4. maj 2015

USA: Islam-kritikere forsøgt likvideret i Texas – “… burde ikke have nogen plads i den offentlige debat”

Vestlige medier står normalt bag bloggere der angribes af islamister, men ikke hvis det er vesterlændinge. Selvom Pamela Geller muligvis var målet for søndagens terrorangreb i Texas, så er der ingen pardon i de danske medier.

Tilfældigt kom jeg til at høre P3 Nyheder klokken 13.00. På overfladen et indslag om terrorangrebet, men i virkeligheden en lang motivanalyse af de angrebne.

Nyhedsvært: Det er en kontroversiel gruppe der står bag det arrangement om ytringsfrihed i Texas, hvor to bevæbnede mænd er blevet dræbt af politiet. De to mænd er skudt af politiet efter de gik til angreb på en sikkerhedsvagt. Flere Muhammed-tegninger var udstillet ved arrangementet, hvor også den hollandske politiker og anti-islamist Geert Wilders holdt tale.

Speak: Sådan her lød det, da politiets aktionsteam afbrød det islam-kritiske arrangement i Dallas, arrangeret af gruppen American Freedom Initiative. Gruppens leder er Pamela Geller, der stiftede gruppen i 2010, der ofte bliver betegnet som ekstrem og højreorienteret. Både hun og gruppen har ofte gjort sig bemærket med hadefyldte udmeldinger om muslimer. Pamela Geller har for eksempel flere gange kaldt præsident Obama for muhammedaner og jihadist.

Lyd: The enemies of this country, the socialist left and the muslims.

Speak: – sagde en af deltagerne kort før skyderiet. Det er da også gruppens erklærede formål at stoppe islamiseringen af USA. Politiet har endnu ikke identificeret de to mænd der skød, og kan derfor ikke bekræfte om angrebet var politisk motiveret. [engelsk] – Siger en talsmand for politiet.

Nyhedsvært: Israel erkender… (indslaget efter)

Lignende shaming med brug af det venstreorienterede SPLC på EB.dk.

“Hadegruppe bag arrangement … Det er foreningen American Freedom Defense Initiative (AFDI) – også kendt under navnet Stop Islamiseringen af Amerika, der står bag udstillingen og tegnekonkurrencen. Vinderen fik en præmie på 10.000 $ og ca. 350 tegnere har bidraget til konkurrencen med at portrættere Mohammed.

Stop Islamiseringen af Amerika er blandt andet listet som en af USA 784 aktive hadegrupper af organisationen Southern Poverty Law Center.

– Pamela Geller er en af de mest ondskabsfulde og muslim-fjendtlige mennesker i USA. Hun er ansvarlig for nogle frygtelige ting og burde ikke have nogen plads i den offentlige debat, har Mark Potok fra Southern Poverty Lawcenter, forsker med speciale i hadegrupper, for nylig udtalt til Ekstra Bladet.”

Oploadet Kl. 21:24 af Kim Møller — Direkte link33 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/65868/trackback

33 Comments »

 1. TV2-News havde en eller anden lektor fra SDU i studiet(husker ikke navnet). Han nærmest forsvarede angrebet på arrangementet med bemærkningen: “At det var højreekstremistiske der stod bag arrangementet”. Sig mig, får disse såkaldte “eksperter” for lidt fisse eller lider de af S/M-tilbøjeligheder og er der for få S/M-klubber i Deres områder? Hvorfor fanden elsker de at ydmyge sig og underkaste sig Islam.?.

  Kommentar by Erik — 4. maj 2015 @ 21:41

 2. https://twitter.com/EvanSayet/status/595055755411099648

  Evan Sayet på Twitter

  “My favorite drawings at the Muhammad cartoon festival in Texas were the two chalk outlines out front.”

  Mine to favorittegninger var de to kridttegninger udenfor.

  Kommentar by Træt — 4. maj 2015 @ 21:44

 3. Dejligt at se, at der blev gjort kort proces med terroristerne.

  Mon ikke politiledelsen i København skulle tage på en studietur til USA for at se, hvordan man bevogter et arrangement?

  Kommentar by Erik — 4. maj 2015 @ 21:49

 4. >2 Træt
  :-D

  Kommentar by Nielsen — 4. maj 2015 @ 21:52

 5. Det er en statsopgave, at bekæmpe ethvert tilløb til at indføre sharia og dermed islam.
  Intet land kan acceptere, at private grupper nægter at adlyde landets vedtagne love og kræver accept af egne hjemmestrikkede, her sharia.

  Kommentar by T. Snorrason — 4. maj 2015 @ 21:55

 6. De krumspring socialisterne ikke tager for at bortforklare muslimernes adfærd.
  Det bliver næsten mere og mere komisk, men samtidigt lidt skræmmende hvor mange der faktisk æder hele eller dele af propagandaen :(

  Kommentar by J..... B....... — 4. maj 2015 @ 22:06

 7. Jamen venstrefløjs fjolser bruger da totalt samme retorik som muslimer, når det handler om islamistiske terror angreb…så bliver der sagt ” så kan de bare lade være med at provokere!” og sådan har frygten forvandlet sig til “almindelig god tone”….T. Snorrason — 4. maj 2015 @ 21:55 Lur mig om der ikke på et tidspunkt kommer dele af sharia loven i den danske grundlov,vent og se, fjolserne skal nok finde et eller andet argument for at det skal kunne lade sig gøre….jeg giver det 20 til 30 år, så begynder det så småt med de første sharia agtige lovgivninger på ganske vist små områder, men det skal nok komme ind.

  Kommentar by Flaskeposten — 4. maj 2015 @ 22:18

 8. ad 7.
  Jeg tror nu snarere, det ender med “Isabellaløsningen”, hvis det ikke skal ende med balkanisering af Europa.

  Kommentar by T. Snorrason — 4. maj 2015 @ 22:46

 9. Mulatten Mchengana benytter terrorangrebet til at svine Pamela Geller til:

  https://www.facebook.com/jmchangama/posts/10153301706644859?pnref=story

  Kommentar by Charles — 4. maj 2015 @ 22:58

 10. Den sang har vi hørt før, de kritiserer muhammed , islam og muslimer, ergo er de selv ude om det i, alle tilfælde i følge ubegavede venstreorienterede.
  Lad det bære sagt, jeg tror heller ikke Obama er muslim, og Geert Wilders forsøger selv at kvæle kritiske røster, men derfor er del vel ikke i orden at slå ham ihjel.
  Der hvor filmen knækker for mig i forhold til danske venstreorienterede, er at de mener ytringer retfærdiggøre mord.
  Hvordan var det lige med Kurt Westregaard, han var en forfulgt stakkel, lige til han holdt tale ved Dansk Folkepartis landsmøde. Det manglede bare de var de eneste der støttede ham i en svær stund.
  Hvad med Lars Hedegaard, var han ikke selv skyld i det, og skete det overhovedet, eller var det bare noget han havde opfundet selv. Man slipper en stor løgn fri i en side gade og snart løber den rundt midt på strøget, et trick venstrefløjen har lært af propagandaens mester Joseph Goebbels.
  Angrebet ved krudttønden, nå ja Wilk har selv lagt op til det!
  Hvad venstrefløjen glemmer er at terroren kommer til dem selv, se bare Charlie Hebdo et venstreorienteret blad, og straks blev venstrefløjen forvirret.
  Men nu en højreorienteret, der kritiserer, så er holdningen, muslimer skyd bare løs!
  Magen til hykleri!

  Kommentar by Robert R — 4. maj 2015 @ 23:02

 11. Hvis man accepterer skyld for at kritisere islam, accepterer man sharia.
  I så fald hører man ikke hjemme i den vestlige kulturkreds og er en fjende af de sekulære nationer.
  Personer, der angriber en stat og forsøger at indføre og håndhæve egne love, er statens fjender og skal behandles derefter – efter krigslovene.
  Det hele er meget enkelt.
  At nogen begrunder deres handlinger med telepatiske meddelelser fra guder, religion og andet gøgl, ændrer ikke på substansen.
  Eneste måde at håndtere terrorister på er, som det skete her i Texas, at likvidere dem, meget gerne tidligt i forløbet.
  Lær af Rusland. De har kendt problemet i århundreder og handler derefter.

  Kommentar by T. Snorrason — 4. maj 2015 @ 23:38

 12. Var det den her tegning, der vandt de 10.000 $?
  “Geller recently wrote about the winning People’s Choice Muhammad cartoon (pictured) for Breitbart News, and how it “best illustrates the reason why we are having this contest and art exhibit to begin with.”
  Mo:You can’t draw me!. Tegner: That’s why I draw you!
  http://www.breitbart.com/texas/2015/05/01/pamela-gellers-inaugural-10000-muhammad-art-exhibit-and-contest-in-dallas-may-3/

  Kommentar by A-mad — 4. maj 2015 @ 23:47

 13. Det der kom efter indslaget om Texas, var at Israel erkendte at etiopiske jøder havde været udsat for slemme politimænd o.l.
  Det virkede ikke helt tilfældigt at det kom lige efter Texasaffæren,og det var mærkeligt så vigtigt det pludseligt var.

  På mig virkede det som en forlængelse af det DR egentlig gerne ville sige angående tegnekonkurrencen…at de onde højreorienterede selv var ude om at de blev angrebet,og at de hvide jøder forresten er onde ved de stakkels etiopere.

  Kommentar by jønne — 4. maj 2015 @ 23:54

 14. Nej.
  12.500
  http://news.yahoo.com/mohammad-cartoonist-says-police-killing-two-gunmen-justice-211537081.html

  Kommentar by Peter Buch — 5. maj 2015 @ 00:06

 15. Tegningen er korrekt, den i midten, beløbet var forkert.

  Kommentar by Peter Buch — 5. maj 2015 @ 00:16

 16. #garlandshooting

  Kommentar by Santor — 5. maj 2015 @ 00:17

 17. Een bog, een gud,een saakaldt profet.Ingen af de 3 maa, diskuteres kritiseres, altsaa ingen praktisk menneskelig nytte, UD.

  Kommentar by Dunk — 5. maj 2015 @ 00:21

 18. gernigsmand id’et
  http://gawker.com/gunman-killed-outside-garland-mohammed-contest-identifi-1701999159

  Kommentar by poul sørensen — 5. maj 2015 @ 03:50

 19. Måske var jeg lidt træt, da vi lige skulle se nyhederne på TV2, men bagefter var jeg totalt mystificeret af journalistisk vildledning. Hvad gik den historie egentlig ud på.

  TV2 Nyhederne bedrev den besyndelige journalistik, at indlede med, at ‘tegningekonkurrence om muhammed førte til, at politiet skød og dræbte to personer…” Hvad? Dræbte de tegnerne eller hva’?

  I det mindste kører en sådan sætning på at omdirigere historien til, at det amerikanske politi (som sædvanligt) er ondt og brutalt.

  Ved den uddybende forklaring forstærkedes denne vinkling ved, at det kun nævntes, at de to personer sårede en betjent, men ikke hvordan (man kan også såre ved bare at sige noget upassende), mens det gentages, at politiet skød og dræbte de to personer. Skød og dræbte – sådan.

  Journalisterne misbrugte derved det amerikanske politis dårlige rygte til at tørre historien af på en påstand om fortsat politibrutalitet.

  Det kan man da kalde en effektiv vildledning af en historie – eller mere dækkende: Et venstreorienterede partsindlæg.

  Man må tro, at journalisterne forventer, at man selv har internet klar ved siden af, så man selv kan tjekke, hvad det er for noget besynderligt noget, der hentydes til i mystiske, halve nyheder.

  Kommentar by traveler — 5. maj 2015 @ 06:47

 20. Alt dette får mig til at tænke på et bilvædeløb i sovjettiden, der var kun to deltagere USA og Sovjet, USA vandt løbet overlegent.
  Næste dag stod der i Pravda : Angående motorløbet igåt kan det meddeles, at Sovjet kom ind på en flot andenplads, medens USA blev nummer næstsidst.

  Kommentar by Jørn Boye — 5. maj 2015 @ 09:02

 21. Nu er jeg forvirret – er det er OK at skyde imod en “kontroversiel gruppe” som ofte bliver betegnet som ekstrem og højreorienteret, som “er ansvarlig for nogle frygtelige ting og burde ikke have nogen plads i den offentlige debat” og har ofte gjort sig bemærket med hadefyldte udmeldinger?

  For så kender jeg et par grupper af samme skuffe og værre – faktisk en hel del grupper som ville være i ydereste livsfare her i Vesten…hvis altså disse eksperter og af DR (skatte-yder) betalte godtfolk mener det alvorligt med deres kvalmende forsvar af de to muslimske terroristers handlinger.

  De grupper jeg tænker på har ikke alene gjort sig bemærket med hadefyldte udmeldinger men så sandelig også særdeles hadefulde gerninger og har gjort det længe. Sådan cirka 1,400 år.

  Og så kommer disse eksperter med deres “analyse” på 4. – 5. Maj, af alle dage!

  De har jo intet lært, disse kloge eksperter. Intet som helst.

  Kommentar by Vantroende — 5. maj 2015 @ 09:09

 22. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by bastardo — 5. maj 2015 @ 09:42

 23. Luk DR.

  Kommentar by Svend — 5. maj 2015 @ 10:43

 24. Hvilket Paradis af fred og kærlighed USA må være hvis deres mest ondskabsfulde borger er en kvinde der beskæftiger sig med at blogge og arrangere en tegnekonkurrence, hvis vinder er en tegning med den vittige dialog “You can’t draw me!” – That’s why I draw you.”

  http://www.breitbart.com/national-security/2015/04/17/the-afdi-muhammad-cartoon-contest-peoples-choice-awards-vote-now/

  Satire er ikke had.

  At kriminere betyder at skelne.
  At dis-kriminere betyder at mangle skelneevne.
  At kalde satire for had er en form for diskrimination.

  Kommentar by M — 5. maj 2015 @ 14:29

 25. Southern Powerty Law Center er selv en hadgruppe. Sjovt nok primært bestående af hvide velbjærgede højtuddannede.

  Kommentar by Sigwar — 5. maj 2015 @ 16:18

 26. Mine favorittegninger til konferencen i Garland Texas er de to kridtsilhuetter på asfalten udenfor centeret :-)

  Kommentar by Hodja — 5. maj 2015 @ 23:44

 27. “Våben-vold dræber 2 kunstkritikere.”

  Kommentar by Hodja — 5. maj 2015 @ 23:46

 28. En halv million texanske rednecks ærgrer sig gule og grønne over, at de ikke var i Garland den dag.

  Kommentar by Hodja — 5. maj 2015 @ 23:53

 29. “Don’t mess with Texas” er et meget brugt udtryk i staten Texas. Danske journalister kalder den delstaten Texas GRIN. De har nemlig opfundet en ny union af stater kaldet UPSA (United Part-States of America) mere GRIN. Er det kun venstreorienterede sinker, man uddanner som journalister ?

  Men noget siger mig, at det er rigtig med deres brug af udtrykket “Don’t mess with Texas derovre i Det Vilde Vesten. Heller ikke hvis man er terrorist. Og det ser jo ud til, at de to slamberter havde visse forbindelser, som burde have givet løftede øjenbryn hos Homeland Security, CIA eller hvem det nu er, der render rundt med skæg og blå briller.

  http://www.cnn.com/2015/05/05/politics/texas-attack-terror-tweets/index.html

  Kommentar by Janutte — 6. maj 2015 @ 02:40

 30. Tak for info 14.15.Peter Buch og 24.M. Tegningen er god satire, der siger det hele.
  Jeg overvejede selv at vise tegningen i et online indlæg under eget navn, men turde ikke aht familiens sikkerhed. Det viser at terror virker :-(
  Hvor blev Rikke Hvilshøj af?

  Kommentar by A-mad — 6. maj 2015 @ 09:07

 31. Det ser åbenbart ud til at araberne har fat i den lange ende, hvad åndelig prostitution angår, når mennesker der kæmper for frihed bliver lagt for had, af grupper som anklager dem for at hade :-). Sandheden er ilde hørt, når man er for fej til at gøre noget ved problemet. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 6. maj 2015 @ 17:17

 32. Gad vide om både Saudi Arabien og Qatar har betalt pr grupper for den slags moral? Jeg mener…..hvorfor skulle de ellers angribe ytringsfriheden? Hvor meget oliepengegår der på den slags Islamsvenlige filistiske grupper? :-) (hvad er ellers motivet?:-))

  Kommentar by Michael Unna — 6. maj 2015 @ 17:20

 33. og alt det er imens vi søger at bekæmpe ISIS millitært? :-) Det er da dødsdømt på forhånd, når vi moralsk bakker op om dens religiøse forudsætning …..(Sort humor fra virkeligheden)

  Kommentar by Michael Unna — 6. maj 2015 @ 17:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper