1. juni 2015

Analyse: Blå blok skal tale om indvandring direkte til vælgerne, med en kraft der fjerner mediefilteret

Det er lykkedes medierne at gøre valgkampens indledende fase til en ‘velfærdsduel’, og da Lars Løkke Rasmussens generelle troværdighed er endnu lavere end Helle Thorning-Schmidts, vejrer rød blok morgenluft. God analyse fra Den Korte Avis – De blå partier bestemmer selv, om de vil vinde valget – de har det våben, der kan afgøre udfaldet.

“Blå blok har imidlertid en oplagt mulighed for at ændre på den situation. Man har et nøgleemne, som traditionelt er en blå vindersag. Et emne, som vælgerne konsekvent udnævner til at være det vigtigste eller næst vigtigste for dem.

Det drejer sig om udlændingepolitikken. … Rød blok vil forsøge at forhindre, at udlændingepolitikken får en central plads. Journalistisk Venstreparti vil gøre alt, hvad de kan, for at nedtone den eller i hvert fald forplumre debatten.

Men blå blok har vælgernes opbakning til at insistere på, at valget i høj grad bliver et valg om udlændingepolitikken. Det kræver dog styrke til at pløje sig igennem medielarmen.

I den forstand bestemmer de blå partier selv, om de vil vinde valget. … Den røde regering vil øjeblikkeligt komme under pres, hvis de blå bliver ved med at fortælle vælgerne, at asyltilstrømningen er kommet ud af kontrol under Thorning.

Kendsgerningen er, at der i dag kommer fire gange så mange asylansøgere til Danmark som under den tidligere regering. Fortsætter denne tendens – hvad alt tyder på – vil det betyde en meget alvorlig belastning af det danske samfund. Det gælder både økonomisk, socialt og kulturelt.

Regeringen gør, hvad den kan, for at skjule konsekvenserne.

Det er netop kommet frem, at tre fjerdele af væksten i det offentlige forbrug i 2016 vil gå til flygtninge! Dette ifølge regeringens eget skøn. Og tallet kan vokse yderligere. (Jyllands-Posten)

Ikke nok med det. Regeringen har simpelt hen fortiet denne ekstraregning i sit valgoplæg! Den foregøgler, at alle pengene skal gå til velfærd. Man skal lede i regeringens almindelige budgetoversigt for at finde tallet.

Det skal blive meget spændende at se, om medierne følger op på denne kæmpe sag. Ellers må de blå partier jo selv sørge for, at vælgerne får beskeden.

[…]

Endelig er der hele debatten om den voldsomme flygtningestrøm over Middelhavet. Her foreslår Dansk Folkeparti den australske model, hvor man simpelt hen får skibene til at vende om. Den tanke har stor opbakning blandt de danske vælgere. Regeringen vil slet ikke gå ind på den. …

Men skal blå blok sætte udlændingepolitikken i centrum, må man gøre det med en kraft og konsekvens, så vælgerne opdager det. Og uanset, hvad de røde journalister siger.

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/66591/trackback

22 Comments »

 1. Tilstrømningen af velfærdsturister er efter min mening en langt større trussel end den vi stod overfor under den kolde krig, men takket være mediernes styring at informationen synes befolkningen som helhed totalt at overse dette.

  Kommentar by Rodina — 1. juni 2015 @ 10:45

 2. Spørgsmålet er nok desværre om Lars L & co virkelig ønsker at sætte flygningespørgsmålet på dagsordenen. Det forpligter jo at vinde et valg på en strammere flygningepolitik, tænk al den negative omtale man vil få i FN, Amnesty, humans rights watch og hvad de andre politisk korrekte organer nu hedder?

  Så er det nok mere behageligt med en dosis velfærd – og Lars tænker sikkert i sit stille sind “det gør ikke noget hvis jeg ikke bliver statsminister, jeg er jo stadig sikret min folketingshyre og partiet betaler mit tøj”…dejligt

  Kommentar by redneck — 1. juni 2015 @ 11:04

 3. Hvis blå blok starter en debat om prisen som den Danske skatteyder betaler for den ukontrollerede flygtninge/indvandrer problem, så vil rød blok omgående trække racismekortet, se bare de vandaliserede valgplakater fra blå blok, dovne og kriminelle af AEH debatten skal nok dukke op sidst i valgkampen når rød blok er kørt træt i at tilsvine demokratisk valgte politikere, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 1. juni 2015 @ 11:06

 4. “Blå blok skal tale om indvandring direkte til vælgerne, med en kraft der fjerner mediefilteret”

  Det kan blå blok ikke.
  Deres EU-affinitet forbyder det, en stor del af deres (og Soc.Dem og SF’s) identitet og legitimitet, består i at trampe i takt med EU. Skulle de finde på at sige/love noget, der var i strid med Bruxelles ånd og cirkulærer, kan vi være sikker på at de vil være løftebrydere efter valget.
  Personligt håber jeg at DF bliver så store, at de andre må rette ind. Og at DF også holder hvad de lover…

  Kommentar by mb — 1. juni 2015 @ 11:09

 5. Der kommer ikke til at ske noget på immigrationsområdet før ægte nationalister kommer til magten.

  Om det er blå eller rød blok der styrer landet er tæt på at være ligegyldigt. Selv hvis DF får parlamentarisk flertal, så kunne de aldrig finde på at regulere indvandringen på baggrund af etnicitet.

  Der er behov for et etnisk nationalt parti som anerkender at der findes et historisk overleveret dansk folk.
  Og ikke mindst et parti som er fri for jødisk eller zionistisk kontrol.

  Kommentar by Jannik Thosen — 1. juni 2015 @ 11:35

 6. @5. “Og ikke mindst et parti som er fri for jødisk eller zionistisk kontrol”

  Tag venligst sølvpapirshatten af.

  Kommentar by mb — 1. juni 2015 @ 11:39

 7. Er det lars “der er nogen der har voldtaget islam” løkke de regner med vil gøre dette på eget initiativ? Det sker aldrig, det er virkelig rød klovn imod blå klovn, og imens står der en masse politikere som enkeltvis høster LANGT flere personlige stemmer end nogen af dem på sidelinjen og får ikke et ord indført, da medierne har besluttet at netop de to skal trætte folk med at tale om tal hele valgkampen, så ingen begynder at spørge ind til de virkelige problemer.

  Kommentar by Per — 1. juni 2015 @ 11:49

 8. “Blå blok skal tale om indvandring direkte til vælgerne” Hvorfor? det er jo Venstre og de konservastive som har været med til at skabe indvandringen, og den katastrofe for danskerne det har medført. Og det er jo Venstre og de konservastive som har været med til at dæmonisere alle som har talt imod indvandringen.

  Men det er selvfølgelig ikke spor for tidligt hvis landsforræderne fra Venstre og de konservastive undskylder for det svineri som de har lavet, og for alle de mord og voldtægter de er medskyldige i.

  Så til Lars u. Lykke den lille fede ukorrente gemene tyveknægt og til papbøssen fra pikpanserpartiet – start med at sige undskyld.

  Kommentar by Fritz — 1. juni 2015 @ 11:50

 9. GRÆNSEBEVOGTNING mere behøves ikke

  Kommentar by tavsen — 1. juni 2015 @ 12:10

 10. Folket ved godt hvor galt det er og vil blive – man orker bare ikke mere og vil bare leve sit liv så godt som muligt – så længe det varer.

  At fortsætte som om alting er ok og ingen farer lurer er den mest almindelige menneskelige reaktion på de overvældende nærmest uløselige problemer der tårner sig op i form af islams dominans og indflydelse i DK og “Vesten”, demografi, miljøforringelser og velfærdssystemets forfald osv. – Når tilværelsens ragnarok står og banker på vores dør og vi ikke kan undgå at lukke op – lukker vores eget mentale “system” ned og vi søger kun tryghed for hver en pris. Derfor gik millioner af fanger, jøder o.a. i en stadig strøm frem mod udgravningen hvor de blev skudt på klos hold i nakken og deres børn smidt levende ned i gruben, hvis disse ikke var så “heldige” at blive skudt, spiddet på bajonetterne eller fået hovedet knust inden deres langsomme tørst- og sultedød i gruben, presset ned og mast af de tusindvis af blodige, lorte- og urinbefængte døde kroppe. Selv om gruberne blev dækket med sand/jord, bevægede gruben sig i 2-3 dage, hvor sårede blandt ofrene søgte at undslippe eller bare bevæge sig indtil livet ebbede ud. – Se det er den vej “folkets” fornemmelse for demokrati og medbestemmelse går – vrede, lede og afmagt og endelig resignation og accept af at man er fortabt…som individ, medmenneske.

  Beklager – jeg er ekstremt pessimistisk mht. vores fremtid som den vi på godt og ondt har kendt til – Den tid er forbi og vi går vort endeligt i møde – alle revl og krat – helt erkendt og bevidst for flertallet af befolkningen – de vil benægte det og bilde sig alt muligt andet ind – men de ved sgu godt at “festen” er ved at være slut!

  Der kommer ikke til at ske en afgørende skid og glem alt om oprør og revolte – ikke her og ikke noget der vil ændre tingene – kun måske lidt lokal modstand og oprør – lavintens krigslignende forhold periodisk – men ikke som vil føre noget bedre med sig – kun forværring – I sidste ende – “game over and out”!

  Kommentar by Black Watch — 1. juni 2015 @ 12:12

 11. -> 5. Enig.

  Men jeg tror Danmark er tabt.

  Kommentar by XXXXX — 1. juni 2015 @ 13:16

 12. Det eneste der vil kunne rykke danskerne fra mageligheden. Er 4 år mere med rød-grøn regering og en syndflod af “flygtninge”… Så for min skyld, importer gerne 20-40.000 pr år… Så kan det være at selv journalistisk-venstreparti bliver ramt….

  At forsætte mod den langsomme død, med 10.000 “flygtninge” pr. år, ER vejen til den sikre undergang for danmark som vi kender det.

  At stemme på nuværende partier, kan være fuldstændig ligegyldigt… Ingen af partierne har svaret på noget, andet end at fordele et par 100 mio. hist og her.. Mens vi smider 100 MIA årligt, efter indvandrere og flygtninge, pga de sidste, 30 års fallerede indvandre/flygtninge-politik..

  Kommentar by ny kommentator — 1. juni 2015 @ 13:44

 13. Glem det. Blå blok aner ikke hvad de laver. Snik-snakkende karrierepolitikere der rykker rundt på nogle kommaer. De eneste der kan ryste tingene op er Alternativet på venstrefløjen, og dansk samling på højrefløjen.

  Kommentar by Morten — 1. juni 2015 @ 13:54

 14. Mediernes kraftfelt imod at snakke om udlændinge er størrere end kraft feltet fra døds stjernen (starwars).

  Kommentar by notty — 1. juni 2015 @ 14:47

 15. @12 Ny kommentator,

  Lige mine ord. Hvorfor trække Danmarks dødskamp længere ud end højst nødvendigt blot for at blive vidne til endnu flere sindssyge love som f.eks. KNIVLOVEN eller HUNDELOVEN eller ROCKERLOVEN osv. osv. (PS. DF, lad for guds skyld være med, at være med til sådan noget lort igen).

  Så lad dog Helle Ho gøre arbejdet færdigt med at fjerne alt hvad der er dansk, og lad så den tyvagtige fadølsbums fra Venstrebønderne blive slettet fra vores hukommelse, og så kan han begynde at forsørge sig selv.

  Kommentar by Fritz — 1. juni 2015 @ 15:58

 16. @6 mb

  DF er af jøden Finn Rudaizky blevet betegnet som “Israels stemme i folketinget”. Søren Espersen er jødisk gift og en meget stærk tilhænger af et Israel suverænt for det jødiske folk.
  I Danmarks tilfælde er det derimod fint nok med masseindvandring så længe at folk kommer med “demokratiske værdier”, og har udsigt til ansættelse. Lidt sjovt med denne dobbelte standard.

  Er det ikke tankevækkende at alle de kosher nationale partier i Europa kun har problemer med muslimsk indvandring?
  Hundredetusindvis af indvandrede afrikanske kristne er helt fint med DF så længe de bliver “velintegrerede” (hvad det så end betyder).

  Jeg tror nærmere at det er dig der har behov for at tage sølvpapirs skyklapperne af. Det er simpelthen for let at slå jødisk magt og indflydelse hen som verdensfjern konspirationstænkning.

  Kommentar by Jannik Thorsen — 1. juni 2015 @ 16:02

 17. Hvorfor trækkes indvandringskortet ikke – hvad venter de blå på?

  Kommentar by Sigwar — 1. juni 2015 @ 16:51

 18. @17

  Jeg er ret sikker på, at MSM prøver at holde indvandringsspørgsmålet uden for den politiske dagsorden.

  MSM ved godt, at indvandringskortet er en vindersag for DF og en tabersag for de radikale.

  Kommentar by tusmørke — 1. juni 2015 @ 17:13

 19. “Men skal blå blok sætte udlændingepolitikken i centrum, må man gøre det med en kraft og konsekvens, så vælgerne opdager det. Og uanset, hvad de røde journalister siger.“

  Men det tør blå blok ikke. Der er endda stor sandsynlighed for at “strammer regeringen” fortsætter efter valget.

  Kommentar by Machiavelli — 1. juni 2015 @ 17:34

 20. Kort tid inden de røde overtog regeringskontorerne, foreslog DF nedsættelse af en kommission som bl.a. skulle undersøge prisen for indvandring.

  http://www.danskfolkeparti.dk/Dansk_Folkeparti_vil_bremse_op_for_den_ikke-vestlige_indvandring

  Værd at tage op igen.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 1. juni 2015 @ 18:11

 21. Så lidt af “duellen” mellem Thorning og Lykke.
  Dog ikke længe, kvalmetærskelen blev ret hurtigt overskredet.
  En “ordstyrer” der sprang rundt som manege klovn, udstillende sin
  både fysiske og intellektuelle habitus, en undermåler.
  En potentiel statsminister der vaklede rundt i ringen som en groggy bokser. En statsminister, et hoved højere, kunne se ned på mandslingerne med sit sædvanlige hånlige blik.
  Hun lignede en insekt samler der lige har spiddet sit sidste trofæ på knappenålen.
  Lille Lars har tabt. Man taler ikke op til en kvinde, så har du tabt!
  Uden nævneværdig indblanding fra “ordstyreren” kunne hun starte floskelsprøjten, og vi fik det sædvanlige intet sigende pladder vi er vant til.
  Kanalskift!
  De dumme klovner på højrefløjen er i færd med at tabe en i gennem lang tid lovende valgsejr.
  Det er på tide man går i offensiven og giver råt for usødet.
  Alternativet er “selvfien” de næste fire år.
  Skræmmende!

  Kommentar by Finn A.Skov — 1. juni 2015 @ 19:43

 22. Journalisterne forsøger at tale om alt muligt andet, og derved spilde tiden, men forhåbentlig er folk selv kloge nok til at vide hvad der er vigtigst, det burde naturligvis være landets fremtid. Og så ellers bare stemme rigtigt, så de skyldige lykkefugle der sidder der nu fjernes.

  Kommentar by LarsB — 1. juni 2015 @ 21:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper