31. marts 2015

Ekstra Bladet om ‘Tulles tosser’: Seks DF-kandidater der bl.a. “… skriver kritiske læserbreve om islam”

Jeg troede egentligt virkeligheden havde indhentet det evindelige citat-cirkus mod Dansk Folkeparti, men nej. Ekstra Bladets tophistorie omhandlede i går det avisen betegnede som ‘Tulles tosser’. Over en dobbeltside præsenterer avisen seks ‘kontroversielle og højtråbende lokalpolitikere’, der står til at komme ind i folketinget efter næste valg. Merete Dea Larsen, Marlene Harpsøe, Aia Fog, Kristoffer Hjort Storm, Kenneth Kristensen Berth og min bedre halvdel, Pernille Bendixen. I konteksten virker afsløringerne deciderede latterlige. Som om Christiansborg rystes i sin grundvold fordi Aia Fogh har kaldt den islandske sangerinde Bjork for ’stupid’ i en Facebook-opdatering.

(Udsnit af Ekstra Bladets forside, 30. marts 2015)

Den kedelige tendens til ballade risikerer også at ramme Kristian Thulesen Dahls folketingsgruppe efter valget, hvis partiet scorer omkring 20 procent af stemmerne, som meningsmålingerne spår. Holder det vægtede gennemsnit af samtlige målinger stik, vokser gruppen nemlig fra 22 mandater til omkring 35. Dermed skal en lang række uprøvede, sprælske kræfter ind på Slotsholmen og prøve kræfter med dansk politik på Superliganiveau. … Det er især temaet islam og muslimer, som har bragt flere af de lokale DF’ere på dybt vand.” (Ekstra Bladet, 30. marts 2015, s. 10)

Min politikerkæreste blev kontaktet i sidste uge, og det stod hurtigt klart, at formålet var en smædeartikel. Journalisten havde fundet citater forskellige steder fra, og skulle lige tale med offeret før artiklen gik i trykken. Han henviste til en artikel i BT, der nævnte at hun er kæreste med undertegnede, ’stifteren af den stærkt indvandrerkritiske hjemmeside ‘Uriasposten.net” med tilføjelsen “hvor hun selv er aktiv”. Hensigten var selvfølgelig give indtrykket af, at hun ikke bare var en tilfældig kommentator blandt flere tusinde. Ni kommentarer på fem år…

Journalist Jonas Dahl tog det ikke med i afsnittet der fik overskriften ‘Dømt sladrehank’, men pointerer at hun langt fra er en ‘blød rundkreds-pædagog’. Noget der i sig selv er lidt suspekt i Sahls twitteriske univers.

Formuleringerne ‘Dømt sladrehank’ og “har rettens ord, for at hun ikke kan holde på en hemmelighed” er i øvrigt lidt af en opstramning. Hun er ifølge jurist der har set Fisfis-sagens akter “ikke dømt for overtrædelse af tavshedspligten”, men har blot “fået en administrativt udsendt bøde” for overtrædelse af ‘reglerne’ om videregivelse af fortrolige oplysninger. Ikke helt det samme.

Han endte med at bruge to citater, det første sakset fra Facebook. Det ses herunder. Et citat af nuværende MF’er alex ahrendtsen hentet fra en artikel om hende. En journalist der ikke engang kan google citater, skulle måske ikke lave forsidehistorier med tekstboksen: “Det har de sagt”.

Det var også problematisk at hun i ‘en klumme’ (kronik i Fyens Stiftstidende, 5. december 2010) havde refereret oplysninger læst i Halvmåne og hagekors (2008), det at ‘Mein Kampf’ har været en bestseller i islamiske lande. Den faghistoriske Historie-Online kaldte bogen et historisk ‘referenceværk’ i sin anmeldelse, og det er kendt viden.

(Udsnit af afsnittet om Pernille Bendixen: ‘Dømt sladrehank’, s. 11)

At gengivelse af faktuelle oplysninger efter Ekstra Bladets opfattelse er problematisk i sig selv, fremgår indirekte af billedteksten til artiklen om Kenneth Kristensen Berth, der “… skriver kritiske læserbreve om islam”. Ringen er sluttet. Man er en ‘tosse’ hvis man kritiserer Islam.

(Udsnit af billedtekst om Kenneth Kristensen Berth: ‘Sviner Johanne: Nedringet folkeforfører’, s. 11)

Oploadet Kl. 15:46 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/65092/trackback

30 Comments »

 1. Jeg tror efterhånden godt at de fleste kan se at EB er et desperat foretagede der griber ud efter de mindste halmstrå for at sikre deres egen overlevelse. Når man råber BRAND eller ULVEN KOMMER flere gange dagligt uden at der er noget om det, så stopper folk efterhånden med at høre på dem, uanset om det er den lokale landsbytosse eller en nedadgående “avis”.

  Kommentar by Per — 31. marts 2015 @ 16:17

 2. Det betyder ikke noget, hvad EB skriver mere. Den røde journalist vil måske få et andet job – sikkert som “informationschef” i industrien, hvor han ikke kan gøre nogen skade. Enhver der husker EB fra dets velmagtsdage, krummer tæer over den parodi, der er tilbage i dag.

  Kommentar by Josef K — 31. marts 2015 @ 16:20

 3. # 1 Per,
  – ja, alle kanoner fyres nu af mod DF, selv hofnarren Clement i programmet “Hos Clement” kunne bruge ti minutters hade-perfidtieter til jublende klapsalver fra det naive, men sikkert “Specielt udvalgte” publikum fra den radikal-røde pøbel.
  Skulle det ske at han en dag får hovedet savet af er der ingen der vil bemærke det, han løber allerede rundt i manegen som en nyslagtet hanekylling.
  – og det kalder man debat????

  Kommentar by cantor — 31. marts 2015 @ 16:31

 4. @ 3, Det så jeg faktisk godt de første 5 minutter af, det var jo patetisk og i bedste fald et forsøg på at kopiere “the daily show” bare uden nogen form for talent, indhold, eller charme.
  Det er som om de ikke har rykket sig siden 00’erne hvor DF jokes var den bedste måde at lefle for flertallet på, i dag falder det fuldstændigt til jorden men de griner stadig anstrengt på kommando som publikummet til et linje 3 show hvor preben christensen laver sin imitation af dronningen for 10.000’ende gang.. Jeg kan slet ikke beskrive hvor glad jeg er for at jeg ikke tilhører “eliten” i danmark.

  Kommentar by Per — 31. marts 2015 @ 16:43

 5. Ekstra Bladet skal få Simon Bünger til at dokumentere, at det er nazister som har stukket en masse biler i brand i Sverige.
  Journalisthøjskolen lukker ikke en elev ind som er kritisk over for Islam, og når Ekstra Bladet ledes af en gammelkommunist, så er det klart at valgkampen bliver modbydelig.
  Det bliver en valgkamp uden politisk indhold men Én stor mudderkastning, hvor rød blok forsøger at lyve sig til en ny periode .
  Lad Sverige konvertere til Islam, det giver forhåbentlig DF endnu flere stemmer de kommende år, fordi vi kan kigge over sundet og se
  hvilken elendighed der venter os hvis vi begår samme dumhed som dem.

  Kommentar by k.m. — 31. marts 2015 @ 16:47

 6. Hvad blev der af den nok så omtalte tone i debatten. Men det gælder måske ikke et mindretal, som medlemmer af DF. Husk nu tonen kan være med til at radikalisere de omtalte DF’er. :)

  Kommentar by Ciska — 31. marts 2015 @ 16:50

 7. Den dag eb begynder at ræsonnere på baggrund af fakta, er den dag de lukker og slukker.
  De fleste “artikler” er sakset andre steder fra og dem der rent faktisk er skrevet af ansatte er for det meste temmelig ringe.

  Kommentar by Frank Hagmann — 31. marts 2015 @ 17:02

 8. Der er stadig flere, der stemmer på Dansk Folkeparti end der er læsere af Ekstra Bladet.

  Poul Madsen har kørt avisen godt og grundigt i sænk og efterhånden er den udvandet til at være et bordelkatalog med ugentlige opdateringer på bandeskyderier og flugtbilister.

  Jeg ville ikke byde en død fisk eller en hundelort at blive pakket ind i den avis.

  Kommentar by Olé — 31. marts 2015 @ 17:08

 9. Forstå det nu – vi er YT – folk gider os ikke mere – de vil have “det gode liv” – kost hvad det vil (selv om de ikke ved eller vil vide hvad det kommer til at koste) – De gider ikke høre mere om islam og trusler – det går nok!
  Medierne på alle planer har virkelig og aldeles succes med at indoktrinere, manipulere og folkeforføre 80 – 90 % af vælgerskaren i DK. Man skal ikke have klinket noget, men bilder sig selv ind at det ikke står så galt til og at vi kritiske anti islam/EU kældermensker nu er ulidelige at høre på og sikkert ikke har ret – kun lidt og så pyt da…!
  Vi er højst 15% som kan se skriften på væggen og den andel kommer aldrig til at flytte sig markant (måske kort periodisk, men ikke på den lange bane).
  Det er slut prut finale – vi vil bedrages og om nogle årtier er der ikke noget Danmark som vi kendte til – Og skiie være med det – så er de fleste gammeldanskere døde og borte alligevel – Såee nye muligheder for vores børn og børnebørn…jada – men ikke slet ikke som vi forudså og de kommer til at opleve det – det bliver noget helt andet…

  Kommentar by Black Watch — 31. marts 2015 @ 17:25

 10. Besynderligt at den viste kommentar er blevet trukket tilbage!
  Det er uomtvisteligt at der er en voldsom forøget kriminalitet i kølvandet på islam.
  Det er lige så uomtvisteligt at indvandringen fra Mellemøsten og Nordafrika vil give et fattigere Danmark.
  Eksklusion og racisme, det er velkendt at muslimske indvandere bor i ghettoer og at der der er udbredt racisme mod hvide danskere og jøder. Det er også velkendt at danskere klemmes ud af boligområder med hovedsageligt muslimske beboere.
  Mein Kampf er storsælgende i den arabiske verden! De kultur radikale og venstrefløjen bryder sig måske ikke om at hører det, men det er sådan!
  Jeg ser det som dybt problematisk at sandheden kan være så kontroversiel at den der siger den, bliver presset til at tilbakalde den. Det viser kun hvor langt ud vi er kommet!

  Kommentar by Robert R — 31. marts 2015 @ 17:30

 11. Naser Khader er enig med Pernille:

  “Selvom det er svært at støde ind i en jøde i den arabiske verden, lever antisemitismen som sagt i bedste velgående. Hitlers ’Mein Kampf’ på arabisk er en stående bestseller. Det er især fuldskæggede islamister, som køber bogen.”

  http://blogs.bt.dk/verdenifoelgekhader/2015/03/20/hvorfor-hader-arabere-joder/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 31. marts 2015 @ 18:22

 12. Rolig nu Black Watch, som Robert R nævner ANG mein kamp-hele tiden
  sætter de sig selv i denne klasse disse røde.

  Kommentar by klaus j — 31. marts 2015 @ 18:27

 13. “Poul Madsen har markeret sig som politisk reporter. Fx med det berømte/berygtede kælne ”solointerview” for nylig med Helle Thorning-Schmidts mand Stephen Kinnock, hvor der blev slået ny banerekord i mikrofonholderi. Det er netop den slags journalistik, som gør, at ”ofrene” i 2010 med bævende stemmer frygter at komme på forsiden af……BT! Ekstra Bladet er der ingen, der regner for noget længere. At komme på forsiden af EB er – sat lidt på spidsen – en skæbne, der er nogenlunde ligeså ”slem” som at komme på forsiden af Femina eller Euroman. Tænk at det er kommet så vidt!”

  http://jarlcordua.dk/2010/10/20/ekstra-bladets-redakt%C3%B8r-var-maske-ogsa-pa-kindkys-med-honecker/

  Noget helt andet er: Har der ikke været en del artikler i EB, hvor udvalgte venstrefløjsere er blevet slagtet, i Poul Madsens tid?

  Moske han har en lille sideforretning med, at være skarpretter for en bestemt kreds i Einheilslizten?

  Kommentar by Hans Und — 31. marts 2015 @ 18:28

 14. Var det ikke p madsens far og nogle andre sjovnalister der fik en drabs og voldtægtsmand løsladt fordi han var udlænding og de mente han blev dømt fordi Danskerne var racister og at det så sennere viste sig at han var skyldig.

  Kommentar by notty — 31. marts 2015 @ 18:41

 15. “… skriver kritiske læserbreve om islam”

  Det er grove løjer…

  Kommentar by Polka Charlie — 31. marts 2015 @ 19:06

 16. 9 Black Watch
  I går så jeg på Snaphanen Strache og Wilders tale i Wiener Hofburg. Den varer over 1½ time (efter ca. 49 minutter Wilders)
  Jeg må indrømme, at jeg har delt din pessimisme, men disse to talere gav mig troen og håbet tilbage, i hvert fald for en tid.
  Videoen er ikke tekstet, kan man lidt tysk, så se videoen og kom i godt humør.

  Kommentar by Menig 442 — 31. marts 2015 @ 19:49

 17. @ notty: Ekstra Bladet og morderen Naum Conevski?

  http://www.uriasposten.net/archives/55417

  Kommentar by BB — 31. marts 2015 @ 21:07

 18. Poul Madsen er det ikke ham kommunisten?

  Kommentar by Jesper — 31. marts 2015 @ 21:45

 19. Ulækker journalistik, og valget er ikke engang udskrevet endnu. Jeg frygter for at det bliver meget grimt når Journalistisk venstreparti skal forsøge at få genvalgt Helle Thorning..

  Kommentar by Geert — 31. marts 2015 @ 22:01

 20. I begyndelsen af 2005 kunne den tyske korrespondent Jan Kettman så oplyse at Mein Kampf var kommet på den tykiske bestseller liste [Die Welt 19.03.2005]. Bogen er solgt i mere end 50.000 tusinde eksemplarer og i mere end 40 oplag. Det er måske denne læselyst der har fået både Fatahs (PLO’s væbnede arm), Hezbollah og selvstyrets politi til at genoptage den gamle Nazihilsen [Berlingske Tidende 20.03.05], med højre arm strakt?

  I 2003 blev rapporten om antisemitisme i Europa forsøgt hemmeligholdt, ligeledes forholder det sig med postulatet om, at Adolf Hitlers manifest, Mein Kampf er blandt de bedst sælgende bøger i Mellemøsten. Adskillige politikere og samfundsdebattører benægter dette forhold, deriblandt Holger K. Nielsen tidligere formand for SF, med henvisning til postulatets manglende kildehenvisning.

  En af kilderne er Agence France Presse (AFP) der er et af verdens ældste nyhedsbureauer og største. AFP oplyste den 09.08 2003, at Mein Kampf var nummer 6. på den Palæstinensiske bestseller liste.

  BBC: Booksellers touting their wares amid the heavy traffic in the Bangladeshi capital, Dhaka, have discovered an unusual best-seller.

  Adolf Hitler’s autobiography manifesto Mein Kampf is selling as well as Dan Brown’s latest novel, The Lost Symbol. The street vendors in Dhaka are found at every major road junction and intersection. Most of the sellers are young boys and many compete with beggars to attract the attention of motorists. Last week, Mein Kampf did unusually well because many bought the book to give it away as an Eid present.
  Mabul, 15, is among many boys who risk the chaos of Dhaka’s roads to earn a living selling pirated copies of popular paperbacks. Among his offerings are The Audacity of Hope by Barack Obama, the 9/11 Commission Report – Omissions and Distortions by David Ray Griffin, The God of Small Things by Arundhati Roy and copies of Mein Kampf (volumes one and two). “For some reason Hitler’s book is all the rage among educated people – on a typical day I can sell as many as five or six,” Mabul told the BBC.

  I holland er der dom for at kalde koranen for ‘islams version af Adolf Hilers Mein Kampf’.

  It may be surprising to Western observers to see Palestinians taking pride in having been praised by Hitler. But it is important to understand that the utter revulsion of Hitler expected in the West is not true in Palestinian society. Palestinians can be found who are named “Hitler” as a first name: Hitler Salah [Al Hayat Al Jadida, Sept. 28, 2005], Hitler Abu-Alrab [Al Hayat Al Jadida, Jan. 27, 2005], Hitler Mahmud Abu-Libda [Al Hayat Al Jadida, Dec.18, 2000].

  The admiration for Hitler is consistent with the status of Mein Kampf, which a PA daily cited as a book on the best sellers’ list.
  [Al Hayat Al Jadida, Sept. 2, 1999].

  Den tyske mellemøstforsker Matthias Küntzel konkluderer i bogen »Djihad und Judenhass – Über den neuen antisemitischen Krieg« (2002), at »nazisternes indflydelse på mellemøstkonfliktens tidlige historie har været både betydningsfuld og succesfuld. NSDAP har utvivlsomt spillet en fremtrædende rolle for formuleringen af den antisemitiske antizionisme.« Det tyske nederlag i Anden Verdenskrig fik ifølge Mathias Küntzel den konsekvens, at det antisemitiske centrum flyttede fra Tyskland til den arabiske verden. Det var der flere vidnesbyrd om.

  Udover Mein Kampf har sammensværgelsesskriftet Zions Vises Protokoller spillet en særdeles vigtig rolle for udbredelsen af antisemitismen i den arabiske verden. Protokollerne, der har russisk oprindelse, blev første gang oversat til arabisk i 1926. Værket fik enorm udbredelse i Nazityskland, der medvirkede til at udbrede skriftet til hele verden, herunder den arabiske. Den mest udbredte udgave er oversættelsen, som blev foretaget i Cairo i 1951. Den har fået mange genoptryk, er blevet en bestseller i mange arabiske lande og er blevet obligatorisk pensum på flere universiteter.

  The book has sold more than 50,000 copies since January. A cheap paperback version selling at the equivalent of $4.50 (£2.30) is currently among Turkey’s top bestsellers. Ogus Tektas, the owner of Mephisto, one of the publishers which re-issued the 500-page book, told AFP news agency Mein Kampf had always been “a sleeper, a secret bestseller”.

  Imagine you are on a plane Europe. You notice that the passenger next to you is read ing a book in a foreign lan guage, and the author’s name catches your eye: Adolf Hitler. The book is “Mein Kampf.” Do you assume he is (a) an academic; (b) a Nazi; (c) an Islamist?

  http://www.nysun.com/opinion/mein-kampf-quiz/59671/

  https://hodja.files.wordpress.com/2010/03/koran.jpg

  https://hodja.files.wordpress.com/2006/02/20060215Pakistan03.jpg?w=428&h=326

  Kommentar by Hodja — 31. marts 2015 @ 22:24

 21. Den forside og artikel giver kun DF mere vind i sejlene, og hurra for det! Jeg kender mange, som kun vil stemme DF, og det er da også det eneste parti, man kan være bekendt at stemme på. Thulesen-Dahl skulle stille op til statsministerposten, for fadbamse-Løkke er en lavbenet, latterlig nar og livsnyder, ikke en statsmand.

  Kommentar by Dhimmi — 31. marts 2015 @ 22:29

 22. Det sker gang på gang, at personer på højrefløjen hænges ud for at gengive fakta. Enten lyver journalisterne bevidst eller også er de for dovne til chekke fakta. Uanset hvad er begge dele i strid med de presseetiske regler, og der burde i hvert eneste tilfælde klages over dem, indtil de lærer det:

  A. Korrekte meddelelser

  Det er mediernes opgave at bringe korrekt og hurtig information. Så langt det er muligt, bør det kontrolleres, om de oplysninger, der gives eller gengives, er korrekte.
  Kritik bør udvises over for nyhedskilderne, i særdeleshed når disses udsagn kan være farvet af personlig interesse eller skadevoldende hensigt.
  Oplysninger, som kan være skadelige, krænkende eller virke agtelsesforringende for nogen, skal efterprøves i særlig grad, inden de bringes, først og fremmest ved forelæggelse for den pågældende. Forelæggelse bør ske således, at der gives den adspurgte rimelig tid til at svare.
  Angreb og svar bør, hvor det er rimeligt, bringes i sammenhæng og på samme måde. Dette gælder i særlig grad krænkende eller skadelige udsagn.
  Det skal gøres klart, hvad der er faktiske oplysninger, og hvad der er kommentarer.
  Overskrifter og mellemrubrikker skal i form og indhold have dækning i den pågældende artikel eller udsendelse. Det samme gælder de såkaldte spisesedler.
  Berigtigelse af urigtige meddelelser skal finde sted på redaktionens eget initiativ, hvis og så snart kendskab til fejl af betydning i de bragte meddelelser indgår. Berigtigelsen skal foretages i en sådan form, at læserne, lytterne eller seerne får klar mulighed for at blive opmærksom på berigtigelsen.

  http://www.pressenaevnet.dk/Love-og-regler/Regler-for-god-presseskik.aspx

  http://www.pressenaevnet.dk/Klagevejledning.aspx

  Kommentar by Hodja — 31. marts 2015 @ 22:48

 23. #16 – Menig 442…
  Jeg har lige hørt hele snaphanens video med FPÖ/Wilders m.m. (jeg kan heldigvis tysk og engelsk).
  Helt enig…i talernes budskaber – dog vil jeg sige at de jo ikke er nye, men gentagelser af hvad der er sagt i de sidste 10 – 15 år fra den side – Det er dette jeg mener folket har fået nok af – det hænger dem ud af halsen. Som jeg argumenterede i mit tidligere indlæg, er der tale om en udpræget “metaltræthed”, som ligner den holdning og reaktion, som europa´s befolkninger havde lige efter WW2 – Man ville ikke mere høre om ulykkerne – men videre i livet og dengang var der jo basis for at starte det hele op igen. Man havde endelig elimineret nazismen og kunne skabe en ny verden.

  Hvis eller når islam har vundet og erobret vesten, er situationen en anden – så er der ikke mulighed for at bygge noget nyt op – kun i skyggen af og under overherredømmet fra islam.

  Alle dem på alle planer der bestemmer i dag og de kommende herskere i vesten, EU, erhvervslivet, finansområdet, medier, politikere, retsvæsen, politi/militær, kristendom, alle uddannelser osv. osv., har allerede underlagt sig islam – man fører en endeløs dialog og tilpasning, hvor grådighed, magt og frygt er fællesnævnerne for denne adfærd.

  Talerne fra videoen har endnu ikke ført til nogen markant anderledes udvikling – snarere tvært imod!

  Jeg tror ikke på projektet – beviserne på islams ragnarok skriger til himlen og har været tilgængelig for alle vestens mennesker i årtier og alligevel har det ikke ført til de nødvendige tiltag, som Wilders m.fl. plæderer for skal gøres nu. Det der tales om burde for længst være sat igang – i stedet sættes vestens undergang helt bevidst i scene af bl.a. ovennævnte grunde – det vil blive et gigantisk forræderi over for de oprindelige vestlige befolkninger – et forræderi som vi alle har ladet ske mod bedre vidende!
  Dem/os der vil stoppe det har ikke evnerne, modet og midlerne til at gøre en forskel – det er for sent!

  Hvis der var alsidighed og åbenhed, så ville sådan en video blive vist og belyst/debatteret (evt. i uddrag og også gerne kritisk) i vores medier – såvel som alle de utallige videoer, dokumentar-tv og allehånde manipulationer om islams herligheder og os “kældermenneskers nazistiske menneskesyn” og bla. bla.
  Selv om der i årtier er vist enorme mængder af dokumentation om islams hærgen over hele jorden (krigs- og terrornyheder m.v.), så er mange blevet nærmest resistente over for dette og vil ikke erkende katastrofen og dens omfang.
  Vi er kommet til kort – islam tager alle stikkene hjem i den sidste ende!
  Op gennem 1930´erne advarede Churchill om det kommende nazistiske ragnarok – han blev ikke taget alvorligt, det gør Wilders og konsorter desværre heller ikke – de er ikke farlige nok og kan tolereres/kontrolleres – der er ikke udsigt til at der igen kommer en tid hvor en Churchill kan få den fornødne gennemslagskraft – bevares der er mange med potentialet i vesten incl. Wilders, men tiderne er en anden i dag – de/vi har ikke en chance!

  Kommentar by Black Watch — 1. april 2015 @ 00:07

 24. “… skriver kritiske læserbreve om islam”
  Det er da en kompliment

  Og hatten af for Pernille Bendixen for at gøre opmærksom på hvor meget fremmede, primitive, kriminelle familier koster os danske skatteydere

  Nazislam er en rammende betegnelse for islam og helt på sin plads med Mein Kampfs veldokumenterede bestsellerstatus i muslimske lande

  Jeg finder DFs udlændingepolitik for vattet, men af Folketingets nuværende partier er DF det eneste parti, der har en konstruktiv tilgang til vor nations to største problemer; Fremmedproblemet og suverænitetsproblemet i forhold til EU og konventioner.
  Jeg ønsker derfor DF et kanonvalg. Jeg tror de efter valget bliver Folketingets største parti; Jeg har mødt mange, der for få år siden ikke kunne drømme om at stemme DF, men som af ovennævnte årsager gør det til det kommende valg.
  God vind til DF – Tulle som statsminister er langt bedre for Danmark end både Botox-Helle og Lars Fadbamse

  Kommentar by Bredskæg — 1. april 2015 @ 04:40

 25. Hvordan kan EB og andre betragte Dansk Folkeparti som et ekstremt parti? For min skyld måtte de godt skrue op for retorikken. Hørte forleden Kristian Thuelsen Dahl i Radio247, og han lød ærligt talt som alle andre politikere på det fremmedpolitiske område. Hvad er der i øvrigt med Dansk Folkepartis konstante dans om tallet 2011

  Kommentar by Niels — 1. april 2015 @ 08:45

 26. DF får kun max ca. 15% ved valget – de frafaldne Socialdemokrater som i mellemvalgperioden har haft lyst til at stemme DF – tør ikke ved valget og hovedparten stemmer på møgsoen igen – hun han haft “held” til via mediernes skæve hyldest-massse indslag på alle planer, at retfærdiggøre at de stemmer “ægte” rødt igen, som de altid har gjort.
  Terror-anslaget som kunne bruges til sine (indrømmet) gode talegaver, lidt tårer m.v. – økonomisk opsving udefra og generel “metaltræthed” mht. omtale af og kritik af islam og muslimer. Så vendekåberne har ingen problemer med at retfærdiggøre sig selv mht. at stemme Soc. igen.
  Der kommer ikke til at ske en skid – vi får mere af det vi allerede har fået – til en pris der for årtier siden var alt for høj og skæbnesvanger.

  Kommentar by Black Watch — 1. april 2015 @ 10:11

 27. Efter endt læsning sidder jeg som DF’er tilbage stærkt radikaliseringstruet af alt det had og uden et eneste kommunalt tilbud eller så meget som en hotline jeg kan ringe til. Hvor er mit exitprogram, hvor er min app? Hvordan kan jeg tage ansvaret for mine egne handlinger, når samfundet svigter så fundamentalt?

  Kommentar by Ruby Tuesday — 1. april 2015 @ 20:58

 28. @27 Ruby Tuesday — 1. april 2015 @ 20:58:
  Det er netop problemet; Hr. og Fru Danmark har gennem de seneste 50 års vænnen sig til, at det totalitære statsapparat tager deres ansvar, fralagt sig deres personlige ansvar.
  Men i min oplevelse har flere og flere fået nok af den retning, de bliver trukket i, og gør nu oprør – Længe leve den frie, autonome dansker.
  Lad det sande demokrati blomstre – Stem Danskernes Parti eller DF – Der er ingen app, der kan give dig frihed; Den må du selv tage i dit eget liv; Jeg foreslår, at du lærer at forsvare dig selv, dine og din ejendom, og så i øvrigt som jeg bliver selvforsynende; Når forbrugersamfundet snart bryder sammen, overlever kun vi, der kan leve af naturen og forsvare os selv

  Kommentar by Bredskæg — 2. april 2015 @ 03:45

 29. Bredskæg, det er også den fornemmelse jeg ind imellem har. Vi kan være tilbage i muddergrøften før end vi aner, og det vil stå klart for alle, at vi har brugt vore ressourcer på ting, der er totalt ligegyldige, og glemt at sikre vor basale overlevelse imens. Vi har begået kulturel hybris ved at forsøge at danne alle verdens folkeslag i vort eget billede, og den slags har en pris.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 2. april 2015 @ 06:20

 30. -> Robert

  Pernille har ikke trukket det citerede og refererede tilbage.

  Journalisten har misforstået alt. ‘Nazislam’ er i øvrigt ikke Pernilles overskrift. Hun sendte kronikken til avisen, der gav den to forskellige overskrifter: ‘Historiens blinde øje’ i den trykte – og ‘Nazislam’ i online-udgaven.

  Kommentar by Kim Møller — 2. april 2015 @ 12:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper