4. september 2015

Det er ‘udemokratisk’, sagde Politikens offer – I andre sammenhænge: “Lovgivningen tilhører Allah…”

Torsdag debatterede folketingets Indfødsretsudvalg hvorvidt 2750 herboende udlændinge skal have dispensation fra kravene for tildeling af statsborgerskab. En af de berørte er den 25-årige palæstinenseser Belal El-khatib, der i Politiken citeres for: ‘Jeg synes faktisk, det er udemokratisk’. Udemokratisk hvis han ikke kunne få et dansk pas, forstås. I andre sammenhænge er han Hizb-ut-Tahrir-sympatiserende Kalifat-tilhænger: “Lovgivningen tilhøre Alene Allah”

(Belal El-Khatib på Facebook, 4. september 2015)

(Belal El-Khatib på Facebook, 3. juni 2015)

“I dag beder Belal El-Khatib fem gange om dagen, har Koranen på sig altid og går ind for en verdensomspændende islamisk stat – også kaldet Kalifatet.” (Berlingske, 2014)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/68724/trackback

39 Comments »

 1. Hold nu k… Enten er journalisterne fuldstændig ukritiske med hvem de bruger, eller også er der en der er dumpet i kildekritik..(eller hvad det nu hedder)
  Efter jeg er begyndt at læse med her må jeg tilstå jeg læser artiklerne med lidt mere kritiske øjne.

  Kommentar by JoeMcvey — 4. september 2015 @ 07:24

 2. Ja fralaeg sig alt ansvar,dernaest ikke min skyld , det staar i koranen,komunen betaler husleje etc.osv.det er som det skal vaere, jeg tror, de vantro betaler

  Kommentar by Dunk — 4. september 2015 @ 07:32

 3. Typer som ham, burde slet ikke nyde demokratiets privillegier. Tag også bistandshjælpen fra ham.

  Kommentar by BB — 4. september 2015 @ 07:38

 4. Sagen viser desværre også Liberal Alliances sande ansigt i udlændingepolitikken, en flok afdankede radikale…

  Kommentar by Jern Henrik — 4. september 2015 @ 07:44

 5. Stort tak til Liberal Alliance….. Klap klap klap og hurra for 2500 nye danske statsborgere..

  Kommentar by ny kommentator — 4. september 2015 @ 08:10

 6. Det er da dejligt Leif “den anstændige” Mikkelsen, er det ik’?

  Kommentar by Johnson — 4. september 2015 @ 08:35

 7. Det eneste de mennesker vil er at kunne rejse på lige for med os. Kunne man ikke give dem et rejsepas, så de i det mindste kan stemme.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 4. september 2015 @ 08:56

 8. Rød blok med LA er landsforrædere. De burde vide at…
  Om 20 år udgør muslimer 20% af EU’s de facto befolkning
  Om 50 år udgør muslimer 50% af EU’s de facto befolkning
  Om 100 år udgør muslimer 100% af EU’s de facto befolkning

  Kommentar by A-mad — 4. september 2015 @ 09:05

 9. #3 og giv ham en enkeltbillet ned til hans ligesindede !

  Kommentar by For mangfoldighed — 4. september 2015 @ 09:20

 10. DF kann lige så godt først som sidst trække stikket på Lille Lars fra Græsted og lade ham få et tidligt Otium! Nu vil han have HTS som UNHCR_general(sekretær). Hvilke lokumsaftaler til mere skade for Danmark ligger der bag dette??? LLR har (efter min mening) tydelig vist over de sidste par år, at han er uhyre bevidst om, hvad der gavner ham selv.
  HTS var mere optaget af at chikanere Troels lund Poulsen end at hindre svindel med udbytteskat til astronomiske beløb. Og nu skal hun belønnes. Ak ja, men som helhed har vi jo selv valgt dem.

  Kommentar by Ukendt — 4. september 2015 @ 09:25

 11. 8. A-mad
  Det går meget hurtigere.
  Det er en lineær funktion du du beskriver. Det skal være en exponentialfunktion i stedet for.

  Rød blok med LA er landsforrædere. De burde vide at…
  Om 5 år udgør muslimer 20% af EU’s de facto befolkning
  Om 10 år udgør muslimer 80% af EU’s de facto befolkning
  Om 20 år udgør muslimer 320% af EU’s de facto befolkning.

  Befolkningstilvæksten er dermed steget med 220%. Gadebilledet for mig at se bliver noget pakket: med et stort stof forbrug. (Hættemåger, og Skraldesække). :)

  Kommentar by Sindsro — 4. september 2015 @ 10:14

 12. Ja, det er kosteligt :)

  Vi får så mange pisk i fremtiden :) Og det må være fordi vi trænger.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 4. september 2015 @ 10:39

 13. Det der sker her, og det der er sket de sidste 3-4 årtier er, at ridderne af den gyldne ordstrøm, har inviteret mennesker til Danmark, som når de er mange nok, vil nedlægge det som vi forbinder med danskhed.

  Længere er den ikke. Politikerne de fjolser, de aner ikke hvad de er oppe imod. Et folk der betaler for sin egen undergang, fortjener at gå til grunde, trist at skulle sige det, men det er fakta.

  Hvis man bevæger sig til de kvarterer hvor de altid utilfredse snyltere bor, kan følgende opleves (noteret gennem årene):
  ”Fuck dig din luder, fuck din mor, dansk møgso, din fucking luder, din datter er luder, danske piger er 25-øres ludere, luk røven moster, fuck dig dit danskersvin, Dø Danmark, Danskere er svin, fucking svans, skal min bror komme og fucke dig, fuck dig din spasser.”

  Eller når passagen til det lokale bibliotek bliver blokeret af meget unge muslimer, og man høfligt spørger om det var muligt at komme forbi, får man denne svada: ”Du skal ikke spille op dit fede svin, tal til mig med respekt! Hvad laver du i ”vores” område??”
  Nu er jeg 1.90 høj og vejer 82 kg, så fed, slet ikke.

  Denne tone burde jo ikke komme bag på en, men man bliver forbavset hver gang, for derefter at blive harm og vred over det der gennem årene er sket med Danmark. Jo ”mangfoldigheden” og ”berigelsen” blomstrer så sandelig.
  Det sproglige har så sandelig trange kår i visse grupper af utilpassede muslimske lømner. Det eneste der kommer ud af deres beskidte munde, er sproglige fækalier, men det er de også mestre i. Man klæder dem og føder dem,oplevelsesture og byfornyelse, og hadet står som en svovlild ud af deres beskidte kæfte, tilsyneladende hentet fra et bundløst kar af had, helt i tråd med deres elskede profets liv (fred være med ham).

  Det åndelige og sproglige armod fejrer virkelig ”store sejre” blandt de evigt utilfredse og altid voldsparate unge muslimer. Når man ikke har et mindstemål af opdragelse, og den åndelige og sproglige ballast tilsyneladende er fraværende, ja så prøver man at terrorrisere sine omgivelser ved hjælp af trusler, terror (ildspåsættelser) og anden kriminalitet.
  Som de unge utilpassede siger: ”Mine efterkommere tømmer dine lommer.” I Stockholm bærer de unge muslimer en T-shirt med følgende tekst: ” 2030 – så tager vi over”, og på Nørrebro ”I dag Danmark – i morgen sharia.”. Så er stilen ligesom lagt, og her har vi muslimen i en nøddeskal, Europas betændte blindtarm.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 4. september 2015 @ 10:45

 14. Liberal Alliance stemte nej til at give dispensation FØR valget og stemmer de så ja EFTER valget.

  Det er nu tydeligt, at en stemme på Liberal Alliance er en stemme til rød blok.

  De er landsforrædere når de sanseløst giver dansk statsborgerskab væk til fremmede, der ikke taler dansk på 7. klasses niveau, ikke kan bestå en staveplade-test i samfundsforhold og / eller er kriminelle. Skandaløst og i sandhed en opførsel, der er skabs-radikale værdig. Spader.

  Kommentar by Olé — 4. september 2015 @ 10:50

 15. #1 – Politiken ved at deres kernelæsere er fuldkommen ukritiske, og hverken forventer eller er interesserede i nuancer når det handler om en palæstinenser, Inger Støjberg og statsborgerskaber.

  Tak til Kim Møller, utroligt at et enkelt opslag på facebook så præcist kan udstille vanviddet i ikke at genbehandle dispensationssagerne, her dagen efter Støjbergs ambitioner blev underkendt. Der er ikke tale om en syg PTSD-ramt stakkel, men om en ung mand der ikke opfylder kravene udelukkende fordi han har valgt at studere koranen på fuld tid.

  Kommentar by davidk — 4. september 2015 @ 10:54

 16. 14. De Radikale har det jo med at ikke kunne beslutte sig. LA er jo det samme. Deres stemmer er dem der siger (Hvisser Hvasser å a ved æ rigtig)

  Kommentar by Sindsro — 4. september 2015 @ 10:56

 17. 11. Sindsro,
  Jeg er bange for at du har helt ret, og jeg fatter ikke hvordan et samfund kan gå fra en stolt vikinge nation og til et folk af krybende underdanige analfikserede selvudslettende amøber på ca. 1000 år, sindssygt.

  Kommentar by Fritz — 4. september 2015 @ 11:08

 18. @13 Kommentar by der Adler — 4. september 2015 @ 10:45

  Flot indlæg.

  “PUGNA PRO PATRIA” -desværre er det kun et mindretal i den danske befolkning der vil leve op til det.

  og ellers:
  Opsig konventionerne. Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 4. september 2015 @ 11:13

 19. @ 13 Ud med sådan en betændt byld i røven på det danske samfund! Og ja, jeg har også haft mine sammenstød med perkerne; engang gav jeg en perkertaxichauffør fingeren, fordi han kørte for tæt på mig. Det afstedkom, at han fulgte efter mig og kørte op OVER fortovet (Jagtvej) for at afspærre mig vejen! Jeg drønede udenom og råbte ‘Go HOOOOME!’ eller noget i den retning til ham, og så fik han ellers en borende fuckfinger!
  En anden gang var en flok araberkællinger på 15-16 år med S-toget, hvor de opførte sig truende og skrigende, og jeg råbte til en af dem – lige ind i hovedet – “Så hold dog jeres kæft!” De sagde et eller andet, og en af dem trådte tæt hen på mig, men de turde ikke gøre noget, for de kunne godt se, at jeg så olm ud som en anden tyr! Havde de rørt mig med en finger, så var mors hammer faldet – selvforsvar!

  I øvrigt opdagede jeg en totalt fed side den anden dag, med bla. caps med inskriptionen “Infidel” og endda med arabisk skrift nedenunder. Se her: http://www.opsgear.com/collections/headgear/products/infidel-cap-low-profile?variant=675227925 vi skulle have dem til DK.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 4. september 2015 @ 11:19

 20. Det er vildt imponerende, Kim Møller, at du kan opsnuse disse historier! Hatten af for dig! PETz burde have ansat dig for mange år siden, så kunne de sikkert godt have nedlagt 30 stillinger, som nu besættes af uduelige Vimmerby-detektiver :-)

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 4. september 2015 @ 11:22

 21. Sindsro — 4. september 2015 @ 10:14
  Det er ikke en lineær funktion, jeg anvender, men en beregnet demografisk prognose ud fra de foreliggende befolknings data.
  I hverfald de to første er noget man kan beregne sig frem til med demografiske beregninger:

  Om 20 år udgør muslimer 20% af EU’s de facto befolkning
  Om 50 år udgør muslimer 50% af EU’s de facto befolkning
  (Om 100 år er alting glemt?)

  At jeg lader procenterne følge antal år er blot en lille forenkling, der gør det let at huske, men det svarer sjovt nok ungefähr til den beregnede udvikling. Prøv selv :-)

  Kommentar by A-mad — 4. september 2015 @ 12:39

 22. Off topic. Det ser ud til at den druknede drengs far var på vej til Europa for at få nye tænder! Det siger i hvertfald tanten i Canada.

  Kommentar by Jakob — 4. september 2015 @ 13:03

 23. “Uden dig er jeg ingenting”

  Saa sandt, saa sandt.

  Og eftersom din himmeltroldmand ikke eksisterer…

  Kommentar by Erling — 4. september 2015 @ 13:26

 24. Glem det, Danmark er færdigt. Det bedste der nu kan ske for Danmark er, at DF ripper løkke soen for alt hvad han har stjålet fra danskerne.

  Kommentar by Fritz — 4. september 2015 @ 13:33

 25. Jeg ville gerne se Nicolai Sennels teste hans IQ, den kan ikke være ret høj.

  Kommentar by k.m. — 4. september 2015 @ 15:36

 26. Om så 100% af stemmerne ved valget, var gået til DF, så havde de fået deres dispensation alligevel. Det her såkaldte “demokrati” er en teaterforestilling, designet til at tage røven på os allesammen. De sidder allesammen i den samme folketingssekt og skraldgriner af os allesammen hele dagen lang.

  Kommentar by Winston Churchill — 4. september 2015 @ 15:51

 27. Syntes at alle bør sende en email til Leif Mikkelsen fra Liberal Ambulance og spørge hvorfor de vælger at stemme for dispensation nu, efter de oprindeligt havde stemt nej, og dermed medvirke til masseudstedelse af danske pas til folk, som ikke opfylder de i forvejen slappe krav.

  Mandens email er leif.mikkelsen@ft.dk

  Kommentar by Olé — 4. september 2015 @ 15:55

 28. @ 27 Olé

  Så er der afsendt mail til Leif Mikkelsen. Det bliver vel en gang uforpligtende varm luft.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 4. september 2015 @ 16:33

 29. https://www.youtube.com/watch?v=PQU6cRIdFtY

  Syriens “flygtninge” en fantastisk forretning for menneskesmuglere, kiosker, sigøjnere m.m.

  Kommentar by Dinesen — 4. september 2015 @ 16:52

 30. 21. A-mad.
  Prognoser er fulde af løgn, men sandhed for rigtig mange.

  Om 20 år udgør muslimer 20% af EU’s de facto befolkning: stigning 1/1
  Om 50 år udgør muslimer 50% af EU’s de facto befolkning: stigning 1/1
  2,5 år giver 2,5 gg så mange. !!
  Hvis det ikke er lineær, så ved jeg ikke hvad der er.

  (Om 100 år er alting glemt?)
  Ja rigtig, men kun for vores vedkommende, men så sandelig ikke for vores efterkommere.

  Kommentar by Sindsro — 4. september 2015 @ 17:06

 31. Hvorfor er alle de her udenlandske demokratifortalere ikke hjemme i deres egne lande og kæmpe for demokratiet?

  Kommentar by Santor — 4. september 2015 @ 17:45

 32. Hvorfor blev det her ikke et kabinetspørgsmål for DF?

  Kommentar by Polka Charlie — 4. september 2015 @ 17:49

 33. Apropos email burde alle sende en varm tak til den ungarnske ambassade for Ungarns store indsats indtil videre. Orban er da den eneste, der kan sætte lidt fornuftig handling i tingene iblandt den folk tandløse kællinger i EU. Igen idag mødes statslederne til en sikkert god frokost i Luxenborg. Det skorter nok ikke på den franske pate og den kølige Chablis i den anledning, men Hollande er dog den største kælling af dem alle. Denne usle socialist, der tuder over det hele, og ikke aner hvad han skal stille op – andet end at klynke og lyde som et ekko af løgneren Reinfeldt fra den nu hedengangne Sverige. Må Le Pen snart komme til magten så de franske patrioter kan få orden i eget hus og i Europa. Måske redningen kommer herfra og fra øst. Vive la France et l’Europe – men tiden er ved at løse ud…

  Kommentar by VE-day in Europe — 4. september 2015 @ 17:53

 34. En lille ny Omar El-Hussein, måske…

  Kommentar by Johnson — 4. september 2015 @ 18:18

 35. Et ord er et ord sagde Leif Mikkelsen som begrundelse. Måske han har læst det i koranen, for her er et (Guds) ord i sandhed et ord. De passer nok godt til hinanden Liberal Aliance og islam – bare Jizya skatten ikke kommer over 40 pct….

  Kommentar by VE-day in Europe — 4. september 2015 @ 20:02

 36. <Glem det, Danmark er færdigt. <

  Jeg nægter at give op. Mit land får de ikke.

  Kommentar by Spinner — 4. september 2015 @ 20:23

 37. https://danskernesparti.dk/wp-content/uploads/2015/06/Digital-udgave.pdf
  Her er alternativet til befolkningsudskiftningen. Jeg har læst hvad der står der og kan kun støtte hvad der står

  Kommentar by Daniel — 4. september 2015 @ 20:59

 38. Sindsro — 4. september 2015 @ 17:06. Enig udviklingen er lineær, men der er i min beregning, brugt en prognose for befolkningsudviklingen modificeret med den seneste stigning i indvandringen.
  Dvs befolknings tilbagegang for den etniske europæiske befolkning, fertiliteten for denne og for den europæiske muslimske befolkning og den øgede tilvandring af muslimer, som vi ser nu fra Mellemøsten og Afrika.
  Lidt en diskussion om kejserens skæg?

  Om der er tale om en bevidst kolonisering af Europa af Islam, kan der være forskellige holdninger til og blandt de europæiske toppolikere med Tysklands Angela Merkel på den ene fløj og Ungarns Viktor Orbán på den anden :-)

  Man kan også anlægge en humoristisk vinkel (laughing to keep from crying :-)

  Som Saudiarabisk(!) vittighedstegner: Why aren’t you letting them in, you have no decency!
  https://qzprod.files.wordpress.com/2015/09/screen-shot-2015-09-03-at-4-14-55-pm.png?w=640

  Kommentar by A-mad — 5. september 2015 @ 08:29

 39. De fucking landsforrædere der BEVIDST har smadret Europa og de indoktrinerede lemminger der har stemt på dem, skal ikke glemmes når det hele kollapser.

  Kommentar by Jh — 5. september 2015 @ 11:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper