13. juni 2015

Strandvejssocialisten Mogens Lykketoft på besøg i ghettoen: “Vi skal sikre vore børnebørn…”

I sidste måned fremlagde SR-regeringen planen ‘Danmark på sikker vej – Plan for et stærkere fællesskab’ (FM.dk, pdf), der på forsiden havde et foto af tre lyse kvinder, symboliserende tre generationer af danskere.

Mogens Lykketoft, tidl. formand for Socialdemokraterne, stiller op på den københavnske Vestegn. Her et foto fra hans husstandsomdelte valgreklame, der ledsages af teksten: “Vi skal sikre vore børnebørn et bedre og mere bæredygtigt samfund”. Selvom Lykketoft kalder efterkommere af indvandrere for ‘vore børnebørn’, så bor han selv på Strandvejen i monokulturelle Taarbæk, med udsigt over Øresund. Ikke langt fra Uffe Ellemann-Jensens børnebørn.

(Valgreklame for Mogens Lykketoft, husstandsomdelt på Københavns Vestegn, s. 3)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/66893/trackback

20 Comments »

 1. Der er da så vidt jeg kan se, 2 lyshårede med på billedet. Det er måske hans børnebørn?

  Kommentar by bastardo — 13. juni 2015 @ 09:33

 2. Fotoet er et trofæ over svinets vellykkede landsforræderiske virke.

  Kommentar by Nielsen — 13. juni 2015 @ 09:55

 3. Elleman og Lykketoft. 2 fremtrædende salon-humanister med alle de rigtige meninger, og med en endnu rigtigere adresse: langt væk fra den nye virkelighed!

  Kommentar by Jakob — 13. juni 2015 @ 10:04

 4. Hvis Lykketoft, var blevet født 200 år tidligere var han ikke blevet minister.
  Han var blevet hængt.

  Kommentar by XXXXX — 13. juni 2015 @ 10:11

 5. Taarbæk er indbyggermæssigt monokulturelt, men besøg Taarbæk en sommerdag og gå ned omkring havnen, så er der altså ret mange fra de ‘varme lande’. – Og nej, jeg tænker ikke på champagnesocialisternes au-pairs fra Filippinerne.

  Lykketoft har altid været en værnemager, så jeg håber at han bliver så gammel, at han kommer til at stå til ansvar for sine ugerninger.

  Kommentar by Polka Charlie — 13. juni 2015 @ 10:22

 6. Lykketoft og Elleman har beriget dem selv og deres familier på skatteydernes regning, de to minder i den grad om den kriminelle familie Lekovic fra Rumænien, der udføres stadigvæk æresdrab eller forsøg på samme i Danmark, at kalde muslimer Danskernes børnebørn, må få de to udbyttere til at grine i deres eget hr.skæg, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 13. juni 2015 @ 10:42

 7. Der er store chancer for, at den landsforræder ender som Mussolini. Men det utrolige er, at de ikke aner hvad der foregår omkring dem, selv om der allerede er 50 millioner muslimer i Europa.

  Kommentar by Machiavelli — 13. juni 2015 @ 10:53

 8. Rolig nu, det er jo bare fordi at vi racister ser dobbelt med muslimer, det har vi jo lige fået at vide.

  Dengang Danmark bestod, der var landsforrædere som lykketoft blevet dømt og henrettet for højforræderi, i dag kan de bare kalde sig politikere og lyve og stjæle helt lovligt.

  Dagens danskere er en syg ækel skamplet på Danmark, og har for altid mistet retten over Danmark.

  Kommentar by Fritz — 13. juni 2015 @ 11:02

 9. Utroligt alt det pis de skide socialdemokrater langer i hovedet på os!

  Kommentar by Rodina — 13. juni 2015 @ 11:15

 10. Jamen jeg er da helt sikker på at alle kulturberigerne nok skal “tage sig af dine børnebørn”, Hr. Mogens Lykketoft…! :-)

  Kommentar by - by Proxy - — 13. juni 2015 @ 11:58

 11. Han har som medlem af Tinget afgivet en højtidelig forsikring om ubrødeligt at ville holde grundloven, men §67 og §78 anvendes ikke efter deres bestemmelse.

  Kommentar by Sigwar — 13. juni 2015 @ 12:01

 12. Hykler!
  Han ved eller bør vide at vores fremtid kommer til at blive præget af den befolkningsudskiftning, som kører på fuld tryk.
  Nu har vi ikke adgang til danske tal for dem skjuler man, men der findes europæiske tal.
  Demografi er og bliver vores skæbne, det er ligesom rentes rente, man forbløffes. 100 etniske europæere som du og jeg vil i løbet af 3 generationer blive til 42 hvis den nuværende fødselsrate på 1,5 fortsætter, og det ser faktisk sådan ud, hvis ikke den bliver lavere. 100 muslimske indvandere bliver til 536 i løbet at 3 kortere generationer, de få simpelthen børn tidligere i livet en europæiske kvinder, det forudsætter 2 ting, at fødselsraterne vil forblive på de gennemsnitlige 3,5 som de er i dag for muslimer, den falder nok lidt, det viser alle undersøgelser, men det forudsætter også at der ikke kommer yderlige indvandring til vores kontinent, og det er der nok ingen der tror på.
  Se det vil betyde at engang om 2-3 generationer, altså 60-90 år, måske hurtigere vil der være lige så mange muslimer som os etniske europæere.
  Så kommer vi til Mogens Lykketoftes hykleri, tror han virkelig på at det vil gå fredeligt for sig?

  Kommentar by Rober R — 13. juni 2015 @ 12:21

 13. Helt til grin at se hykleren Mogens Lykketoft sidde sammen med ghetto børn – i sin tid arbejdede han benhårdt for, at der ikke skulle anlægges en strandpark tæt på hans luksus villa – han skulle jo nødigt have pøblen for tæt på!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 13. juni 2015 @ 13:09

 14. De har da ikke tænkt særlig langt med reklamen, den giver jo en hentydning til at man skal tage sig i agt..

  Sæt overskriften “Danmark 2025 – Børnehaveklassen” og man vil ganske enkelt blive forarget over at der kun sidder to etniske danskere i klassen mens resten er generations indvandrere.

  Det kommer til at få en meget negativ indflydelse for indlæringen når man forringer fællesskabet. De etniske danskere vil også blive udstødt da de får så meget mere viden med hjemmefra end indvandrere gør og vil gøre dem misundelige.

  Husker tilbage i folkeskolen i vores geografi time; der blev vi spurgt om vi vidste hvor Danmark lå henne på verdenskortet – Alle danskerne rækte hånden op undtagen indvandrerne, men læreren valgte en indvandrer alligevel og det var ikke muligt at få et svar, så kom et andet spørgsmål; Hvad hedder hovedstaden i Danmark? .. Til det kom nogle af fingrene op men læreren holdte ved at personen før skulle svare igen; denne gang blev svaret ‘Sverige’.

  Ja det er skide synd at de ikke ved bedre, men det kan man kun takke deres forældre for. Man skulle have smidt dem ud eller taget forældremyndigheden fra dem så vi ikke stod med alle de rodløse generationer nu.

  Og forbyd da Islam, det er ikke andet end cancer for samfundet.

  Kommentar by Kim — 13. juni 2015 @ 13:52

 15. De såkaldte flygtninge/økonomiske flygtninge/asylshoppere skal ikke gøres til indvandrere og have familiesammenføring. De må opholde sig på et asylcenter/”flygtninge”center med kost og logi, indtil det er muligt at hjemsende dem/sende dem ud af landet.

  Kommentar by F. Jensen — 13. juni 2015 @ 17:43

 16. Lykketofts første kone begik selvmord. Vidste i det ?

  Kommentar by Spinner — 13. juni 2015 @ 21:30

 17. 16 Spinner,

  svjh var det en hjerneblødning. Udover den hun må have haft da hun faldt for ML.

  Jeg tror du forveksler med Nyrups datter, Signe Mollerup. Hvis mor også var gift med ML. Før eller efter Lykketoft.

  Kommentar by Hans Und — 14. juni 2015 @ 00:59

 18. F. Jensen (15): “De såkaldte flygtninge/økonomiske flygtninge/asylshoppere skal ikke gøres til indvandrere og have familiesammenføring. De må opholde sig på et asylcenter/ ”flygtninge” center med kost og logi, indtil det er muligt at hjemsende dem/sende dem ud af landet.”

  En hel almindelig nøgtern tanke som var udbredt i hele Europa for ikke særlig mange år siden. Men hjernevasken har gjort selv sådanne logiske tanker til noget der nærmer sig en forbrydelse. Du kan endda aflæse den politiske korrektheds succes via kommentarer i Uriasposten. Utrolig mange her synes at mene at vi kun skal hjemsende kriminelle indvandrere, og helst kun Muslimer, og at det ikke må være på basis af etnicitet. Mao. indvandring er ok. så længe det ikke er kriminelle dovendyr, terrorister eller islamister. Derved er den principielle pointe tabt på gulvet, og er indvandringsproblematikken blevet reduceret til en diskussion om indførelse af en sorteringsmekanisme.

  I fald sådan noget ville blive en realitet gør man derved sagen en bjørnetjeneste, da protester mod befolkningsudskiftningen (det langsomme folkemord) i så fald vil blive endnu mindre, og befolkningsudskiftningen vil fortsætte på fulde drøn, nu med Kinesere, Filippinere, Sydamerikanere, endnu flere Østeuropæere, og hvad den morderiske folkedrabslobby ellers kan skrabe sammen af folk fra de fjerneste dele af verden. Antallene vil være det afgørende, og det kan så blive enten en arabisk eller en asiatisk overtagelse af landet. Men mange er måske mere trygge ved at blive invaderet af arbejdsomme og intelligente Sydøstasiater. De tænker nok ikke på, at deres job nok er i mere direkte fare fra disse grupper end fra Mjølnerparkens sædvanlige arabisk/afrikanske klientel. Men så kan vi jo mindske det kinesiske handyrsoverskud vha. danske kvinder, da de jo udrydder deres egne via aborter. Så går befolkningsudskiftningen da lidt mere smertefrit, og uden bønner fra minareter og tørklædetvang.

  Kommentar by Balder — 14. juni 2015 @ 07:14

 19. Prøv du at ’sikre’ dine børnebørn, din antisemitiske nar, Løkketoft! Dem, du sidder omgivet af, kan meget vel om føje år være dem, der gør kål på dine efterkommere!! Der burde indføres en grænse for minimal intelligenskvotient for at opnå stemplet ‘politiker’.

  Kommentar by Dhimmi — 14. juni 2015 @ 14:13

 20. -Hans Und —

  Du har ret. Det var en hjerneblødning.

  Kommentar by Spinner — 21. juni 2015 @ 20:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper