8. juni 2009

Breaking News: Helle Thorning-Schmidt er på vej hen mod Villy Søvndal

En bekendt proklamerede igår, at uanset hvad der sker, så er han og familien, altid i ’strålende humør, når deter gået ad helvede til for De Radikale. Sådan har jeg det også lidt, og så gør det ikke noget socialdemokraterne drikker et glas ’sejrsgin’ efter endnu et rekord-nederlag.

Jeg så ikke valgaftenen igår, men har ladet mig fortælle, at umiddelbar før Pia Kjærsgaards tale, havde Dan Jørgensen og Helle Thorning-Schmidt talt ubrudt i mere end 20 minutter. Politikere der taler er trist tv, men pludselig skift til billeder af Thorning-Schmidt og Søvndal i øm seance, mens Svend Auken og Ole Sohn drømmende ser til i baggrunden, bringer minder om et naboland hvor det største parti går til valg ‘mod uretfærdighed’.

Pia Kjærsgaard (live): I skal vide nu, at TV2 er på, Danmarks Radio… var lige blevet engageret i Helle Thorning-Schmidt.

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/6876/trackback

71 Comments »

 1. Et par sejre mere af den slags så er det nat med Helles Angels

  Kommentar by T Simonoce — 8. juni 2009 @ 14:20

 2. Klippet mangler det sjoveste, som hun sagde til sidst: “Nå, tilbage til virkeligheden”.

  I øvrigt var det fantastisk irriterende, at DR i partilederrunden havde lukket røde ungdomsorganisationsmedlemmer ind, som i vanlig stil ikke opførte sig ordentligt og hujede og klappede af Villys bløde vittigheder. Til allersidst bad værten dem pænt om at lade være med at klappe, hvilket de selvfølgelig rettede sig ind efter … nårh nej.

  Kommentar by Bitter Blog — 8. juni 2009 @ 14:26

 3. Og Vestager på DR: Jeg tænkte, enten var jeg hallucineret, eller også talte hun FULDSTÆNDIG sort. I dag har jeg opdaget, at jeg ikke hallucinerede.

  Hvor jeg dog glæder mig til at høre hende, hun hendes parti ryger samme vej som CD og KrF – UD af Folketinget !

  Kommentar by wied — 8. juni 2009 @ 14:42

 4. ps: Og så var hun forresten hyper agressiv, hvad der efterhånden mere er reglen end undtagelsen ved anstændigheden.

  Kommentar by wied — 8. juni 2009 @ 14:48

 5. Hun er kvik den små Pia. Intet under at de hader hende.

  Som wied hæftede jeg mig også ved at Vestager mistede de to sidste hjerneceller til en større blødning. Hold kæft hvor var det pinligt.

  Og Løwndal – Helt ude i hampen, og måden hvorpå Pia hev ham ud af tågerne! Festligt.

  Godt valg.

  Mvh. Børge.

  Kommentar by Børge — 8. juni 2009 @ 15:01

 6. Hun er ganske suværen. Det er simpelthen så sjovt, og hvor må det gøre ondt i de stakkels journalister/redaktører som sidder med “røde” ører og bliver revet midt over.

  Selv værten var pinligt berørt over at mange lukkede unge venstreekstreme ind til partileder runden hvor de opførte sig pinligt.

  Er jeg iøvrigt den eneste der morer mig over at akamikernes leder Vestager kunne betragte det som en succes at de “havde været gode til at hænge plakater op og dele brochurer ud” – det er eddername et fedt succeskriterie.

  Kommentar by Superman — 8. juni 2009 @ 15:06

 7. Den sad, som man siger. Okay – hun skulle have forberedt en bedre tale. Nu havde Søvndal, Thorning, Helicopter-Dan lige fået uendelig lang tid til direkte transmittering af deres taler og så vælger DR på denne måde – at skifte væk fra aftenens største sejrsherre.

  Håber mange fik fat i pointen med DRs prioritering. Mere af det, tak! Flere angreb fra politikere på DR, det ville klæde og glæde.

  Kommentar by Frihed — 8. juni 2009 @ 15:35

 8. Hun er sgu hurtig i opfattelsen, hende Pia…

  Kommentar by Henrik — 8. juni 2009 @ 15:37

 9. Godmorgen. Efter at have været oppe til 6 tiden, og jeg godt og grundigt fået sovet valgaften ud.

  Det var sjovt at jounalisterne fuldstændigt ignoreret at blev én af de store tabere. Vestagers pinlige opsang partirundeafslutnigen var nok nogle af de sidste kamptrækninger man har hørt fra de Radikale. Altid dejligt at vågne op til News hvor det forlyder at der vil komme flere “ekstremt højreorienteret” i parlementet.

  Kommentar by Dr. Doom — 8. juni 2009 @ 15:38

 10. Røde: 270
  Blå: 466

  Haha!

  Kommentar by Dr. Doom — 8. juni 2009 @ 15:40

 11. En forlængelse til de “ekstremt højreorienteret” så sagde vedkommende også at det kunne komme til atc påvirke “europa parlementets image”. Det vil jeg da håbe det gør!

  Kommentar by Dr. Doom — 8. juni 2009 @ 15:42

 12. Jeg lyttede til kl. 23 radioavisen og den ved midnat. I begge udsendelser blev der lagt vægt på at “højreekstremistiske” hhv. “højreekstreme” partier over hele Europa har haft fremgang. Og tænk engang; DF og Geert Wilders blev nævnt i den forbindelse. Typisk (D)DR.

  Mht. Vestager, så var det virkelig morsomt. Hun fremhævede “den positive stemning” i de radikales gruppeværelse aftenen igennem, mens deres nederlag tegnede sig mere og mere tydeligt. Det var nærmest en sejr! Fnis.

  Kommentar by Peter R — 8. juni 2009 @ 15:50

 13. Yep, et par sejre mer af samme slags til Helle-pigen og ham den lille korn-fede Danny-dengse og så er det nat for det parti – men i en tid hvor 2+3 giver 4, og hvor Uvidenhed er Styrke, så er det ingen sag at gøre en tilbagegang på 11 procent til Soc.-Dem til en kæmpesejr!!
  Ja, tillykke med sejren, må I få nok en vælgerlussing af samme slags, så får vi høre nogle flere sejrs-pip!!
  Valgkampens største hit: Margrethe Vestager bliver af en uforvarende DR-journalist kaldt Margrethe Auken, og bræger op som den sande hav-muræne hun er om at nu er der “kvajebajere til hele bordet” – yep, skål også til dig Queen Margrethe!!

  Kommentar by Winston — 8. juni 2009 @ 16:04

 14. PS: var der andre der lagde mærke til den meget markante og ensidige salut fra tilhørerne til DR-aftenprogrammet hver gang Villy Søvngænger og hans tro følgesvend Helle Thorsdal åbnede deres gab?

  Kommentar by Winston — 8. juni 2009 @ 16:09

 15. Pia har helt ret – Danmarks Radio hænger på Villy og Helle som magneter!

  Kommentar by Winston — 8. juni 2009 @ 16:19

 16. Politikere skal selvfølgelig ikke hudflette egne mangler på tv, men der tegner sig nu et klart mønster.

  Den pæne midte er udemærket klar over, at deres politiske position betinger sig af en følelse af moralsk overlegenhed, mere end et klassisk ideologisk standpunkt. Derfor må nederlag fremstilles som sejre, for at ikke at skabe endnu større vælgerflugt. Vi så fænomentet i fuld flor med Ny Alliance. Den Kreative Klasse føler sig som vindere, og vindere stemmer absolut ikke på tabere – politik er således reduceret til en måde at positionere sig på: ‘Mod uretfærdighed’.

  Kommentar by Kim Møller — 8. juni 2009 @ 16:35

 17. Det er såmænd ikke kun (D)DR som snakker om højreekstremister. Her kan TV2 sagtens være med. I Nyhederne til morgen spurgte nyhedsværten Svenning Dalgaard: “Hvor ekstreme er de så, højreekstremisterne?” Og de var MEGET ekstreme; Svenning Dalgaard fik elegant nævnt ordet “fascisme” et par gange, og så var de ligesom placeret.
  Det er desværre en illusion, at der på det punkt skulle være forskelle på (D)DR og TV2: de er luderkarle alle til hobe!

  Kommentar by Frode Fredegod. — 8. juni 2009 @ 16:53

 18. —-16:Kim Møller
  Den sande virkelighedsfornægter er Radikale Venstre – dygtigt udstillet gennem supereksponenten for den hule-elitære psudo-nomenklatura, Margrethe Vestager – hendes adfærd i DR igår var klassisk – kaldte hun ikke Pia Kjærsgårds adfærd for “Bitchy” og er hendes irrationelle hate-speech ikke udtryk for projektion i klassisk freudiansk forstand?

  Kommentar by Winston — 8. juni 2009 @ 16:56

 19. Jeg tror lige jeg skal gense dem partileder runde. Er der nogen der har et direkte link?

  Kommentar by Enkefru Madsen — 8. juni 2009 @ 17:15

 20. Det er sandt, at Margrethe Vestager indimellem talte noget, der lignede sort; men jeg er nu ikke så sikker på, at de ryger ud af Folketinget alligevel: Selvom de ikke kom ind i Europa-Parlamentet i går, fik de trods alt over 4 % af stemmerne, hvad der jo rigeligt rækker til flere folketingsmandater, hvis det gentages til et folketingsvalget.

  Kommentar by Thomas — 8. juni 2009 @ 17:31

 21. Pressefrihed i Danmark er en illusion. Vi får ikke pressefrihed før diverse elitære meningsdannere ikke er hævet over andre.

  Var jeg statsminister ville jeg være følgende;
  Først afskaffe den uretfærdige medielicens.
  Derefter afskaffe DR’s tvangslicens.
  Dernæst afskaffe statsstøtten til tv2, og understøttelsen til diverse avismedier.
  Til sidst afskaffe DR’s statsstøtte.

  For det første vil man få styrket pressefrihedens grundregler. Og gøre Danmark til et forgangsland for det. De elistiske medier vil blive tvunget til at føre én mere borgernær platform vis de vil have noget ud af udbyttet. For vil det være en besparelse på flere milliarder. Den kunne evt. bruges på skattelettelser til bagere, blikkenslagere, brandmænd, og andre almindelige, hårdtarbejdende mennesker.

  Kommentar by Dr. Doom — 8. juni 2009 @ 17:40

 22. gøre*

  Kommentar by Dr. Doom — 8. juni 2009 @ 17:40

 23. 20 – nej, de ryger måske ikke ud næste gang….men, men, men….hvordan synes Margrethe mon selv det går?

  Kommentar by Winston — 8. juni 2009 @ 17:41

 24. Den afsluttende debat:
  http://www.dr.dk/forms/published/playlistgen.aspx?qid=1042466&postingGuid={945DF47F-81D2-499D-AA33-0AA9B6029C1C}&location=Lyngby&uri=http%3a%2f%2fwww.dr.dk%2fforms%2fpublished%2fplaylistgen.aspx

  Kommentar by Enkefru Madsen — 8. juni 2009 @ 17:45

 25. Sjovt at EU frygter alle de onde ekstrme højrefløjser, mon det er fordi anti-demokrati lever bedst med socialister????

  Men skøn lille ting fra Pia, det var sku skønt efter at have lyttet til den forhenværende formand (helle) og den kommende formand (Danmand) imens man klippede til den nuværrende formand (villy ) fra S.
  Jeg synes dog det var til at brække sig over at Villy ikke kan åbne munden uden at snakke spin-snak, se leder debatten igen og bemærk at ALT bliver vendt til snak om den økonomiske krise, øko krisen og den dårlige velfærd (faktisk næsten ordret det samme Helle siger) Min kammerat der ikke gider politik, sad og så det sammen med mig, mens vi nød resultatet, og spurgte pludseligt hvorfor ham Villy aldrig svarede kun sagde det samme hele tiden….

  Men tillykke til DF, tak for sparket i kuglerne til psykoheksen og hendes landsskadelige parti og lad os arbejde for en kæmpe sejr til Helle næste gang, hvis vi kan sikre hende en tilbage gang på 20-30% bliver hun vel helt vild

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 8. juni 2009 @ 17:46

 26. ‘Højreekstreme’ – og så nævnt i forbindelse med ordet ‘fascisme’, der er en venstreorienteret ideologi??

  Medierne løber om hjørner med os :(

  Forresten blev mit resultat ikke imponerende, men jeg takker for støtten fra dem, der stemte på mig. Der kommer et valg mere :)

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 8. juni 2009 @ 17:46

 27. 26
  Du fik da min stemme, så håber da du fortsætter kampen, selvom det ikke lykkedes denne gang

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 8. juni 2009 @ 17:47

 28. 20. – Måske gør de alligevel. Der er en EU-liderlig hos de Radikale der gør at majoriteten af deres vælgere sikkert har været oppe at stemme. Jeg tror faktisk at de Radikale sovevælgere er i få-tal. Så til et folketingsvalg kunne det være at de kunne ryge ud. Det bliver i hvert fald svært for de venstreradikale både at holde liv i R OG Ø.

  Henrik; Tak for du stillede op. Du førte en sublim valgkamp. At det så ikke altid er nok er jo det.

  Kommentar by Dr. Doom — 8. juni 2009 @ 17:55

 29. EU-liderlighed*

  Jeg skal vidst have en staveplade.

  Kommentar by Dr. Doom — 8. juni 2009 @ 17:56

 30. Den virkelige skandale i går aftes var imidlertid, da DR afbrød Morten Messerschmidts sejrstale for i stedet at skifte til Lene Espersens skønsang af virkeligheden.
  Var der ellers nogen, der lagde mærke til, at Margrethe Vestager talte om, Morten Messerschmidt havde “smittet” Venstre og Konservative. Har Messerschmidt pest eller en anden sygdom, eller hvad har Vestager i tankerne?
  I øvrigt kaldte Margrethe Auken Messerschmidt for “demagogisk” i går, og den anden dag på TV2 News sammenlignede hun endda indirekte hans retorik med Nazi-propaganda. Ja, venstrefløjen har altid været garanter for den gode tone.

  Kommentar by Jan Christensen — 8. juni 2009 @ 18:00

 31. —-30. Kodeordet er manípulation, og det er lige præcis det Europas forskellige befolkninger HAR fundet ud af!

  Kommentar by Winston — 8. juni 2009 @ 18:05

 32. Winston har ret. Det er ligesom jo mere radikale medierne bliver, desto mere læner folket sig til den borgelige side. De rødradikale burde også vide at de signaler de sender ved deres hærværk af Messerschmidt’s plakater ikke ligefrem gavner deres sag, eller skræmmer folk væk fra at stemme på Messerschmidt. Tværtimod reagere folk på at udemokratiske kræfter har ødelagt en demokratisk kanditats plakat. En demokratisk kandidat der vil sætte en hård kurs mod de vandalistiske, totalitær-sympatiske modstandere.

  Kommentar by Dr. Doom — 8. juni 2009 @ 18:15

 33. Den bekendte ligner mig. Men er ikke mig.
  I indtil flere undersøgelser var de Radikale, og dets kandidater, det parti og de kandidater hvis synspunkter var mig fjernest. Resultatet på det område passer mig fint.

  Findes der link på nettet der har en samlet oversigt over alle landenes resultater, ikke på EU-vis med soc dit og dat betegnelser for de valgte og deres gruppering i fup-parlamentet, men en oversigt over alle landes resultater på dansk eller engelsk med resultaterne for hvad de forskellige partier opnåede i alle landene, hver for sig?

  Hvor finder jeg den bedste oversigt over det danske valg, i detaljeret udgave?

  Kommentar by Peter Buch — 8. juni 2009 @ 18:38

 34. http://www.180grader.dk/leder/Leder_Vagtskifte_i_EU-skepsissen.php

  Debat på 180grader. Deltag gerne.

  Kommentar by Dr. Doom — 8. juni 2009 @ 18:50

 35. @ Dr. Doom #21: Hørt! Ikke nok med at omfordelingen fra hårdtarbejdende borgere til inkompetente medier og journalister bør høre op alene fordi det er helt forkert på alle måder.

  Hvis staten trak stikket ud, ville der uden tvivl dukke (mindst) én ikke-statslig nyhedskanal op, som måtte fokusere på kundetilfredshed og dermed ikke kunne slippe afsted med denne pleasing af egne favoritter.

  Kommentar by Andreasen — 8. juni 2009 @ 18:50

 36. Hej Henrik Ræder Clausen
  Vi var da forhåbentlig en del, der stemte på dig personligt. Og der kommer jo flere valg. Har du overvejet Folketinget?
  mvh

  Kommentar by hp — 8. juni 2009 @ 19:19

 37. Overordnet set kan Pia kun takke sig selv for DR´s behandling áf
  hende´,DF,Haider,Berlusconi,Bush,Wilders,Fogh,Sverigesdemokraterne osv

  DF har haft ALLE muligheder for at spærre for flere licenskroner
  til DanMarx Radio
  Alle ikke-socialister med mere eller mindre succes er systematisk
  blevet mistænkeliggjort eller udsat for regulær tilsvining og had
  af eliten på DR slottet.
  DF har i den grad forpasset chancen for et frisk pust over landet
  mediemæssigt(hvilket også er årsagen til opsigelsen af mit
  medlemsskab i partiet)
  Mente DF det seriøst,var betingelsen for stemmer til næste finanslov,
  indførelse af Pay-per-wiev ASAP,fremfor at gå og spille forsmået i
  ny og næ.
  Tag nælden op ved roden,jo før jo bedre.
  Nå,men absolut tillykke til Messerschmidt med det historiske
  stemmetal.
  Lur mig om ikke han bliver noget meget stort med tiden her til lands.
  Potentialet er absolut tilstede.
  Knivskarp,vidende, lynende intelligent og hurtig i aftrækket.
  Kort sagt for dygtig til EU

  Lang tids bedste resultat for DF,kombineret med den ubeskrivelige
  inderlige glæde over de radikales exit(drømmer man,eller er man vågen)
  gør dagene her til absolutte plus-dage.
  Kan fortrænge selv den dybeste skam over at Margrethe Auken skal
  repræsentere DK dernede i det store cirkus.På den anden side set
  meget betryggende at folk kan se hvilken opførsel ,der
  præger socialister af den mindre præsentable slags( adfærdsmæssigt)

  Kommentar by Henrik -patriot — 8. juni 2009 @ 19:42

 38. Noget jeg bed mærke i var Jes Dorph på TV2 Nyhederne der lige så sit snit til at sende nogle lange klip med Herbert Agnete Jensen, undskyld, Sofi Carsten Nielsen, afvekslet med gentagen indtrængende annoncering for at man stadigvæk kunne nå at stemme…

  Men hæng mig ikke op på det hvis det var DR i stedet for, det her er fra den frit svævende hukommelse..

  Kommentar by Balder — 8. juni 2009 @ 20:11

 39. Skal vi lave et parti Henrik-patriot, eller er du stadig ramt af syndromer, der gør dig ildeset af en del og kun støttet af få?

  Kommentar by Peter Buch — 8. juni 2009 @ 20:27

 40. Jeg vil gerne være med i partiet! Hvad skal jeres mærkesager være?

  Kommentar by Dr. Doom — 8. juni 2009 @ 20:34

 41. Rolig Doktor.
  Det er den interne jødetest, der foregår.

  Kommentar by Peter Buch — 8. juni 2009 @ 20:41

 42. Haha ok.

  Kommentar by Dr. Doom — 8. juni 2009 @ 20:52

 43. Ja, Balder vil heller ikke være med.

  Kommentar by Peter Buch — 8. juni 2009 @ 21:00

 44. Tror jeg.

  Kommentar by Peter Buch — 8. juni 2009 @ 21:00

 45. ‘Ja, Balder vil heller ikke være med.’

  Tage en test herpsykologisk eksperiment.

  Kommentar by Balder — 8. juni 2009 @ 22:36

 46. Ja, optagethed af raceproblematik er tydelig i de 4 afsnit.
  Nogle tænder på skind, andre på sind.
  Lad os forestille os vi var blinde.
  Da ville det nok mest være sind der tændte.
  Nogle tænder på isser, andre på miss..
  Dyrevelfærd.

  Kommentar by Peter Buch — 8. juni 2009 @ 23:20

 47. Hej og tak for opbakningen :)

  Der skal åbenbart mere til end mange venner på bloggene, så jeg bliver ved som før – kommentarer og læserbreve, debatter og dokumentation. Glæder mig til livet bliver lidt normalt igen, når jeg har ordnet den pukkel arbejde, jeg har skubbet til side de sidste hektiske dage.

  Ja, Folketinget er naturligvis en seriøs overvejelse værd. Jeg har gjort en masse erfaringer, klatret i et hav af lygtepæle, og har en del ideer til, hvordan ting kan gøres bedre næste gang.

  Økonomi er i øvrigt også noget, der optager mig – jeg følger med i stimulanspakker, inflationsrisiko og andre ting, som jeg ikke synes, vi får ordentlige forklaringer på fra den politiske elite. Er der andre her, der læser nogle seriøse bøger/artikler om de ting? Man kan jo lige så godt opkvalificere sig lidt, ikke?

  Men først skal jeg hvile lidt ud :)

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 9. juni 2009 @ 00:06

 48. Aftenen før valget kørte jeg 2 piger < 30 år til Fåborggade (for ikke-Århusianere: de velbjergede singles højborg – kvarter mellem Strandvejen og Ingerslevs Boulevard), og fik dem til at snakke om EU-valget. Jo, den ene vil stemme Radikale Venstre, og den anden var klar til SocDem. Da turen var passe kort, fik jeg betalt og rigelig med drikkepenge, før de nåede at spørge mig og hvem jeg vil stemme på… “Morten“, svarede jeg klart! “Morten Løkkegaard?” spurgte en af pigerne mens de var at stige ud af min ŠKODA SUPERB. Nej, “Morten Messerschmidt, selvfølgelig!” “Morten hvem?” “Ham?” “Må vi så få vores drikkepenge tilbage” sagde pigerne – kun halv i spøg… Ja, cafe-latte segmentet kendte ikke engang nogen da stemte på MM og DF – og voila – MM er Danmarks akitve politiks største stemmesluger… Jo RV og SD’s vælgere har virkelig problem med at fatte hvad der rører sig i Danmarks jævne folkesjæl!
  Go Morten, go get ‘em!

  Kommentar by Oldo — 9. juni 2009 @ 00:56

 49. Niels Krause-Kjær, 30. maj 2009 under overskriften “Tronfølger-cirkus”
  “…er intet, der tyder på, at man ved at flette tronfølgeloven og EU-parlamentsvalget sammen på samme dag, får flere vælgere til at møde op. Interessen for parlamentsvalget bunder i følge meningsmålinger i hele Europa – Danmark inklusive, trods prinser og prinsesser i kurven. Bundskraberen på 47,9 pct. ved valget i 2004 synes at være et uopnåeligt mål.”

  Nogle af de store tabere ved EU- og Tronfølger-valget var valgforskerne og EU-eksperterne. De havde regnet med meget lav valgdeltagelse og havde slet ikke regnet med DF’s mange stemmer. Længe havde de varmet sig ved tanken om at ændringen af Tronfølgerloven ville blive forkastet, og at det var Foghs og Løkkes skyld. De kritiske kommentarer var klar i skuffen. Men allerede fra formiddagen var valgdeltagelsen højere end ventet og forskellen fra tidligere valg steg og steg dagen igennem og havde slået tidligere rekorder med flere procent allerede en time før valgstederne lukkede, og endte med at ligge over 11%-point højere end ovenciterede ekspert i sin vildeste fantasi kunne forestille sig.

  Flere valgforskere er så kloge at de ikke behøver at forske for at vide besked. Fx siger Johannes Andersen, Ålborg: “Det ser ud, som om 5 procent af vælgerne ændrede adfærd i de sidste timer.” Og Politiken, der altid gør de valgte eksperters udsagn til sine, skriver mandag aften: “I den allersidste time af valgstedernes åbningstid blev de sidste vælgere mobiliseret til at sikre et ja til ændring af tronfølgeloven.”

  Det er sådan set åndsvagt at sidde her ud på natten og skrive om disse dødssyge kommentatorer og forskere. Godnat med dem!

  Kommentar by Niels P. — 9. juni 2009 @ 01:20

 50. Hr. Ræder Clausen

  Det kan næppe skade at se på http://www.danmark.wordpress.com , hr. Vig og kompani behandler – og man behøver ikke være eller blive enig i alt- også økonomiske tilgangsvinkler.
  Der er tilmed historiske gennemgange relateret økonomi som , ud fra mit synspunkt, en meget stor del af befolkningen kun kan blive mere oplyst af.

  Hjemmesiden er ikke lige til at gå til da den er temmelig omfattende. Der er dog mulighed for udvidet adgang til materiale så vidt jeg husker, det koster muligvis men er alle pengene værd. Efter min mening. Hvis man har penge. Nok.

  Kommentar by Peter Buch — 9. juni 2009 @ 05:37

 51. Det sjoveste ved valgaftenen var socialdemokraternes komiske-Ali adfærd under og efter et katastrofalt dårligt valg.

  Stort tillykke til Danmark og DF med en så flot valgsejr.

  Kommentar by Janne — 9. juni 2009 @ 06:22

 52. #26 Henrik: Du fik skam min stemme! :-)

  Kommentar by Anna Lyttiger — 9. juni 2009 @ 07:43

 53. #26 Peter Buch:

  Jeg har kigget ind på den blog, og genkender de bekymrede artikler om Bernanke og hans pengetrykkeri. Men jeg er på udkig efter noget langt mere systematisk, der giver forståelse af sammenhængene.

  Andre forslag?

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 9. juni 2009 @ 10:00

 54. Eh, det var naturligvis kommentar #50, jeg ville henvise til.

  Min hjerne må være valgskadet…

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 9. juni 2009 @ 10:28

 55. Siden danmark.wordpress.com er som nævnt omfattende.

  Der findes stadig mulighed for at forsøge at skrive kommentar på stedet og forelægge sit ønske om specifikt materiale eller det af mig nævnte med en længere historisk gennemgang. Flere hundrede sider så vidt jeg husker. Muligvis udgivet som bog.
  Det er jo også muligt der ved henvendelse i kommentarfeltet opstår kontakt og gode råd.

  Men siden er ikke umiddelbar godt tilgængelig. det er også muligt der er en e-mail- adresse nævnt for direkte kontakt uden for kommentarfeltet, det kan jeg ikke huske. Prøv dig frem hvis du har tid, senere kan jeg gøre hr. Vig opmærksom på det, da jeg har hans e-mail-adresse.

  Kommentar by Peter Buch — 9. juni 2009 @ 14:53

 56. Det var fin underholdning med indlagt absurd teater. Jeg var helt oppe at køre, da Vestager næsten med tårer i øjnene anklagede Pia for at ‘bitche’ hende. Jeg er glad for at hun ikke græd, så havde jeg måske fået sympati for hende? Og hvis Helle Thorning Schmidt bliver ved med at ’sejre’ på den måde, sejrer hun sig jo ihjel! Godt vinderne fra VKO holdt så beskeden og undskyldende en profil ellers var de blevet stegt levende af både journalister og de tabende politikere samt alles beskytter, Villy. Til 16. Kim Møller. Din analyse har meget for sig. Den fremkalder mindelser hos mig fra sammenbruddet af de kommunistiske diktaturer i østeuropa, hvor lederne mildest talt heller ikke var i sync med befolkningerne. Min favoritscene er den, hvor diktator Ceaucescu ser vredt, fortvivlet og totalt desorienteret ud over den hujende og buhende forsamling på slotspladsen i Bukarest. Manden var jo ikke dum og måske så han i et glimt af forudblik scenen, hvor han sammen med konen blev henrettet i en baggård nogle dage senere?

  Kommentar by anti-marx anno dazumahl — 9. juni 2009 @ 16:03

 57. Henrik Ræder Clausen

  Jeg har nævnt det til hr. Vig.

  Kommentar by Peter Buch — 9. juni 2009 @ 18:40

 58. Men spørgsmålet er hvordan man overhovedet ville kunne rykke på regeringen (og DF’s for den sags skyld) holdning til statslig understøttelse af diverse medier og tvangs-medie+dr licens? Det lader jo tilsyneladende som om at ingen af dem har tænkt sig at gøre noget ved det. De har blot tilføjet endnu mere. Læs f.eks 21.

  Som licens-modstander virker det som en umulig kamp.

  Kommentar by Dr. Doom — 9. juni 2009 @ 18:44

 59. DR gjorde det samme ved flere taler den aften – skiftede billede og beholdte lyden. Igen ingen venstreorienteret konspiration og intet rødt DR ;-)

  Kommentar by Aarhus — 9. juni 2009 @ 21:13

 60. Aarhus;
  Er det for meget at forlange af jer virkelighedsbenægterne at finde fodfæste? ;););)

  ;)

  Kommentar by Dr. Doom — 9. juni 2009 @ 21:50

 61. @Dr. Doom

  Det er tilladt at argumentere – ved godt det er lidt sværere end at komme med noget reelt ;-)

  Kommentar by Aarhus — 9. juni 2009 @ 21:52

 62. Tja så kender vi vores falske presse igen, men på det punkt står DDR nu ikke alene TV2 er snart lige så klam, bare se en historie om ferierende Irakkere pludselig blev forvandlet til en tudehistorie.

  Og den idag hvor man besøgte konen til et skavt af en mand der sad og gemte sig i Broson kirke var grænsen fy for satan i helvede for en falsk propagandasender, så efterhånden ligner de DDR på en prik, men igen 90% af alle de tågehorn der kalder sig journalister er jo også enten ekstremsocialister eller Radikale snotskovle.

  Mht valget må jeg tilstå at jeg var lidt farvet af mediernes exitpolls for Folkebevægelsen mod EU som de jo også spåede ude et langt stykke tid, og mest pga det gav jeg MM min stemme.

  Jeg vil såmænd gerne tro på MM men min tillid til DF som parti (af vendekåber og principløshed) er på lavpunktet, som andre i en anden tråd nævnte de gav køb på EU MODSTANDEN og kalder sig nu Kritiske (det gælder jo om at fedte for de EU-liderlige regeringspartier så man kan holde røven i varmen, men troværdigt BLlaahh)det samme angående de engang så omtalte massehjemsendelser, nu taler Pianisterne om Integration, så ret beset er de købt og betalt og totalt uden troværdighed.

  Men jeg tror lidt på at MM om ikke andet så ved et uheld skal få uhyrlighederne fra Bruxells (og Strasbourg)frem i lyset, for jeg tvivler egentligt ikke på hans kærlighed til Danmark, derfor fik han også min stemme, selv om Søren Søndergaards folkebevægelse egentligt var mit førstevalg.

  Kommentar by Whodares (Islam skaber tabersamfund) — 9. juni 2009 @ 22:06

 63. Før I kommer for godt i gang med at håne DR for publikum under den afsluttende debat, så skulle I undersøge sagen og tænke jer om – der var jo også en udspørger fra TV2 til stede, ikke? Og det var faktisk TV2 der havde lukket de fulde unge mennesker ind for det var deres studie. De to kanaler sendte sammen.

  Kommentar by Fakta — 9. juni 2009 @ 23:23

 64. Tilføjelse til @ 49, skrevet sidste nat. På TV2 tekst-tv s.121 ser jeg nu, at det jeg havde regnet ud, bekræftes:

  “Tronfølgeloven var ikke i fare.
  Det så ud til i søndags at den lave stemmeprocent ville få tronfølgeloven til at falde, det gjorde den ikke – og de løbende exit polls fik en del af æren eller skylden.
  Men faktisk lå ja-siden til en sejr hele dage, vurderer analyseinstituttet Capacent.
  Fejlen skyldes to ting. Dels at ja-stemmerne blev sat for lavt – dels at stemmeprocenten var sat for lavt.
  Det gjorde sammenlagt at exitpolls viste at danskerne ville stemme nej, mens befolkningen hele dagen var i gang med at stemme ja”

  Citat slut. Politiken.dk og de valgeksperter, der har kørt sagen om exit polls påvirkning af valgresultatet, nævner ikke disse oplysninger. Min egen faglige vurdering er at det er overordentligt usandsynligt at exit polls kan få 5% ekstra til at møde op i de sidste timer. Det var det valgforskerne slyngede ud.

  Kommentar by Niels P. — 10. juni 2009 @ 00:08

 65. Ikke 100% enig men meget Whodares.

  Kommentar by Peter Buch — 10. juni 2009 @ 04:11

 66. Interessant at se Helle og Lystløgneren efter omklamringen hilser på den asiatiske måde

  Kommentar by tavsen — 10. juni 2009 @ 05:29

 67. Og Ole Sohn’s svar til Auken. “Ja, det er herligt”

  Mon det er en bedømmelse af dette herlige TV-klip :-D

  Kommentar by tavsen — 10. juni 2009 @ 05:31

 68. Aarhus;
  Yeah, helt enig. Når du indleder samtalen med med at kalde for herinde for højrenationale, afskriver du dig selv at blive taget seriøst. ;)

  ;)

  Kommentar by Dr. Doom — 10. juni 2009 @ 14:22

 69. Den dag I neohumane rent faktisk kommer med noget reelt, og ikke løgn bygget op af indre vendettaer, så vil det være noget jeg vil ikke på.
  Indtil da; Gruppewank videre med dine venner i jeres lille parallel til virkeligheden og realiteten.

  Kommentar by Dr. Doom — 10. juni 2009 @ 14:26

 70. se på.*

  Kommentar by Dr. Doom — 10. juni 2009 @ 14:27

 71. @Dr. Doom
  Jeg kalder ikke alle herinde højrenationale – jeg henvender mig til de højrenationale.

  Mon ikke en del herinde er højreorienterede og nationalt indstillet?

  Tilbage til emnet ;-)

  Kommentar by Aarhus — 10. juni 2009 @ 18:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper