6. marts 2015

HUT i Nivå: “Altså, jeg stemmer på Enhedslisten, og jeg er ikke imod dem. Men de overtager det hele…”

Så lykkedes det også Hizb-ut-tahrir at tage magten i et boligkvarter i Nivå. En af de første beslutninger under den nye formand, var opsigelse af en lejekontrakt boligforeningen havde med Frelsens Hær. “Det er ikke nødvendigvis et problem” at den nye beboerformand vil afskaffe demokratiet, lød det fra lektor Kirstine Sinclair på TV2, og sådan kan forskere navigere sharia på plads i et tidligere dansk område.

Berlingske har talt med flere danskere i Islandshøjparken, og de fortæller den sædvanlige historie. Personligt håber jeg ikke det lykkes kvinden der stemmer Enhedslisten, at få en lejlighed i et mindre islamiseret område. Jeg er ikke et bedre menneske.

(Beboerformand Omar Saad til HUT-stormødet ‘Sharia Alle Muslimers Stolthed’, 2014; YT; TV2)

Fra Berlingske – Beboere i Islandshøjparken skilter med Dannebrog (bemærk fotoet til artiklen).

Der hænger danske papirflag i enkelte vinduer. Man skal lede efter godt dem blandt de mange blokke i Islandshøjparken i nordsjællandske Nivå. Men flagene er der, og når man får øje på dem, er de klistret fast på vinduesglasset. I vindueskarmen ved siden af har nogen placeret et hæfte med ‘Grundtvigsange’.

‘Dannebrogsflagene kom pludselig op,’ lyder det fra en ældre kvindelig beboer, som Berlingske møder i Islandshøjparken.

[…]

Og af den håndfuld beboere, Berlingske møder torsdag ved middagstid, vil langt størstedelen ikke tale om den nye beboerformand. Enkelte tager dog bladet fra munden på den betingelse, at deres navn og billede ikke kommer frem. Den ældre kvindelige beboer er eksempelvis bange for, hvad der kunne ske med hende og hendes voksne søn, som besøger hende ofte.

‘For der vil ske noget,’ som hun siger og knytter en kommentar til dem, der skilter med dannebrogsflag i vinduet.

‘Det er en af dem, der ikke ved, hvor meget han udsætter sig selv for.’ …

Altså, jeg stemmer på Enhedslisten, og jeg er ikke imod dem. Men de overtager det hele, og det vil kun være de stærke, der overlever. Når jeg siger det, så er det, fordi jeg virkelig gerne ville, at vi skulle kunne være her alle sammen. Men det bliver ikke vores område mere,’ siger hun.

Ifølge kvindens udsagn skulle et hejst fødselsdagsflag ikke tidligere kunnet flagre længe i Islandshøjparken, før snoren er blevet skåret over. …

En anden kvinde har boet i Islandshøjparken i seks år med sin familie. Og de første tre år var det et rart sted at bo. Men nu hersker der efter hendes opfattelse ’slet ingen respekt for andre mennesker’. Hendes 15-årige datter må ikke være ude om aftenen efter klokken 19 på grund af tilråb, og skal datteren se sine venner, må hun fragtes i bil.

[…]

Anderledes er holdningen hos den ældre kvindelige beboer. Hun taler meget med de mange børn i området, som fortæller hende, hvad der bliver snakket om i deres arabiske hjem.

Når Danmark bliver deres, siger de, så skal vi bare se. Så får vi aldrig flag på flagstangen. Det siger børnene. De taler frit fra leveren,’ lyder det fra kvinden.

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/64514/trackback

34 Comments »

 1. Fra børn og fulde folk skal man hører sandheden.
  De vil overtage, og det ved de danske beboere godt. Hvis det var mig ville jeg flytte på stedet.
  De danskere der bliver boende stemmer åbenbart på Enhedslisten, det kan jeg simpelthen ikke forstå. det er det samme som at lægge sig ned og blotte struben.
  Hør Kirsten Sinclair: Det er ikke nødvendigvis et problem at de vil afskaffe demokratiet!
  Hvordan kan så ubegavet et menneske blive lektor?

  Kommentar by Robert R — 6. marts 2015 @ 06:25

 2. Jeg får kuldegysninger.

  I starten var europæerne ikke bange for nazismen.

  Nazismen er tilbage. Nu hedder den islam…

  Kommentar by Jern Henrik — 6. marts 2015 @ 06:53

 3. Tag det roligt, de graver deres egen grav.
  “Når Danmark bliver deres”, det bliver det aldrig.
  Derimod bliver islam smidt ud af Europa.
  Det er sket før og vil ske igen.

  Kommentar by T. Snorrason — 6. marts 2015 @ 07:11

 4. snorrason:

  Hvordan det? Det lyder frygtelig naivt.

  Kommentar by Dinesen — 6. marts 2015 @ 07:23

 5. ad 4,
  Når den muslimske vold og terror tager fart i Europa, og det gør den automatisk, det er indbygget i islam og koranen, så kommer opgøret også.
  Og det bliver voldeligt, Europa er ikke ligefrem et fredeligt område, når man læser historien.

  Kommentar by T. Snorrason — 6. marts 2015 @ 07:48

 6. “Altså, jeg stemmer på Enhedslisten, og jeg er ikke imod dem. Men de overtager det hele…”

  Tilsyneladende uden at forstå rækkevidden. Den dag de har overtaget det hele, kan hun slet ikke stemme.

  Men det behøves ikke nødvendigvis være et problem for demokratiet :-D

  Kommentar by tavsen — 6. marts 2015 @ 08:01

 7. Vedkommende der ulovligt nedlægger et hejst Dannebrogsflag i Danmark, skal straffes med 10 år bag tremmer, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 6. marts 2015 @ 08:17

 8. Jeg er ikke i tvivl, borgerkrig bliver der i Danmark.
  Og til politikerne på Christiansborg; It`s coming your way….!

  Kommentar by - by Proxy - — 6. marts 2015 @ 08:19

 9. Det gør mig ondt for de danskere, der ikke har råd til at flytte fra sharia antidemokraterne i Nivå boligområdet.

  Kommentar by Liva — 6. marts 2015 @ 08:38

 10. b.dk/nationalt/beboere-i-islandshoejparken-skilter-med-dannebrog

  Kommentar by Liva — 6. marts 2015 @ 08:46

 11. Det er dem RAF vil ride på ryggen af ind til magten. De vil ride på ryggen af løver til magten tinder, de tror de kan fordi løverne er mætte efter de har fodret dem med Danmarks underklasse.

  Zenia Stampe, Se dine allierede, se dem!

  Kommentar by Helmut Kohl — 6. marts 2015 @ 08:50

 12. I stedet for at fraflytte områder som Nivågård, bør man stille billige lejligheder til rådighed for voldsparate og dertil uddannede personer, politifolk og militærpersoner, hvis man vil forebygge islamisering.

  Luk koranskoler og forbyd sharia af enhver art.
  Smid alle såkaldte retslærde og imamer ud, der prædiker had og opfordrer til drab ol. af anderledes tænkende.
  Jamen “det står i vores hellige bog”, religionsfrihed osv.
  Hvad rager det os, den snak hører ikke hjemme her og er ulovlig.
  Kan man ikke forstå det på den ene måde, så kan man lære det på en anden.
  Forbyd de mest modbydelige afsnit, vers, i koranen. Som bekendt har onkel Mo selv forklaret, at visse afsnit er inspireret af Shaitan, og den nuværende udgave af koranen er jo ikke den oprindelige, men en senere redigeret og kompileret, så vi hjælper gerne med en ny udgave.
  Kan muslimer ikke acceptere dette, så forsvind.
  Der er islamiske lande nok at drage til, måske ikke med samme socialforsorg, måske med krig og sekterisk vold, men det kan ikke betyde alverden for sande troende. Tværtimod giver det mulighed for hurtigere til det muslimske Himmerige, hvor man ikke behøver at leve af socialhjælp fra Kufr.

  Forbyd halalslagtning og de betalinger, der i dag tilflyder terror via afgifter for lidt muslimske bønner fra en båndoptager.

  Stenkast ol. mod politi og offentlige ansatte, smid familierne ud af Danmark, gerne onkler og tanter plus al deres yngel samtidigt. Har de dansk statsborgerskab, så annuller det. Evt. kan man, som Kuwait gør – og så må det være i orden – , købe nyt statsborgerskab til tidligere “danske” statsborgere. Kan fås billigt i afrikanske lande.

  Vil eller kan man ikke acceptere danske sekulære love, adlyde Folketinget, så er det ud af landet.

  Målet for hisprutterne ol. er jo netop at skabe muslimske enklaver med sharia, regulær erobringspolitik, som foreskrevet i koranen.
  De såkaldte dialogcentre, moskeer, bønnehuse osv. er i realiteten administrationscentre.

  læs Trojan Horse og bliv klogere.
  Kan nemt købes på nettet for billige penge via Amazon.

  Kommentar by T. Snorrason — 6. marts 2015 @ 09:10

 13. Danskerne er desværre blevet bedøvet med tom underholding, afhængighed af staten og mental kastraktion i skolerne igennem de sidste 30 år. Læg dertil en våbenlov der smider folk (dvs gammeldanskere) i fængsel for en lommekniv der har låsbart blad eller er længere end Mette Frederiksens klit (7cm)

  Det er da prisværdigt at nogle af jer har drømmen om at Holger Danske vågner op og rydder op. Det sker bare aldrig…… der kommer ikke engang 200 til fredelige pegida eller SIAD demonstrationer, hvordan kan I så tro nogen vil gøre alvor af opstand mod Islamister og den herskende klasse?

  Kommentar by redneck — 6. marts 2015 @ 09:38

 14. @redneck – LOL!

  Kommentar by Helmut Kohl — 6. marts 2015 @ 09:48

 15. Op med en stor flot jødemur og lad så de tunge krumbanevåben stå for dialogen og integrationen .

  Vi ved udmærket godt hvordan det her kommer til at forløbe og vi kan lige så godt gøre brug af den viden som er gjort i Israel , Libanon og Bosnien.

  Det går hurtigt nu , langt hurtigere end jeg troede for bare få år siden hvor jeg var overbevist om at krigen først vil komme når jeg var en gamle mand.

  Jeg troede at det var en “Balkanisering” vi stod med og at det ville vare længe før højslette Islam vil blev voksen nok i europa til gå jihad.
  Men det er ikke den fedtede bløde og mere gennemtænkte Balkanske tyrker Islam der vil slås , nej det er den hovedeløse araber islam som er legendarisk kendt for at kunne fucked alt op i løbet af ganske kort tid.
  Det bliver ikke en langsom optrapning over mange år , inden for de næste år kan Europa og vesten nemt blive tvungen i åben krig med islam´s kriger midt i Europa og før vi får set os om stå midt i et blodbad hvor fordrivelses af samtlige muslimer fra Europa er eneste mulighed.

  Kommentar by Aglet Xander — 6. marts 2015 @ 09:53

 16. ad redneck 13
  Nej, jeg tror ikke på Holger Danske ol., men jeg tror på historie gentager sig, idet menneskets natur ikke ændrer sig blot fordi teknologier fornyes.
  Islam irriterer og ødelægger ikke alene Danmark og Europa, også Rusland, Kina og Indien har samme problemer i større eller mindre omfang.
  Problemet er USA og renegaten Obummer plus nymarxismen med dens grænseløse multikulti, men da det som kommunismen er rent pladder uden gang på jord, ja så vil naturlovene og de historiske love automatisk føre til, at man kan blive enige om, at verden ikke har brug for eller kan tolerere islam og den medfølgende konstante terror, som islam advokerer for under flosklen jihad.
  Jeg tror ikke russiske, kinesiske og japanske (senest har den Islamske Stat som bekendt også erklæret krig mod Japan!) ledere har større kvaler ved at beslutte og gennemføre en udslettelse til bunds af islam.
  USA er problemet nu, men lidt effektiv terror og ikke det småpjat, der er set til nu, får nok også USA med på vognen.
  Hvis du har lyst til at læse lidt om den forkrøblede islamiske tankegang, så prøv
  http://www.clarionproject.org/news/islamic-state-isis-isil-propaganda-magazine-dabiq

  Kommentar by T. Snorrason — 6. marts 2015 @ 10:37

 17. Danmark bliver mindre og mindre. Hvad udad tabes skal også indad tabes, og resten smider vi væk, for nu at udtrykke det lidt statsmandsagtigt.

  Kommentar by Nils — 6. marts 2015 @ 10:54

 18. Jeg har spekuleret over, hvad nu hvis Arnold Schwarzenegger ville flytte til Islamisk Stat Sverige, vil han så blive anholdt pga. sit efternavn?.

  Kommentar by Fritz — 6. marts 2015 @ 11:23

 19. De kan bare døbe ham om til Arnold Weissarsch. Jvf. den hvidgumpede svennefinke eller hvad de endte på.

  Kommentar by Nils — 6. marts 2015 @ 11:32

 20. T. snorrason:

  Det virkede ikke særlig godt på Balkan. Flere lande er blevet muslimske, og ja der er kommet krig, men muslimerne blev ikke smidt ud.

  Kommentar by Dinesen — 6. marts 2015 @ 11:34

 21. Man må jo give Pierre-Joseph Proudhon ret i, at den almindelig elendighed vil frembringe det, den sunde fornuft ikke kan.
  Desværre må vi nok vente en rum tid endnu inden enhedsliste tilhængere har fattet, at de også sidder i den synkende skude og jo flere de samler op, jo mere læk bliver skuden.

  Kommentar by Menig 442 — 6. marts 2015 @ 13:04

 22. Hvis bare de røde høns kunne få ind i deres små hoveder at islam er ligeglade med hvad folk stemmer.

  Sålænge du er ikke-muslim, er islam i krig med dig!!

  Kommentar by Santor — 6. marts 2015 @ 13:24

 23. Hånden på hjertet: Jeg ville ikke have gættet, at de stemmer Enhedslisten.
  Jeg ville klart have gættet på, at de stemte Radikale Venstre eller slet ikke stemte. Umiddelbart vil jeg mene, at en Radikal stemme ville være mest strategisk gavnlig for dem.

  Kommentar by Gæst — 6. marts 2015 @ 13:36

 24. Vi er bare, soergeligt at sige det , for dumme ,foerst Kokkedal nu her,og her Herren hjaelpe mig den er ikke feset ind paa lystavlen endnu

  Kommentar by Dunk — 6. marts 2015 @ 14:23

 25. Rettelse til “24” Vi er……… “dumme” rettelse til uansvarlige

  Kommentar by Dunk — 6. marts 2015 @ 14:27

 26. Borgerkrig, siger nogle. Og hvad skal en borgerkrig føres med køkkeknive og havesakse. Alle former for våben er idag registrerede og opbevaringen har myndighederne sørget for er spærret så godt inde, det vil tage de fleste en formiddag af få dem gjort klar.

  Historien har vist at våben registreringer altid fører til våbenkonfiskationer.

  Så i tilfælde af bare udsigten til en konflikt, vil staten sætte alt ind på at konfiskere samtlige skydevåben.

  I mellemtiden ja så armere vores gæster sig alt hvad remme og tøjler kan holde, dette med ikke registrede våben som myndighederne kan hente.

  Danskerne vil blive slagtet, godt hjulpet af myndighederne.

  Årsagen til våbenkonfiskeringerne er at befolkningen efter fjenden er nedkæmpet, evt vender våbene mod de danskere som samarbejdede eller tillod tingene at ske. De kunne jo tænkes at fjernes fra magten og previlegierne.

  Kommentar by hans01 — 6. marts 2015 @ 14:39

 27. 2.Jern Henrik/3.T. Snorrason. Ja sporene skræmmer. Hvad laver NATO?
  Hvorfor ikke lære af historien? Hør her om islams erobring af Indien.
  Hvis Iran får atomvåben, som Pakistan allerede har, er det et spørgsmål om NATO kan klare opgaven – selv med hjælp fra Israels A-våben? 500 år under islam er en lang fremtid for Europa, men ja, sporene skræmmer og hvordan skal vi kunne undgå det mod en så topmotiveret fjende som Islam?
  hør/se her (på engelsk)
  https://www.youtube.com/watch?v=TMY2YV9WucY
  og/eller læs her (på engelsk)
  http://www.gatewayforindia.com/history/muslim_history.htm

  Kommentar by A-mad — 6. marts 2015 @ 15:31

 28. #18 Så kunne der da blive ryddet lidt op i ISS for én gangs skyld :D

  Kommentar by Bjovulf — 6. marts 2015 @ 15:41

 29. Ha, man burde jo opstille skilte ved de svenske grænseovergange med
  teksten: “Velkommen til IS Sverigstan” ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 6. marts 2015 @ 15:44

 30. Almene boligorganisationer er sårbare overfor magtmisbrug. Der ligger alt for meget magt til de få højtråbende beboere, der ønsker at blive valgt.
  Løsningen er at sælge de almennyttige boliger til pensionsselskaberne. Så vil der blive ryddet op og vedligeholdt ordentligt I ejendommen. Beboere der misligholder det lejede vil ikke længere blive tolereret. Mon ghettoerne vil overleve, når det kun er Husordenen der kan stemmes om?

  Kommentar by lisa — 6. marts 2015 @ 19:06

 31. ad 30
  Glimrende forslag.
  Problemet er dog, at en sådan praktisk løsning ville ødelægge en masse for “vor dejlige bevægelse” som pamper-Nyrup så salvelsesfuldt udtrykte det.
  Et af de sidste steder, hvor bevægelsen kan tjene lidt, efter Arbejdernes Ligkistemagasin lukkede som sidste i rækken af Arbejderbevægelsens forsøg som arbejdsgivere.

  Kommentar by T. Snorrason — 6. marts 2015 @ 20:50

 32. #26 “Alle former for våben er idag registrerede og opbevaringen har myndighederne sørget for er spærret så godt inde, det vil tage de fleste en formiddag af få dem gjort klar.”

  Det skal du ikke være så sikker på.

  Kommentar by HMAK — 7. marts 2015 @ 09:06

 33. Selvfølgelig vil nationale flag forsvinde

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/amerikanske-studerende-bandlyser-det-amerikanske-flag/5471696

  http://news.uci.edu/briefs/asuci-president-offers-statement-on-flag-ban-bill/
  Six undergraduate members of the ASUCI Legislative Council passed a bill that bans hanging a flag from any nation in the common lobby area of the student government offices.

  This legislation is not endorsed or supported in any way by the campus leadership…..

  Kommentar by tavsen — 7. marts 2015 @ 12:09

 34. De “ansvarlige” politikere(fra alle folketingets partier minus DF) ønsker at gøre velfærdsmigranter/såkaldte flygtninge til indvandrere. Det vil være en bedre ide, at give “flygtningene” en midlertidig opholdstilladelse og placere dem i et “flygtninge”center med kost og logi, indtil det er muligt at hjemsende dem.

  Kommentar by F. Jensen — 7. marts 2015 @ 19:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper