14. september 2015

Merkel indfører grænsekontrol mod Østrig- Løkke Rasmussen: “Det er der ikke brug for i Danmark…”

Efter folketingsvalget interviewede DR Online Flensborgs borgmester Simon Faber. Han var bekymret over Dansk Folkepartis gode valg, men satsede dog på at Venstre ville stå fast på, at alt skulle være ‘inden for Schengen-aftalens rammer’. “Vi har utrolig meget glæde af de åbne grænser”, lød det. Søndag aften besluttede Tyskland at indgøre grænsekontrol mod Østrig, og flere lande forventes at gøre lignende tiltag. Mens Lars Løkke Rasmussen holder vejret, kan man passende læse denne historie fra TV Syd – Flensborgs overborgmester: Indfør grænsekontrol.

Der skal indføres grænsekontrol mellem Danmark og Tyskland for at få styr på flygtningesituationen.

Sådan lyder udmeldingen nu fra overborgmester i Flensborg, Simon Faber (SSW), som ellers tidligere har været stor modstander af netop øget grænsekontrol. Men efter at Tyskland søndag valgte at indføre midlertidig kontrol ved grænsen til Østrig, har Simon Faber altså skiftet mening.

– Jeg tror, det er nødvendigt at gøre noget nu. Vi har simpelthen nået bristepunktet, og sikkerhedsrisikoen ved at fortsætte uden grænsekontrol er blevet for stor, siger Simon Faber til TV SYD.”

(Simon Faber om grænsekontrol: Efter Dansk Folkepartis gode valg / efter Merkels paradigmeskifte)

“Det er der ikke brug for i Danmark… vi har aktuelt kontrol over det. Men at udelukke nogle ting kan man jo ikke stå og gøre. Det ville være uklogt. Men vi skal jo ikke lukke grænserne ned, hvis der ikke er brug for at lukke grænserne ned.” (Lars Løkke Rasmussen, 13. september 2015)

Apropos.

“Som det ser ud nu, er der ingen grund til grænsekontrol. Der er styr på det.” (Inger Støjberg, 14. september 2015)

“Vi har taget flere end dem, der ville have været i vores kvote, hvis det var blevet fordelt. Og vi vil fortsætte med at tage mange.” (Kristian Jensen, 13. september 2015)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/69022/trackback

17 Comments »

 1. Godt vi nåede at få en voksen statsminister, før horderne kom.

  Kommentar by bastardo — 14. september 2015 @ 16:32

 2. Han er multikulturalist. Hvilket er så langt fra voksen, som man kan komme.
  Brød på bordet i den nordsjællandske idyl, er vigtigere end grænsekontrol.

  Kommentar by Nielsen — 14. september 2015 @ 16:49

 3. For hver een kr. det koster med kontrol ved grænsen 24/7, koster det 100. kr. uden.
  Svømmer vi i penge? Får de ældre ugegammelt mad?

  Bemærk at KONTROL IKKE ER LUKKEDE GRÆNSER.
  man tjekker visse varevogne, lastbiler, spørger til papirer mm
  Østeuropa går forrest, Danmark kommer slæbende efter…

  Kommentar by mister jones — 14. september 2015 @ 16:54

 4. Besynderligt med den skræk for almindelig grænsekontrol. Altså er politikerne bedøvende ligeglad med deres vælgere. Mange menneskelige lidelser kunne undgås, hvis der var noget afskrækkende kontrol

  http://ekstrabladet.dk/112/lige-nu-politiet-leder-efter-bevaebnede-roevere/5729142
  Den ene mand er kendt for kriminalitet via Europol i Sverige, Norge og England. Den anden mand har indrejseforbud i Danmark

  http://ekstrabladet.dk/112/udvist-hjemmeroever-kom-retur-for-tredje-gang-nu-er-han-tiltalt-for-grov-vold/5665128
  Efter gidseltagning af et ægtepar i Nordsjælland blev polak smidt ud af Danmark for evigt. Men han kommer retur igen og igen og begår ny kriminalitet….

  Og de kommer igen og igen. Retssale behøver ikke frygte arbejdsløshed

  Kommentar by tavsen — 14. september 2015 @ 17:10

 5. Venstre står som en garanti. En garanti for mere EU. Partitoppen er løgnagtig og har intet lært af deres valgnederlag. Sidste Gallup viste uændret vælgertilslutning til Venstre trods Støjbergs til en vis grad vellykkede fremstød på migrationsfronten. Løkke og Jensen er to stykker ud af den samme rådne alen. Støjberg fører lansen, men tager naturligvis ordrer direkte fra Løkke. Den mand, som jeg iøvrigt støttede under heksejagten på ham, har jeg mistet enhver tillid til. Jeg må desværre idag tilslutte mig den gruppe, som mener at han har en moralsk brist. Han er ikke statsmand. Men nævn mig en person i venstre, som kvalificerer sig til denne titel. Dansk Folkeparti synes at være kommet noget med i gyngen. Espersen har udtalt at Danmark kan tage en kvart milion flygtninge, hvis bare vi kunne være sikker på at de senere vil tage hjem. Jeg ved naturligvis godt at Espersen spiller spillet, men alene det at bringe en sådan udtalelse til torvs er uforsigtigt. Jeg må overveje Dansk Samling næste gang. Tingene skrider.

  Kommentar by EH — 14. september 2015 @ 17:23

 6. Simon Faber en idiot ingen kan nå.

  Kommentar by Fritz — 14. september 2015 @ 17:26

 7. Sjovt hvordan det vokser. Var det ikke først 8-1200 migranter?

  Nu er det opjusteret skønsmæssigt til 5.800. Jo, de har sandelig styr på det, ved hjælp af ingen grænsekontrol

  http://ekstrabladet.dk/112/rigspolitiet-5800-flygtninge-ankommet-til-danmark/5731819
  Rigspolitiet laver kraftig opjustering af sit skøn over ankomne flygtninge. Nu er tallet på 5800

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/holland-indfoerer-stikproevekontrol-ved-graenserne/5731672

  Kommentar by tavsen — 14. september 2015 @ 18:03

 8. Løkke en mere svag statsmedister end Anker “landsforræder” Jørgensen og Hellefisken. Vi står overfor den største krise siden WWII, og DK synker længere og længere ned i apatiens kviksand. Så gør dog noget, borgerlige partier..!!! I har magten, men tør ikke bruge den. Snart er det måske for sent, og så er det sgu ligemeget hvad de kulturradigale mener om tonen i debatten. Ynk ynk ynk 🙉🙊🙈

  Kommentar by Bornholm hader Lotte Svendsen — 14. september 2015 @ 18:41

 9. Dansk Samling og Morten Uhrskov ville jeg stemme på i morgen, hvis der var valg. Er selvfølgelig medlem af partiet. DF har svigtet. Er største blå parti, men vil ikke bruge deres mandater på at få lukket vores grænser, og genoprette ro og orden. Skandale😟

  Kommentar by Bornholm hader Lotte Svendsen — 14. september 2015 @ 18:48

 10. Begrebet “rettidig omhu” er praktisk taget ikke-eksisterende hos politikere. De erkender altid problemerne lang tid efter befolkningen.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 14. september 2015 @ 18:50

 11. #9, jeg håber at DF spiller taktisk spil, forstået på den måde, at de venter til indvandringsbølgen begynder at gøre rigtig ondt, og så sætter de regeringen (V) stolen for døren. Lige nu er empati-psykosen for stærk, men det bliver snart hverdag igen for godhedstosserne og alle medløberne. En ny hverdag med beretninger om de problemer, som muslimerne skaber i Danmark og Europa.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 14. september 2015 @ 18:54

 12. Fadbumsen er ude af trit med virkeligheden. Venstre ved man så absolut ikke hvor man har for de går godt i spænd med De Radikales forlængede arm. LA

  Kommentar by Sindsro — 14. september 2015 @ 19:49

 13. Hr. Naturli’ — 14. september 2015 @ 18:54

  Det må vi håbe. For du har ret, empati-psykosen (god betegnelse) er umulig at kæmpe imod.

  http://jyllands-posten.dk/indland/ECE6449723/5.000+nye+ikke-vestlige+indvandrere+koster+2,1+mia./
  5.000 nye ikke-vestlige indvandrere koster 2,1 mia.

  http://www.information.dk/202099
  Det er ikke et under, at indvandringen koster det danske samfund mange penge hvert år med alle de skatterkroner, der bliver brugt til blandt andet sprogskoler, socialforvaltninger, læger, hospitalssenge, krisecentre, kriminelle og tolke med mere

  Kommentar by tavsen — 14. september 2015 @ 21:37

 14. Der er ingen ledere i den regering! Løkke & Støjberg er en fadæse. En sand leder burde gøre som Ungarn og i al hast hamre et pigtrådshegn op hele vejen mellem Tyskland og Danmark. De har gjort det på et par uger i Ungarn på en strækning på over 200 km., så det burde kunne gøres på 5 dage i DK!

  Kommentar by Andersine — 14. september 2015 @ 22:33

 15. uLøkke er en led socialist, som alle de andre levebrødspoltikere på hoppeborgen. Han er en af de ansvarlige for islamiseringen.

  Kommentar by Nielsen — 14. september 2015 @ 23:40

 16. Selv foelgelig skal vi have graense kontrol, og som naevnt #3 betyder det ikke lukkede graenser, men med 1000er af ukendet personer rendende rundt som ingen aner hvem er, saa erdet i hoej grad noedvendigt for landets sikkerhed .

  Kommentar by Dunk — 15. september 2015 @ 00:07

 17. http://dksamling.dk/udfyld-vaelgererklaering/

  Kommentar by mem — 16. september 2015 @ 17:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper