20. marts 2015

57 islamiske lande danner front mod Sverige, efter minister kaldte sharia-regime for middelalderlig

Forleden opsagde Sverige en større våbenaftale med Saudi-Arabien, da landet efter udenrigsminister Margot Wallström var et middelalderligt diktatur, og førte en politik der lå langt fra feministisk politik i forhold til kvinders rettigheder. Det mødte kritik fra Den Arabiske Liga og OIC, og tenderer en mindre Muhammedkrise. Udenrigsministeren forstod tilsyneladende ikke, at kritik af det saudiske styre, reelt var kritik af sharia’en.

Leder af Ingrid Carlqvist på Dispatch International – Margot Wallström har öppnat Pandoras ask.

“Saudiarabien är islams allra heligaste land. Här ligger Mecka med världens största moské, Al-Masjid al-Ḥarām, som omsluter den heliga stenen Kaba. … Det var detta land Margot Wallström kallade en diktatur med ‘medeltida’ straff (exempelvis piskning av uppstudsiga bloggare) och kvinnoförtryckande (exempelvis att kvinnor inte får köra bil). Bra där, Margot!

Hennes uttalanden har nu satt hela den arabiska världen i brand. Nu är det inte bara Arabförbundet som fördömt hennes uttalanden, utan alla de 57 länderna i OIC (Organization of Islamic Cooperation). Saudiarabien och Förenade Arabemiraten har tagit hem sina ambassadörer från Stockholm, och Saudiarabien har meddelat att inga nya svenska affärsmän kommer att få visum till deras land.

Nu vrider sig utrikesministern som en mask i sina försök att påstå att hon inte kritiserade islam med sina uttalanden. Hennes pressekreterare Erik Boman säger i dag till Dagens Nyheter:

‘Vi har den största respekt för islam. Sverige värdesätter goda relationer med den muslimska världen.’

Men kritiserade islam var just vad Wallström gjorde, i och för sig utan att begripa det. Sharialagarna är en del av islam, och det var Allah själv som meddelade Muhammed hur han skulle straffa sina undersåtar. Att påstå att sharia är ‘medeltida’ och att Saudiarabien med dessa lagar förtrycker sin befolkning är en total sågning av islam.

(Islam-tro Salman bin Abdulaziz Al Saud & feministen Margot Wallström)

Det Margot Wallström uppenbarligen inte heller kände till är att Saudiarabien aldrig har skrivit under FNs deklaration om de mänskliga rättigheterna. Saudi har däremot skrivit under Kairodeklarationen (liksom de övriga 56 länderna i OIC), som är själva motsatsen till det vi kallar mänskliga rättigheter. Kairodeklarationen slår nämligen fast att sharia övertrumfar de mänskliga rättigheter som FN listar, vilket är liktydigt med alla.

Att Sverige har en utrikesminister som inte vet detta är naturligtvis pinsamt. Men låt oss skänka en tacksamhetens tanke till Margot Wallström och hennes medarbetare. Genom sina uttalanden har Wallström satt fingret på just det budskap som vi islamkritiker länge försökt tränga igenom med: Islam är en totalitär ideologi som förvägrar människor mänskliga rättigheter och håller sina undersåtar fast i ett barbariskt system utan hopp.

Oploadet Kl. 19:39 af Kim Møller — Direkte link41 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/64844/trackback

41 Comments »

 1. Ha-Ha.

  Det er altid rart, når virkeligheden rammer PC-folket!

  Men man kan jo godt spekulere lidt på hvad der er sket bag kulisserne. Mon ikke nogle af embedsmændene forsøgte at advare hende? Hvorfor lyttede hun så ikke? Hvad siger det om hende og resten af den Svenske regering?

  Kommentar by Sigwar — 20. marts 2015 @ 20:14

 2. Hvor er det bare dejligt, at den pivrøde og møgfeministiske skodregering hinsidan får lov at bokse med at forklare, hvordan den både vil elske og omfavne islam samtidig med at den vil gøre Sverige til en humanistisk stormagt. Det er bedre end at se mit yndlingsafsnit af Klovn med en sval bajer og en pose flæskesvær, plus forestillingen er gratis og kommer til at vare ganske længe. Juhuu juhhu – tak for Margot Wallström :-)

  Kommentar by Ole — 20. marts 2015 @ 20:29

 3. Er Sverige da ikke også et islamisk land?

  Kommentar by Daniel — 20. marts 2015 @ 20:32

 4. Saudi-Arabien, manifestationen af Sunni-Islam, komplet med Sharia-lov og det hele. Svenskeren har ret i sin kritik, om Saudi-Arabien som et “patriarkalsk” samfund, og at Sverige i sandhed er et samfund med “feministiske værdier”. Lad os derfor importere 100.000 patriarkalske arabere hvert år. De vil sikkert elske den svenske feminisme – bare kig i voldtægtsstatistikken. Den svenske logik er… forundrende…

  WAR IS PEACE. FREEDOM IS SLAVERY. IGNORANCE IS STRENGTH

  Mareridtet stopper aldrig – hvornår får det en ende? Skal vi dag efter dag, år ud og år ind fortsætte med at se vor Vestlig Civilisation smuldre for øjnene af os?

  Den moderne Retorik:
  “De skal nok integrere sig! De er bare lidt mørkere end os. Bare vent og se, gør dem vestlige borgere, så skal de nok blive civiliserede! Muslimerne er lige som os!”

  Retorikken i Romerriget:
  “De skal nok integrere sig! De er bare lidt lysere end os. Bare vent og se, gør dem romerske borgere, så skal de nok blive civiliserede! Visigoterne er lige som os!”

  Skriften på væggen står malet i blod med den hensynsløse kværnen fra Fortunas hjul.

  Det er skræmmende.

  Kommentar by Aslak — 20. marts 2015 @ 20:36

 5. Sjovt – det er ellers nøjatigt det samme, vi andre er blevet
  kaldt racister for at sige gennem de seneste 20-30 år ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 20. marts 2015 @ 20:41

 6. Paradoksalt har aldrig været mere rammende.

  Kommentar by klaus j — 20. marts 2015 @ 20:59

 7. En blind høne finder et korn, pragtfuldt!
  Ingen repræsenterer det vestlige politisk korrekte establissement bedre Margot Wallström.
  Hun har tidligere demonstreret sin totale uvidenhed om demokrati i et tåkrummende pinligt TV interview efter Irlands første Lisabontraktat-afstemning i 2008.
  Nu har hun så også demonstreret sin totale uvidenhed om Islam: “Vi har den största respekt för islam. Sverige värdesätter goda relationer med den muslimska världen”.
  De 2 eksempler på uvidenhed hænger fint sammen, vi ser det hele tiden hos de politisk korrekte. Fru Wallström skiller sig dog lidt ud, idet hun udtaler sig som om hun faktisk selv tror på det vrøvl hun siger om henholdsvis “EU demokrati” og Islam. Mange andre PK’ere er snedige nok til gennemskue deres egne løgne så de kan hykle sig igennem uden sådan nogle ubehagelige kriser som denne. I den sammenhæng virker hendes uvidenhed ægte.
  Det er virkelig morsomt!

  Kommentar by monse — 20. marts 2015 @ 21:02

 8. Jeg er også fornærmet – Middelalderen var en fin periode i Europas historie, der ikke er rimelig at sammenligne med Saudi-Arabien, Iran, Islamisk Stat og andre Sharia-regimer. Det var ikke pænt sagt.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 20. marts 2015 @ 21:17

 9. Det er meget typisk svensk, at sætte idealerne over økonomien og arbejdspladserne, og det har da også indbragt Wallstrom ros fra dansk venstrefløj som David Trads. Problemet er, at Sverige ikke længere har råd til den slags. 5 mia er også en slags penge.

  En mere grundig behandling af den svenske klumpe dumpe regering, kan man læse her. Kritikeren er socialdemokrat, det kan man ikke se

  http://ledarsidorna.se/2015/03/ensam-i-oknen/

  Kommentar by Snaphanen — 20. marts 2015 @ 21:21

 10. Jeg troede Sverige var Allahs eget land.

  Kommentar by F. Santoro — 20. marts 2015 @ 21:40

 11. Wallstrøm var jo indkvoteret i Bryssel, hvor hun skabte sig et solidt ry for ikke at have opfundet den dybe tallerken. Se f.eks-

  Margot Wallström, Sweden’s current Foreign Minister, in 2005: “Support the EU Constitution or risk a new Holocaust.”

  http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1489643/Vote-for-EU-constitution-or-risk-new-Holocaust-says-Brussels.html

  Kommentar by Snaphanen — 20. marts 2015 @ 22:22

 12. > 11 Hun er skingrende skør

  Kommentar by monse — 20. marts 2015 @ 22:29

 13. Hun er jo bare en i en lang række af politikere der ikke fatter hvad islam er. Tænk at se sig selv som et oplyst menneske og ovenikøbet være feminist, samtidig med at man udtaler “vi har den største respekt for islam”, det er jo absurd.
  Hende, lars løkke, hele thorning, david cameron, obama, listen er lang over folk der tror at islam ikke har noget med islam at gøre, og nægter at forholde sig til det når muslimer opfører sig som koranen siger de skal gøre. WAKE! THE! FUCK! UP!

  Kommentar by Per — 20. marts 2015 @ 22:46

 14. Det burde ikke have kunnet ske, det er forbudt for postmarxister at kritisere undertrykte muslimer. Svenskerne må have alvorligt røde ører…

  Kommentar by ballelars — 20. marts 2015 @ 22:52

 15. Margot Wallström har tydeligvis lavet en Party Poop :-)

  Kommentar by - by Proxy - — 20. marts 2015 @ 22:56

 16. Har hen mon overvejet først, om disse stærkt antiislamiske udtalelser eventuelt kunne få meget negative følger for Sveriges ellers store forhåbninger om allerede at kunne blive medlem af ICO (Islamic Cooperation Organisation) inden 2030? ;-)

  Eller blev der mon igen-igen følt mere, end der blev tænkt inden
  for den nye og yderst alternative feministiske svenske udenrigspolitik?

  Næste akt i denne tragikomiske farce i virkelighedens totalteater følger snarest …

  Kommentar by Bjovulf — 21. marts 2015 @ 02:23

 17. Hvad foregår der blandt svenske politikere. De er jo rablende vanvittige. Reinfeldt med sine åbne hjerter og svenskerne, der ikke ejer Sverige og nu denne sindsforvirrede feminist, der både går til angreb på Sharia i Saudi-Arabien, imens hun samtidig ihærdigt arbejder på at importere hundredetusindvis af shariatro muslimer til Sverige.

  Kommentar by JJ — 21. marts 2015 @ 07:20

 18. Jeg er også dybt fornærmet. Tænke sig at hun sammenligner middelalderen med islam. Det var i middelalderen at man bla. grundlagde universiteterne og byggede fantastiske katedraler m.m. Islam gør det stik modsatte, senest demonstreret i nineve.

  Kommentar by Danskeren — 21. marts 2015 @ 07:26

 19. “A diplomatic row between Sweden and Arab Gulf states caused by Foreign Minister Margot Wallstroem’s statements against Saudi Arabia has sparked backlash in Stockholm, as a low in relations threatens business interests between the Nordic country and its Arab trading partners.

  Many Swedish business leaders – including those in the country’s large defense industry – are fearful that the rift with the Arab Gulf states, especially with Saudi Arabia, could have large economic implications.”

  Swedish FM’s anti-Saudi remarks spark backlash in Stockholm
  http://english.alarabiya.net/en/News/middle-east/2015/03/19/Swedish-FM-s-anti-Saudi-remarks-spark-backlash-in-Stockholm.html

  Kommentar by BE — 21. marts 2015 @ 08:45

 20. Der findes to slags islam. Det ene er det patrikalske, reaktionære sharia islam, der lever i hjerterne på 1,7 mia. muslimer. Det andet er det moderate, progressive feministiske sharialøse islam, der lever i hjerterne på venstreorienterede vesterlændinge, som aldrig har læst koranen. Det er kun den første type islam, Margot angriber.

  Kommentar by Anonym — 21. marts 2015 @ 09:10

 21. Margot Wallström blev hentet hjem fra Bruxelles, for at vinde de rødes valgkamp. Hun var jo en stor kapacitet..!?

  Det hun nu har gjort, nyder stor opbakning blandt feministerne i Sverige – ikke mindst fordi det blev sagt, for at begrunde hvorfor en våbenaftale ikke skulle forlænges.

  Med andre ord sidder Sverige nu i saksen – uanset hvad.

  Det sjove bliver, at følge den videre udvikling i hele denne farce..!

  Kommentar by Peter Andersen — 21. marts 2015 @ 09:27

 22. Dybest set er det uvæsentligt, for Sverige ophører i løbet af en overskuelig årrække med at eksisterer.

  Kommentar by Robert R — 21. marts 2015 @ 09:30

 23. I øvrigt sagde Sverige nej til NATO – fordi det var deres drøm, at blive medlem af FN’s sikkerhedsråd..!

  HAHAHAHA..!!!!

  Og siden valget har de allerede lagt sig ud med Rusland, Israel og nu hele den muslimske verden..!!!

  Forestillingen bliver sgu ikke bedre..!

  Kommentar by Peter Andersen — 21. marts 2015 @ 09:31

 24. Så mangler vi bare en fatwa, der forbyder muhamedanere at søge asyl i det fremmedfjendske Sverige. Eller noget.

  Kommentar by bastardo — 21. marts 2015 @ 10:25

 25. @23, Så kommer de bare til den næststørste humanistiske stormagt Danmark, istedet for Sverige..

  Kommentar by Hans01 — 21. marts 2015 @ 10:34

 26. He-He. Hun skræmmer turisterne væk :-( Det har hun lært i Danmark :-(

  ”Risk att en felaktig bild av Sverige sprids”
  20 mars 2015 kl 12:43, uppdaterad: 20 mars 2015 kl 13:55
  Regeringen är oroad för att Sverige ska framställas som islamfientlig i medier i Gulfstaterna. På en presskonferens efter interpellationsdebatten i riksdagen i dag bekräftade Wallström regeringens oro för att det sprids en bild av Sverige som islamfientlig.
  ht tp://www.svd.se/nyheter/inrikes/regeringen-radd-for-muslimska-protester_4424901.svd

  ”Margot Wallström kritiserade islam”
  20 mars 2015 kl 15:28, uppdaterad: 20 mars 2015 kl 17:41
  Margot Wallström har fel. Hennes uttalanden kan visst uppfattas som en kritik mot islam. Och det är den beska medicinen som Sverige nu får smaka, enligt en expert.
  ht tp://www.svd.se/nyheter/inrikes/margot-wallstrom-kritiserade-islam_4425181.svd

  Kommentar by anno — 21. marts 2015 @ 11:50

 27. Enig med Sigwar og Ole: Det er faktisk rigtig sjovt, at en muslima-sharia-elskende svensk minister lægger sig ud med dele af den barbariske, ups, muslimske verden.

  Det rigtigt underholdende er naturligvis, at en spejlblank feminist fra Sverigstan kritiserer Saudi-Barbarien, hvor kvinder ikke må køre bil, hvor kvinder skal være komplet tildækkede og hvor kvinder ikke må bevæge sig uden for hjemmet uden et mandligt klanmedlem.

  Og hvor man halshugger filipinske stuepiger, hvis deres mandlige ejere ‘er kommet til’ at voldtage hende.

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. marts 2015 @ 12:18

 28. Kommentar til Aslak — 20. marts 2015 @ 20:36

  Din analogi mellem nutidens kulturradikale retorik og den mulige retorik i Romerriget er morsom, men misvisende.

  Folkegruppen visigoterne flygtede til Romerriget for at undgå hunnernes nedslagtninger. Romerne tog meget modvilligt mod denne ariansk kristne folkegruppe Visigoterne havde ikke et religiøst-ideologisk ønske om at smadre Romerriget, men romerne behandlede dem så dårligt, at de gjorde oprør, hvilket var meget ødelæggende for begge parter.

  Da visigoterne endelig slog sig ned og dannede riget Toledo i Spanien, blev de i høj grad integreret og blev med-bærere af den europæiske kultur, hvor græske, romerske, arabiske og hebraisk bøger, der overlevede områdets krige og islamisering, blev oversat til spansk og videre til latin og spredt ud til inspiration og udvikling i middelalderens Europa, mens det islamiserede Mellemøsten og Nordafrika gav fanden i de samme muligheder og sank ned i islamisk mørke, efterhånden som deres fordums rige før-islamiske kultur- og samfundskapital blev udtømt.

  Kommentar by traveler — 21. marts 2015 @ 12:25

 29. ISIS støtte lever i Sverige og modtager socialhjælp

  “Nej, det er ikke deres penge. Det kommer kun fra Gud”

  “Vil du, at Sverige giver dig 3 valgmuligheder?
  Enten bliver kristen, eller betaler Gizja, eller forlader landet?”

  Som de kristne i Irak fik af valgmuligheder for at overleve.

  https://www.youtube.com/watch?v=VOZh88w7ipw

  Kommentar by tavsen — 21. marts 2015 @ 13:36

 30. Altså, nu bliver vi nødt til at få lidt styr på tingene. Vi får ustandseligt tudet ørene fulde af, at jihad terror, kvindeundertrykkelse, aflivning af jøder, piskning osv af isislams daglige sysler intet har med isislam at gøre!
  Så må vi vel forvente at dem der klynker og pludder op med den slags udokumenterede påstande, nu stiller sig op foran denne svenske hen wallstrømingen, og forklare henne at det ikke har noget med isislam at gøre, det som dagligt praktiseres netop i de muhammedanske mellemøsten lande ellers lugter deres påstande lige så slemt som en svensk sürstrømming.
  Lad os nu høre fra alle isislam “eksperterne” helle thumbe smidt, barbræk hussan obama, lars voldtægts bon uLøkke, at hele mellemøsten har misforstået isislam.
  Lad nu disse isislam “eksperter” italesætte hele mellemøsten for deres misforståede isislam udøvelser, se det ville blive sjovt!

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 21. marts 2015 @ 17:55

 31. Men søde li, jeg tror ikke det er nødvendigt at forklare Fru Wallström at Saudi Arabiens behandling af kvinder, dissidenter m. fl. intet har med Islam at gøre. Det er efter alt at dømme netop det hun allerede tror! Udfordringen er snarere at forklare hende, at det har alt med Islam at gøre. Det bliver nok sværere. Saudi Araberne er gået i gang med at forklare hende dette, men der er ingen tegn på, at det trænger ind.

  Kommentar by monse — 21. marts 2015 @ 18:57

 32. Er der nogen, der har kendskab til den politiske debat i Riksdagen i Stockholm? Er der i sådan et tilfælde nogen som sætter Margot Wallström på plads, dvs. latterliggør hende, og bliver den slags formidlet af medierne?

  Kommentar by Niels P. — 21. marts 2015 @ 18:58

 33. > 32 Niels P
  Margot Wallström er en fremtrædende eksponent for den kollektive politisk korrekte Islam-blindhed, der præger flertallet i Riksdagen, med SD som undtagelsen. Selvom nogle i de politisk korrekte partier formentlig er smarte nok til at genneskue Islam holder de klogeligt kæft af karrierehensyn. Fru Wallström troede hun kritiserede et kvindefjendsk styre i en stat ved navn Saudi Arabien, men forstod tilsyneladende ikke, at hun derved reelt kritiserede Islam. Jeg ved ikke om nogle af hendes politisk korrekte Riksdagskolleger kommer åbenlyst på banen og sætter hende på plads, for de vil i så fald blive nødt til at hykle sig uden om følgende dilemma:
  1. At sætte hende på plads for at kritisere et kvindefjendsk styre kunne ses som anti-feminisme, hvilket er en karrierestopper i Sverige
  2. At sætte hende på plads for at kritisere Islam for kvindefjendskhed kunne ses som en indrømmelse af at Islam er kvindefjendsk, hvilket jo er islamofobi, som også er en karrierestopper i Sverige
  De fleste PKere i Riksdagen vil nok helst tie sagen ihjel udadtil, mens jeg gætter på at de diskret arbejder i kulisserne på at skrive Fru Wallström ud af forestillingen, og så håbe på at Saudiernes vrede efterhånden går over.

  Kommentar by monse — 21. marts 2015 @ 20:09

 34. @31 monse
  Kære Monse aldrig har jeg oplevet at være uenig med dig, så jeg køber den med, at marGut wallsürstrømingen virkelig er dum, uvidende, uoplyst og totalt blank omkring isislam lizzom helle Thumbe smide, barbræk hussein el-obama, lars voldtægt offer uLøkke, men dem griner man jo af, når de lire deres isislamofile floskler af, for de har jo kun statsmandslinge status, altså bange krybende ligegyldige pengepure, golf entusiast og pamperbon kammerat.

  Men jeg syntes oprigtigt, vi skal støtte wallsürstrømmingen i hendes kritik af mellemøsten, lad os da kritisere disse landes barbariske stil og kræve de underskriver menneskerettighederne, ikke sharia cairo “menneskerettighederne”, lad os støtte hennnes kritik, for den har jo ikke noget med isislam at gøre :)

  Tror bare hun glider ud i glemslen nu, desværre, for hendes kritik kunne jeg godt lide. Hun får sparket nu, så det tjener som en advarsel til alle andre der våger at kritisere isislam, sådan fungere det jo!……….desværre.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 21. marts 2015 @ 20:17

 35. @33 monse
  Helt enig igen :)

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 21. marts 2015 @ 20:21

 36. Jeg tror Sverige ligger i krig med sig selv og deres selvforståelse.

  Kommentar by jr poulsen — 21. marts 2015 @ 20:39

 37. 33-34 Tak, det er jeg med på. Men hvad siger Sveriges eneste opposition, Sverigedemokraterna?

  Kommentar by Niels P. — 21. marts 2015 @ 21:21

 38. > 36

  SD støtter Margot Wallströms udtalelser om, at Saudi Arabien har et retssystem, der hører hjemme i middelalderen:

  http://sverigedemokraterna.se/kommentar-kring-turerna-i-saudiaffaren/

  Kommentar by monse — 21. marts 2015 @ 21:51

 39. Ok, altså ingenting. Jeg havde ventet at man hudflettede og latterliggjorde den svenske udenrigsministers afvisning af at kritisere islam.

  Kommentar by Niels P. — 21. marts 2015 @ 22:26

 40. > 39
  Det er mit gæt, at SD modstår den utvivlsomt stærke fristelse til at lade fruen stege i sit eget fedt, fordi der er mere langsigtet strategi i at støtte hendes kritik af Saudi Arabien, og dermed også beskytte hende og især den post hun beklæder, ikke af hensyn til hende, men af hensyn til Sverige.

  > 34 li,
  Kulturkampen er i sidste ende en kamp mellem dem, der har humor, og dem, der ikke har humor.
  Du får lige et par smiley’er for din poesi: :-) :-)

  Kommentar by monse — 22. marts 2015 @ 00:06

 41. 34 SødeLi,

  moské man også kunne kalde hende Wahlelsürstrømingen. Når jeg ser billedet af hende er jeg ikke i tvivl om, at lagde hun sig ud på en offentlig strand så ville skrækslagne gæster tilkalde Greenpiss for, at få hende trukket tilbage i vandet.

  Kommentar by Hans Und — 22. marts 2015 @ 05:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper