektør Torben Mogensen, vicedirektør Johannes Gaub og vicedirektør Kirsten Breindal.”

  Hospitalsdirektøren Torben Ø Pedersen hører man aldrig i pressen, men har er vel også travlt optaget….

  I øvrigt er det en lægefaglig vurdering, hvorledes patienternes behandling prioriteres, ikke en tilfældig vicedirektørs opfattelse, omend han faktisk er dr. med. Men det må være herrens mange år siden, han sidst har arbejdet praktisk som læge, mere præcist ca. 12 år siden, da han i 2003 blev vicedirektør.

  Bortset fra brølerne fra Region Hovedstaden og direktionen på Hvidovre Hospital (så vidt jeg ved, var Rigshospitalet første sted, den saudiske ambassadørs mor kom ind, og også her var der gang i den).

  Ikke noget, som når Herrefolket fører sig frem. Skulle der være enkelte, der har levet/overlevet besættelsen, kender man vel ‘ydmygheden’over for Herrefolket. Nazisme er nazisme.

  Kommentar by Henrik Petersen — 1. marts 2015 @ 19:23

 4. Torben Mogensen skulle vel aldrig være en god ven til brandsårslægen Bent Sørensen, der ofte ses optræde i kommunistisk/islamofil sammenhæng, og som er gift med Inge Genefke?

  Bent Sørensen har i øvrigt arbejdet i Saudi, hvor han blev sigtet for drab på en dansk sygeplejeske venninde. Brandsårs afdelingen på netop Hvidovre Hospital har vist i øvrigt været chef for.

  http://www.bt.dk/danmark/kendt-dansk-laege-anklaget-for-mord-paa-sygeplejerske

  Kommentar by Hans Und — 1. marts 2015 @ 19:37

 5. Der er flere løse ender her.
  Ambassadøren ligner en herre på 45-55 år, d.v.s. hans mor er ca 70.
  Hvad laver hun her ? betaler staten hendes ophold ?

  Saudi Arabien og resten af olisstaterne i Golfen benytter udenlandske slaver til deres prestigebyggerier, sikkert fordi araberne ikke kan slå et 7″ søm i en varm hundelort uden at bøje sømmet og knække hammeren.
  Når den muslimske verden er så stolt af sig selv, og Saudi Arabien ikke ligefrem mangler penge, er det mig en gåde at den gamle hejre
  skal ligge på dansk sygehus, og sønnen, den store blærerøv koster rundet med både personale og sygehusledelse. Hun må kunne behandles lige så godt og lægefaglig forsvarlig i Saudi Arabien.

  Det her er en øjenåbner til dem der ikke vil forstå hvad der sker når
  de fremmede tager magten. Så bliver vi slaver lige som dem araberne
  benytter som bygningsarbejdere.

  Kommentar by k.m. — 1. marts 2015 @ 19:54

 6. I går aftes så jeg dokumentar om Idi Amin Dada´s liv . Kendte godt historien om 70érnes Uganda og den stor smilende sværvægts boksers ego trip , men kun i overskrifter.
  Hold kæft hvor var det pinlig og dybt bekymrende at høre chefen for The King’s African Rifles fortælle om den gigantiske neger han på civiliseret vis fik godt “integreret” (og lært at skrive sit navn) . Og så hvordan Dada efter følgende tog magten og så bare krævede alt af de dumme europærer som kun sagde nej på papiret.
  Han kørte hele den naive vestlige verden rundt ved næsen og latterlig gjorde alle i mens han slagtet og festede løs i et perverst orgie af blod , sex og stammedans .

  Ingen af de ansvarlige grab ind og stoppede Idi , kun jøderne satte ham på plads da han blande sig i mellemøsten , og først da hans bøller slagtet og voldtog sig vej ind i Tanzania stoppede festen endelig.

  Det jeg helt havde svedt ud var efterspillet og hvad der blev af forbryderen Idi Amin efter 1979.

  At Mekka blev hans hjem og at han som muslim DERFOR aldrig blev stillet til ansvar for hans forbrydelser gav en rigtig dårlig smag i munden .

  Samme dårlige smag som da jeg lærte at eneste fly i luften over USA lige efter 911 var familien Bin Laden på vej hjem .

  Kommentar by Aglet Xander — 1. marts 2015 @ 20:11

 7. ” En kilde på afdelingen på Hvidovre Hospital fortæller også, at Torben Mogensen har forstyrret en læge, der var i gang med at behandle en midaldrende patient for hjertestop, og krævet, at den vagthavende læge skulle behandle ambassadørens mor.”

  Lægefagligt fyrelsesgrund.

  Kommentar by Moran ya Simba — 1. marts 2015 @ 20:35

 8. Der er ingen korruption og nepotisme i Danmark, hvis man fraregner den offentlige sektor, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 1. marts 2015 @ 20:39

 9. -> k.m. 19:54

  Nej, hun er på besøg, dvs. på turistvisum, hvilket man kan få i op til 3 måneder.

  Imponerende, at den ældre dødssyge kvinde kunne flyve fra SaudiBarbarien til Kastrup i dén tilstand. Hmmm…

  Kommentar by Henrik Petersen — 1. marts 2015 @ 21:07

 10. …fortsat: At få turistvisum til Danmark forudsætter i øvrigt, at en herboende garanterer for turistens ophold. Men penge er vist ikke det store problem for SaudiBarbariens ‘diplomater’.

  Kommentar by Henrik Petersen — 1. marts 2015 @ 21:09

 11. Torben Mogensen skal fyres. Han har ikke den fornødne integritet.

  Kommentar by Johnson — 1. marts 2015 @ 21:21

 12. Hvorfor er Saudidamen ikke på privathospital?

  Kommentar by Sigwar — 1. marts 2015 @ 21:37

 13. Fordi Torben vil ha rababer med gammel fløde.

  Kommentar by klaus j — 1. marts 2015 @ 21:46

 14. 13. Ja. han ligger vel og knepper hende, mens hun er skindød, det er jpo lovlig ifl Koranen. :)

  Bare Hospitalsledelsen bespises / bestikkes, kan alt lade sig gøre.

  Kommentar by Sindsro — 1. marts 2015 @ 22:02

 15. Moderen var vist på besøg her hos ambassadør-sønnen, da hun fik en blodprop eller hjerneblødning.

  Privathospitaler behandler vist ikke den type patienter.

  Saudi-arabien har stillet garanti for betaling af hendes behandling.

  Så det er næppe et pengespørgsmål. Det er et spørgsmål om de pågældendes opførsel på hospitalet, og hospitalets prioritering af benyttelsen af den begrænsede kapacitet.

  Kommentar by Gunnar Biering — 1. marts 2015 @ 22:21

 16. Allah aberaber ud af Danmark!

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 2. marts 2015 @ 04:04

 17. Ambassadørens flæskede ansigt vil, når kyse og briller fjernes, egne sig eminent til nogle raske, kraftige lussinger.

  Kommentar by Crass Børsting — 2. marts 2015 @ 08:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper