11. september 2015

Olierige Golfstater tør ikke give asyl til trosfæller – Saudi-Arabien vil bygge 200 nye moskeer i Tyskland

Som man kan læse flere steder, så giver olierige Golfstater ikke asyl til syriske flygtninge. “De frygter simpelthen, at der gemmer sig terrorister blandt flygtningene.”, lyder forklaringen blandt andet. Saudi-Arabien har både økonomi og logistisk erfaring til at huse trosfæller, men vil hellere finansiere nye moskeer i Tyskland. Måske er baggrunden i virkeligheden, at det handler mere om spredning af Islam som ideologi, end at hjælpe den enkelte muslim.

(Satellit-foto af Mekka inkl. teltbyen Mina, 2015; Google maps)

(Fotos: Amusingplanet.com, 2014)

“Mina is a small city located inside a low lying valley in the province of Makkh, in western Saudi Arabia, about 8 km to the east of the Holy city of Mecca. Inside the 20 square km valley, tents cover every open space, as far as the eye can see, neatly arranged, row after row. It is in these tents Hajj pilgrims stay overnight during the five days of each Haj season. For the rest of the year, Mina remains pretty much deserted. (Amusingplanet.com)

There are more than 100,000 air-conditioned tents in Mina providing temporary accommodation to 3 million pilgrims. The tents measure 8 meters by 8 meters and are constructed of fiberglass coated with Teflon in order to ensure high resistance to fire.”

Saudi Arabia offers Germany 200 mosques – one for every 100 refugees who arrived last weekend” (Independent, 11. september 2015)

“Olierige arabiske land, gør det meget vanskeligt for andre arabere at rejse rundt, udover haj (pilgrimsrejsen). De er meget stammeopdelt og nægter at lade deres kultur komme under indflydelse af fremmede. Arbejderne fra den tredje verden behandles umenneskeligt og får sjældent permanent opholdstilladelse, eller samme rettigheder som borgerne.” (Nonie Darwish, 6. september 2015)

“Det vil være forkert af os at acceptere et folk, som er forskelligt fra os. Vi ønsker ikke folk, der lider af stress og traumer i vores land.” (Fahad Alshelaimi, Kuwaitisk kommentator; Berlingske, 11. september 2015)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/68926/trackback

11 Comments »

 1. Vesten vil bedrages. I sær af deres egne politikere.

  Kommentar by Menig 442 — 11. september 2015 @ 16:54

 2. Hvorfor kan vi ikke bare gøre som Schweiz?

  29.000.

  Så mange asylansøgere kan Schweiz ifølge udlændingemyndighederne forvente, inden året er omme.
  […]
  I Schweiz har man for længst afgjort, at alle Balkan-landene er sikre stater, som man trygt kan sende folk tilbage til. Og i 2012 indførte man tillige en 48-timersregel, som betyder, at asylsager for personer fra disse lande, skal afgøres inden for 48 timer. I langt de fleste tilfælde sendes de hjem.

  Det har haft en afskrækkende effekt, og antallet af asylansøgere fra Balkan er raslet ned.

  Fra http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE8010268/I-Schweiz-har-man-l%C3%B8st-det-tyske-problem/

  Kommentar by Hertz — 11. september 2015 @ 17:09

 3. http://www.faz.net/aktuell/politik/fluechtlingskrise/die-golfstaaten-schotten-sich-gegenueber-fluechtlingen-ab-13789932.html

  Kommentar by Steen — 11. september 2015 @ 18:09

 4. Oliefelterne i Verdens største sandkasse løber tør for olie i en nær fremtid, måske om tre generationer, det ved klan høvdingene godt og de er klar over at så er det slut med indtjeningen, derfor ønsker de ikke at dele en bøjet femører med andre, klaner tåler ikke andre og for at beskytte sig tvinger de familien til indavl der af og til kaster misvækster af sig som de sender til Europa med en billet i baglommen, det er disse personer (overskud) som mange Danskere synes samfundet skal underholde, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 11. september 2015 @ 18:17

 5. Tak Kim

  Det er fuldstændig absurd, at der står en teltlejr (aircondition) med plads til mindst en halv million mennesker i Saudi Arabien, men de vil ikke tage imod nogen.

  Men gerne yde million bidrag til moske’er i Europa.

  Kommentar by For mangfoldighed — 11. september 2015 @ 18:57

 6. Uha det bliver dyrt for tyskerne når de nu skal til at bygge 200 kirker i Saudi Arabien!

  Kommentar by Robert R — 11. september 2015 @ 22:55

 7. Når sådan noget eksisterer uden at verdens toneangivende ledere og ledende medier m.fl. tager sig af det og i det mindste bruger det – siger mig at der må være en form for verdensomspændende konspiration, en klemme på Vesten, at de allerede har atomvåben eller andre dødelige kemiske/biologiske våben til rådighed og at de vil bruge dem, hvis Vesten ikke makker ret. Israel-konflikterne som sagtens kunne have være løst for længst, hvis man virkeligt ville. Araberne har helt ufattelige summer, som også kan anvendes til at smadre den vestlige verdens økonomi – ikke mindst stadig olieforsyningen og prisen på denne m.m.

  Jeg synes der er så mange hints, som er foregået de sidste 30-40 år – f.eks. grundlaget for Iraq krigen (Saddams kemiske våben) og så alle de knæfald for islam verden over, selv om alle kan se, at verden vil gå under i vestlig forstand med et verdensdominerende islam ved magten.

  Al logik siger mig, at der er tale om, at der er noget helt andet som bagrund for vanviddet i verden, især på de højeste politiske og militære niveauer og at det allerede startede under den kolde krig – Alle niveauer på verdensplan er i dag infiltreret af det vi måske misvisende betegner “feel Good segmentet” m.v.

  Det er en kombination af behovet for førerskikkelser, folkeforførere, lemmingeeffekten, ja noget lignende som Hitler/nazi massepsykosen fra 1930´erne, som høj og lav er offer for eller føler sig kaldet til – Et hav af bl.a. disse faktorer sammen med min konspirations teori ovenfor, er nu så vidt fremskreden, eller at nogen lande, ledere eller andre “slår sig i tæjret” og araberne nu er nødt til at statuere et eksempel på, at man kan vælte os på 14 dage med “en flygtninge” tsunami.
  Når man læser om nogle nyheder på verdensplan er det ofte ikke tilfældigheder (f.eks. palestinenser flagning i FN fremover) o.a.

  Jeg tror araberne har en eller mange klemmer på Vesten/EU og man trykker på disse klemmer når man vil have skred i tingene – selv araberne kan jo heller ikke forandre hele verden fra den ene dag til den anden – men de er snu disse arabere – de dumme har de sendt til Vesten for at destabilisere os og ødelægge vores sammenhængskraft i befolkningerne og landende imellem – Derfor er man så forhippet på at EU skal bestemme alt og at alt skal gøres i fællesskab – Man tør ikke udfordre araberne, sådan for alvor. Hver gang der er kriser – bøjer man af, manipulerer og fordrejer tingene, lyver og bedrager – man har ikke noget andet valg over for befolkningerne i Vesten.

  Europa/EU og store dele af den vestlige verden er helt tydeligt på vej ud i anarki og hvor man ikke mere kan styre tingene – Det tror jeg mange andre magtkonstellationer godt er klar over (den globale virksomhed/finans elite osv.). Magten og fremtiden kommer ikke til at være noget vi kommere til at bestemme, det bliver Østen, Kina, Rusland, USA, islam/araberne, der vil sætte sig på alle områder fremover – Dele af Vesten og Europa/EU vil man i fremtiden kun have et skuldertræk til overs for. Hvem vil dog høre på og handle med EU, hvor vanviddet er helt fremherskende på alle niveauer.

  Vi har udspillet vor rolle i verden og det ved man godt – derfor ser vi hvert minut, hver time, hver dag og uge alle de vanvittige ting som sker – en given ledende civilisations sidste krampetrækninger inden lukketid.

  En ny orden eller mangel på samme vil opstå og er allerede i gang – det er der hele humlen ligger begravet og den søger man at skjule på alle tænkelige og utænkelige måder.

  Verden har altid været præget af skjulte dagsordener, lyssky aftaler og afpresning – de onde lo og de gode græd…nothing new?

  Kommentar by Black Watch — 11. september 2015 @ 23:36

 8. Black Watch – Føler desværre dine ord er en definitiv kendsgerning. Jeg trækker pløkkerne op, parker teltet og bevare et lille håb om at jeg selv bliver til grin over min udtale en dag. Godnat og tak for et fremragende arbejde du har ladet mig være en del af at opleve Kim!

  Kommentar by Ivan — 12. september 2015 @ 01:58

 9. parker betyder pakker :-)

  Kommentar by Ivan — 12. september 2015 @ 02:00

 10. Muslimer må bo der een gang om året. Ikke-muslimer må aldrig bo eller rejse der. Det forbyder muslimer. Luk de europæiske grænser indtil flygtninge og migranter må bo i Mekka og indtil ikke-muslimer må færdes samme sted, hvis de har lyst til det.

  Kommentar by Liva — 12. september 2015 @ 08:19

 11. Så har EB også opdaget teltbyen med hjælp fra Naser Khader og Martin Henriksen. Men …

  Inger Støjberg ønsker ikke at svare på, om den danske regering vil opfordre Saudi-Arabien til at tage affære i den aktuelle flygtningekrise.

  Fra http://eb.dk/nyheder/politik/danskpolitik/politikere-hvorfor-kan-der-ikke-bo-flygtninge-her/5729061

  Kommentar by Hertz — 13. september 2015 @ 08:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper