16. august 2015

Khader om Parwani: “Kvinden… mener at folk med indvandrerbagrund bør gå ind for åbne grænser”

Berlingske-kommentatoren Geeti Amiri skriver på Facebook, at hendes indboks bugner med beskeder fra selverklærede humanister, der mener hun er en ‘DF-lefler’, en ‘møgluder’, en ‘borgerlig so’. Ingen er mere hadske end tolerance-religionens disciple. God kommentar af Naser Khader i BT – Det er svært at være integreret.

“For ikke længe siden gik en venstrepolitikker med indvandrerbaggrund og en debattør med flygtningebaggrund ud i offentligheden og talte for, at man burde begrænse flygtningestrømmen i Danmark, fordi samfundet efter deres mening ikke længere kan følge med. Dette affødte en reaktion på de sociale medier, hvor de to debattører blev kaldt marionetdukker og det, der var værre. …

Kvinden, som stod bag Facebook-opdateringen, mener, at folk med indvandrerbaggrund bør gå ind for åbne grænser, og at man skal forsvare alt, hvad der har med indvandring at gøre. Hun arbejder i øvrigt som integrationskonsulent…

(Khaterah Parwani på Facebook, 3. august 2015)

Hun repræsenterer en tendens. Der er på det seneste vokset en ungdomsbølge af indvandrerdebattører frem – talking heads – af nogle også kaldet ghettopopulisterne. … Det er et gennemgående tema hos ghettopopulisterne, at muslimer sjældent kan drages til ansvar for dårlige danskkundskaber, kriminalitet, arbejdsløshed, flirt med ekstremisme, sympati for terrorister etc. De mener, man bør forstå, at den form for adfærd udelukkende bør ses som en forventet reaktion på dansk integrationspolitik, diskriminerende politi, diskriminerende socialpolitik og en imperialistisk zionistisk styret udenrigs- og sikkerhedspolitik. De, som ikke er enige, kaldes de værste ting på Facebook, lige fra røvslikker, housenigger til Pias skødehund.

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/68285/trackback

22 Comments »

 1. Khaterah Parwani beskyldninger om “fremmedeangst” er absurdt. Er de mellemøstlige kulturer åbne?. Antropologer kalder disse samfund for “lukket samfund” i mange muslimske kultur er der et rum for fremmede gæster. Her og kun her kan gæsten komme. Resten af huset er lukket. De gifter sig ikke med hinanden, men arrangeret mod familien/klanen. Kvinden pakkes ind eller omskæres for, at sikre de ikke er sammen med fremmede. Deres arkitektur er præget af “lukket rum” -de fremmede skal ikke kunne se ind. Der er fatwaer for, islamisk arkitektur som lægger vægt på lukket rum. I Iran har man revet bygninger ned fordi disse havde vinduer hvor fremmede kunne se ind. Hvorfor anklages vi for fremmedeangst af medlemmer af en kultur som netop er meget fremmedeangst.

  Kommentar by Thorsted — 16. august 2015 @ 16:08

 2. ‘Integrationskonsulent’, ja, hvorfor ikke, det havde jeg aldrig gættet.

  Så hun lever jo fedt og godt af, at det vælter ind over grænsen med ‘flygtninge’, der sjovt nok i Syrien, Eritrea osv. ved alt om, hvor dette lille land findes.

  Enig med Thorsted: Det er rigtig let at finde ‘kulturer’ i mellemøsten og Afrika, der er inkluderende, åbne, frie for ligestilling mellem kvinder, mænd, religiøsitet osv. Ok, det var sarkastisk.

  Gay Pride i Uganda, Iran, Saudibarbarien, Gaza og de andre meget inkluderende områder, ha-ha.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. august 2015 @ 16:57

 3. Fokus: Ingen muslimer er nogensinde blevet inviteret til Dk (Folkeafstemning) Derfor overalt i det offentlige rum,hvor i møder muslimer, så fortæl dem -Specielt kvinder-: “I ER ALDRIG BLEVET INVITERET TIL DANMARK “!

  Kommentar by dansker — 16. august 2015 @ 17:13

 4. I den ideelle verden blev Khaterah Parwani og hele hendes tilvandrede afghanske-klanfamilie meget hurtigt sat ombord på en flyver med destination Kabul.

  Kommentar by Polka Charlie — 16. august 2015 @ 17:24

 5. Men vi har jo åbne grænser!

  Er Khader imod de konventioner og menneskerettigheder som byder stort set alle indenfor, så længe de har råd til billetten??

  Borgerlig-liberal (inklusiv DF) multikulti/indvandrings-kritik er rent og purt spin.

  Blå blok er intet værd. Spild af tid!

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 16. august 2015 @ 17:28

 6. > dansker 17:13

  Når man ser fotos af de flytninge, der vælter fra Syrien, Irak og Afrika ind over Europa, er det nu mestendels unge velnærede mænd, der befolker bådene mod Grækenlands ø-rige og Lampedusa.

  Gætter på, det samme gør sig gældende i fastlandsindvandringen over Tyrkiet og nordpå.

  Derudover enig: Ingen bortset fra Zenia Stampe, Bjørn Elmquist, der lever fedt og godt af at føre asylsøger så langt op i retsstystmet som muligt, og et par andre tosser, har ingen inviteret disse velfærdsflygtninge til Danmark.

  Så i JP, at en syrisk mand – der så i øvrigt efterlader kone/koner og børn i Syrien – typisk betaler ca. 1000 us-dollars for gummibådsudflugten fra Tyrkiet til Grækenland, og dermed ind i Schengen.

  1000 dollars er mange penge for en dansker, for en syrer kan jeg undre mig på, hvor de får pengene fra? Men de har vel solgt deres pigebørn til IS?? Ok, indrømmet, det var ikke pænt skrevet.

  Men det er fgm heller ikke i orden at forlade familie og børn i deres failed states, hvor disse unge mænd hellere burde kæmpe for ordentlige forhold frem for blot som feje hunde at forlade svineriet.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. august 2015 @ 17:32

 7. Sorry: Asylsøger, der skal stå asylsager.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. august 2015 @ 17:33

 8. undre mig over, hvorfor de ikke er sendt hjem igen

  tallene siger at 80% er sunni muslimske mænd, og folk med kendskab til
  sprog fortæller at mange af dem ikke taler dem lokale dialekt af arabisk ? hvis vi taler om dem fra syrien

  udover det har præsidenten, for nyligt givet fuld amnesti til alle desertører

  man undre sig ?

  Kommentar by Henrik Sass på Hash — 16. august 2015 @ 17:54

 9. > Henrik Sass på Hash 17:54

  Jeg deler din undren. Blot er Assad alawit, hvilket blandt IS, Al-Nusra og de andre tåber opfattes som vantro (ikke at der skal særlig meget til dét i islam), hvorfor de utallige varianter af muslimer dernede myrder løs på hinanden.

  Og for min skyld ingen alarm, så længe de blot holder det dernede og langt væk fra Europa. Jeg græder tørre tårer over døde muslimer.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. august 2015 @ 18:05

 10. @dansker 17:13 Det er ikke rigtigt, at de ikke er inviteret af danskerne. Hvergang vi stemmer til folketingsvalg, vælger vi også om vi skal invitere flere udlændinge. Indtil videre er der godt gang i invitationerne.

  Kommentar by Morbus Behcet — 16. august 2015 @ 18:45

 11. Apropo: http://www.bt.dk/danmark/langt-vaek-fra-multikulturen-her-bor-de-kendte-med-de-rigtige-meninger

  Kommentar by Per — 16. august 2015 @ 19:17

 12. Det er jo racisme når man mener, at folk skal have bestemte meninger pga af deres etniske eller kulturelle tilhørsforhold.
  At man faktisk ikke tilkender dem retten til egne meninger pga ‘race’, etnicitet, o.s.v.

  Det er racisme.

  Kommentar by mb — 16. august 2015 @ 19:39

 13. Danmark afviser himmelvidt færre end ‘lande, som vi normalt sammenligner os med’.
  90-95 pct i godhedsindustrien er kvinder.

  Unge solbrune mænd, midaldrende offentligt ansatte kvinder – a match made in hell.

  Kommentar by bastardo — 16. august 2015 @ 20:07

 14. Har hun ikke tidligere være medlem af en gruppe med ekstremistiske muslimer?

  Men selvfølgelig, en muslim er en muslim så hvad forskel gør det.

  Kommentar by jesper — 16. august 2015 @ 20:18

 15. http://politiken.dk/debat/kroniken/ECE2568242/kroniken-saadan-var-min-vej-ind-og-ud-af-radikalisering/

  Det sædvanlige bræk

  Kommentar by Henrik Sass på Hash — 16. august 2015 @ 20:28

 16. Khaterah Parwani:
  “Marionetdukkerne hedder Latifa Hjørring, Jaleh Tavakoli og Naser Khader.”

  To af dem er rigtige, men nr. 1 hedder faktisk Latifa Ljørring. :P

  Kommentar by Erik Jørgensen — 16. august 2015 @ 20:59

 17. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154481210208539&set=a.10152733182148539.1073741840.518378538&type=1&permPage=1

  Khaterah Parwani : Mellemøsteksperten ved ikke at Afghanistan ikke ligger i Mellemøsten…. facepalm.

  Kommentar by Spinner — 16. august 2015 @ 22:03

 18. @15 Henrik Sass på Hash – enig, det sædvanlige bræk.

  Kommentar by Johnson — 16. august 2015 @ 22:55

 19. Ser man på disse såkaldte flygtninge, så ser man de er i de moderne klude, så som bukser T-shirts, dyre solbriller og iphone, velnærede unge mænd der skynder sig at smutte fra fødemaskinerne og indavlet.

  Pengene har de ikke tjent, men garanteret røvet som krigsbytte, røveri og rovmord hos den fattige og ubeskyttede del af befolkningen.

  Det er kort og godt landsforrædere der komme her op.

  Kommentar by Sindsro — 17. august 2015 @ 01:39

 20. intet andet sted , kan man finde en bedre historie fortælling af islam
  http://www.zdf.de/heiliger-krieg/unter-kreuz-und-halbmond-6067340.htm

  Kommentar by Bjarne — 17. august 2015 @ 05:45

 21. og KIM, jeg har set forskellige “fortolkninger” , du er jo historiker , ville gerne høre om din”e” rettelser , for der florere mange “dukomentarer “.. men hvem hvad ved hvad der skete, 1 fjer 10 høns .. kig ud af vinduet ikke” der er virkeligheden ( eller gå en tur i KBH.)

  Kommentar by Bjarne — 17. august 2015 @ 05:49

 22. De illegale migranter/velfærdsshoppere fra især menap-lande(herunder afghanistan) er der ikke brug for, ingen har inviteret dem, og de er uønskede. De må hjemsendes/sendes ud af landet, så hurtigt det kan lade sig gøre.

  Kommentar by F. Jensen — 17. august 2015 @ 16:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper