12. juni 2009

5.000.000 hits and counting…

Ifølge Statcount-tælleren har Uriasposten netop rundet 5.000.000 hits (inkl. ‘reloads’).

Oploadet Kl. 17:49 af Kim Møller — Direkte link43 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/6892/trackback

43 Comments »

 1. Tillykke med det flotte resultat herfra! :-)

  Kommentar by Hodja — 12. juni 2009 @ 17:57

 2. Tillykke :)

  Kommentar by RettenTilSelvforsvar — 12. juni 2009 @ 18:49

 3. Tillykke

  Du burde overveje at få lidt reklamer herinde. Bare for at tjene lidt håndører

  Der er næppe nogen her der vil beskylde dig for at være reklameluder af den grund

  Kommentar by Superman — 12. juni 2009 @ 19:01

 4. Keep rockin’ :)

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 12. juni 2009 @ 19:09

 5. Tilykke herfra. Det er et flot resultat, og jeg håber Uriasposten får endnu flere læsere i fremtiden. Det fortjener både bloggen og Danmark.

  Kommentar by JensH — 12. juni 2009 @ 19:12

 6. Tillykke!

  Kommentar by WilliamJansen — 12. juni 2009 @ 19:48

 7. Og nok et Tillykke.
  Det er altid en fornøjelse og berigelse at læse Uriasposten.
  Frisk mod fremover !

  Kommentar by niels Munk — 12. juni 2009 @ 20:07

 8. Til lykke!

  En anden god nyhed i dag er at Politiken annullerer onsdagens angreb på Dansk Folkeparti.

  Nyheden er at Dansk Folkeparti er slettet af de europæiske jøders sorte liste. Den europæiske jødiske kongres, EJC, har nemlig fjernet Dansk Folkeparti fra en liste over ‘højreradikale partier’, der fik valgsejr ved EU-valget. http://politiken.dk/politik/article731424.ece

  Kommentar by Niels P. — 12. juni 2009 @ 20:41

 9. Tillykke herfra – Keep up the good work!

  Jeg er helt enig i, at reklamer ikke vil skænde, eks. mellem artiklerne, eller artikler og kommentarer.

  Hvis ingen tør lægge navn til, er der jo Google AdSence.

  Kommentar by LWB — 12. juni 2009 @ 21:20

 10. Tillykke!

  Kommentar by Anonym — 12. juni 2009 @ 22:02

 11. Tillykke!

  Kommentar by Peter Buch — 12. juni 2009 @ 22:03

 12. “Well, some punks DO got the right to feel lucky?”, om vi lige skal forvanske Clint’en og forvirre de i forvejen ret omtågede venstreradikale lidt flabet i samme omgang…

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 12. juni 2009 @ 22:23

 13. Reklamer er en rigtig udmærket idé. Det kunne især være morsomt hvis Adsense viste reklamer for muslimske datingsider, som jeg flere gange har set det på Brussels Journal :D

  Kommentar by RettenTilSelvforsvar — 12. juni 2009 @ 22:36

 14. @Retten…

  Det kunne være kanon, men det geniale ved AdSence er, at det kun giver kasse/koster penge hvis nogen klikker på det. Derfor er denne type reklamer sjældent irriterende, da det er i både udbyderens og den advokerendes interesse at finde den rette målgruppe.

  (Sikken en gang højpandet formuleringssjusk… Det er sent, sig til hvis jeg skal uddybe mit ævl :-)

  Kommentar by LWB — 12. juni 2009 @ 23:26

 15. 8.Niels P

  Det er godt, for så har protesterne nok virket !

  Jeg er stensikker på vi har været temmelig mange, der har skrevet til EJC´s hovedkontor i Paris og fortalt dem om deres fejlvurdering af DF.

  Så det er en ganske god nyhed, tak for den !

  TIL LYKKE med det flotte antal af besøgende, Kim.

  Uriasposten er blevet en del af dagligdagen her i huset.

  Kommentar by Vivi Andersen — 12. juni 2009 @ 23:40

 16. Tillykke. Men jeg er lidt foruroliget over overskriften 5.000.000 hits and counting og kommentar 4, 9 og 12. Kan det passe at 20 % af skribenterne ikke kan skrive to linjer uden engelske udtryk? Lidt dansk sprogbevidsthed ville være på sin plads.

  Angående Politikens “dementi”, så bemærkede jeg at overskiften lød Jøder sletter DF fra sort liste – garneret med et billede af en ond Pia K. Det skal altså lyde som om der engang har været grund til at opføre DF på en sort liste. Overskriften er sikkert valgt med omhu. Under alle omstændigheder associeres DF med sorte lister. Politiken kunne jo have skrevet det langt mere klart: “Jøder: DF er ikke højreekstremt”, “DF hørte ikke hjemme på sort liste” eller “Jødisk organisation dementerer påstand om DF”.

  Er Partij voor de Vrijheid ikke fjernet? Geert Wilders er særdeles pro-israelsk. Når man overhovedet kan finde på at nævne ham på en liste over antisemitiske partier, så tyder det på at EJC overhovedet ikke har sat sig ind i noget som helst.

  Søren Krarup har engang i 1960’erne udtrykt en snert af klassisk luthersk antisemitisme, men det er jo længe siden.

  Kommentar by Casper | Borgerlig bums — 13. juni 2009 @ 00:05

 17. @ LWB
  Jeg forstod skam godt din pointe og jeg er enig. Adsense er godt, netop fordi det sjældent virker forstyrrende og fordi Google (som jo står for Adsense) gør meget ud af at bringe relevante reklamer. Det komiske er, at det nogen gange går galt alligevel. Som når eksempelvis Brussels Journal skriver en artikel om islams ondskab, hvor Adsense så placerer en reklame for et islamisk datingsite. Jeg klikker altid på linket, alene fordi jeg elsker tanken om muslimer der betaler reklamepenge til Brussels Journal :)

  @ Casper
  Hele diskussionen om det sorte jødeliste er i bund og grund tåbelig. Så fjerner de DF fordi en dansk jøde har sagt at de ikke er antisemitter (tak til ham i øvrigt)? Vidner det ikke om at listens ophavsmænd ikke aner noget om de partier som de hænger ud? DF er vist det eneste parti i Danmark som står ubetinget bag Israel og jeg har ikke hørt at PVV skulle være alderledes på det punkt.
  Det lyder mere som om listeskriverne bare har undersøgt hvilke partier der normalt hænges ud som onde og højreekstreme, uden at undersøge det nærmere.

  At Politiken labber alt DF had i si,g kommer vist ikke som en overraskelse for nogen. Bladet er jo selv et racistisk og magasin, som ville have gjort Goebbels stolt.

  Kommentar by RettenTilSelvforsvar — 13. juni 2009 @ 01:21

 18. Det er jo ikke kun Politikens skyld, tværtimod har de stort set kun viderebragt nyheder i denne sag. Overskrift og vinkling har de lov til at vælge selv.

  EJC har derimod ingen særlig troværdighed, når de kan lave sådan noget. De må da undersøge tingene før de udsender en skurkeliste, der kan gøre stor skade på diverse partiers omdømme. Det er vel nogle venstreorienterede franske jøder som står bag, og som automatisk tænker at indvandringkritik = islamofobi = højreekstremisme = antisemitisme osv. Dertil kommer at mange af disse jødiske organisationer er meget hypersensitive.

  Man skal i det hele taget passe på med at lytte til lobbyorganisationer som udsender deres egne personlige hot/not-lister.

  I stedet for at græmmes over højreekstremisternes indtog i EP, så må man prøve at analysere lidt om årsagen. I Storbritannien er det helt klart at man har forsømt at tage en kritisk debat om indvandring, og alle de store partier har svigtet. Derfor har fuldblodsracisterne i BNP let spil. Men i betragtning af den seneste politiske skandale og Labours totale fallit, så er det nu ikke imponerende at BNP kun får ca. 5 %. BNP er vist trods alt for ekstremt for briterne, heldigvis. BNP svarer, så vidt jeg kan bedømme, til NPD i Tyskland og Nationaldemokraterna i Sverige. Man skal være hvid for at blive medlem i BNP, ifølge vedtægterne. Jeg ved ikke om reglen bliver fulgt, for jeg har hørt om ikke-europæiske medlemmer. Da en græsk-armener blev kandidat for BNP blev der internt oprør. Her redegør BNP for at han er hvid, kristen og assimileret brite: http://web.archive.org/web/20070310193246/http://www.bnp.org.uk/news_detail.php?newsId=854

  Kommentar by Casper | Borgerlig bums — 13. juni 2009 @ 02:09

 19. Stort tillykke herfra.

  Skal der snart forandres for at bevares ?

  Kommentar by Snaphanen — 13. juni 2009 @ 02:53

 20. Kongratulerer! Du gør det altså også godt!

  Kommentar by Anna Lyttiger — 13. juni 2009 @ 04:07

 21. Et STORT tillykke herfra.

  Det er fuldt ud fortjent.

  Tak for den store indsats.

  Kommentar by Karsten Lund — 13. juni 2009 @ 04:47

 22. At et godt grundlag for bedømmelsen af informationer, tendenser og meget meget mere også kan være flere informationer og valanbragt perspektivering bekræfter Uriasposten på bedste måde.

  Kommentar by Peter Buch — 13. juni 2009 @ 04:54

 23. Offtopic

  Nyt fra kunstens verden.

  http://www.modkraft.dk/spip.php?article10875

  Kommentar by BE — 13. juni 2009 @ 07:48

 24. Kære Kim.

  Tak for din store indsats og tillykke med de fine tal.

  Kommentar by Bodil — 13. juni 2009 @ 08:08

 25. Kære Kim,

  utroligt stærkt, at du holder ved. Man kan ikke andet end at være imponeret over din styrke, vedholdenhed og ikke mindst grundighed.

  Jeg er sikker på, at historien vil give dig oprejsning i forhold til alle de grimme person angreb du har været udsat for. Det har både været fra anonyme internet brugere, men også i de etablerede medier og bland såkaldte kulturradikale “personligheder”.

  Den politiske korrekthed er på mange måde en hads-idologi. Den søger at udelukke alle der mener noget andet. Dé skal i alle fald ikke kunne ytre sig. Men det var før internettet. Og som du selv skriver til dem: “Til det kan jeg kun sige: Festen er slut.”

  Men faktisk er festen kun lige er begyndt, altså for dem af os, der gerne fil have en faktabaseret dækning af konsekvenserne ved multikulturalisme. De der også undre sig over at væsentlige detaljer og oplysninger udelukkes fra main stream nyhedsdækningen.

  Jeg læser uriasposten hver eneste dag. Du dækker et behov, som de traditionelle medier hverken kan eller vil dække. Der kommer en dag, hvor en endnu bredere kreds vil påskønne din store indsats.

  Du dækker et væsentligt behov og evner, at gøre det på en måde som mange andre ikke ville magte. Vi har ikke så mange der som dig der faktisk evner at dokumentere, hvad der foregår med et så rigt kildemateriale og en så stor detaljeringsgrad.

  Igen, et varmt tak herfra. Jeg nyder indholdet og bliver gang på gang både overrasket og mere tænksom.

  Tillykke med det!

  Kommentar by Anon — 13. juni 2009 @ 10:04

 26. Tillykke.

  Det er flot.

  Men lad det endelig ikke blive en sovepude. :-)

  Kommentar by intel — 13. juni 2009 @ 11:58

 27. Fremragende Kim, fremragende. Et stort tillykke herfra. Og fortsæt endeligt dit store arbejde. Du er en én-mands-hær, der plukker fjerene af MSM’s høns. At du overhovedet har kræfter til at blive ved lover godt for fremtiden. Jeg kipper med flaget!

  Kommentar by Mikael — 13. juni 2009 @ 12:09

 28. Som Vivi skriver….
  “Uriasposten er blevet en del af dagligdagen her i huset.”
  Ditto og Tillykke.

  Mvh. Vigilius Hafniensis

  Kommentar by Vigilius Hafniensis — 13. juni 2009 @ 13:03

 29. 23 – (uden for emne) > Det er altid problematisk når man afviser kunstværker af andre grunde end de rent kunstneriske. Kunst og censur passer ganske enkelt meget dårligt sammen. Frederiksberg kommunes integrationsråd havde tænkt sig at man kun skulle se succeshistorierne og de pæne sider af integration. Jeg synes faktisk kunstværket viser nogle af voldsomhederne og konfrontationen ved kultursammenstød og islam, så alene derfor ville det være udmærket at tage det med. Jeg er godt klar over at kunstneren ønsker at angribe Pia Kjærsgaard og “den pæne danskhed”, men det kan jo tolkes anderledes.

  Både pro- og anti-DF’ere kan altså få et interessant budskab ud af det. I øvrigt er det et ret stilfærdigt værk. Det er amatørkunst, men det er resten formentlig også, så kvaliteten er ikke noget argument for afvisning.

  Man kan jo høre hvordan integrationsrådet prøver at snakke udenom via denne underdrivelse:

  “Ifølge Bjørn Thomsen synes en lille minoritet af danskerne, at det at brænde det danske flag kan virke »knap så festligt«, og derfor har integrationsrådet besluttet at takke nej til Mahmoud Alibadis installation.”

  På Frederiksberg skal kunst åbenbart være festligt. Integration og kultursammenstød er ikke altid festligt, og af den grund kunne det være udmærket at have værket med, men der er naturligvis risiko for at det stjæler billedet fordi det er politisk.

  Kommentar by Casper | Borgerlig bums — 13. juni 2009 @ 13:10

 30. Tillykke også herfra,samtidig skal man forsøge at styrke HODJA
  samt SNAPHANEN oa.der forsøger at holde sammen på stumperne!
  Endnu engang Tillykke.
  bernadotte36/erik pedersen
  13.juni 2009

  Kommentar by erik pedersen — 13. juni 2009 @ 13:27

 31. “Whatever” … Et moderne amerikansk sidestykke til den ældre danske “Nå” ?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 13. juni 2009 @ 14:23

 32. Tillykke herfra. Gad vide om det ikke gør Uriasposten til den største danske blog (& navnet en anelse misvisende). Google Adds er en udmærket ide, men giver efter mine erfaringer en særdeles dårlig omsætning. Der skal rigtig mange hits for at generer nogen nævneværdig indkomst. Jeg er dog begyndt at sympatiklikke Google adds på sites jeg syntes om. Mon ikke mange vil gøre det samme her. Jeg har bl.a. fastestgrowingreligion.com – der får jeg også en del muslimske datingsider i mine Google adds. Men det passer sig måske udmærket med alle de besøgende der kommer fra Saudi Arabien.

  Kommentar by Rune — 13. juni 2009 @ 15:08

 33. Stort tillykke skal også lyde herfra Kim.

  Dit arbejde er prisværdigt og meget vigtigt!

  Men over hvor en periode dækker de 5 mio hits over?

  Hvormange hits får du dagligt, månedligt? Hvad er din daglige rekord, og hvorfor?

  Kunne være interessant at vide!

  Og jo, hvis man kunne bidrage økonomisk på en eller anden måde vil jeg med glæde gøre det :-)
  Ligesom Jarls Blog fx…

  Kommentar by Sebastian A. — 13. juni 2009 @ 17:00

 34. Det bedste ved blogs er at her slipper man udenom de irriterende redaktionssekretærer. Her er det folkets mening lige på og kontant, og det viser sig så at folket generelt er bedre orienteret end redaktionssektretærerne og ikke i samme grad lider af politisk korrekthed. Her var uriasposten med i frontlinien og blandt de første, og fortjener fuld ud successen.

  Ændringer? Selv om jeg ikke kaster om mig med anglisismer, så er udtrykket bedst på engelskt: “If it works, don’t fix it.”

  I stedet for reklamer, så send Kim en donation – heller til Kim end til DR !

  Kommentar by PeterK — 13. juni 2009 @ 17:04

 35. Stort tillykke..
  Ikke en dag uden Uriasposten her i huset
  Rart med et sted hvor sandheder ikke bliver skjult..

  Kommentar by Henrik -patriot — 13. juni 2009 @ 17:08

 36. Hvorfor i øvrigt ikke få trykt nogle t-shirts,eller lignende ting,med
  Uriasposten logoet(som foroven på siden),og sælge det her på siden evt?
  Køber gerne et par stykker
  Om ikke andet så for at markedsføre siden yderligere,sprede budskabet
  om sidens eksistens,og lave en skilling på det,til evt uforudsete
  udgifter eller lignende støtte til gode formål og daglig drift..

  Kommentar by Henrik -patriot — 13. juni 2009 @ 17:16

 37. -> Flere

  Jeg er ikke puritaner, men Grønland får subtropisk klima før Uriasposten får reklamer for islamistiske datingsider. Håber at finde et bedre alternativ end googleads – måske noget mere enkelt. Det bliver først når det nye layout kommer på – senere på sommeren.

  -> Sebastian

  De 5 mio. hits er siden 22. juni 2003 (se nederst på forsiden). Nogle måneder tidligere var jeg så småt begyndt at lave en dagligt opdaterende blogagtig sag, mest som en slags dok-side i tilfælde af, at Pol-debatten (Politiken) slettede mine indlæg.

  “Hvormange hits får du dagligt, månedligt? Hvad er din daglige rekord, og hvorfor?”

  Dagsnittet lige nu (målt over en uge) er 2.867 – niveauet har været 25-2600 gennem længere tid. Det er ifølge Chart.dk, dvs. unikke hits.

  Dagrekord, nok i nærheden af 4.500. Ugerekord ifl. Chart 21-22.000.

  Muhammedsagen (I og II) gav mange hits, de landsdækkende ghetto-uroligheder og folketingsvalgene ligeså, men udsvingene er slet ikke så markante som man skulle tro.

  Jeg har i flere år haft en støttekonto, og sidste år satte jeg det stort op grafisk (øverst til højre): “Støt Uriasposten”. Se evt. http://www.uriasposten.net/?page_id=3785

  Kommentar by Kim Møller — 13. juni 2009 @ 17:20

 38. Et nødvendigt medie.

  Anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 13. juni 2009 @ 18:36

 39. Tillykke med et flotte resultat. Uriasposten er uden tvivl Danmarks mest seriøse forum for seriøs og sober mediekritik. Tak for det.

  :)

  Kommentar by Anonym bruger 37 — 13. juni 2009 @ 22:46

 40. Tillykke, et stort endda , fordi mennesker og medier med andre meninge end de frelstes, bliver forfulgt på alle mulige måder. Se bare Shansen og hendes slæng, der har gjort det til en livstil, at forfølge Dansk Folkeparti alle steder hvor hun og hendes meninger kan presses ind. Slænget optræder under forskellige navne på f.eks Avisen.dk. En “god” LO avis, med socialistiske synpunkter. Jo, de har sandelig “højtuddannede” mennesker der blandt arbejderklassen. Slænget ynder at ytre sig om ,at det er DF medlemmer der er lavt uddannede.
  På den avis sidder mennesker uden for arbejdesmarkedet og taster dagen lang, de bruger det meste af deres vågne timer til at kritisere alt og alle der har en anden mening end deres.
  Ders bidrag til det danske samfund er meget lille udover de er højtråbende.

  Kommentar by Seppo — 14. juni 2009 @ 01:57

 41. Tillykke.

  Uriasposten er en indsigtsspreder.

  Kommentar by Loyal læser — 14. juni 2009 @ 09:44

 42. Tillykke! Jeg er en daglig læser.

  Kommentar by John — 16. juni 2009 @ 02:48

 43. […] Hvis vi antager, at antal hits i alt er et groft mål for bloggens samlede impact over tid, er denne nu omtrent 1 procent af uriaspostens. […]

  Pingback by 50.000 hits! « Econstudentlog — 26. juni 2009 @ 13:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper