23. juli 2015

Morten Uhrskov: Jes Stein Pedersen argumenterer for ‘grundlæggende forandring’ af Europas værdier

Jeg har ingen forventninger til journalister der gør karriere på medier såsom Politiken og DR, men det er nu alligevel skræmmende, at det nu pludselig er blevet salonfæhigt at argumentere for Europas kulturelle selvmord. Morten Uhrskov kommenterer – Jes Stein Pedersens tanker.

“Hvad er ekstremt? Er det at ville beskytte sit land og sin bredere kulturkreds fra en indvandring, der vil forvandle ens eget til ukendelighed og dermed føre til mental hjemløshed, eller er det ekstremt at ville lade stå til og acceptere en sådan grundlæggende forandring af alle kendte værdier?

Her er lidt af det, som Politikens litteraturredaktør Jes Stein Pedersen diskede op med den 21. juli i organet for den højeste oplysning:

‘Vi står foran enorme folkevandringer og en enorm indvandring. Og fra både vores egen og andre folk og nationers historie ved vi, at det fra tid til anden kan være nødvendigt at udvandre og dermed befolke områder, som andre har haft for sig selv.’

Jes Stein Pedersen skal have tak for ikke at lægge sordin på sine udtalelser. Han siger åbenhjertigt, at Danmark og Europa skal forandres fuldstændigt, fordi vore nærområder er mere eller mindre brudt sammen, og følgen skal være, at utalte millioner afrikanere og arabere og en hel masse flere bosætter sig i Europa, herunder Danmark.

Bemærk i øvrigt det skred, der har fundet sted i løbet af ganske kort tid. I årtier blev vi fortalt, at indvandringen slet ikke betød noget. Det var jo ikke så mange, der kom. Da den løgn ikke går længere, er Jes Stein Pedersen og ligesindede vendt rundt og siger nu, at det betyder noget, men at vi intet skal foretage os i den anledning andet end accept af vor skæbne.

(Politiken.dk, 21. juli 2015: Jes Stein: Vi må åbne døren for indvandring)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/67799/trackback

36 Comments »

 1. Vi er nok nogle der erindrer Jes Stein Petersen i hyggeligt samvær med kommunisten Slavoy Zizek. Zizek fik uimodsagt lov at mene at en lille bombe nu og da ikke var af vejen for ligesom at ruske tingene lidt. JSP logrede som en lille hundehvalp og slikkede hvert ord op – som var det selveste profeten, der talte. Slavoy Zizek mente i øvrigt på et møde med Tsipras før valget i Grækenland, at de der ikke stemte på den ekstremistiske enheds-fløj skulle sendes i GULAG.

  http://greece.greekreporter.com/2013/05/21/zizek-wants-gulags-for-syriza-rivals/

  Kommentar by Limewoody — 23. juli 2015 @ 17:04

 2. Det bliver vi da ikke nødt til, og vil ikke læse noget som helst globalt set

  Kommentar by Dinesen — 23. juli 2015 @ 17:16

 3. Vi løser intet globalt set ved indvandring fra den tredje verden til den første verden.

  “why immigration does not help the poor”
  https://www.youtube.com/watch?v=cMEl3bRLOLI

  Kommentar by Dinesen — 23. juli 2015 @ 17:39

 4. Fatalistisk, opgivende- eller blot et udtryk for en foresat socialistisk nedtur!

  Kommentar by Klaus j — 23. juli 2015 @ 17:46

 5. Der er et fremragende kommentarspor knyttet til artiklen også, selv om det er via fjæsbogen.

  Jeg mener dog at kunne huske andre kommentarer til den artikel, som jeg ikke længere kan finde. Bl.a. DDR Jan Aage´s hvor han fik sneget et par gode stød ind.

  Her en jeg finder god, som stadig er at finde i kommentarsporet:

  Folk, som Jes Stein Petersen er ideologisk forblændet, at alene dette er et studie værd. Jeg finder det påfaldende, at folk som ham, har det man kalder egalitære og universelle politiske værdisæt i alle menneskelige relationer mellem køn, individer og kulturer. De er ikke funderet i et kendskab til den menneskelige natur -men snarre en total benægtelse af den. Derfor kan ham kun skrive overfladisk og tale til følelserne. Jeg tror, at på dette område er Danmark og Europa forbi den politiske samtale som noget, der rummer en løsning -den kan ikke føres og man brugte intimideringer for ikke, at få den da man kunne.
  Jeg ser ikke mere på valgdatoerne for de enkelte lande, men på tabet af legitimitet, som bare vokser hver dag. Lederen af den liberale gruppe i EU, Donald Tusk har også sammenlignet situationen med tiden op til 1968. Der er et oprør som kan antændes når som helst.

  Folk som Jes Stein Petersen vil få det hårdt, når deres utopi bliver lagt i graven af de europæiske befolkninger. Projektet har aldrig haft folkeligt legitimitet og man har manipuleret dette utopiske projekt igennem med såkaldte konventioner som kun vesteuropæiske lande har ratificeret.

  End quote.

  Kommentar by Systex — 23. juli 2015 @ 18:02

 6. Fakta: Alt det sædvanlige socialistvrøvl– Den udenlandske demografies bråvallestormløb mod Dk skyldes de tosseliberale fundamentalister på rulleskøjter døgnet rundt i akkordtempos stupide ansvarsløshed. Der er kun 2 scenarier: Boegerkrig eller direkte demokrati. Altså en folkeafstemning om indvandring. Ja eller nej. Demokraties fakkel i norden Sjøbo kommune i skåne( Søren Nordbyes efterkommere) afholdt i 1985 en sådan. c75% af de etniske skåninger ( de ægte danskere )stemte nej til indvandring.

  Kommentar by En dansker — 23. juli 2015 @ 18:05

 7. Rablende idiot.

  Kommentar by Machiavelli — 23. juli 2015 @ 18:08

 8. Jes Stein Pedersen banker forhammeren ned over hånden, blodet sprøjter, det gør forbandet ondt men han fortsætter med at hagle hammeren ned over hånden der snart ligner en steak -klar til grillen.

  Jeg er mere og mere overbevist om at mennesker som Jes lider af den brist, jeg før har omtalt. Hans syn på hvordan verden er skruet sammen
  virker direkte syg.

  Kommentar by k.m. — 23. juli 2015 @ 18:11

 9. Han er en svækling.

  Kommentar by Dinesen — 23. juli 2015 @ 18:30

 10. Fns flygtningekonventioner skal skrives om eller vi skal opsige dem eller omfortolke dem. Et eller andet må ske med de overhovedet ikke tidssvarende flygtningekonventioner.

  https://www.youtube.com/watch?v=pSN5n0QnuVs

  Kommentar by Dinesen — 23. juli 2015 @ 18:31

 11. Har det da ikke altid været salonfæhigt at argumentere for Europas kulturelle selvmord?

  Kommentar by F. Santoro — 23. juli 2015 @ 18:39

 12. De vil ødelægge civilisationen for at kunne herske over ruinerne.

  Selvom de kan ødelægge civilisationen så vil de aldrig kunne herske over ruinerne, de importerede barbarere lader sig ikke styre og uden civilisationen er der intet der kan bremse barbarerene.

  Husk det var muligt for mig så havde jeg et større lager af 9 mm, dåsemad og en Toyota HiLux.

  Kommentar by Helmut Kohl — 23. juli 2015 @ 19:07

 13. Kommuner har ikke flere ledige boliger, nu stiller man barakker op,
  en studievært på DR kalder det usle forhold.

  Jow jow, vi skal da sidde tilbage med dårlig samvittighed.

  Føj for f….n, Danmarks Radio

  Kommentar by k.m. — 23. juli 2015 @ 19:35

 14. Off Topic – Lidt…

  http://www.dr.dk/radio/ondemand/p1/orientering-2015-07-23#!/01:14:22

  På P1 Orientering bliver Uriasposten i dag omtalt som som en magtfuld blog. Det er Tom Carstensen og Chris Holmsted-Larsen (RUC)der er i studiet. Carstensen er som vanligt, velorienteret og afbalanceret i sin journalistik efter min ydmyge mening.

  Hele udsendelsen er værd at lytte til.

  http://www.dr.dk/radio/ondemand/p1/orientering-2015-07-23#!/59:59

  #

  Jes Stein giver mig mindelser om en person der selv tilbyder at medbringe rebet til galgen…

  Kommentar by Thorbjørn — 23. juli 2015 @ 19:42

 15. http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Ny-maling-Sverigedemokraterna-narmer-seg-toppen-8103784.html
  Med en oppslutning på 23,3 prosent i julimålingen til Sentio, går Sverigedemokraterna (SD) for første gang forbi Moderaterna som Sveriges nest største parti, skriver Nyheter i dag.

  Avstanden opp til Socialdemokraterna og statsminister Stefan Löfven er 0,8 prosentpoeng i målingen, mens avstanden ned Moderaterna er 2,8 prosentpoeng.

  Kommentar by k.m. — 23. juli 2015 @ 19:46

 16. Jeg troede simpelthen at det var løgn, da jeg læste artiklen forleden. Der breder sig en tendens på venstrefløjen hvorefter man ihærdigt påstår, at ikke-vestlig indvandring og flygtningestrømme er en stor fordel for det danske samfund. Problemet er bare, at det er løgn efter alle tænkelige og målbare parametre. Men pressen leger med – og kommer der endelig et indslag om flygtninge, er det uden undtagelse med fokus på hvor godt det går med integrationen i en kommune eller i et konkret projekt, uanset at dette også er løgn. Således også i nyhederne i aftes på TV2, hvor en ung, positiv mand fra Syrien deltog. Han var naturligvis meget begejstret for sit ophold i Danmark. Min første tanke var, at han uden tvivl var lykkeridder, for hvem det er lykkedes at migrere til et bedre liv i økonomisk og social forstand i Danmark. Dernæst får man også den tanke, at det er sært, at alle disse unge mænd ikke bliver og tager kampen op mod IS. Men at forvente, at TV2 endsige DR kunne finde på at tage den vinkel op, er nok for meget at håbe på.

  Kommentar by VE-day in Europe — 23. juli 2015 @ 19:46

 17. Ja, Jes er en svækling.

  Kommentar by Johnson — 23. juli 2015 @ 21:09

 18. Det vil ikke blive uden krig, ved at lade stå til.

  Kommentar by Sindsro — 23. juli 2015 @ 21:36

 19. @8 Kommentar by k.m. — 23. juli 2015 @ 18:11

  At idioten rammer sig selv hårdt med hammeren så blodet sprøjter er helt OK med mig, men problemet er at han også slår alle os andre til plukfisk.

  Og ellers: Opsig konventionerne. Start repatrieringerne. NU!

  Kommentar by Neuhammer — 23. juli 2015 @ 22:08

 20. Jes Stein Pedersen lider af post traumatisk stress syndrom, siden han sidste år blev anklaget for fremmedfjendskhed af de svenske medier.
  Så nu siger han: Je suis Fredrik Reinfeldt.

  Kommentar by SUS — 23. juli 2015 @ 22:32

 21. Morten Uhrskovs indlæg (har læst det hele) samt Systex´ citat flår bukserne helt af denne ligegyldige litteraturfusker. Han og ligesindede har formentlig overstået deres bedste tid.De fornemmer det og klemmer sig sammen i en tilstand af “det bedste forsvar er (undertiden) et angreb”. De vil komme til at erkende at ikke alle er kommunistiske ødelæggere eller defaitistiske forvrøvlede tågehorn.
  Som Uhrskov skriver (efter hukommelse): “Der eksisterer simpelthen ikke nogen data som understøtter det nonsens,som denne mand funderer sine antagelser på. Tværtimod. Det hele er fri fantasi”.
  Vi har fået et nyt “Frikorps Danmark”.

  Kommentar by EH — 24. juli 2015 @ 00:26

 22. Jes kan jo passende åbne døren til sit eget hjem allerførst! Lad os se, om det er noget han kunne tænke sig.

  Kommentar by Jette — 24. juli 2015 @ 08:08

 23. @ Kim:
  Læringsmateriale om flygtninge til brug i folkeskolen – måske et dyk værd…
  http://www.folkeskolen.dk/567421/flygtninge-paa-skoleskemaet

  Kommentar by Lidt mere sandhed — 24. juli 2015 @ 10:36

 24. @23

  Hvad h…… er “læring” for et idiotisk nyord? Det hedder vel “indlæring, lærdom eller lære”

  Kommentar by Jette — 24. juli 2015 @ 16:54

 25. YEAR !!!

  Kommentar by Klaus j — 25. juli 2015 @ 00:06

 26. Arabernes faktaark om hvilke lande, der har bedste velfærdsydelser

  Kunne vi ikke få dette dokument FØR valget?

  https://www.youtube.com/watch?v=5X2O2T4WvbI

  Kommentar by Dinesen — 25. juli 2015 @ 09:17

 27. Jeg glemmer ikke, dengang jeg stod i kø i Netto bagved JSP. Han havde voldfyldt vognen med 20 flasker shampoo af mærket “Respons Nektar”. Min spontane tanke var, “hvad fejler du?”. Lidt tilbud på en tarvelig shampoo og en mand i den lønklasse, går amok i at skrabe det billige skidt til sig. Men det er måske til alle de “flygtninge”, han selvfølgelig har ladet flytte ind i sit hus…

  Kommentar by Margrethe — 25. juli 2015 @ 10:07

 28. EH “Vi har fået et nyt “Frikorps Danmark”.

  Frikorps Danmark var beskæftiget med at bekæmpe netop den magt som støttede sig til den ideologi som driver disse Jes Stein Pedersen typer, så sammenligningen holder ikke helt.

  Hvis Tyskland havde vundet krigen, så havde vi i hvert faldt ikke haft de problemer vi har nu. Det er én ting som er sikkert. Hele det multikulturelle lort er her fordi Tyskland tabte krigen, og den verdensomspændende finansmafia med sæde i London, New York og Washington vandt den. Anden verdenskrig er ikke slut. Udryddelsesprogrammet er nu bare komet op i højeste gear, på vej til det “point of no return” som den kulturradikale mafia og den internationale finansmafia stiler efter. Del og hersk. Etnisk og kulturelt opsplittede samfund er målet, da de er nemmere at regere. Vores etniske og kulturelle sammenhængskraft bliver destrueret, ikke som konskekvens af “blåøjet idealisme”, uvidenhed dumhed og så videre. Det er hovedformålet at udrydde den hvide race. Og pressekorpset er de fremmeste repræsentanter for landsforræderne og folkemorderne.

  Hvorfor skal jeg hade Nazisterne, som systemmedierne og krigssejrherrerne påstår havde til hensigt at udrydde fremmede befolkningsgrupper, mere end dem som målrettet arbejder på at udrydde mig selv?

  Har vi lov til at være os selv nærmest, eller er vi moralsk forpligtet til at elske vore bødler? I så fald opgiver jeg moralen og handler praktisk ud af egne interesser. Mine egne interesser er for mit vedkommende først og fremmest mig selv, mine familie, og mit folk. Alt andet kommer i anden række, inklusiv “moralsk renhed”.

  Kommentar by Balder — 25. juli 2015 @ 10:14

 29. Egeninteresse er vel både forståelig og til at finde rigelig rimelig argumenteren for.
  Men en smule afstandstagen fra nazisme måske ikke det værste valg.

  Jeg mener, hvad kan nævnes som særegent positivt ved nazisme?
  Beslaglæggelse af udvalgtes værdier, fratagelse af erhvervsudøven og menneskelig omgang?
  Førerordrers eksistens med bedre eller yderst tvivlsomme belæg er et led i en tilladen anarki i hele samfund respektivt systemer.

  Store offentlige investeringer er ikke noget almindelige mennesker bør dyrke, tilskynde eller bidrage meget til og nazisterne var vel ganske ferme på feltet.

  Aggressive voldsfikserede typer. Det er Danmarks ringe forsvar såvel som nazismen der herfra kort forklaret er de to væsentligste årsager til besættelsen. Besættelsen medførte en samlet belastning og tab for Danmark, en omfordeling, en begunstigelse af Danmark i forhold til andre besatte lande, javist, men som det nok måtte forventes- navnlig de laveste skatteydere betalte.

  Kommentar by Peter Buch — 25. juli 2015 @ 21:53

 30. 28 Balder,

  “Hvis Tyskland havde vundet krigen, så havde vi i hvert faldt ikke haft de problemer vi har nu. Det er én ting som er sikkert.”

  Det tror jeg du tager fejl af, men det er i sagens natur kontrafaktiske overvejelser.

  Socialisten Adolf Hitler var nøjagtig ligeså islamofil som de socialister vi plages med i dag. Dertil, at tyskland har/havde en lang historik for samarbejde/alliance med de muhammedanske ottomaner.

  Så jeg kan sagtens forestille mig, tyskerne (og franskmændene (englænderne?) havde sat en muhammedaner import igang under et nationalsocialistisk styre, f. eks. som led i et folkeforbedringsprogram af en eller anden slags.

  Men det er jo i grunden også hvad vi har idag, udgående fra Bryssel.

  Kommentar by Hans Und — 26. juli 2015 @ 07:15

 31. Hand Und, jeg regner dig egentlig blandt de lidt bedre begavede skribenter. Jeg tror da hellere ikke på at du selv tager dit ovenstående indlæg helt seriøst, kunne jeg forstille mig.

  @Peter Buch

  De grunde til den tyske besættelse som du anfører tror jeg ikke der er meget kød på. Grunden er alment kendt, og de vigtigste grund var besættelsen af Norge pga. af vigtige havnebyer for eksport af jernmalm osv. for at komme en britisk besættelse i forkøbet Om Danmark havde en hær der var dobbelt så stort, så havde det ikke stoppet tyskerne mere end et par dage. Hollænderne holdt i hele 5 dage med heroisk kamp og satte forgæves en tredjedel (?) af landet under vand.

  Kommentar by Balder — 26. juli 2015 @ 08:34

 32. Balder

  Aggressive voldsfikserede typer, ikke kød på den!

  Som du nok erindrer var Danmark ikke det først besatte.
  I Tyskland viste nazisterne, at de var nævnte typer længe før magtovertagelsen. Det militære modsvar, forberedelsen har jeg skildret i en tidligere post, en del af indholdet gik på sænkning, drukning af søfolk og soldater til havs så så godt som den sidste tyske sømand er på sin sidste svømmetur, angreb med småubåde i alle nærliggende tyske havne for at sprede udbredt død og ødelæggelse der forslår, der gør frygtende total destruerende indtryk i samtlige mål. Mineudlægning fra undersøiske baser såvel som fra skibe i søen. Sprængnig af alle lufthavnes landingsbaner, lokal minering af viadukter, broer, diverse andet klar til sprængning. Det skal koste dyrt, give store uerstattelige tab for nazister og hvem som helst anden aggressor, at tro Danmark kan besættes.

  Dette er Danmark.

  Kommentar by Anonym — 26. juli 2015 @ 15:17

 33. Balder

  Aggressive voldsfikserede typer, ikke kød på den!

  Som du nok erindrer var Danmark ikke det først besatte.
  I Tyskland viste nazisterne, at de var nævnte typer længe før magtovertagelsen. Det militære modsvar, forberedelsen har jeg skildret i en tidligere post, en del af indholdet gik på sænkning, drukning af søfolk og soldater til havs så så godt som den sidste tyske sømand er på sin sidste svømmetur, angreb med småubåde i alle nærliggende tyske havne for at sprede udbredt død og ødelæggelse der forslår, der gør frygtende total destruerende indtryk i samtlige mål. Mineudlægning fra undersøiske baser såvel som fra skibe i søen. Sprængnig af alle lufthavnes landingsbaner, lokal minering af viadukter, broer, diverse andet klar til sprængning. Det skal koste dyrt, give store uerstattelige tab for nazister og hvem som helst anden aggressor, at tro Danmark kan besættes.

  Dette er Danmark.

  Kommentar by Peter Buch — 26. juli 2015 @ 15:19

 34. Beklager dobbelt…

  Kommentar by Peter Buch — 26. juli 2015 @ 15:32

 35. Balder,

  Indlæggets forudsætning står jo af allerede fordi Hitler/Tyskland jo altså tabte.

  Men at Hitler og mange andre topfolk beundrede muhammedanerne er tilgengæld indiskutabelt. Og det samme gælder for “topfolkene” idag, især blandt socialister.

  Og uanset hvad, havde Hitler vundet, så ville han før eller siden være rendt ind i problemer af den ene eller anden slags. Og løsningen af dem kunne sagtens indbære muhammedaner import.

  Men det er en “man kan tænke sig så meget diskussion”, som altid vil være frugtesløs i forhold til de problemer fik faktisk står med.

  Kommentar by Hans Und — 26. juli 2015 @ 15:35

 36. Balder forsvandt, igen.
  http://www.uriasposten.net/archives/47810/comment-page-1

  Kommentar by Peter Buch — 27. juli 2015 @ 11:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper