14. maj 2015

Bornholmsk Venstrepolitiker mener Wilders’ ødelægger Folkemødet – Alle var Charlie, ingen er Wilders

I sidste uge skrev en 8. klasse til Trykkefrihedselskabet, for at protestere over at foreningen havde inviteret Geert Wilders med til Folkemødet på Bornholm. Argumentationen var som man kunne forvente af folkeskoleelever. Geert Wilders’ deltagelse i Folkemødet blev debatteret af Venstrepolitikerne Bertel Haarder og Claus Bakke i gårsdagens udgave af Aftenshowet, og det var en skræmmende oplevelse, kun marginalt bedre end 8.klasses-eleverne.

Bertel Haarder havde travlt med at lægge afstand til Trykkefrihedselskabet, og lokalpolitikeren Claus Bakke lød som et gennemsnitligt medlem af Det Radikale Venstre. Geert Wilders var ‘ekstrem’, hans primære mission er at ‘lægge folk for had’, og han vil ødelægge Folkemødet med sin ‘hadretorik’ og ‘dommedagsprofeti’. Ikke engang Uffe Ellemann-Jensen kunne være med her.

(Storsmilende Claus Bakke bag danmarks kommede statsminister, 2013; Foto: Facebook)

Kommentar af en Casper Kofod i Ekstra Bladet, der skæmmes af studentikos idioti – Vi var ‘Charlie’ – hvorfor er vi ikke Wilders?

“Kan I huske dengang, hvor vi allesammen ‘var’ Charlie? Eller da vi ‘var’ Krudttønden? Nu ‘er’ vi ikke Geert Wilders. Efter at have læst en masse artikler om, at Geert Wilders skal tale til Folkemødet på Bornholm, var min første tanke: ‘Har vi overhovedet ikke lært noget af de seneste måneder?’. …

Havde Geert Wilders udtalt sig negativt om Scientology, Jehovas Vidner eller mormonerne, så var han nok ikke blevet stemplet som ‘provokatør’. Men det bliver han, fordi han kritiserer en religion, som det kan koste ham livet at kritisere. …

Men jeg skal lige være helt sikker her: Geert Wilders siger nogle ting. Det må han gerne. Så er der nogle mennesker, der bliver sure på Geert Wilders og truer med at slå ham ihjel. Ligesom de vil gøre med f.eks. Ayaan Hirsi Ali, Lars Vilks og Kurt Westergaard. Det må man ikke. Og alligevel er Geert Wilders problemet? Er problemet ikke nærmere de mennesker, der gør det nødvendigt for Folkemødet at øge sikkerheden, fordi Geert Wilders kommer?

Hvis jeg boede i Holland, så ville jeg nok ikke stemme på Geert Wilders. Ligesom jeg heller ikke ville stemme på Dansk Folkeparti herhjemme. Jeg er også uenig med Mai Mercado i at kristendommen er bedre end islam.

Oploadet Kl. 06:55 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/66115/trackback

26 Comments »

 1. Som (ofte) tidligere nævnt, er de direkte ansvarlige for Danmarks ødelæggelse, de islamimporterende politikere. En af dem er Claus Bakke.

  Kommentar by Nielsen — 14. maj 2015 @ 08:18

 2. LLR er på nærmest alle områder et valg mellem to onder. Typer som Claus Bakke… Det er svært at hive så mange positive gloser op af hatten, når det gælder personager af den karakter.

  Kommentar by Polka Charlie — 14. maj 2015 @ 09:05

 3. De vil ikke anerkende deres politiske modstandere hverdag men når virkeligheden lige pludselig kommer meget tæt på så bliver de bange for at det bliver dem selv der kommer til at stå i skudlinjen hvis islams raske svende finder på at udtrykke deres misfornøjelse med Geert Wilders.

  Life´s a bitch, deal with it.

  Det er den virkelighed millioner af Danskere lever under hver dag. Fat det og ryd op i venstrefløjens forfejlede indvandringspolitik.

  Kommentar by Santor — 14. maj 2015 @ 09:08

 4. Der er masser der kritiserer kristendom, f.eks. store dele af venstrefløjen. Det gør ikke at de boykottes som deltagere af folkemødet på Bornholm. De behøver heller ikke politibeskyttelse. Men så snart nogen deltagere på folkemødet vover at kritisere islam, så er fanden løs i Laksegade. At der er den store forskel gør netop, at det er nødvendigt at invitere f.eks. Wilders. Islamreformator Hirsi Ali burde også være inviteret.

  Kommentar by Liva — 14. maj 2015 @ 09:21

 5. Efter 30 år med muslimernes volden og hærgen har de fleste
  danske politikere stadig intet forstået .
  Måske har de ? Deres politiske karriere er vigtigere end
  at have fredelige forhold i Danmark.

  Kommentar by Pk — 14. maj 2015 @ 09:31

 6. Fra kommentarsporet her: http://politiken.dk/debat/profiler/permichael/ECE2667187/jeg-forstaar-godt-unges-politiske-flugt-mod-hoejre/

  “Edvard Mortensen, det gjorde de i dag i Kulturknuserne på P1, hvor de netop sammenlignede det med at tage rockervenner med til en fest.”

  &

  “Og så lyder det alligevel fra Kulturknuserne på P1:

  – De højreorienterede tager deres rockervenner (Geert Wilders og co.) med til fest på Bornholm.”

  Kommentar by BE — 14. maj 2015 @ 09:50

 7. 6/BE

  Dhimmi Radio vælger at vise film om islams profet muhammed i kristihimmelfartsferien. De venstreorienteredes rockerven.

  Kommentar by Liva — 14. maj 2015 @ 10:16

 8. #4 Pk,
  “Deres politiske karriere er vigtigere end at have fredelige forhold i Danmark.”
  – i de sidste 30 – 40 år er alle de Europæiske “Pamperpartier” Socialdemokrater, og øvrige Venstrefløjspartier blevet katastrofalt drænet for “medlemmer og vælgere”, derfor har disse elitære Landsforrædere, uanset følgerne besluttet at udskifte de vrang villige lokale patriotiske befolkninger med sikre ”Socialistiske” klienter.
  Mon nogen tror at der i de tusinder og atter tusinder af Muhamedanere og Negre der strømmer ind over de åbne grænser, uden nogen form for kontrol, er vælgere til ”Blå blok.”?

  Desuden har vi den fuldstændig skruppelløse ”Rå og Brutale” storkapital der efterhånden har mættet Europæerne med deres skrotprodukter i alle afarter og nu støtter og bruger Godhedsindustriens importerede ”Nye forbrugere” der villigt bliver fodret med de lokale borgeres indsamlinger og skattepenge, så de hurtigt kan komme op på Europæisk standard.
  – så igen gentager historien sig, ”Demokratiet og den Nationale Dumhed bruges som løftestang til at afskaffe Demokratiet
  Og endnu engang kan man fastslå at vanviddet er grænseløst.

  Kommentar by cantor — 14. maj 2015 @ 10:33

 9. “Bornholms borgmester imødeser Wilders-besøg med sindsro.”

  information.dk/telegram/533152

  Kommentar by Liva — 14. maj 2015 @ 10:34

 10. Fuldstændig enig med @1 Nielsen.

  Kommentar by Fritz — 14. maj 2015 @ 11:36

 11. Nogle mennesker har det sådan, at en voldelig magtdemonstration får dem til at ville underkaste sig hurtigst muligt med vrøvlet løbende ud af munden. Det er en reaktion, som optræder tvangsmæssigt hos en del af populationen. Det sidder i generne, så der er ikke rigtig noget at stille op, men naturligvis skal mennesker, der falder i den gruppe, ikke være i politik. Det er nok heller ikke så smart, at de bliver skolelærere.

  Kommentar by Nils — 14. maj 2015 @ 11:42

 12. Glædelig Kristi Himmelfart.

  Kristendom er ikke kun bedre end islam: Kristendom er islams største frygt fordi den prædiker kærlighed som den højeste værdi. I det øjeblik kærligheden for alvor vækkes i et menneskes hjerte kan islam ikke længere leve dér.

  I kærlighedens lys ser man Muhammeds karakter som den virkelig er.

  Det eneste i hele verden der er stærkere end frygt er kærlighed.

  Gud er kærlighed.

  Paulus’ 1. korintherbrev er som skrevet direkte om islam vs. kristendom:

  “Om jeg havde profetiens gave, havde åbenbaring om alle mysterier og havde al kundskab, om jeg havde den tro, der flytter bjerge, men ikke havde kærlighed, da var jeg intet. Om jeg gav alle mine ejendele væk, om jeg ofrede mit liv for at få ære, men ikke havde kærlighed, da ville det intet gavne mig.

  Kærligheden er barmhjertig og venlig. Kærligheden er ikke misundelig, ikke pralende eller indbildsk. Den er ikke uanstændig eller selvisk. Den lader sig ikke ophidse og bærer ikke nag. Den sørger, hvis nogen lider uret, men glæder sig, når sandheden sejrer. Kærligheden holder altid fast. Den er fuld af tillid, forventning og udholdenhed.
  Kærligheden varer evigt. Profetier vil forsvinde, tungetale vil forstumme, og kundskab vil forgå. Kundskab er jo ufuldkommen, og profetier er mangelfulde, men når det fuldkomne først er der, vil det ufuldkomne forsvinde.
  Da jeg var barn, talte, tænkte og argumenterede jeg som et barn, men da jeg blev voksen, aflagde jeg det barnagtige.”

  Kristendom er en voksen, en følelsesmæssigt moden overbevisning. Det er islam ikke. Islam handler om

  – tro uden kærlighed
  – at ofre sit eget og andres liv for at få ære
  – at lade sig ophidse og bære nag.
  – Islam sørger ikke over uret og glæder sig ikke over sandhed.
  – Islam prædiker at profetier kan være fuldkomne.

  Men Paulus har ret… ingen profeti er evig… de skal alle gå til grunde. Ingen lov, ingen bog, kun kærligheden selv er det fuldkomne.

  Det er essensen af det kristne budskab.

  … Kærlighed nævnes ikke en eneste gang i Koranen…

  Kommentar by M — 14. maj 2015 @ 11:44

 13. Islam er med afstand det værste der nogensinde er opfundet, ren ondskab, og det må Wilders have ret til at udtale sig om. De folk der er imod ham og hans udtalelser om denne fængselskultur, er ganske enkelt landsforrædere og tænker dybest set kun på dem selv og eget image/rygte nu og her. Ingen af dem tænker på fremtiden, det gør Wilders.

  Kommentar by LarsB — 14. maj 2015 @ 13:16

 14. Jamen naar der skal vaere folkefest og komsammen med god stemning fadbamser og poelser og andet godt,er dette saa ikke den bedst taenkelige ramme for en debat med manden som mange rakker ned paa, men ikke vil/toer moede i aaben debat, naar nu det skal vaere demokrati med aerlig tale, uden skingre flojter, men kun handlende om fakta , det sidste kunne vaere rart til en afveksling.
  Beklagelig vis ser det ud som om, mange af vore politikere har en stribe snot hvor de fleste af os andre har en rygrad

  Kommentar by Dunk — 14. maj 2015 @ 13:22

 15. Geert Wilders interview på DR
  It´s four minutes to twelve.

  https://www.youtube.com/watch?v=HCZfNp2ZHwY

  Kommentar by Dinesen — 14. maj 2015 @ 14:01

 16. Alle de “argumenter” de har imod geert wilders kunne de gange med 10 imod ayan hirsi ali, men hende er der ingen der kritiserer. Der er nemlig farven til forskel for “anti” racisterne.

  Kommentar by Per — 14. maj 2015 @ 14:14

 17. Ja det er sgu`kvalmende, med alle disse faktaresistente. Hvis problemet så blot var de residerende på hoppeborgen, da kunde det hurtigt løses.Desværre strækker åndsformørkelsen sig, som en snigende gift, i hele samfundet. Befordret af en hjernedød presse og hjulpet godt på vej af lemmingeeffekt.

  Kommentar by Karl — 14. maj 2015 @ 15:15

 18. De binder sig med PEN og ånd,
  de prøver alle trix,
  oh-
  kom Wilders kom…
  https://www.youtube.com/watch?v=4DKqdbE4oP0#t=235

  Kommentar by Peter Buch — 14. maj 2015 @ 15:24

 19. En indvandrer er i sig selv ikke noget problem, fordi matematikken siger noget andet. Så vi taler altså ikke om individer.-

  1 indvandrer divideret med antal, f.eks. 1000000 = 0.000001 PLUS landets naturresourcer som kræves af individet, og så individets fremtidige familie, familien dividerer du med 0.5.

  Værdierne på naturresourcer/familie varierer, at få det rigtige resultat kræver nøjere afprøvning. Pointen er, det giver mening at være indvandrer kritisk, du “behøver” kun at sigte efter gruppen.

  Kommentar by intetnavntak — 14. maj 2015 @ 18:28

 20. En uduelig “journalist” på News betegnede i 18-nyhederne Wilders som “den mest kontroversielle debattør i Verden”. Ordet “kontroversiel” bliver nævnt igen og igen og igen, men sansen for proportioner er totalt fraværende. Det er ikke journalistik; det er propaganda.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 14. maj 2015 @ 18:35

 21. #12 og #13
  Så ganske rigtig.

  Kommentar by HMAK — 14. maj 2015 @ 21:19

 22. En højre orienteret kan ikke være moderat, han er pr. definition ekstrem.
  En muslim er pr. definition moderat, på nær de enkeltstående tilfælde, hvor det ekstreme altid har den naturlige forklaring, at det ikke er noget ham iboende, eller slæbt med hvorfra han kommer, men fremprovokeret af hans udsøgte ofre.

  Kommentar by Menig 442 — 14. maj 2015 @ 21:54

 23. “Folkemødet” er ikke andet end en forestilling af landsforrædere på en skatteyderfinansieret ferie.
  DK er efterhånden så inficeret af landsforrædere og rødt bærme at det kun kan være et spørgsmål om tid før det hele kollapser.
  De der kan bør se at komme ud af det her socialistisk helvedshul eller komme op af sofaen og kæmpe for deres børns fremtid.
  Personligt har jeg har mistet al tillid til at danskerne nogensinde vågner op, og har valgt det første.
  5 årtiers grotesk skatteyderfinansieret indoktrinering, kombineret med et folketing der består af korrupte marionetdukker og landsforrædere, samt tusinder og atter tusinder af landsforrædere der har solgt deres sjæl, land og børns fremitd for et liv på ryggen af mindretallet der arbejder i den private sektor, har smadret DK og Europa i en grad jeg aldrig troede muligt.
  Det er irreversibelt og personligt vil jeg sidde på sidelinien og fryde mig dybt ind i sjælen når hele lortet kollapser og de røde og radikale nyttige idioter får hvad der tilkommer dem af den invasionsstyrke de selv har medvirket til at importere.
  Jeg synes faktisk det er helt utroligt at vi endnu intet hører om modstandsgrupper, hvilket måske skyldes nutidens massive overvågning, der umuliggør det.
  Det bliver nærmere uorganiseret kaos og borgerkrig, og mit bud er at det starter i enten Sverige, England, Tyskland eller Frankrig og vil brede sig over hele Europa, indenfor max 10 år.
  Det mest groteske er at de der skabte problemet bevidst, også vil være dem som de røde lemminger tigger om hjælp når helvede bryder løs.
  De eneste der ikke bliver ramt er de skyldige der bevidst skabte helvedet, det er snart det værste ved det.

  Kommentar by Helleredødendrød — 15. maj 2015 @ 01:41

 24. #23
  “måske skyldes nutidens massive overvågning, der umuliggør det.”
  Det er bare et spørgsmål om at flyve under radaren.

  “De eneste der ikke bliver ramt er de skyldige der bevidst skabte helvedet,”
  I denne informationstid har de svært ved at gemme sig.

  Kommentar by HMAK — 15. maj 2015 @ 07:34

 25. Jeg er for en gangs skyld langt hen ad vejen enig med cleresiet Bertel Haarder, Uffe Ellemand og Øzle Storslem. Ytringsfrihed er selvfølgelig eksklusivt reserveret dem, der er enige med mig!!! Basta.

  Kommentar by Ukendt — 15. maj 2015 @ 08:51

 26. folkemøde på Bornholm.
  En ligegyldig lokalpolitiker fra Gentofte(tror jeg) vil meget gerne fortælle os i TV om hvorfor hun vil boycotte folkemødet. Hun er ignorant ligesom en ventreorienteret lokal bornholmer torsk. Selvfølgelig bliver der ballade, for de der vil lave ballade kommer TIL Bornholm fra københavns politiske slum, så I har gal adr., når I giver talerne skylden for balladen. tjek bornholmerfærgen og flyene. I kan let identificere dem. De er usoignerede, bærer hætter og har lommerne fulde af sten og andet skyts og deres sprog er primitivt, så spar politiet for voldelige angreb fra pøbelen

  Kommentar by katrine danebod — 16. maj 2015 @ 09:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper