23. august 2015

‘Je suis un idiot’: Venstreradikale ‘anti-racister’ til fredsring-arrangement med jødehadsk shia-islamist

‘Je suis Islamisk Trossamfund’ skriver en VU’er i Jyske-Vestkysten i dag, men intet overgår dog den yderste venstrefløj. Blandt deltagerne i gårsdagens ‘fredsring’-arrangement var blandt andet shia-islamisten Saif Shah Muhammad, der foruden at være aktiv i Vibevej-moskéen, også er administrator for Facebook-gruppen ‘Dansk muslim debatten’ med mere end 8.000 medlemmer.

(Nr. 2 fra højre: Ayatollah Khomeini, manden bag 1989-fatwa’en mod Salman Rushdie; via Frit Iran)

Gruppen opdateres dagligt med nye historier. I går formiddags var det et citat af Adolf Hitler om jødernes indflydelse, og senere på dagen en billedserie fra den meget omtalte ‘fredsring’.

(Se evt. DR.dk)

Bemærk hvem han fotograferede. Den yderste venstrefløj, herunder blandt andet et par ledende trotskister fra Internationale Socialisters ‘Racismefri by’, Jesper Juul Mikkelsen og Christine Bergen. Førstnævnte var talsmand da gruppen for to år siden demonstrerede mod SIAD’ ‘I dag er vi alle jøder’-manifestation på Søtorvet. Tilstede var også Daniel Rask, tidligere talsmand for Socialistisk Ungdomsfront, og den meget aktive Patrick Sandberg. Sidstnævnte er fast moddemonstrant til de ugentlige For frihed-vandringer, og burde nok også have været nævnt, da jeg i sidste måned bloggede om trusler mod undertegnede i Facebook-gruppen ‘Velkommen i offentligheden‘. Se evt. her.

(Jesper Juul Mikkelsen, Patrick Sandberg og Christine Bergen)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/68443/trackback

45 Comments »

 1. Stakler.

  Kommentar by Johnson — 23. august 2015 @ 15:46

 2. Næstformand i Dansk Zionistforbund, Jonathan Møller Sousa var i TV2 og hældte vand ud af ørerne om al den multikulti kææærlighed..gad vide om den er gengældt af de jødehadende muslimer ?
  .og NEJ islamisk trossamfund skal ikke have roser eller bla bla..de skal alle have en enkeltbillet tilbage til den ørken hvor de hører hjemme, inden vort samfund bryder helt sammen. Men måske er det allerede for sent ?

  Kommentar by bagus bagus — 23. august 2015 @ 15:55

 3. Venstreradikale er skøre. De kalder sig anti-racister og anti-fascister, mens de marcherer gennem gaderne side om side med nogen af rigets værste racister og fascister.

  Os andre kalder de racister og fascister, fordi vi nægter at acceptere den tilvandrede fascisme og racisme. Og så kan de ikke forstå, at det altovervældende flertal af danskerne ikke tager dem alvorligt. Jeg ved ikke hvad de der kommunisttyper lider af, men hvad deres lidelse end består i, så må der da bestemt findes en kur imod det.

  Kommentar by Mackety — 23. august 2015 @ 16:22

 4. http://www.lyricsfreak.com/l/leonard+cohen/aint+no+cure+for+love_20082808.html

  Kommentar by Peter Buch — 23. august 2015 @ 16:30

 5. Den yderste venstrefløj består af mange islamofile tosser. I århus har SIAD afholdt demonstrationer imod grimhøjmoskeen 2 gange i den sidste måned, og hver gang har “århus for enfoldighed” arrangeret af den psykisk syge jonathan højgaard været der for at demonstrere for at der skal være plads til islamisk stat støttende islamister i byen! Jeg kender en der kender folk i det miljø, og det skulle ifølge ham ikke være usædvanligt at den flok omkring de venstreradikale i århus går ud og ind af psykiatrisk afdeling. Det er nok rimeligt sikkert det samme i københavn.

  Ser man på de billeder af idiotringen omkring islamistisk trossamfund i BT, så ser de heller ikke lige skarpe ud allesammen: http://www.bt.dk/danmark/se-billederne-over-1.000-holder-i-haand-rundt-om-koebenhavnsk-moske#slide-1

  Man skal vist også være rimeligt alternativt begavet for først at se islamisk trossamfund smadre hele danmark i løbet af muhammedkrisen, (det var dem der rejste rundt med tegningerne og startede det hele) derefter i årevis indoktrinere folk til at hade jøder og ikke-muslimer i deres moske, derefter opleve at en af deres medlemmer går ud og dræber 3 mennesker i københavn, hvorefter de lægger blomster for terroristen istedet for ofrene, og til sidst giver ham en helte begravelse med 1.200 fremmødte i islamisk trossamfund der skriger “allah er stor!”, for så EFTER alt dette at gå ud og hænge et banner op og skrive at de “fortjener kærlighed og blomster”!

  Jeg tror ikke engang at de fleste af dem har noget overordnet politisk mål med det, det virker mere som en form for psykose hvor de har et ekstremt behov for at gøre opmærksom på hvor gode de er, og derfor bruger muslimer som marionetdukker til det projekt.
  Hvis jeg var muslim så ville jeg være rimelig irriteret over at der kom nogle som intet havde med mig eller min tro at gøre og følte at de skulle tale på mine vegne, da det er det samme som at sige at jeg ikke selv evner at gøre det!
  De behandler muslimerne som små eksotiske børn de viser frem når de har brug for det, og når man kender lidt til muslimers stolthed og æres-begreber så tror jeg ikke det bliver ved med at gå. Udover det er det ekstremt racistisk, men det kommer de aldrig til at fatte.

  Kommentar by Per — 23. august 2015 @ 16:57

 6. Nederste billede: Sådan ser hjernevaskede sociale tabere ud.
  Godt at man altid kan kende dem i gadebilledet, så man ved at man skal gå laaangt uden om dem.
  Personligt ville jeg ikke engang spytte på dem, om de så stod i flammer.

  Kommentar by - by Proxy - — 23. august 2015 @ 17:08

 7. Født og opvokset i velfærdslandet Danmark, og så står man der som samfundstaber bag gardinet og bræger fred og lighed, hvordan opnår man slige dumhed, et gæt er at de aldrig blev til noget, fik en eksamen/arbejde og søger nu ly under godhedstæppet, man kan håbe at disse voksne etniske tabere vågner op når de er blevet multikultur beriget, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 23. august 2015 @ 17:25

 8. Jeg er ikke i tvivl om at Patrick Sandkasse er skabsislamist. Her piver han over det forfærdelige grissefy folk vover at sige om hans marokkanske terroristven
  https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10153676431658816&id=692273815&set=a.307478493815.148600.692273815

  Kommentar by Anonym — 23. august 2015 @ 17:37

 9. Nyttige idioter, er hvad de er.

  Kommentar by Nielsen — 23. august 2015 @ 18:16

 10. De skæggede sataner på 1. billede skulle begraves levende.

  Kommentar by Nielsen — 23. august 2015 @ 18:27

 11. @bagus bagus

  Jøder er på ingen måde logiske når det handler om Islam.

  Generelt set, så har de en foragt for Europa og europæerne, og gør derfor alt hvad de kan for at ødelægge os og islamisere os – uden at ane, hvad konsekvensen bliver for dem. (Sådan ser det ud i hvert fald)

  “Destruer Europa for enhver pris – og ryger vi selv med i købet, ja, så gør vi det.” – Synes at være den herskende mentalitet, set i lyset af deres ord og handlinger.

  Som sagt fra start: Der er altså ikke rigtig nogen logik her, ser det ud til.

  Rabbi Pinchas Goldschmidt: “Muslims are our natural allies in Europe”

  https://www.youtube.com/watch?v=wb_4U2UJucE

  Kommentar by Jacob — 23. august 2015 @ 18:33

 12. @Jacob. Eller er det Yakub..?

  Jøder er på ingen måde logiske når det handler om Islam.

  Generelt set, så har de en foragt for Europa og europæerne, og gør derfor alt hvad de kan for at ødelægge os og islamisere os – uden at ane, hvad konsekvensen bliver for dem. (Sådan ser det ud i hvert fald)

  Ligesom fynboer og lolliker.

  Dansk Zionistforbund er en tværpolitisk organisation, og som sådan er der plads til forskellige holdninger til forskellige problematikker.

  “Forhåbentligt går der mange år, men jeg er med det, der historisk er sket i Europa, sikker på, at det tidspunkt kommer, hvor vi ikke har noget at gøre i Danmark”

  -Citat Max Meyer, formand for DZF d. 15/2 2015.

  Og hvis man kender Dan Rosenberg, formand for Mosaisk Trossamfund, var det også meget interessant at se hans mimik, da han blev interviewet af TV2 News i går.

  Og:

  Den korte avis’ referat af et møde om antisemitisme d. 25/4 2013:

  “Den største direkte trussel ligger ifølge Max Meyer i den muslimske indvandring. Antisemitisme kommer ikke ud af den blå luft, og han er bekymret for, hvilken effekt den massive hadpropaganda kan have på unge mennesker. Dansk Zionistforbund vil da også gerne ud på skolerne i håb om at give de unge et mere nuanceret syn på tingene.

  Derfor sendte man i 2012 folderen “Mellemøstkonflikten set med Israelske øjne” ud til samtlige folkeskoler i København og Aarhus og tilbød samtidig at komme ud og snakke med skoleleverne. Ikke én skole har reageret på henvendelsen.”

  Kommentar by Michael Jensen — 23. august 2015 @ 19:18

 13. Kom nu https://www.change.org/p/k%C3%B8benhavns-teknik-og-milj%C3%B8udvalg-stop-islamisk-trossamfunds-mega-mosk%C3%A9

  Kommentar by Johnson — 23. august 2015 @ 19:22

 14. #8 Anonym

  Jeg tror ærligt talt du har ret.

  Kommentar by Johnson — 23. august 2015 @ 19:36

 15. Dan Asmussen var der også – jeg fatter IKKE rationalet i hans deltagelse.

  Kommentar by Polka Charlie — 23. august 2015 @ 20:04

 16. Patrick Sandberg dukkede pludselig op. Hvem kendte ham for et par
  år siden ?

  Jeg gjorde ikke.

  Kommentar by Spinner — 23. august 2015 @ 20:10

 17. @7 emmagad.

  Man kan sagtens have det socialt svært og være på linje med dig i det her spørgsmål. Jeg lider af 4-5 alvorlige skavanker der gør det svært for mig dagligt. Jeg kunne aldrig drømme om at stille mig bag disse “Nyttig Idiot Tæpper”, men vil meget hellere læse dine indlæg jeg er 100% enig i, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Anders — 23. august 2015 @ 20:15

 18. Khaterah Parwani var også med. Danmarks Løver er vilde med hende, men de er også nyttige idioter.

  Alle sammen !

  Kommentar by Spinner — 23. august 2015 @ 20:33

 19. Danskere må gå fire ad gangen. Bevæbnet. I får sgu ingen hjælp fra politikerne. De har tralvt med at installere mere krig

  Kommentar by BB — 23. august 2015 @ 20:34

 20. Åh ja, “Danmarks Løver” de stovte modstandsfolk…

  Kommentar by Johnson — 23. august 2015 @ 20:43

 21. http://www.dr.dk/radio/ondemand/p1/soendagsfrokosten-2015-08-23

  Ork, vær bare urolig. På P1 Søndagsfrokosten i dag ville ‘erhvervskvinden’ Soulaima Gourani – jeg vil nu kalde hende salgschef for en mennesksmugler sammenslutning, at vi i lille Danmark skulle tage imod 500.000 ‘flytninge’ – herlig ord forvanskning btw, over de næste fem år.

  Men lyt selv til galskaben..! Søren Hviid Pedersen må formentlig have behersket sig til det yderste i studiet. Han tænder ihvertfald ikke af som sidst han var i Søndagsfrokosten… Desværre.

  Og kom så op ad sofaen folkens…

  Kommentar by Thorbjørn — 23. august 2015 @ 21:11

 22. Syge landsforrædere.

  Kommentar by Jakob h — 23. august 2015 @ 21:24

 23. Man skulle fortælle dem, at muslimer har myrdet ca. 2 MILLIONER almindelige, uskyldige mennesker siden 9/11. http://www.faithfreedom.org/infidel-lives-matter/ De kunne også gå ind og tjekke thereligionofpeace.com sådan ca. hver dag, for MUSLIMSKE terrorangreb stiger med adskillige hver eneste dag og er i skrivende stund næsten oppe på 27.000 muslimske terrorangreb siden 9/11.

  Hvorfor tror de dummernikser, at fordi de perverse og ondskabsfulde huleboere kommer nord for ækvator og flytter ind i civilisationen, så bliver de automatisk civiliserede? Hvilken statistik har de mon at henvise til..?

  At Souza er med – han står vist og gemmer sig på det sidste billede – det er helt groteskt! Skuffende.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 23. august 2015 @ 21:51

 24. Nr 3 tiæ venstre for ham Hizbollah-knuden, på billedet drønede ud af kisten, og svinet klaskede ned i jorden.

  Så det på tv, og det endte med et stort grin.

  Kommentar by Sindsro — 23. august 2015 @ 21:56

 25. Man kan også komme til Fredsring mandage på Axeltorv kl. 18. De hedder for Frihed. 1000+ underskrifter allerede: https://www.change.org/p/k%C3%B8benhavns-teknik-og-milj%C3%B8udvalg-stop-islamisk-trossamfunds-mega-mosk%C3%

  Kommentar by Nicolai Sennels — 23. august 2015 @ 23:02

 26. @25 Nicolai Sennels

  Hej Nicolai, jeg mødte en af dine venner, Christian Frei, på Mosbjerg Folkefest. Vil du være så flink at give ham en hilsen fra “Anders fra Mosbjerg Folkefest”?

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at møde dig en dag Nicolai, og jeg er en af de 1000 underskrifter du har fået :)

  Kommentar by Anders — 23. august 2015 @ 23:29

 27. ‘Je suis un idiot’ Perfekt opsummering…

  Kommentar by Moran ya Simba — 24. august 2015 @ 02:53

 28. jeg er håndværker men skrev dette for et par uger siden

  “De politisk korrekte” kan smide , hvad der i korrekt “tone” “medmenneskelighed” “vi skal hjælpe verden” etc. hvad disse tror” er en masse “politisk korrekthed” ikke brandbart oven på gløderne i et desperat håb om at kvæle den nationale glød og forhindre DEN ild, som vokser kraftig.

  Nu er bunken af “materiale” efterhånden så stor, at forsøget på at slukke den nationale glød vil resultere i et nyt bål, ET EUROPA I flammer et stort flammehav.. et kæmpe bål der vil tiltage hurtigt med en styrke som vil være umulig at slukke, før alt er brændt helt ned og kun en stor bunke gløder vil bestå. Ikke kun i vores fædreland Danmark men i hele “EU”

  EU er i sandhed vores fjende. DANMARK gennem 1000 år !

  Kommentar by john m — 24. august 2015 @ 04:00

 29. læser igen hvad jeg , har skrevet… stærke følelser stærke ord

  Kommentar by john m — 24. august 2015 @ 04:12

 30. redigerende lidt :

  “De politisk korrekte” kan smide , hvad der i korrekt “tone” “medmenneskelighed” “vi skal hjælpe verden” “asyl til alle” og hvad disse landsskadelige “tror” er en masse “politisk korrekthed” ikke brandbart oven på de gløder “de” i et desperat håb forsøger at kvæle er den nationale glød og et forsøg på at forhindre DANSKE ild, som vokser kraftig.

  Nu er bunken af “materiale” efterhånden så stor, at forsøget
  på at slukke den nationale glød vil gyde endnu til et nyt bål. ET EUROPA I flammer ,et stort flammehav.. et kæmpe bål der vil tiltage hurtigt med en styrke som vil være umulig at slukke, før alt er brændt helt ned og kun en stor bunke gløder vil bestå. Ikke kun i vores fædreland Danmark men i hele “EU”

  EU er i sandhed vores fjende. DANMARK gennem 1000 år !

  Kommentar by john m — 24. august 2015 @ 04:26

 31. behøver jeg ,at sige det ønsker jeg ikke . Men det er det er vil ske

  DANMARK gennem 1000 år

  Kommentar by john m — 24. august 2015 @ 04:48

 32. @kim møller, kan du ikke lave en post med en opsamling af hvad islamisk trossamfund har stået bag gennem tiden? Det er lidt diffust lige nu at skulle finde lidt her og lidt der, og det er jo ikke ligefrem fordi de selv praler med det. (overfor danskere altså)
  Så kan de islamofile også se præcist hvad det egentligt er de støtter.

  Kommentar by Per — 24. august 2015 @ 07:41

 33. Åh, alle disse søde, kærlige, barnlige, fredselskende, tankeløse, uvidende naivister – vil ende i den samme massakre som os andre med deres venners hjælp og dèr nå den evige fred, de så inderligt ønsker. Trist, ikke?

  Kommentar by Gertrud — 24. august 2015 @ 09:50

 34. Godheden lyser ud af dem, mens de står side om side med de mørkeste krafter verden endnu har set. Stakler. De er helt uvidende om at de er de første islamisterne halshugger hvis de kommer til magten.

  Kommentar by NulTolerance — 24. august 2015 @ 10:10

 35. Når jøderne deltager i det arrangement bør de også smides ud af landet på sigt, sammen med muslimerne. Har sgu ikke brug for så naive mennesker i Danmark.

  Kommentar by Winston Churchill — 24. august 2015 @ 10:17

 36. Øh, ifølge deres sære pamflet kaldet koranen, venter der enhver martyr 72 vel efterhånden noget udslidte jomfruer i deres paradis.

  Men hvad så med muslimske kvindelige terrorister?

  De konverterer måske til lesbiske, når de har detoneret deres morderbælter? Eller står den på…?

  Kommentar by Henrik Petersen — 24. august 2015 @ 11:37

 37. Tak for det øverste billede af skægaberne, det taler vist for sig selv.

  Kommentar by Henrik Petersen — 24. august 2015 @ 11:38

 38. 31. john m
  # behøver jeg ,at sige det ønsker jeg ikke . Men det er det er vil ske #

  Jeg lægger tryk på det sidste:
  Jeg ønsker det NU. Hvis der ventes forlænge bliver det meget meget sværere at få skadedyrene ud.

  Kommentar by Sindsro — 24. august 2015 @ 11:41

 39. Sindsro – Det er for sent, løbet er kørt. Nu er det bare spørgsmål om tid før vi er underlagt en anden kultur. De formere sig fra nu af og der er intet at stille op gennem det demokratiske samfund vi nu engang har skabt. Vores venligheds samfund er for nemt at nedbryde for dem som ønsker at gøre det.

  Kommentar by Ivan — 24. august 2015 @ 12:28

 40. Frankrig tør – tør Danmark?
  http://denkorteavis.dk/2015/det-er-gris-eller-ingenting-sagde-en-borgmester-nu-har-domstol-givet-ham-medhold/

  Kommentar by Ivan — 24. august 2015 @ 12:53

 41. Sindsro – det er også min konklusion. Den anden kind,venlighed,inklusion og opdragelse til ikke vold er alt sammen fint. Det kan bare ikke sameksistere med det stik modsatte ret længe. Derfor nærmer vi os i Europa snart et punkt, hvor whiteflight træder i kraft og udviklingen accelererer.
  Se jer omkring i bybilledet og se demografien virke. De tomhjernedes koner går ikke tommavede. De barsler lige straks med flere nye danskere og endnu flere problemer for de oprindelige indbyggere.

  Kommentar by Jakob — 24. august 2015 @ 13:20

 42. har lavet en video om nogle af de ekstreme muslimske organisationer. inkl islamisk trossamfund

  https://www.youtube.com/watch?v=MmD_LQhRkpw

  Kommentar by NATIONALKONERVATIV — 24. august 2015 @ 13:46

 43. Så, så, rolig nu venner! det borgerlige danmark går forrest og viser vejen i EUSSR, fra Islamisk news ekstra bladet – “Dansk fly skal redde bådflygtninge i Middelhavet” samtidig med at det danske system behandler ældre og syge danskere værre end det behandler kriminelle udlændinge og muslimske terrorister – borgerkrig eller undergang.

  Kommentar by Fritz — 24. august 2015 @ 17:07

 44. 40. Ivan,

  Der er lige én meget væsentlig ting i det, og det er, at selv om der skulle komme en DF borgmester og forlange gris eller ingenting, så ville du aldrig kunne finde en domstol i Mohammedanmark som ville give ham medhold medmindre, at borgmesteren forlangte halalmad eller ingenting.

  Kommentar by Fritz — 24. august 2015 @ 17:18

 45. 39. Ivan

  Noget siger mig: At jeg kan se at demokratiet vil ophøre for en kort bemærkning, Danskarne klapper tegnebogen I.
  Politiker, Stikkere og anden godtfolk vil blive stillet til ansvar.
  Samt at skadedyrene bliver hevet ud, frivillig eller ved tvang.
  Skadedyrene bestemmer selv. !
  Derefter vil moskéerne bliver forvandlet til grisefarme, opvarmet af den beskidte litteratur der måtte være.

  Jo længere tid der går til det er udført, des længere er demokratiet sat ud af kraft. Vi kan ikke efterlade dette svineri til vores efterkommere, Vi skal selv rydde op i det lort vi har stemt på, der er ingen andre. Morah er her ikke. :)

  Når det er udført kan demokratiet blive genindført, og vi alle betaler vores skal med glæde, da vi herefter er herrer i eget hus.
  Starten skal jo selvfølgelig være: Ud af EU, og ud af de snærende bånd til FN-konventionerne.

  Der er vil ingen der tror at Muslimerne vil overholde FN-Konventionerne- ??

  Slagteriet vil starte, før eller senere. Ivan

  Kommentar by Sindsro — 24. august 2015 @ 22:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper