9. maj 2015

Undertegnede refereret på Euroman.dk: Der er (desværre) ingen opblusning på den radikale højrefløj…

Flere og flere danskere har fået nok af multikultur, men intet tyder på at ‘højreradikale’ grupper er i fremgang. Brødteksten er sådan set i orden, men der er slet ikke dokumentation for den bombastiske vinkling. Lars Grønbæk Larsen fra Danish Defence League formulerer det meget godt. De grupperinger som medierne bekvemt betegner som ‘højreradikale’, har i virkeligheden meget lidt med hinanden at gøre, og har vel egentligt mindre til fælles end Socialdemokraterne har med Danmarks Kommunistiske Parti. Langt de fleste danskere er kritiske overfor Islam og indvandring – de fleste er velorienterede, ikke nødvendigvis højreorienterede.

Undertegnede refereret på Euroman.dk – Højre-radikale og nationalistiske grupper vokser: ‘Mange kontakter os og fortæller, at nu har de fået nok’.

“Da Omar Abdel Hamid El-Hussein dræbte to mennesker i København skubbede han samtidig en række danskere ud i politisk aktivisme på den yderste højrefløj.

Journalist Tom Carstensen, der har fulgt den radikale og ekstreme højrefløj tæt i snart ti år, kan nu fortælle, at flere grupper på den yderste nationalistiske fløj som direkte konsekvens af angrebet i København har oplevet en stigende tilgang af medlemmer og interesserede.

En af de grupper er Danish Defence League, der er en afstikker af den engelske gade-protestorganisation English Defence League.

‘Vi oplever en generel stigende interesse blandt unge mennesker og får flere henvendelser fra folk, der er interesserede i at blive aktive på den ene eller anden måde,’ fortæller talsmand Lars Grønbæk til euroman.dk.

[…]

Ud over de gadeaktive grupper, så findes der også en række nationalsindede blogs på nettet. Den mest toneangivende og besøgte er Uriasposten.

Den er Nationalkonservativ i sit udsyn, og blogindlæggene handler ofte om de dårlige sider ved indvandring, er kritisk mod de etablerede medier og venstrefløjen.

Indehaver Kim Møller fortæller til Euroman.dk, at han oplevede en stigning i besøgstal – men han forventer også, det sker, når der eksempelvis bliver udskrevet folketingsvalg lige om lidt.

Han mener ikke, at man samlet set kan tale om en stor opblusning på den radikale højrefløj – og at det er ærgerligt, da det betyder, at der ikke er balance i tingene.

Det sidste skal nok ses som en henvisning til, at den radikale venstrefløj er noget mere aktive i gadebilledet, ifølge ham.

[…]

Og selvom der altså er tilgang til grupperne på den yderste nationalistiske fløj, så betyder det næppe, at man i fremtiden vil se en stærk samlet højrefløj. Dertil er forskellen for store – det medgiver Lars Grønbæk fra Danish Defence League.

‘Den nationale fløj spænder ret bredt. Problemet er, at folk har vidt forskellige holdninger. Nogle er helt vilde med Israel, og andre hader Israel. Nogen diskuterer race – andre diskuterer kultur og religion. Og det er jo nok den slags, der gør, at man er meget splittet.’

‘Det er jo også det, der gør, at jeg ikke er interesseret i at samarbejde med gud og hver mand. Jeg mener ikke nødvendigvis, at den nationale fløj kan samles. Jeg tror, man er for langt fra hinanden.'”

Oploadet Kl. 12:50 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/65987/trackback

10 Comments »

 1. Langt fra hinanden er en måde at udtrykke det på. Det kunne også med nogle andre ord formuleres som den nationale fløj, deres styrke er delvist i bredden af tilgange i befolkningen, ikke i antallet af voldelige aktivister i gadebilledet.

  Kommentar by Peter Buch — 9. maj 2015 @ 13:34

 2. Super godt udtryk : velorienteret … Undertegnede er STÆRKT kritisk over for islam i særdeleshed og indvandring i almindelighed. Er ikke derfor højreorienteret men velorienteret.

  Kommentar by Danskeren — 9. maj 2015 @ 14:48

 3. Vi er meget forskellige.

  Jeg ser ikke mig selv som nationalkonservativ/nationalliberal eller højreorienteret, men derfor er jeg alligevel “hardcore” modstander af det multikulturelle samfund og islamiseringen.

  Kommentar by Niels — 9. maj 2015 @ 16:50

 4. Selvom jeg har mange udenlandske venner, jeg stærk nationalkonservativ og elsker Morten Korch tiden. Hvis man må det nu om stunder !

  Kommentar by HMAK — 9. maj 2015 @ 17:36

 5. Jo jo da – Højre-radikale grupper vokser efter terror i København, det er ganske vidst!

  http://www.bt.dk/danmark/hoejre-radikale-grupper-vokser-efter-terror-i-koebenhavn

  Kommentar by mb — 9. maj 2015 @ 18:14

 6. Godt at der er flere og flere der henvender sig med nok er nok.

  Kommentar by Liva — 10. maj 2015 @ 08:43

 7. “Da Omar Abdel Hamid El-Hussein dræbte to mennesker i København skubbede han samtidig en række danskere ud i politisk aktivisme på den yderste højrefløj.”
  Det er altså radikalt at sige, det synes jeg ikke om når folk bliver myrdet??

  Kommentar by Frank Hagmann — 10. maj 2015 @ 09:37

 8. Hvis men er imod masseindvandring fra 3.verdenslande er man “ekstremist” – “højreradikal”. Det er elitens verdensbillede, og da de har magten, er det dem, der ejer sandheden og skriver historien.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 10. maj 2015 @ 11:32

 9. Medierne er fulde af løgn. Se nu her i Tyskland, hvor et medie havde påstået a 50% af tyskerne ville mere indvandring (!)

  Her en afstemning hvor flere end 50.000 har deltaget:

  Umfrage

  50 Prozent der Deutschen sind dafür, mehr Flüchtlinge aufzunehmen. Gehören Sie dazu?

  Es haben 53363 Besucher abgestimmt.

  Ja. 4.6% (2459 Stimmen)
  Nein. 94.7% (50559 Stimmen)
  Dazu habe ich keine Meinung. 0.7% (345 Stimmen)

  Husk at stemme:

  http://www.t-online.de/nachrichten/deutschland/umfragen/id_73764922/jeder-zweite-deutsche-will-mehr-fluechtlinge-aufnehmen.html

  Kommentar by Balder — 10. maj 2015 @ 12:49

 10. Helt rigtigt at “højrefløjen” ikke er en samlet enhed, til gengæld er den smule aktivisme “vi” udviser ved at blive main stream. Demokratiet virker, også selvom det skal modvirke en både løgnagtig og voldelig venstrefløjen, som er langt mere samlet og aktivistisk en “os”.

  Kun tiden kan vise om “vi” får stoppet dem i tide!

  Kommentar by Santor — 10. maj 2015 @ 15:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper