26. januar 2009

Mikael Jalving om bevisførelsen hos “selverklæret ‘humanist og borgerrettighedsforkæmper'”

Fra gårsdagens Berlingske Tidende. Mikael Jalving om…

Anstændighedens forpost
Det er egentlig ikke fordi, de Radikale ikke har problemer nok i forvejen. Nu har partiet blot fået ét mere. Hun hedder Monika Margrethe Hansen, er 37 år, partimedlem og selverklæret »humanist og borgerrettighedsforkæmper«. Alt dette til trods har hun et problem med at styre sit sprog, som når hun f.eks. på sin personlige blogpost for et mere anstændigt Danmark kalder deltagerne i den fredelige pro-israelske demonstration på Rådhuspladsen for 14 dage siden for »højrenationalistiske venner, anti-muslimske demagoger, fremmedfjendske små tosser og hadske islamofobiske præster«. Af en eller anden grund har Groft sagt svært ved at genkende billedet, men det må skyldes, at vi tilhører samme gruppe. Uanset hvad er der, så vidt vides, ytringsfrihed i dette land, skønt det ville være opløftende at blive begavet med Monika Margrethe Hansens bevisførelse for selvsamme påstand, al den stund at det må anses for at være på grænsen til det uanstændige eller under alle omstændigheder intellektuelt uhædeligt at begive sig af med løse påstande. Selv for en borgerrettighedsforkæmper.

 • 15/1-09 BT – Choktal for De Radikale – tæt på spærregrænsen.
 • Oploadet Kl. 13:35 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/6498/trackback

  24 Comments »

  1. De Radikale dyrker “Godheden” som var det en religion, hvis præmisser ikke kan diskuteres. De mener de er så gode, at de skal bestemme over alle andre. Det bliver bare hurtigt elitært og totalitært. Heldigvis lader det til at de er på vej ud af folketinget, da folket har gennemskuet dem

   Kommentar by Svend P — 26. januar 2009 @ 13:44

  2. Så er den ged vist rundbarberet?

   Kommentar by Als — 26. januar 2009 @ 13:46

  3. Shansen er åbenlyst psykisk syg, og ikke værd at beskæftige sig med, hverken for groft sagt eller det radikale venstre.

   Kommentar by Nicolai K. — 26. januar 2009 @ 13:52

  4. ->#3 Nicolai k

   “og ikke værd at beskæftige sig med, hverken for groft sagt eller det radikale venstre.”

   Tænk, jeg synes hun repræsenterer den radikale selvgodhed på allerbedste vis.

   Kommentar by JensH — 26. januar 2009 @ 13:55

  5. Jeg mener nu Shansen er en udemærket repræsentant for de Radigale, hun udtrykker jo bare med andre ord, hvad de andre Radikale også mener.

   Kommentar by li — 26. januar 2009 @ 14:04

  6. OT

   I dagens berlinger på nettet:
   http://www.berlingske.dk/article/20090126/viden/90126073/

   Vel er samfundet (læs: massemedier og ignoranter på venstrefløjen) langt ude i sit racismeparanoia. Men dette?

   Hvornår bliver det strafbart at sælge isvafler med flødebolle, syltetøj og flødeskum?? Det er jo åååh racistisk at den mørkebrune flødebolle ligger i noget rødt der godt kunne ligne blod, omgivet af hvidt flødeskum!! Det er jo et symbol på, at de stakkels mørklødede er undertrykt af den forfærdelige hvide race!!
   Hvor er det Danmark jeg husker fra dengang.
   Skyllet ud i lokummet.

   Kommentar by Asaskiold — 26. januar 2009 @ 14:09

  7. Den radikale alfader Viggo Hørup (1848-1902), en mand af folket og en politisk skribent så skarp som en kirurgisk skalpel, må rotere i sin grav. Ikke så meget på grund af Shansen, som tydeligvis er et mentalt tilfælde. Meget mere og værre, når han mønstrer de ledende kræfter i partiet. Mumlehoveder, fumlegængere.

   Det parti har sin storhedstid bag sig.

   Kommentar by Crass Børsting — 26. januar 2009 @ 14:26

  8. -> #6 Crass Børsting

   “Det parti har sin storhedstid bag sig”

   Hvis du med ’storhedstid’ mener abnorm stor indflydelse på Dansk politik, så håber jeg du har ret. Hvis du derimod mener storhedstid i form af folkelig opbakning, så har dette mindre parti aldrig haft nogen ’storhedstid’. Det Radikale Venstre har aldrig været et ‘folkeparti’ som Venstre, Socialdemokratiet og de Konservative. Bevares, de nåede 27 mandater med Baunsgård i spidsen, (den første TV-politiker), men disse mandater forsvandt som dug for solen da Baunsgårds stjerne begyndte at dale. Nej, de Radikale har aldrig haft nogen ’storhedstid’ som egentligt folkeparti.

   Kommentar by JensH — 26. januar 2009 @ 14:51

  9. […] Lir Hansen hædres i pressen Posted on 26. januar, 2009 af Anna Lyttiger Tak til Hodja og Kim Fra Groft Sagt – foto: (?) Anstændighedens forpost Det er egentlig ikke fordi, de Radikale ikke […]

   Pingback by Margrethe Monika S. Lir Hansen hædres i pressen « Anna Lyttiger — 26. januar 2009 @ 14:58

  10. Dejligt at hun nu er i den store avis, jeg håber virkelig at de Radigale får flere grå hår, det er et usmageligt parti, pøj.

   Kommentar by Per N — 26. januar 2009 @ 16:12

  11. Der er åbenbart ingen nedre grænse for, hvem de radikale kan have som medlem.

   Kommentar by ISBN — 26. januar 2009 @ 16:17

  12. Endnu en radikal, Ibrahim Gøkhan fra Århus, under anklage for fusk:

   http://jp.dk/indland/aar/meninger/leder/article1577786.ece

   Kommentar by ISBN — 26. januar 2009 @ 16:23

  13. De radikale er færdige,forsvundet, lang tid før Danmark forsvinder.
   Den glæde har vi dog.

   Kommentar by pk — 26. januar 2009 @ 16:51

  14. På vegne af min Sønderjyske forfædre kan jeg kun glæde mig over om dette landssvigerparti vil forsvinde ud af dansk politik.

   Ingen af de øvrige partier kan som det Radikale Venstre opvise en sådan perlerække af svig overfor Danmark og danskerne, begået gennem partiets levetid.

   Jeg vil ikke glæde mig forlods, så jeg afventer stille og roligt partiets deroute og endelige afgang.

   Kommentar by Vivi Andersen — 26. januar 2009 @ 17:25

  15. Shansen er såmænd ikke mere anderledes end hendes artsfæller på venstgrefløjen, inklusivt de Radikale vægelsindede.

   #6 Asaskiold

   Menneskerettigheder til dyr… Det er ikke nok at de i forvejen er vend på hovedet, der er ingen ende på deres vanvid, kultur relativismen på fuld skrue, men, det er ikke første gang at venstretosserne arbejder på at finde deres rødder, de stræber såmænd seriøst efter at opnå menneskerettigheder for aber, chimpanzer, bavianer, orangutanger osv. Man spørger sig selv om det ikke er for at få flere stemmeberittigede, men noget interressant er at Chimpanzer faktisk var de første socialister, de har overraskene mange fællestræk, så på en måde er det et naturligt skridt for begge parter, Socialister og Chimpanzer, de kalder sig ikke de progressive for ingenting.

   Where chimps the first socialists?
   westerncivilizationandculture.blogspot.com/2008/10/were-chimps-first-socialists.html

   Socialists wants to give chimps Human Rights, (PSOE), the Spanish Socialist Workers’ Party, and the the Green Party, proposed a bill to grant some human rights to all the great apes which include humans, bonobos, chimpanzees, gorillas and orang-utans. Humanity shares about 97% of its genome with the great apes is what they argue.
   One might ask if they feel themselves related or they are declining in the polls and need voters inventing yet another proletariat.
   The EU’s European court of justice in Strasbourg agreed to hear a chimp’s plea for Human Rights:

   […]

   Matt Ridley explains – From The New Statesman

   …The biggest social difference between human beings and chimpanzees is economics. Human economics is all about exchange – of goods, services, information, currencies. This exchange is almost the defining feature of a human society. Power in most societies is largely acquired through wealth, which in turn is acquired through profitable exchange.

   Chimpanzees have no divisions of labour. They exchange favours – they literally scratch each other’s backs – but this is not the same as exchanging one thing for a different thing. So there is no chimpanzee equivalent of wealth or capital; there is only social capital or power, achieved by the best manipulator of alliances and cabals.

   That is why I say that chimpanzees are fundamentally like socialists. In the most purely socialist societies, government takes precedence over trade. Where capitalists compete over market share, socialists compete directly over power itself.

   Kommentar by Rolf Krake — 26. januar 2009 @ 21:34

  16. Og så er det da også meget fornøjeligt at erfare, at det er racistisk f. eks. at bekæmpe f.eks. dræbersnegle, når man finder dem her i landet.

   Kommentar by Karen W. — 26. januar 2009 @ 22:25

  17. Endnu en danskerhader og elsker af Allahfascismen.

   Kommentar by Bodil — 27. januar 2009 @ 08:04

  18. Så forstår man (endnu) bedre ‘partiets’ nyligt styrtdykkende meningsmålingstal! Det er iøvrigt blot få år siden, at ’shansen’ på DRs debatsider hårdnakket hævdede at være ‘konservativ’ – selvom dét såmænd heller ikke forekom synderligt troværdigt! :)

   Kommentar by Hans Henrik Hansen — 27. januar 2009 @ 13:02

  19. Shansen er hverken konservativ eller radikal.

   Hun er hadefuld.

   Kommentar by - — 27. januar 2009 @ 14:40

  20. @ -: Næ. Hun er manisk. Og ekstremt selvovervurderende.

   Kommentar by Anna Lyttiger — 27. januar 2009 @ 22:24

  21. Når man har “den rette sag” er facts, logik, argumenter og, ja, sandheden jo ligegyldig.

   Monica er et fremragende bevis på den tendens i tiden.

   Kommentar by DaLi — 28. januar 2009 @ 09:04

  22. Af ukendte årsager er de mange økonomiske bekvemmelighedsturister(de fleste af dem kommer fra middelalderøsten og omegn) endnu ikke blevet repatrieret. Nu bør der snarest af økonomiske og af sociale grunde ske omfattende repatrieringer af disse udgiftstunge “kulturberigere”. Hellere igår end idag.

   Kommentar by Poul — 28. januar 2009 @ 21:41

  23. Margrethe S Hansen er igen at træffe på Avisen, efter hun blev smidt ud ,hun skriver under ,YAHOO.

   Kommentar by Seppo — 29. januar 2009 @ 20:51

  24. Margrethe S Hansen har susende travlt på avisen.dk med ,at skrive om Uriasposten. Den “anstændige” kvinde, mangler måske opmærksomhed.

   Kommentar by Seppo — 31. januar 2009 @ 11:50

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper