17. september 2015

Unikke Ungarn – Højlund: “Hvor meget grænsebevogtning vil den europæiske offentlighed gå med til?”

To procent af alle flygtninge der når Europa i disse dage er terrorister trænet af Islamisk Stat, advarede en libanesisk minister tidligere på ugen. Det får næppe politiske konsekvenser, for selvom 85-90 procent af alle ‘flygtninge’ er unge mænd, typisk præget af islamisk dominanskultur, så vil Ekstra Bladet stadig fokusere på grænsevogternes illiberale behandling af kvinder og børn. Ungarn har besluttet sig for at forsvare Kristenhedens grænse, og udsætter hermed sig selv for et veritabelt medieangreb. Ministerpræsident Viktor Orban er dog i modsætning til Merkel & Co. sin opgave voksen. Poul Højlund kommenterer seneste udvikling på bloggen Scriptus – Da Europa fik en grænse.

“Pigtråden rulles ud. Nu rejser Europa sine grænser igen. Soldater sendes til forstærkning langs de ydre grænser. Snart følger de første konfrontationer, hvor aggressive migranter brutalt afvises. Stærkt TV – world wide. En dag bliver også vandkanonerne kørt frem, og hvad så derefter?

Den kolde krigs jerntæppe med pigtråd og automatiske maskingeværer står mejslet i alle voksne europæeres bevidsthed. Det må aldrig ske igen. Hvor meget grænsebevogtning vil den europæiske offentlighed gå med til? Kan Europa klare den årelange afvisning af en folkevandring fra syd?

Vi har set et korthus falde sammen. Unionen Europa døde i samme øjeblik, den blev testet. Den gamle grundregel trådte i kraft igen: Hver hytter sit og Fanden tager de sidste. De sidste bliver Serbien og Grækenland, måske Italien, måske flere. Så meget for skåltalerne: når det virkelig
gælder, handler de europæiske politikere nationalt, ikke kontinentalt. …

Mellemøsten er fortsat på vej mod afgrunden. Befolkningstilvæksten er enorm, sekterisme, terror og vold er politisk dagligdag. Vi vil få millioner og atter millioner af ulykkelig flygtninge, hvis – når – det først for alvor bryder løs. Det vil være en i en skala som en verdenskrig eller værre.

Kan Europas grænse holde til det? Kan europæerne?

(Roszke-grænseovergangen, Serbien, 19. september 2015; Foto: Liveleak)

(CNN-korrespondent i Roszke, 19. september 2015: “They are chanting Alluahu Akbar…”)

Ungarn i citat.

“Those arriving have been raised in another religion, and represent a radically different culture. Most of them are not Christians, but Muslims. … This is an important question, because Europe and European identity is rooted in Christianity. … Is it not worrying in itself that European Christianity is now barely able to keep Europe Christian? There is no alternative, and we have no option but to defend our borders.” (Ministerpræsident Viktor Orban, The Guardian, 3. september 2015)

“Vi mener, at det, som er på spil lige nu, er Europa, den europæiske livsstil og overlevelsen eller opløsningen af europæiske værdier og nationer, eller at de bliver ændret, så de ikke længere er til at genkende.” (Ambassadør László Hellebrand, Jyllands-Posten, 16. september 2015)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/69119/trackback

50 Comments »

 1. “selvom 85-90 procent af alle ‘flygtninge’ er unge mænd, typisk præget af islamisk dominanskultur”

  – De er soldater. “Allahs soldater” som de jo kalder sig. Hovedparten ser også militært trænede ud.

  Kommentar by AN — 17. september 2015 @ 08:29

 2. Jeg har sendt Ungarns Ambassadør, László Hellebranden, en kæmpe buket røde roser. Lad Ungarns ambassade drukne i blomster, som tak for at de kæmper for, at vi ikke skal drukne i muslimer.

  Kommentar by Margrethe — 17. september 2015 @ 09:10

 3. Er der ikke nok en eller anden behjertet sjæl, der kan for klare mig hvad og hvem “den europæiske offentlighed” er – eller bare hvem eller hvad “den danske offentlighed” er. Hvem definerer den? Hvem har valgt den? Hvilke interesser har den? Og hvis interesser repræsenterer den? Hvilken dagsorden har den?

  Kommentar by Limewoody — 17. september 2015 @ 09:13

 4. Ungarns Orban er Europas eneste ægte statsmand, alle de andre – inklusiv Danmarks lille Lars Løkke – har lagt sig flade ned og ladet dette vilde kaos skylle over de sagesløse befolkninger.

  Kommentar by LarsB — 17. september 2015 @ 09:16

 5. Jeg synes godt om Victor Orbán: https://www.facebook.com/orbanviktor?fref=ts

  Kommentar by Træt — 17. september 2015 @ 09:30

 6. Gid de mange glade salonhumanister ville se, hvem deres nye naboer viser sig at være. Og gid at vi andre kunne finde sammen i sikre områder. Ungarsk er vist desværre vældig svært at lære. Forslag?

  Kommentar by Jakob — 17. september 2015 @ 09:36

 7. Samtidig med at Ungarn forsøger at beskytte EU’s grænser, går statsminister Løkke Rasmussen på TV med beslutningen om at invitere endnu 1000 flygtninge? til Danmark. Han tabte stort ved det seneste folketingsvalg, men det er han ligeglad med. Det indvandringskritiske Dansk Folkeparti var det parti, der fik størst medgang ved valget, men det er Løkke Rasmussen også ligeglad med. Løkke Rasmussen lukker flere flygtninge? ind. Han aner dog ikke om det er flygtninge eller islamiske krigere, han lukker ind i landet. Løkke Rasmussen gambler med danskernes sikkerhed.

  Kommentar by Liva — 17. september 2015 @ 09:40

 8. Meget sigende, at ham til venstre på det nederste billede har en t-shirt på med skriften WARRIOR.

  Kommentar by Johnson — 17. september 2015 @ 09:45

 9. Tilliden til den Danske regering er dalet til et rundt O, som etnisk Dansker og skatteyder i Danmark får man mindre og mindre indflydelse, oveni udsættes man for et politisk bedrag der matcher både Nord Korea og Cuba, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 17. september 2015 @ 10:01

 10. Way to go, Hungary!

  Kommentar by Jern Henrik — 17. september 2015 @ 10:28

 11. PS. Lars Løkke er en skændsel.

  Støjberg som statsminister, nu!

  Kommentar by Jern Henrik — 17. september 2015 @ 10:30

 12. “Kan Europas grænse holde til det? Kan europæerne?”
  Retorisk spørgsmål?

  Kommentar by Frank Hagmann — 17. september 2015 @ 10:32

 13. @11 Støjberg har lige lovet at tage 1000 utilpassede muslimske voldsmænd der “banker” på Europas port

  Kommentar by redneck — 17. september 2015 @ 11:10

 14. Ungarn, min nye helt.

  Kommentar by Carsten Larsen — 17. september 2015 @ 11:12

 15. Det er i allerhøjeste grad en medieskabt konflikt. Man burde boykotte medierne – og det gælder især DR og TV2.

  Hvis man udvikler et PC-program, der blokerer for adgang til DR og TV2, kan alle utilfredse med PC installere programme, ophøre med TV og framelde sig medielicensen og fortsat bruge deres PC, uden adgang til DR og TV2. Der vil ikke være noget tab, da de alligevel ikke leverer noget, der er værd at se.

  Kommentar by traveler — 17. september 2015 @ 11:26

 16. “To procent af alle flygtninge der når Europa i disse dage er terrorister trænet af Islamisk Stat, advarede en libanesisk minister tidligere på ugen.”

  Det passer utrolig godt med det der stod i jydepotten for et lille stykke tid siden: Det næste offer for terror er Tyskland, som ISIS proklamerede.

  Kommentar by Sindsro — 17. september 2015 @ 11:34

 17. Måtte det snart blive vinter. Det ville lægge en dæmper på invasionen, så Ungarn kan opføre ordentlige grænseforhindringer i fred.

  Er der nogen, der har en mailadresse til ambassaden?

  Kommentar by Nemo — 17. september 2015 @ 11:53

 18. “Kan Europas grænse holde til det? Kan europæerne?”

  Selvfølgelig kan vi det. Det er udelukkende et spørgsmål om vilje, for vi har alt, hvad der skal til.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 17. september 2015 @ 12:09

 19. http://dksamling.dk/udfyld-vaelgererklaering/

  Kommentar by mem — 17. september 2015 @ 12:25

 20. Da Finland blev medlem af Eu i 1995 startede de med at bygge et grænsehegn mod Rusland til en pris af milliarder af dk. kr. Ingen protesterede.– Baggrunden var at man forventede at USA’s mangesidige ” stormangreb ” mod Rusland ville resultere i et lignende sammenbrud og opsplitning af R. som af Sovjetunionen. Dette forventede man ville genere o 35 mill flygtninge mod vest fra R. nordlige egne samt Sibirien som ingen ville modtage.- Her skulle naturen “gå sin gang “.Men russerne kunne lykkeligvis klare sig selv.— Alle de syriske “flygtninge ” er sunnimuslimske erobrere indirekte dirigeret af mullahgeneralerne i Nordeuropas muslimske centre. Syriens kristne og alewitter har indtil videre sejret. Nyhipoerne sørger for den etnisk danske bebolkning udryddes.

  Kommentar by dansker — 17. september 2015 @ 12:25

 21. befolkning

  Kommentar by dansker — 17. september 2015 @ 12:26

 22. Uden at have laest alle kommentarernee igennem.Jeg vaelge at kalde dem “flytninge” de ankomn uden iniviatation, kraever alle mulige fordele.Det er interesssant for ikke saa mange aar tilbage kunne pressen meddele om CV forfattere for “flytninge” paa een eller anden maade doede diskussionen ud .Nu foeler de der er bagmaendene sig styrket. Glem historierne , fremad fuld fart, nu er der saa bare Ungarn, back them up they understand

  Kommentar by Dunk — 17. september 2015 @ 12:33

 23. @ 11 ja, men det er OVNEI de tusindvis af muhammedanske nassere, vi i forvejen tager imod! Støjberg og Løkke er ikke ledere, og jeg synes, det ser sort ud for Skandinaivien nu. De skal sendes tilbage, voldsmændene! Jeg hader synet af dem, og Saudi eller Kuwait har lige udtalt, at de i hvert fald ikke gider at tage et folk ind, som har massive ‘psykiske problemer’. Nej, det forstår man godt, men hvilken muslim har egentlig ikke ‘psykiske problemer’? http://www.gatestoneinstitute.org/6502/refugees-arab-states
  “Kuwait and the other Gulf Cooperation Council countries are too valuable to accept any refugees. … It’s too costly to relocate them here. Kuwait is too expensive for them anyway, as opposed to Lebanon and Turkey, which are cheap. They are better suited for the Syrian refugees. … it is not right for us to accept a people that are different from us. We don’t want people that suffer from internal stress and trauma in our country.” — Kuwaiti official, Fahad al-Shalami.

  I stedet kan EU så lege galeanstalt for uduelige og ekstremt farlige psykopater fra Syrien!

  Her en anden artikel fra Frontpagemag, og der var en lignende i går, som også var interessant og udpegede, at de eneste sande flygtninge fra Syrien er kristne og yazidier, for det er dem, der begås folkedrab på (ellers ville vi heller ikke se overskrifter, som fortæller, at en femtedel af dem, der nu strømmer ind, rent faktisk støtter ISIS; muslimer fra syrien er IKKE flygtninge, men okkupanter!) – http://www.frontpagemag.com/fpm/260137/why-western-nations-should-only-accept-christian-raymond-ibrahim

  Kommentar by Andersine — 17. september 2015 @ 12:52

 24. .. der skulle stå “OVENI”

  Kommentar by Andersine — 17. september 2015 @ 12:53

 25. @ 11 NUL! Ikke flere kvinder som ledere, tak! Spoken by a woman! Hellere Martin Henriksen som leder. Han kan sige tingene ligeud.

  Kommentar by Andersine — 17. september 2015 @ 12:56

 26. Bosniersærlovene fra 1992 og 1995 som favoriserede de c 20 000 indvandrede( blev hentet i busser ,som kørte i pendulfart ) muslimske bosniere har givet gevinst. Kædeindvandring har siden øget deres antal til c 55 000.– Ungarn modtog ingen.—- 15 000 ulykkelige og desperate danske kvinder måtte sidste år aflive deres børn ved abort, fordi danske politikere hellere vil bevilge samfundets økonomiske ressourser til muslimsk masseindvandring. Jævnfør DRs såkaldte “flygtningeindsamling”.- Ifølge BT siger 76% NEJTAK

  Kommentar by dansker — 17. september 2015 @ 12:58

 27. For hver dansker der fremover bliver dræbt i et islamistisk jihad angreb bør der hænges en radikal politiker .

  Kommentar by Rasmus — 17. september 2015 @ 13:06

 28. ekstrabladet.dk/nyheder/krigogkatastrofer/bulgarien-saetter-haeren-ind-mod-flygtninge/5736848

  Kommentar by Liva — 17. september 2015 @ 13:07

 29. Dansk Samling er det eneste parti der er af alternativer.

  Kommentar by Dinesen — 17. september 2015 @ 14:53

 30. Den Bulgarske Præsident skal vide han har mange støttere her i Europa. Pudsigt nok..høre man INTET fra DF som nu har gemt sig lidt i debatten nu hvor det hele kan kulminere. Nå…vi må sætte en stemme næste gang på Dansk samling eller Danskerne Parti.

  Kommentar by jp — 17. september 2015 @ 15:26

 31. I berlingske kan man læse de lidet troværdieg lidelseshistorier:

  “Mellemøsten er et sort hul af diktatorer og religiøse fanatikere. De har ødelagt alt. Fortiden og fremtiden. Alle dem, der søger mod EU i øjeblikket, ved ikke, hvad der venter forude, men det kan ikke blive værre end Mellemøsten,” siger Seif. Vennerne nikker stadig. De vil alle sammen til Tyskland.

  Hvis de så gerne vil vandre væk, kan de tage til 1000 andre steder end Tyskland og deres nabolande. Og disse 100 steder vil ikke være værre end Mellemøsten. Så hvorfor er EU og Tyskland kun deres eneste valg. Her skjuler sig en løgn, som journalisterne ikke ønsker at spørge om.

  Kommentar by traveler — 17. september 2015 @ 15:54

 32. Europa bør gøre som Israel og bygge et kæmpehegn mod barbariet:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Israeli_West_Bank_barrier

  Islam er en ond religion (et memeplex, der skaber psykopater):

  https://en.wikipedia.org/wiki/Memeplex

  Smittebærere bør isoleres i egne områder.

  Kommentar by Sigwar — 17. september 2015 @ 16:37

 33. Som sagt bør smittebærere isoleres i egne områder:

  http://www.citizenwarrior.com/2007/10/terrifying-brilliance-of-islamic.html

  Kommentar by Sigwar — 17. september 2015 @ 16:39

 34. Når det først for alvor bryder løs, vil det være i en skala som en verdenskrig eller værre. Store ord!
  Hele sagen viser bare hvor uendeligt lidt visionære vore politikere er, det viser også i hvor høj grad de lader sig styre af en pludselig folkestemning. Det er virkeligt ynkeligt at se Kristen Thuesen Dahls pludselige kovending pga. af bare en meningsmåling, som pludselig, efter et billede af en druknet dreng, flyttede 20-30% af vælgerne mod en accept af øget flygtninge tilstrømning, og straks halser Thuesen Dahl efter folkestemningen. Magen til opportunistisk følgagtighed skal man lede længe efter.
  Problemet er at situationen eskalerer dag for dag og befolkningen når ikke at opdage at vores politikere ikke evner at gøre noget ved det! Der er simpelthen ikke nogen der er statsmand nok til at forklare befolkningen at det her er akvorligt og det vi gør nu er uopretteligt! Den uhæmmede indvandring skader Danmark nu, og ødelægger hvad vi og tidligere generationer har lagt grundstenene til for vores børn og børnebørn.

  Kommentar by Robert R — 17. september 2015 @ 17:10

 35. Til #6: Ja, ungarsk er svært, også polsk, men hvis man, som jeg, nærmest ikke længere kan holde ud at bevæge mig rundt i Danmarks store og mellemstore byer, fordi den store befolkningsudskiftning der er i gang, hele tiden bliver mere og mere tydelig, så er der nok kun to muligheder for en fremtid der er til at holde ud: Udvandre til Østeuropa ELLER, for os der hænger ved det gamle land, gøre som de hvide Sydafrikanere (Afrikaaner) som også lever i et helvede af usikkerhed og vold. Det har jo oprettet “staten” Orania, som simpelthen er et privat ejet område, som de hele tiden udvider ved at købe jord op rundt om, og hvor der er private skoler, kirker o.l. og hvor man, fordi det er privat område, har kunnet bestemme at kun folk af europæisk afstamning må slå sig ned. Det lyder lidt sekterisk, men jeg er derude hvor jeg ville overveje det. Sammenholdet ville give styrke og jeg er sikker på at vi ville have masser af dygtige håndværkere, historikere, ingenører, præster, lærere, landmænd osv. blandt os til at det ville blive et meget stærkt “Ny-Danmark”.

  Kommentar by PeterU — 17. september 2015 @ 17:15

 36. Vi skulle selvfølgelig også have en milits:-)

  Kommentar by PeterU — 17. september 2015 @ 17:16

 37. I koratien skal de igennem mineret område. Så ka de da få ryddet minerne og perkerne kan endelig bruges til noget fornuftigt. Nemlig gødning.

  Kommentar by Ivan den grusomme — 17. september 2015 @ 18:41

 38. @17 Nemo

  mission.cph@mfa.gov.hu

  Kommentar by Lisbeth — 17. september 2015 @ 19:02

 39. Jeg har lige læst noget af en joke! UK har ramt hele – ja, hold nu fast – 330 ISIS-terrorister siden september sidste år!! WAUW! Det står på tekst tv. Det er vel ca. 0,5 % af psyko-klubben… Det’ godt nok nogen hårde gutter, de briter!

  Kommentar by Andersine — 17. september 2015 @ 19:03

 40. Apropos

  Tysk kvindelig betjent angrebet af islamist.

  bt.dk/udland/tysk-politi-draeber-islamist-efter-knivangreb-paa-betjent

  Kommentar by Liva — 17. september 2015 @ 20:25

 41. Orania er et godt eksempel til efterfølgelse. Hvad med nogen af de mange øer, vi har? Kunne man ikke købe nogen af dem og så lave vores “Ny-Danmark” der?

  Kommentar by vivian edsberg — 17. september 2015 @ 20:53

 42. ->3: http://patterico.com/2004/03/09/a-primer-on-how-to-read-the-ilos-angeles-timesi-lesson-three-beware-of-opinions-attributed-to-critics-or-some-or-many/

  Kommentar by Hodja — 17. september 2015 @ 22:07

 43. Støjbergs funktion er ikke at dæmme op for islamvasionen – den er at dæmme op for DF’s fremgang.

  Kommentar by Hodja — 17. september 2015 @ 22:10

 44. #39 De skal jo passe på ikke at ramme nogle uskyldige, som desværre bor samme sted som krigerne. Så det er klart de ikke kan finde ud af det, og at regningen per kriger nok bliver cirka 1 mia £

  Kommentar by Winston Churchill — 17. september 2015 @ 22:52

 45. “Ulykkelige”? Ærgerrige!

  Unge, ærgerrige mænd.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 17. september 2015 @ 22:57

 46. #41 vivian. Hellere kæmpe for Danmark, end leve som internt fordrevet, mens muslimerne smadrer resultaterne af vore forfædres slid.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 17. september 2015 @ 23:30

 47. nemo

  Vinter eller ej, invasionen fortsætter:

  https://hodja.wordpress.com/2015/09/18/tyskland-henter-nu-selv-sine-islamvasorer-i-oestrig/

  Kommentar by Peter Buch — 18. september 2015 @ 04:00

 48. Ja til grænsekontrol som den Ungarn har indført. Og ja til at sende såkaldte flygtinge(læs økonomiske migranter/velfærds-shoppere som især er fra menap-lande) ud af landet. Endvidere stop for ikke-vestlig indvandring, primært menap-indvandring. Der er ikke brug for dem, og de er uønskede.

  Kommentar by F. Jensen — 18. september 2015 @ 12:55

 49. https://www.youtube.com/watch?v=rsNTkFFcnwY
  Hungarian mayor Laszlo Toroczkai threatens migrants in homemade action movie against them entering the EU through Asotthalom

  Kommentar by tavsen — 18. september 2015 @ 13:08

 50. Forbyd færger fra Tyskland adgang til danske havne, indtil de registrerer de migranter, som de skal gøre ifølge reglerne. Indfør 24 timers grænsekontrol syv gange om ugen ved den sønderjyske grænse. Kun personer med dansk/EU pas kommer ind, resten skal retur til Tyskland.

  Kommentar by F. Jensen — 18. september 2015 @ 18:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper