30. marts 2015

Lederen af den ‘mest moderate syriske frihedsgruppe’ skamroser al-Nusra-fronten (al-Qaeda-gruppe)

Det er ikke nemt at finde moderate forbundsfæller i Syrien, men hvis de mest moderate intet problem har med den lokale al-Qaeda-gruppe, så skulle vi måske holde os helt ude af konflikten. Villy Søvndal, Søren Pind og Martin Lidegaard burde konfronteres med denne tilkendegivelse fra General Salim Idriss, lederen af den Frie Syriske Hær.

(General Salim Idriss på Twitter, 28. marts 2015)

“Den syriske opposition får nu 50 millioner kroner til at sikre basale serviceydelser til den syriske befolkning i de dele af landet, hvor oprørerne har taget kontrollen. … ‘Nogle mener, at man bedst støtter de moderate oprørere ved at give dem våben. Det mener vi ikke, og nu, hvor vi i EU har fået afsluttet diskussionen om våbenstøtte, håber jeg, at vi kan fokusere på det desperate behov for humanitær hjælp i Syrien,’ siger udenrigsminister Villy Søvndal (SF), der understreger, at støtten skal gå til den såkaldte moderate opposition.” (Berlingske, 28. maj 2013)

“General Salim Idris er øverste militære leder af den mest moderate syriske frihedsgruppe, Den Frie Syriske Hær (FSA). Under den to år lange borgerkrig har gruppen modtaget mindre våben og andet militært udstyr fra USA.” (Politiken, 16. september 2013)

“‘… jeg vil sammen med vore allierede overveje, hvordan vi kan give de moderate oprørere momentum på slagmarken. Hvordan vi kan øge støtten – også i den hårde ende?,’ siger Martin Lidegaard i et interview med Berlingske efter ministerens besøg i sidste uge hos den syriske oprørsregering i det sydøstlige Tyrkiet.” (Berlingske, 19. maj 2014)

“Det bliver nødvendigt at indsætte landstyrker for at knække den voldelige islamistiske gruppe Islamisk Stat (IS). … Det mener Venstres udenrigsordfører, Søren Pind. … Vesten skal også støtte moderate grupper som den fri syriske hær, mener Venstres udenrigsordfører.” (Information, 25. september 2014)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/65082/trackback

13 Comments »

 1. Det er dybt frustrernde at vi skatteydere, af vore forræderiske magthavere, bliver tvunget til at finansere de uhyrer der målrettet går efter at udrydde os. Hvorfor hader vores magthavere os så meget ?

  Kommentar by Danskeren — 30. marts 2015 @ 06:58

 2. @ 1 Danskeren

  Vore ryggesløse politikere lider af et enormt selvhad til eget folk og alt vestligt. Årene har jo på tydeligste vist, at det gælder om at stigmatisere de danskere der stiller spørgsmål ved den førte politik. Til rådighed har man løgnepressen med DR i spidsen.Vore dages journalister er for det meste mikrofonholdere for gutmenschen og godhedsindustrien.

  Nu gør man uden videre flygtninge til indvandrere, med alt hvad det indebærer af bolig, skole og familiesammenføring. Samtidig fører man sig frem på de offentlige transportmidler med slogans uden hold i virkeligheden.

  I øvrigt, der findes meget få moderate muslimer En såkaldt moderat muslim er en, der i al hemmelighed har forladt islam.
  Koranen er en opfordring til vold, en anledning til krig og undertrykkelse. Koranen er krigs manualen over dem alle, der får Mein Kampf til at ligne en børnebog for udviklings hæmmede børn.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 30. marts 2015 @ 09:00

 3. Hvis det skal batte sikkerhedspolitisk, er det vigtigt at vi balancerer vores bistand, så de stridende parter hele tiden er nogenlunde lige stærke, og kan blive ved med at slås.

  Kommentar by bastardo — 30. marts 2015 @ 09:02

 4. Nu skal de igen til at finde en moderat islamisk gruppe. Det er heller ikke let.

  Kommentar by Helmut Kohl — 30. marts 2015 @ 09:33

 5. Den Danske indsats mod IS har rundet kr. 213 millioner, uden at der skåret ned på flygtninge hjælpen, det kan ikke være rigtig at det er Danske skatteydere der alene skal betale regningen for at nedkæmpe islamiske radigalninger i Syrien, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 30. marts 2015 @ 10:29

 6. Ligegyldigt hvad vi gør – så vil taknemmeligheden være svær at få øje på.

  Vi skal bombe. Vi skal ikke bombe. Vi skal sende våben. Vi skal ikke sende våben. Vi skal gå ind med landtropper. Vi skal holde os væk. Vi skal støtte demokrati. Vi skal holde os væk med det her demokrati. Vi skal indføre sanktioner. Vi skal fjerne sanktioner.

  The greater evil, Western hypocrisy or the ISIS?
  http://blogs.tribune.com.pk/story/26498/the-greater-evil-western-hypocrisy-or-the-isis/

  Kommentar by BE — 30. marts 2015 @ 10:49

 7. Ja, vi kan ikke gøre noget rigtigt i denne situation. Men skal vi tænke på vores egen sikkerhed, så skal IS og alle lignende organisationer knuses, før de vokser sig større.

  Desværre har vesten med tilbagetrækningen fra Irak og Aghanistan vist, at vi ikke har stamina til udmattelseskrige. Dermed er vi tilbage til præ 2001, hvor Osama Bin Laden og Al Qaida betragtede USA, som en papirtiger.

  Regningen bliver høj i blod ude i fremtiden.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 30. marts 2015 @ 11:53

 8. Villy Søvndal, Søren Pind og Martin Lidegaard VS General Salim Idriss…hvad fanden er forskellen.

  Kommentar by Fritz — 30. marts 2015 @ 12:05

 9. Jamen, når nu den humanitære stormagt sveristan ikke har fået solgt sine humanitære våben til saudi-barbarien, fordi sveristans udenrigs kalif kom til at krænke saudi-barbarien, fordi hennen ikke vidste at sharia har noget med isislam at gøre,så kan den humanitære stormagt sveristan vel sagtens sælge disse humanitære våben til syrien, i stedet for ?
  De kunne jo få et par millioner berigende syrer til evig forsørgelse til landet, for disse ikke solgte humanitære våben. Så kan kalifatet sveristan juble over det kommende aberabiske forår lige står foran døren!

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 30. marts 2015 @ 15:05

 10. Vi hjælper taberen på fode, så han kan tromle sin bøddel ned. Herefter hjælper vi vi bøddel 1, som det nu er synd for på fode, så han kan tromle den tidligere taber ned, som nu er blevet til bøddel 2.
  Sådan vil det fortsætte indtil den dag bøddel 1 og 2 ved hjælp af asyl er blevet mange nok til at kaste sig over hjælperen.

  Kommentar by Menig 442 — 30. marts 2015 @ 15:45

 11. Gad vide hvad de 50 millioner danske kroner til at sikre “basale serviceydelser” i de “oprørskontrollerede områder” dækker over… Har regeringen mon eksporteret vores velfærdsmodel til Islamisk Stat?

  Kan forestille mig, at det må være Eid-hjælp, koranundervisning og våbentræning i ummahen.

  Kommentar by AllahsBudbringer — 30. marts 2015 @ 16:49

 12. @AllahsBudbringer sikkert masser af Toyota HiLux med maskinkanoner på ladet.

  Kommentar by Helmut Kohl — 30. marts 2015 @ 21:40

 13. Det ville ikke falde skadedyrene så naturligt at hærge, voldtage og myrde, hvis de fik sat stolen for døren af vi danskere.

  Kommentar by Nielsen — 31. marts 2015 @ 00:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper